Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
Ja, és Jakit sem tudom miért kéne elfelejteni, 3 meccs alapján. Ha jobb formában van, nagyon jó a helyzetkihasználása, ezzel nem egyszer húzta már ki a csapatait a sz.rból. ény, most nem ment neki, de azért még nem kell leírni.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Néhány dolgot megint másképp látok mint néhányan.

Persze a tegnapi teljesítmény siralmas volt, ez tény.
Viszont fiatalítani nem elég 1-2 év egy válogatott esetében, ez attól hosszabb folyamat. fõként úgy hogy az itt említett fiataloknak nem mindegyike volt tavaly is ugyanolyan szinten mint most.

Én azonban néhány játékost megvédenék:
Buffon- semmirõl nem tehetett, nagyokat fogott.
Grosso- amikor játszott, nálam a jobbak közé tartozott, Dossena alacsonyabb szint.
Pepe- szerintem mindig színt vitt a csapat játékába, amikor beállt, én egyértelmûen õt láttam a csapat legjobbjának, ez a véleményem, bocs. Gyors volt, beadásai veszélyesek voltak...
Pirlo- a brazilok ellen itt-ott régi önmagát idézte már. cselek, becsúszás, passzok. persze ez még mindig kevés.

Mindemellett a brazilok ellen összesen kb. 20-25 percben irányítottunk mi, de igazából akkor is csak azért mert a braziloknak már elég volt a 3.

Én még mindig bízom Lippiben, idõt kell neki adni. Ha nem is jövõre, de idõvel a fiatalok beépítésével újra világbajnok csapatot képes csinálni szerintem. Márpedig ezt én nem sok olasz edzõben látom.

Hajrá Magyarország!

ForzaInter
Machede elõször tegyen le vmit az asztalra, egyelõre legyen u21-es válogatott. De Ceglie igen, õt el is felejtettme ja meg D'Agostino még.

Yo, Bitch!

Christiansen
és érik Macheda, De Ceglie stb..
Pirlo helyére egy Giovinco viszont telitalálat lesz

+ még játszhatott volna Gamberini meg Montolivo is többet..ehh

ForzaInter
Santon,Motta,Criscito,Bocchetti,Santacroe,Aqualani,Marchisio,Giovinco,Balotelli,Cassano,Acquafresca,Pazzini akiknek a nagy részét bekell építeni, Zambrotta,Grosso,Gattuso,Pirlo,Camoranesi,Toni,Pepe,Iaquinta meg sûrgõsen elfelejteni..

Yo, Bitch!

Yulcsa
szerintem Pippot be kellett volna hívni...

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

9csöves9
a számozást elbasztam egy pöppet

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
6 Juve játékos van a válogatottban.vegyük sorba

1.Buffon:ki a jobb olasz kapus nála?
2.Chiellini:ki a jobb olasz középhátvéd nála?(ezen a tornán egy katasztrófa volt az tény)
3.Iaquinta:nem tudott gólt szerezni,de az õ behívása is teljesen jogos volt,hiszen tavasszal õ nála több gólt szerintem egyik olasz csatár sem szerzett
4.Camoranesi:gyenge idényye volt,de azért meghallgatnám hány nála jobb olasz jobbszélsõt tudsz mondani?sajnos ez a poszt is kurvára hiánycikk
4.Legrotagglie:na õ a kakukktojás,semmi keresnivalója a válogatottban
5.Cannavaro:hálisten a legutóbbi meccsét a Juvéban 2006-ban játszotta,az utolsót pedig már a vébé elõtt le fogja

szucsy89
ebn is ugyanolyan szar volt a pirlo-gattuso-ambrosini középpálya, de most se lett jobb
ForzaInter
Fiatalítani kell nincs mese, generációváltás elõtt áll az olasz válogatott, 6-7 játékost elkell felejteni, öregek és motiválatlanok sokan, ennyi volt bennük, nem több, egy sokkal fiatalabb válogatott jóval motiváltabb lenne, hihetetlen hogy a legtöbb fiatal csak padozott bezzeg az öregek mind kezdtek, utánpótlás bombaerõs legalább 5-6 játékost bekell építeni, és olyan mellõzötteket mint Cassano behívni.

Yo, Bitch!

szucsy89
igen, én is ezt mondom, csak ebben a válogatottban pont a juvésok voltak többen...
james69holden
"juve válogatott"
hmm, ezt úgy mondod mintha a Milános kollégáid nem lógnának ki ugyanúgy ebbõl a válogatottból...
Zambrotta, Gattuso, Pirlo is mind-mind lebõgtek az egész pereputtyal együtt
Ébresztõ Lippi Úr! VÉRFRISSÍTÉS!

