Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Hajrá Magyarország!
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Yo, Bitch!

<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
A tervezet kedvezõbb törlesztési feltételeket javasol azon klubok a részére, melyek önerõbõl - részben bankhitel igénybevételével - kívánnak belevágni saját arénájuk felújításába. A kormány azért kívánja támogatni a stadionok modernizálását, mert a húsz élvonalbeli csapat által használt létesítmény közül tizenhatnak az átlagéletkora 67 év.
"Olaszországban az 1990-es világbajnokság óta egyetlen új stadion sem épült és egyet sem újítottak fel, ezért itt az ideje a modernizálásnak" - mondta Luca Pancalli, az Olasz Olimpiai Bizottság alelnöke.
Az elképzelések szerint az európai mintát kívánják követni az olaszok is, az átalakított arénákban szabadidõközpontokat hoznának létre, melyek egész héten várnák a szurkolókat, a bevételekbõl pedig részesednének a komoly anyagi gondokkal küzdõ klubok.
Az elsõ két új stadion Torinóban és Sienában épül: a Juventus 105 millió euróért jut egy 40 ezres arénához. A törvénytervezet elfogadása esetén az élvonalbeli klubok közül az Udinese, Sampdoria és a Palermo is belevágna egy új aréna építésébe.
Az APA hírügynökség jelentésében nincs szó arról, hogy a Milan és az Inter által közösen használt San Siro helyére, vagy mellé valamelyik milánói klub új arénát építene. Korábban Moratti, az Inter tuladonosa és Galliani, a Milan elnöke is utalt arra, hogy klubja gondolkodik egy új stadion építésében, de konkrétumok az ügyben még nem történtek.
2008.11.07
#acm
Yo, Bitch!
az meg hogy nem szeretnének új stadiont az inkább az ultrák részérõl áll fent.tisztelem,becsülöm,csodálom õket,de belõlük nem fognak megélni a csapatok
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
saját,modern stadionok kellenek
#acm
"gyakorlatilag semmi bevételt nem szereznek a klubok a stadion által.ezt most a Juventus fogja elkezdeni,és elég nagy baj hogy csak 2010/2011-ben"
A jegy bevételek a klubbé attól függetlenül hogy bérlik a stadiont, de ez így megy mióta létezik a Serie A nem hinném hogy ez probléma lenne.
Yo, Bitch!
az h olaszország világbajnok lett már 3 éve volt.. meg hát .. 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
PORTIERI: Amelia (Palermo), Buffon (Juventus), De Sanctis (Galatasaray).
DIFENSORI: Cannavaro (Juventus), Chiellini (Juventus), Dossena (Liverpool), Gamberini (Fiorentina), Grosso (Lione), Legrottaglie (Juventus), Santon (Inter), Zambrotta (Milan).
CENTROCAMPISTI: Camoranesi (Juventus), De Rossi (Roma), Gattuso (Milan), Montolivo (Fiorentina), Palombo (Sampdoria), Pirlo (Milan).
ATTACCANTI: Gilardino (Fiorentina), Iaquinta (Juventus), Pepe (Udinese), Quagliarella (Napoli), Rossi (Villarreal), Toni (Bayern Monaco).
Ez pedig a juniusi u21-es ebre a keret:
Portieri:
1 CONSIGLI Andrea ATALANTA
12 SIRIGU Salvatore ANCONA
22 SECULIN Andrea FIORENTINA
Difensori :
3 ANDREOLLI Marco SASSUOLO
15 BOCCHETTI Salvatore GENOA
4 CRISCITO Domenico GENOA
11 DE CEGLIE Paolo JUVENTUS
6 MARZORATTI Lino EMPOLI
2 MOTTA Marco ROMA
14 PISANO Francesco CAGLIARI
13 RANOCCHIA Andrea BARI
Centrocampisti :
7 ABATE Ignazio TORINO
16 CANDREVA Antonio LIVORNO
18 CERCI Alessio ATALANTA
21 CIGARINI Luca ATALANTA
23 DESSENA Daniele SAMPDORIA
8 MARCHISIO Claudio JUVENTUS
5 MOROSINI Piermario VICENZA
17 POLI Andrea SASSUOLO
Attaccanti :
9 ACQUAFRESCA Robert CAGLIARI
20 BALOTELLI Mario INTERNAZIONALE
10 GIOVINCO Sebastian JUVENTUS
19 PALOSCHI Alberto PARMA
bombaerõs ez a fiatal csapat, remélem megnyerik.
Yo, Bitch!
Legjobb edzõ: Mourinho
Legjobb kapus: J. Cesar
Gólkirály: Ibrahimovic
😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
25 gólos: Ibrahimovic
24 gólos: Di Vaio, D. Milito
19 gólos: Gilardino
16 gólos: Kaká
14 gólos: Acquafresca, Cavani, Miccoli
Szar Bayern, szar Bayern :)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
18' Bologna 1 - 0 Catania
18' Fiorentina 0 - 0 AC Milan
18' Genoa 0 - 0 Lecce
18' Inter Milan 2 - 1 Atalanta
18' Juventus 1 - 0 Lazio
18' Napoli 2 - 0 Chievo
18' Palermo 1 - 0 Sampdoria
18' Reggina 0 - 0 Siena
18' Udinese 3 - 0 Cagliari
nem szaroznak az utolsó fordulóban😄 jó sok gól van már az elején
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"Köszönik a 25 éves dicsõ karriered, akiket koldusnak és zsoldosnak neveztél"
Yo, Bitch!
mert az igaz, hogy a szurkolókból is élnek a focisták, meg minden, de ugyanakkor Maldini ugyanazért a klubért dolgozik, és nem kevésszer vezette sikerre azt.
meg aztán, én nem vagyok otthon a Milan dolgaiban, de ha egy ilyen mentalitású és nem nagyképû játékos a szurkolóknak beszól valamit, annak kell hogy legyen elõzménye is. a nagy átlag meg azt mutatja hogy általában nem a játékos az aki elõször beszól.
persze nem akarom én Maldinit sem felmenteni, csakhát nem így illik búcsúztatni egy ilyen ikont. sajnos ritka a mai labdarúgásban a klubhûség, meg kell becsülni.
Hajrá Magyarország!
Yo, Bitch!
Ez egyáltalán nem szép, ha így volt. Nem ezt érdemelte, még akkor sem ha igazak ezek a "vádak".
Hajrá Magyarország!