Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Magyarország!
Persze a tegnapi teljesítmény siralmas volt, ez tény.
Viszont fiatalítani nem elég 1-2 év egy válogatott esetében, ez attól hosszabb folyamat. fõként úgy hogy az itt említett fiataloknak nem mindegyike volt tavaly is ugyanolyan szinten mint most.
Én azonban néhány játékost megvédenék:
Buffon- semmirõl nem tehetett, nagyokat fogott.
Grosso- amikor játszott, nálam a jobbak közé tartozott, Dossena alacsonyabb szint.
Pepe- szerintem mindig színt vitt a csapat játékába, amikor beállt, én egyértelmûen õt láttam a csapat legjobbjának, ez a véleményem, bocs. Gyors volt, beadásai veszélyesek voltak...
Pirlo- a brazilok ellen itt-ott régi önmagát idézte már. cselek, becsúszás, passzok. persze ez még mindig kevés.
Mindemellett a brazilok ellen összesen kb. 20-25 percben irányítottunk mi, de igazából akkor is csak azért mert a braziloknak már elég volt a 3.
Én még mindig bízom Lippiben, idõt kell neki adni. Ha nem is jövõre, de idõvel a fiatalok beépítésével újra világbajnok csapatot képes csinálni szerintem. Márpedig ezt én nem sok olasz edzõben látom.
Hajrá Magyarország!
Yo, Bitch!
Pirlo helyére egy Giovinco viszont telitalálat lesz
+ még játszhatott volna Gamberini meg Montolivo is többet..ehh
Yo, Bitch!
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
1.Buffon:ki a jobb olasz kapus nála?
2.Chiellini:ki a jobb olasz középhátvéd nála?(ezen a tornán egy katasztrófa volt az tény)
3.Iaquinta:nem tudott gólt szerezni,de az õ behívása is teljesen jogos volt,hiszen tavasszal õ nála több gólt szerintem egyik olasz csatár sem szerzett
4.Camoranesi:gyenge idényye volt,de azért meghallgatnám hány nála jobb olasz jobbszélsõt tudsz mondani?sajnos ez a poszt is kurvára hiánycikk
4.Legrotagglie:na õ a kakukktojás,semmi keresnivalója a válogatottban
5.Cannavaro:hálisten a legutóbbi meccsét a Juvéban 2006-ban játszotta,az utolsót pedig már a vébé elõtt le fogja
Yo, Bitch!
hmm, ezt úgy mondod mintha a Milános kollégáid nem lógnának ki ugyanúgy ebbõl a válogatottból...
Zambrotta, Gattuso, Pirlo is mind-mind lebõgtek az egész pereputtyal együtt
Ébresztõ Lippi Úr! VÉRFRISSÍTÉS!
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
tiszta pókhálós ez a csapat
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
ez úgy ahogy van szar,és abban valóban hibás Lippi hogy nem kezdett el építeni egy újat.megvolt rá az ideje
Viszont Zambrottának azért volt nagy mentése tegnap.
Én még Grossót mindig nem írnám le.
Viszont a helyzetkihasználás...Jaki ennél sokkal magabiztosabb szokott lenni. Ha a helyzetek (csak a ziccerek) bemennek, vagy 4-1-re nyer a csapat...
Én azért még bízom abban hogy Lippi összekapja a csapatot a VB-re, de akár a brazilok elleni meccsre is. A remény hal meg utoljára... 😊
És azért Chiellini a 3 hibája ellenére egy-kétszer fontos helyzetben segítette ki Cannát.
Hajrá Magyarország!
Azt viszont nem értem Lippi minek vitte ki Santont az konf. kupára, ha egy meccsen sem küldi pályára, ezért semmi értelme nem volt kivinnie, az u21-es csapatnak nagy szüksége lett volna rá..
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
a két védõ felfut a szélen (és kényszerítõkkel vagy íveléssel) be centerbe, Grosso és Zambrotta kifulladtak mára. Pirlo is, semmi se jött be neki, a végén már csak kullogott..
jöjjenek a fiatalok!
Yo, Bitch!
technikailag és agyilag Giovinco lenne predesztinálva erre a jövõben,csak nem tartom annyira karakteresnek mint Baggiot,Del Pierot vagy Tottit.na meg nem 10 meccsnyit kéne játszania egy szezonban
védelmet át kéne szabni, Zambrotta és Grosso sem a régi már, Canna meg...
Chiellininek meg kell még egy kis idõ hogy belejöjjön, de õ jó lesz
Gatta, De Rossi, Pirlo így együtt pedig sztem nem jó, hiányzik egy Del Piero szerû "ész" a csapatból, nem kívánom hogy játsszon, mert mostanság õ sem jó, de át kell forgatni a csapatot, és a selejtezõkön már másképp kell csinálni, mint itt
Yo, Bitch!
Gigi azthittem a végén bólint😄
mondjuk inkább itt essenek ki, mint a vb-n
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
olasz korosztályos válogatott, és Torinóban született. Továbbá azért az õ korosztályában Rossi, Balotelli szerintem akik ezt a szintet képviselik, Macheda még fiatalabb tõle is.
Hajrá Magyarország!
Yo, Bitch!
Hajrá Magyarország!
Yo, Bitch!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
jól, és alulmotiváltnak tûnt a csapat, de ennek ellenére
végig nyomasztó mezõnyfölény volt, USA-nak csak 1-2 apró villanás jutott,
meg görcsös romboló bunkerfoci.
Egyiptom meglesz csütörtökön, mert már érzi a csapat,
hogy itt több kell, de a brazil meccs lesz a sorsdöntõ,
azon nem lesz mit magyarázni