Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
tegnap az u21-es csapat 4-0-ra verte Dániát.a gólokat Balotelli,Aquafresca,Dessena és Ranocchia lõtték

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
Quaresma besírt, hogy nem megy a Genoába. Elég hülye...vagy élvezi kispad melegét.

Hajrá Magyarország!

ForzaInter
jaja, mert emlékeztem anno egy ilyenre, tényleg elég kevés:\ 15% nekünk is mindössze, bár most már lehet van 20% mert azóta növekedett a nézõszámunk.

Yo, Bitch!

9csöves9
látom utána kérdeztél indexen😄 ez a magazin van meg nekem valahol pdf-ben,akkor a Juve miatt rémlett az 5%.a tietek meg olyan körül lehet mint a Milané.ez kibaszottul kevés

ForzaInter
Lehet de kapásból van nála, 5-6 jobb csatár, ettõl persze még kilehet próbálni, és tényleg jó volt tavasszal.

Yo, Bitch!

McFrost
Sárgalábú<#mf2><#ravasz1>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Nemtom, tavasz csatára....válogatott/gól : 1/1 csupa szar😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

ForzaInter
Jól nézd meg a képet, és mentsd le a gépedre mert több ilyet nem igen fogsz látni. 😄ddd

Yo, Bitch!

fut kenyérért 😄

McFrost
Iggenn

miki36
Lippi😊
<#worship><#worship><#worship>

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

LasCar16
Silvio Berlusconi miniszterelnök kormánya törvényjavaslatot nyújtott be a parlamentben az olasz futballstadionok felújítására.

A tervezet kedvezõbb törlesztési feltételeket javasol azon klubok a részére, melyek önerõbõl - részben bankhitel igénybevételével - kívánnak belevágni saját arénájuk felújításába. A kormány azért kívánja támogatni a stadionok modernizálását, mert a húsz élvonalbeli csapat által használt létesítmény közül tizenhatnak az átlagéletkora 67 év.

"Olaszországban az 1990-es világbajnokság óta egyetlen új stadion sem épült és egyet sem újítottak fel, ezért itt az ideje a modernizálásnak" - mondta Luca Pancalli, az Olasz Olimpiai Bizottság alelnöke.

Az elképzelések szerint az európai mintát kívánják követni az olaszok is, az átalakított arénákban szabadidõközpontokat hoznának létre, melyek egész héten várnák a szurkolókat, a bevételekbõl pedig részesednének a komoly anyagi gondokkal küzdõ klubok.

Az elsõ két új stadion Torinóban és Sienában épül: a Juventus 105 millió euróért jut egy 40 ezres arénához. A törvénytervezet elfogadása esetén az élvonalbeli klubok közül az Udinese, Sampdoria és a Palermo is belevágna egy új aréna építésébe.

Az APA hírügynökség jelentésében nincs szó arról, hogy a Milan és az Inter által közösen használt San Siro helyére, vagy mellé valamelyik milánói klub új arénát építene. Korábban Moratti, az Inter tuladonosa és Galliani, a Milan elnöke is utalt arra, hogy klubja gondolkodik egy új stadion építésében, de konkrétumok az ügyben még nem történtek.

2008.11.07

#acm

ForzaInter
Sztem az uj stadionokban sem lennének sokkal többen, vmennyit biztos dobna rajta de nem olyan jelentõset, annyira nincsenek azért rosz állapotban a stadionok hogy emiatt ne menjenek ki az emberek a meccsekre szvsz..

Yo, Bitch!

9csöves9
jó,szinte ugyanezt olvastam már mástól is.szerintem Itáliában is családi ünnep lehetne egy focimeccs,hiszen mindenki imádja a futballt.a gazdasági helyzet is tény,de azért hidd el,rengeteg olyan ember marad inkább otthon aki megengedhetné magának a jegyeket.egy modern stadionba õk is kimennének

az meg hogy nem szeretnének új stadiont az inkább az ultrák részérõl áll fent.tisztelem,becsülöm,csodálom õket,de belõlük nem fognak megélni a csapatok

ForzaInter
Nem tudom, én nem szeretnék uj stadion a san siro helyett, és ahogy tudom a legtöbb olasz ember sem szeretne, mert legtöbb stadionnak óriási múltja van, és a csapatok történelmével egybeforrottak már, inkább felújítani kellene õket.

Yo, Bitch!

ForzaInter
26 ezer volt idén az átlagnézõszám, kevésnek nem mondanám, elmult években évekhez képest növekvõ tendenciát mutat, és ez jövõre csak növekedhet a Bari feljutásával, de annyi nézõt itt ne várjunk mint angliában vagy németországban, ott sokkal jobb gazdasági helyzetben vannak az emberek, és egy focimeccs családi ünnepnek számít kb.😄 addig olaszországban 20-30-40 éves férfiak nagy része jár ki a meccsekre, és nem állnak olyan jól az olasz emberek hogy minden meccsen ott lehessenek, viszont a hangulat kárpótól. 😊 Ami igazán probléma a stadionok állapota, felkell ujítani õket, mert néhány nagyon gyatra állapotban van, pedig amugy rengeteg gyönyörû stadion van.