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

szucsy89
nem azt mondom😄 pl. Pirlot is kiszórnám😊
limperatore
oké, csak nagyot akartam mondai 😄😄 de a többi 3 mehetne

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
a manchesteri olasz kb játszott 60 percet összesen felnõtt tétmeccsen,lõtt egy szép gólt meg talált egyet.azért ez még nem ér válogatottságot😊

limperatore
Szerintem hiányzik ebbõl a csapatból a friss vér, Balotelli, Giovinco, Santon, a manchesteri olasz

tiszta pókhálós ez a csapat

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
nehogy azt mondd hogy azért szar ez a csapat mert egy Juve válogatott😄

ez úgy ahogy van szar,és abban valóban hibás Lippi hogy nem kezdett el építeni egy újat.megvolt rá az ideje

limperatore
😄

szucsy89
nemtom ki nézi a brazil olaszt...PFFF játék SIRALMAS, komolyan mondom áh nem találok szavakat...fél csapatot ki kéne szórni jöjjenek a fiatalok, motiválatlan csapat ez most jelenleg, Lippinek remélem jól jött most ez a konföderációs kupa, és tudja mit kell tenni...vbre mindenképp más csapat kell, nem egy "juve" válogatott..
9csöves9
szerintem kell egy ilyen szintû égés ennek a csapatnak.lesz vagy 5-0 a végére

ForzaInter
Livorno-Brescia 3-0, a vörösök jutottak fel.

Yo, Bitch!

Zsolti9014
hát, szerintem az eddigi két meccs szöges ellentétben áll egymással. elõször hígfos játék, gyõzelemmel, aztán (véleményem szerint) fõleg a második félidõben, egész jó, néhol kombinatív játék, sok helyzettel, és vereség.
Viszont Zambrottának azért volt nagy mentése tegnap.
Én még Grossót mindig nem írnám le.
Viszont a helyzetkihasználás...Jaki ennél sokkal magabiztosabb szokott lenni. Ha a helyzetek (csak a ziccerek) bemennek, vagy 4-1-re nyer a csapat...
Én azért még bízom abban hogy Lippi összekapja a csapatot a VB-re, de akár a brazilok elleni meccsre is. A remény hal meg utoljára... 😊

És azért Chiellini a 3 hibája ellenére egy-kétszer fontos helyzetben segítette ki Cannát.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
én néztem a szerbek elleni meccset.az elsõ félidõ még elment,de a második nagyon gyengére sikeredett.Balotelli úgy mozgott végig mint egy öregember,semmi nem látszott a dinamizmusából.Giovinco meg állandóan megvert 1-2 embert,aztán elvesztette a 3. ellen.Aquafrescát nem lehetett megjátszani,Marchisio láthatatlan volt,Motta jól tolta,De Ceglie fel alá futkározott megállás nélkül,általában feleslegesen.Consigli egész jó,volt egy nagy bravúrja

ForzaInter
Még nem esett róla szó de most zajlik az u21-es európa bajnokság is, kár hogy egy tévé sem adja, még talán jobban érdekelne mint a konf. kupa.

Azt viszont nem értem Lippi minek vitte ki Santont az konf. kupára, ha egy meccsen sem küldi pályára, ezért semmi értelme nem volt kivinnie, az u21-es csapatnak nagy szüksége lett volna rá..

Yo, Bitch!

ForzaInter
Felesleges, van kb 7-8 jó csatár, talán egyetlen poszt ami rendben van a kapusposzt mellett, kpval és a védelemmel van gond, ott kell változtatni, egy külföldi meg ne játszon már az olasz válogatottban, mennyen a brazil válogatottba.

Yo, Bitch!

Christiansen
Amaurit is megnézném már

ForzaInter
Ja hogy így, hát erre sztem Cassano aki alkalmas lenne, de õt Lippi meg nem akarja behívni.. Giovinco meg elsõnek klubjában kéne rendszeres játéklehetõséget adni mert így nem lesz belõle semmi ha csak a cserepadot koptatja egész évben.

Yo, Bitch!

9csöves9
itt most nem kizárólag poszt szerint értem mint irányító.egy vezéregyéniség elõre,aki mindent tud a játékról.mint a 3 említett játékos

Christiansen
az a baj, hogy medõlt az a taktika, hogy
a két védõ felfut a szélen (és kényszerítõkkel vagy íveléssel) be centerbe, Grosso és Zambrotta kifulladtak mára. Pirlo is, semmi se jött be neki, a végén már csak kullogott..

jöjjenek a fiatalok!

ForzaInter
Ez attól függ mijen taktkát akar majd Lippi, mert 4-3-3-ba speciel nem hiányzik annyira egy igazi 10-es.

Yo, Bitch!

