13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • 9csöves9
    -válogattál volna,ha lenne olyan hülye aki téged nevezne ki bármilyen csapat élére-
  • Breki33
    Zdenek Zeman, a Lazio és a Roma korábbi edzője élesen kritizálta az olasz labdarúgó-válogatott játékát.

„Ez egy olyan csapat, amely nem lő kapura, és úgy azért elég nehéz nyerni. Amikor már csak az marad, hogy szabadrúgásokra és szögletekre vár egy együttes, akkor minden nagyon bonyolulttá válik” – mondta a Sky Sport Italiának a cseh-olasz szakember.
    Hirdetés
    „Azt gondolom, hogy előre játékban sokkal többet kellene nyújtani. Én olyanokat válogattam volna a csapatba, akik tudnak játszani is” – mondta Zeman, aki szerint Marcello Lippi szövetségi kapitány nem a megfelelő futballistákat tette be az együttesbe a Paraguay elleni első mérkőzésen.
  • Breki33
    vagy csináltatni
  • gabber_saviola
    rohattjó. gondolom csak külföldről lehet hozatni.
  • Breki33
  • 9csöves9
    akarom mondani élete első vébé meccsén
  • 9csöves9
    Lippi a kiwik ellen 4-4-2-t fog játszatni,Marchisioval a bal szélen.fasza,hogy megint nem a posztján játszik.Paraguay ellen,élete első válogatott meccsén játszott egy olyan poszton ahol még sohasem és már fikázza mindenki...
  • 9csöves9
    Gigi 10 napra dőlt ki:(
  • limperatore
    :D
    brazilok mindig nehezen kezdenek ;) de legalább van esélye a döntőre még ilyen gyenge kerettel is :P nektek max negyeddöntő :D
  • Count Adyn
    hallod matyi, szopatnak a komcsik, holaszamba?:ASDASDdd
  • Christiansen
    Azt néztem még,
    hogy a nyolcaddöntőben E1-F2 és E2-F1 párosítások lesznek,
    tehát mindenképpen nyerni kéne a csoportban, hogy a Hollandokat
    elkerüljük...és ehhez több góllal kell a szlovákokat meg Új-Zélandot
    verni mint a paraguayiak..
  • Christiansen
    Di Natale, Pazzini, Quagliarella, Miccoli, Rossi
    és meg is lett volna az öt csatár..
  • WuFraZselic
    én meg csak Di Natale - Pazzával kezdtem volna :D - ha már nem lehet változtatni a kereten

amúgy Buffon sérülése úgy néz ki komolyabb, remek
  • Fabio Capello
    Ha ez megnyugtat, én Jaki helyett Rossit vittem volna ki.
  • WuFraZselic
    én nem a juvét zrikálom, csupán Lippit. paranoiások vagytok már komolyan :D
    amúgy nekem fura hogy Iaquinta fél éves sérülés ellenére is kezdő, míg az egész évben jól teljesítő Di Natale a padról várhatja, hogy beálljon a 2. félidőkben. vagy hogy Cassano és Rossi a közelébe sincs a válogatottnak
  • bakkerman
    amit tegnap Marchisio,vagy Camoranesi megcsinált annyit tudott volna Balotelli is :) Materazzi se szarabb Chiellininél
  • limperatore
    hát de ha megnézed van benne vmi :D
  • Fabio Capello
    ezaz, persze, ez is a Juve hibája...

Miért van az hogy a mi csapatunkat mindenki zrikálhatja, viszont ha mi szólunk oda másnak, akkor már hogy a francba képzeljük... HARR

[na azér nem kell véresen komolyan venni engem, egyszerűen csak felkúrták az agyam melóban]
  • WuFraZselic
    de itt nem az számít, hogy ki mire képes, hanem hogy melyik csapatban játszik :DD
  • ForzaInter
    Montolivo egyik legjobb volt, nem tudom mit fikázzátok.