Yo, Bitch!

McFrost
<#worship><#worship>PELLISSIER<#worship><#worship>

9csöves9
konkrétan😄

9csöves9
illetve nem konkrétan a jegyeladások,hanem úgy konkrétan a stadion

9csöves9
igen a jegybevétel az övék,de megkeresem majd neked azt a kimutatást hogy az olasz klubok bevételének hány százalékát adják a jegyeladások.5% alatti a szám,miközben pl a Bayernnél és az Arsenalnál ez 50% fölötti

saját,modern stadionok kellenek

LasCar16
de ez az egyik, sok stadion a 90es VB óta nem lett felújítva, rossz állapotban vannak és a nézõszám is kevés, pl Angliában még a kis csapatoknál is állandóan telt ház van

#acm

ForzaInter
Dehogynem jönnek, itt van egybõl Diego, fog majd a Milan is vkit igazolni, sztárok mentek már el korábban is jöttek a helyükre mások, ebbõl a szempontból nem aggódok.

"gyakorlatilag semmi bevételt nem szereznek a klubok a stadion által.ezt most a Juventus fogja elkezdeni,és elég nagy baj hogy csak 2010/2011-ben"

A jegy bevételek a klubbé attól függetlenül hogy bérlik a stadiont, de ez így megy mióta létezik a Serie A nem hinném hogy ez probléma lenne.

Yo, Bitch!

szucsy89
az a baj, hogy nem jönnek új sztárok a régiek helyett, ha jönne vagy 3 céronáldó mindjárt nagyobb érdeklõdés lenne a serie a iránt...
9csöves9
bármilyen jó cikk,én azért aggódok.Kakaval együtt 3 aranylabdás hagyta most el a ligát,hamarosan követi a következõ(Sheva) és szerintem elmegy egy leendõ is(Zlatan).a felzárkózást vagy a klubok idegen kézbe engedése(amit kurvára nem szeretnék)vagy egy nagyon nagy "böjt" hozhat.szerintem az elsõ és legjárhatóbb út az,hogy a kluboknak saját stadionjuk legyen.a topbajnokságokban ilyen nem létezhet,hogy gyakorlatilag semmi bevételt nem szereznek a klubok a stadion által.ezt most a Juventus fogja elkezdeni,és elég nagy baj hogy csak 2010/2011-ben és csak egy közel 45000-s arénával.persze az egész folyamatot nagyban segítené egy világverseny megrendezése,de erre nem lehet ilyen sokáig várni...

Zsolti9014
Szép visszavágás, jó cikk!

Hajrá Magyarország!

limperatore
de viszont tény h olaszországban egyedül az inter aki feltud vmit mutatni, de az se sok... idén pl egyáltalán nem volt kimagaslóan jó teljesítményünk és mégis simán nyertük a serie a-t

az h olaszország világbajnok lett már 3 éve volt.. meg hát .. 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
Olaszország-Észak-Írország összefoglaló:http://www.youtube.com/watch?v=gs-wcNeBtu0

Yo, Bitch!

ForzaInter
Egyetértek vele, nagyon jól visszavágott az ns cikkére, ami szánalmas volt elképesztõ mijen undorító stílusban írtak, és mennyi hazugságot, monnyanak le de Totó visszavágot nekik rendesen, olyan érvekkel amire nem lehet már viszavágni, mert ezek az igazak és alátudja támasztani, az utolsó mondat meg ütött. 😄

Yo, Bitch!

9csöves9

ForzaInter
Italy-Northern Ireland 3 - 0

20' G. Rossi
53' P. Foggia
72' S. Pellisier

Yo, Bitch!

ForzaInter
Olaszul ugy van.

Yo, Bitch!

Rudee
Bayern Monaco <#vigyor>

Szar Bayern, szar Bayern :)

ForzaInter
Könfederácuós kupára a keret:

PORTIERI: Amelia (Palermo), Buffon (Juventus), De Sanctis (Galatasaray).

DIFENSORI: Cannavaro (Juventus), Chiellini (Juventus), Dossena (Liverpool), Gamberini (Fiorentina), Grosso (Lione), Legrottaglie (Juventus), Santon (Inter), Zambrotta (Milan).

CENTROCAMPISTI: Camoranesi (Juventus), De Rossi (Roma), Gattuso (Milan), Montolivo (Fiorentina), Palombo (Sampdoria), Pirlo (Milan).

ATTACCANTI: Gilardino (Fiorentina), Iaquinta (Juventus), Pepe (Udinese), Quagliarella (Napoli), Rossi (Villarreal), Toni (Bayern Monaco).