9csöves9
egy igazi 10-es hiányzik ebbõl a csapatból.De Rossi nem az.Pirlo próbál az lenni,de az õ tempójával és annyira hátulról ezt nem lehet csinálni.Cassano lehetne per pillanat aki valamilyen szinten betudná tölteni ezt a posztot

technikailag és agyilag Giovinco lenne predesztinálva erre a jövõben,csak nem tartom annyira karakteresnek mint Baggiot,Del Pierot vagy Tottit.na meg nem 10 meccsnyit kéne játszania egy szezonban

gercse
lehet hogy most kimagaslott, de rá sem lehet építeni, így értettem kb.

9csöves9
Canna meg?sajnos kimagaslott ebbõl a védelembõl védekezés terén.Chiellini 3 hatalmas hibát csinált

gercse
egyetértek teljesen

védelmet át kéne szabni, Zambrotta és Grosso sem a régi már, Canna meg...
Chiellininek meg kell még egy kis idõ hogy belejöjjön, de õ jó lesz
Gatta, De Rossi, Pirlo így együtt pedig sztem nem jó, hiányzik egy Del Piero szerû "ész" a csapatból, nem kívánom hogy játsszon, mert mostanság õ sem jó, de át kell forgatni a csapatot, és a selejtezõkön már másképp kell csinálni, mint itt

ForzaInter
hát reméljül Lippi legalább 5-6 játékost kiszór, és nem ezt a csapatot viszi a vbre, motta,santon,criscito,santacroe,aqualani,montolivo,d'agostinto,balotelli,cassano hirtelen akiket bekell hívni bár ezek közül van aki válogatott csak nem játszik:S zambrotta,grosso,pirlo,pepe,camoranesi így kapásból felejtõs.. de nálam még gattuso és toni is, fiatalítani kell mert ez a csapat öreg és motiválatlan, bár második félidõben támadtak és mentek elõre, de semmi elképzelés nem volt a csapatban, bár 1 pontra mindneképp rászolgáltak volna, azért gondolom most élvezkednek a fórumon hogy egyiptom mekkora király hogy megverte az olaszokat, ha az olaszok nyertek volna ilyen játékkal, akkor meg jött volan a mocskosolaszokantifocimegint szöveg:d

Yo, Bitch!

9csöves9
nem jött össze nekik semmi,ez van.de ebbõl a csapatból a vébére se lesz semmi

Gigi azthittem a végén bólint😄

gercse
nagyon motiválatlanok a játékosok, meg fáradtak, ez érzõdik,
mondjuk inkább itt essenek ki, mint a vb-n

Christiansen
kész kiestünk, Egyiptom elveri USA-t is

Nuno88
Egyiptom - Olaszország 1:0 <#szomoru1>

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Hát ez nagyon gyenge srácok. <#szomoru1>

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Zsolti9014
azért kár lenne ha a lengyelt választaná.
olasz korosztályos válogatott, és Torinóban született. Továbbá azért az õ korosztályában Rossi, Balotelli szerintem akik ezt a szintet képviselik, Macheda még fiatalabb tõle is.

Hajrá Magyarország!

ForzaInter
A lengyelek már hívták egyszer a felnõtt válogatottjukba is de visszautasította, bár változtathat még a döntésen, meg gondolom azt is figyelembe veszi hogy melyikbe van több esélye bekerülni, lengyeleknél tuti kezdõ lenne addig az olaszoknál még a keretbe sem biztos hogy beférne, mert kb van 7-8 kiváló csatár..

Yo, Bitch!

Zsolti9014
Azt olvastam hogy Acquafresca lehet lengyel válogatott lesz, mert megígérte az anyjának.

Hajrá Magyarország!

gercse
sok igazság van benne, de Lippi sztem tudja mit csinál, próbálgatja még a játékosokat, és kiszórja azokat, akik nem tudnak teljesíteni

ForzaInter
Gyakorlatilag azt írta le amit mi itt, fiatalítani kell, és 4-5 játékost kikell szórni a keretbõl.

Yo, Bitch!

WuFraZselic
na az oké, de csatárposzton van bõven választék. és szerintem a fiatalokkal is igen komolyan kéne számolni (Aquafresca, Rossi, Balloteli), a középpályán kéne egy kis vérfrissités, és Lippi elég sokat hozhatna ki a keretbõl

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

gercse
így van, brazilok ellen kell jól szerepelni

Christiansen
egyébként a tegnapi meccsrõl még annyit, hogy tényleg nem játszottunk
jól, és alulmotiváltnak tûnt a csapat, de ennek ellenére
végig nyomasztó mezõnyfölény volt, USA-nak csak 1-2 apró villanás jutott,
meg görcsös romboló bunkerfoci.

Egyiptom meglesz csütörtökön, mert már érzi a csapat,
hogy itt több kell, de a brazil meccs lesz a sorsdöntõ,
azon nem lesz mit magyarázni

Zsolti9014
egyébként már baráti körben engem sem zavar, kb. hozzászoktam. csak országos médiában nem kéne... 😊

de akkor nem csak én látom így

Hajrá Magyarország!