Ő kapta gazzetától is egyik legmagasabb osztályzatot. 100* inkább ő mint Pirlo.
  • Oziris666
    Ezért lett volna jó egy Rossi aki fut is cselez is...
  • LasCar16
    nem értem mi bajotok Zambrottával :D Criscito sokszor eladta a labdát, és a beadásai is rosszabbak voltak, csak meg kell nézni h a Pepe-Zambrotta jobbszél hányszor játszotta be a zsugát középre..
  • Christiansen
    sztem a két csatáron kívül Marchisio, Zambrotta (Maggio kell a helyére,
    ő nem fárad el a sok felfutástól) Chiellini és Canna volt iszonyat fos
  • Christiansen
    Én Gila-t meg Iaquintát nem is játszatnám.
    Mindkettő tipikus tizenhatosnál-ötösnél ácsorgó lesipuskás,
    többet érnek a mezőnyben is, előkészítésben is aktív kreatív csatárok
    mint Di Natale, Quagliarella vagy Pazza
  • gabber_saviola
    Pepénél az volt a baj, hogy képessége felett játszott, és ezt hosszútávon nem fogja bírni, egyszer eldurran az agya vagy belesérül.
  • Fabio Capello
    pedig az általad felsoroltak közül Pepe volt a legjobb, ő tényleg igazán hajtott, dolgozta ki a helyzeteket, ő az egyetlen akivel igazán elégerdett voltam.

Gilardino meg eltünt mint szürke szamár a ködben...
  • Oziris666
    Hát Pepe probálkozott legalább sztem a jobbak között volt De Rossival együtt!A többi teljesítménye kritikán aluli volt kb.
  • gabber_saviola
    Hát engem nem győzött meg Pepe, Iaquinta, Gilardino és Zambrotta játéka. Remélem Lippi változtat majd a kezdőn.
  • Fabio Capello
    di natalét fél óra játék alapján nem nagyon sorolnám sehova, montolivo meg egy vicc volt, nagyon messze járt a képességeitől...
  • szucsy89
    Zambrotta sztem még jól tolta, meg is lepődtem egész évben szinte nem játszott így ahogy tegnap
  • LasCar16
    Montolivo közepeset játszott, Zambrottát tenném még hozzá
  • Christiansen
    szerintem ők jók voltak tegnap, a többiek viszont eléggé nem..
    Di Natale
    Montolivo
    De Rossi
    Pepe
    és
    Criscito
  • bakkerman
    1-1 lett,nem rossz ez az eredmény,továbbra is ott a lehetőség a továbbjutásra,és Új Zélandot biztos megveritek,de bennevan egy Szlovákia elleni siker is!
  • gercse
    Gila nyomás alatt nem tud szinte gólt lőni, Pazzinit mindenképp ki kéne próbálni
  • LasCar16
    Criscito engem nem győzött meg Chiellini meg amilyen formában van lehet akárhol nem életbiztosítás, bár lehet h jobb mint Cannavaro, franc se tuggya h melyik most a jobbik rossz.. Maggio-t jobbra Zambrottát balra! Bonucci meg középre, Gila is nagyon egyedül volt ma de én Pazzinit veszélyesebbnek érzem, Gila a nagyobb meccseken nem hozza azt amit tud
  • limperatore
    2. helyen tovább mennek az olaszok és holland-olasz :D
  • WuFraZselic
    gyakorlatilag a fél juve a kezdő, min csodálkozol? :D

istenem de tudtam, hogy a nagy akarásnak nyögés lesz a vége... di natale véletlenül se jöjjön be
  • Fabio Capello
    Cannavaro már nem Juvés (szerencsére)

ha már megint leamortizálja lippi buffont a válogatottban, megcsapom..
  • LasCar16
    Juve védelem hozza a sémát Chiellini bizonytalan, Cannavaro nem ugrik fel, széleken okés, gyorsan kitesszük szélre valamikor a zsugát de a favágók mindent kifejelnek, többször kellene átlövésre játszani, valamint Di Natale se ártana, Gila egyedül a sűrűben kevés..
  • gercse
    Nekem tűnt csak fel, hogy Chiellini hozzá sem ért Valdezhez a gól előtti szabi előtt?..., lehet hogy rosszul láttam, végülis mindegy