Ez pedig a juniusi u21-es ebre a keret:

Portieri:
1 CONSIGLI Andrea ATALANTA
12 SIRIGU Salvatore ANCONA
22 SECULIN Andrea FIORENTINA

Difensori :
3 ANDREOLLI Marco SASSUOLO
15 BOCCHETTI Salvatore GENOA
4 CRISCITO Domenico GENOA
11 DE CEGLIE Paolo JUVENTUS
6 MARZORATTI Lino EMPOLI
2 MOTTA Marco ROMA
14 PISANO Francesco CAGLIARI
13 RANOCCHIA Andrea BARI

Centrocampisti :
7 ABATE Ignazio TORINO
16 CANDREVA Antonio LIVORNO
18 CERCI Alessio ATALANTA
21 CIGARINI Luca ATALANTA
23 DESSENA Daniele SAMPDORIA
8 MARCHISIO Claudio JUVENTUS
5 MOROSINI Piermario VICENZA
17 POLI Andrea SASSUOLO

Attaccanti :
9 ACQUAFRESCA Robert CAGLIARI
20 BALOTELLI Mario INTERNAZIONALE
10 GIOVINCO Sebastian JUVENTUS
19 PALOSCHI Alberto PARMA

bombaerõs ez a fiatal csapat, remélem megnyerik.

Yo, Bitch!

ForzaInter

Yo, Bitch!

limperatore
Legjobb csapat: Inter
Legjobb edzõ: Mourinho
Legjobb kapus: J. Cesar
Gólkirály: Ibrahimovic

😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Rudee

25 gólos: Ibrahimovic
24 gólos: Di Vaio, D. Milito
19 gólos: Gilardino
16 gólos: Kaká
14 gólos: Acquafresca, Cavani, Miccoli

Szar Bayern, szar Bayern :)

McFrost
és bájbáj torinó 😄

fsgh
😄Dd jaja

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Count Adyn
naná, jobban fizet😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

fsgh
18' AS Roma 0 - 1 Torino
18' Bologna 1 - 0 Catania
18' Fiorentina 0 - 0 AC Milan
18' Genoa 0 - 0 Lecce
18' Inter Milan 2 - 1 Atalanta
18' Juventus 1 - 0 Lazio
18' Napoli 2 - 0 Chievo
18' Palermo 1 - 0 Sampdoria
18' Reggina 0 - 0 Siena
18' Udinese 3 - 0 Cagliari

nem szaroznak az utolsó fordulóban😄 jó sok gól van már az elején

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
Voltak kint ilyen drapik is a Sudban: "Köszönjük, kapitány: a pályán örökös bajnok vagy, de hiányzott belõled a tisztelet azok iránt, akik gazdaggá tettek. "

"Köszönik a 25 éves dicsõ karriered, akiket koldusnak és zsoldosnak neveztél"

Yo, Bitch!

Zsolti9014
egyetértek a fejtegetéseddel, de az utolsó mondatod a kulcs: nem kellett volna ezt, pláne nem a búcsúmeccsén.

mert az igaz, hogy a szurkolókból is élnek a focisták, meg minden, de ugyanakkor Maldini ugyanazért a klubért dolgozik, és nem kevésszer vezette sikerre azt.

meg aztán, én nem vagyok otthon a Milan dolgaiban, de ha egy ilyen mentalitású és nem nagyképû játékos a szurkolóknak beszól valamit, annak kell hogy legyen elõzménye is. a nagy átlag meg azt mutatja hogy általában nem a játékos az aki elõször beszól.

persze nem akarom én Maldinit sem felmenteni, csakhát nem így illik búcsúztatni egy ilyen ikont. sajnos ritka a mai labdarúgásban a klubhûség, meg kell becsülni.

Hajrá Magyarország!

ForzaInter
Tényleg ezt mondta az ultráknak egyszer, szal meglehet érteni az ultrákat is, egész életüket egy csapatnak szentelik, minden pénzüket ebbe ölik bele, minden mecccsen kinntvannak elutaznak idegenbe is a csapatukat buzdítani játszanak bárhol is, szívvel-lélekkel szurkolnak erre azt kapják hogy õk zsoldosok és koldusok, mközben õk belõlük is élnek a játékosok, gondold csak bele magadd, ha te kaptad volna ezt. Nem volt ez szép dolog akkor Maldinitõl, az ultrák meg nagyon nehezen bocsátanak meg egy játékosnak legyen az akárki, bár talán még sem kellett volna ezt csinálniuk a szurkolóknak sem, pláne nem a búcsúmeccsén.

Yo, Bitch!

Zsolti9014
Saját szurkolói szidták Maldinit 😮

Ez egyáltalán nem szép, ha így volt. Nem ezt érdemelte, még akkor sem ha igazak ezek a "vádak".

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Tárgyalnak elvileg hosszabbításról. Vagy legalábbis fognak.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
szerintem semmi gáz nincs benne.sõt akkoriban szokás is volt.emlékszem nehezen tudtam felfogni mikor egy újságban Vince Ottót láttam asszem ausztrál mezbe😄

ForzaInter
Hát én nem örülnék ha Zanetti Milan vagy Juve mezbe járkálna a stadionba. 😄

Yo, Bitch!

9csöves9
meccs után mezcserénél felvette😄 negyed óráig még ebben flangált a stadionban mert utána kapott még valami díjat(asszem a San Siro gentleman)

ForzaInter
ez mi az isten?😄

Yo, Bitch!

9csöves9