13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#11492 elég az -
#11491 ja, csak ők az ellenféllel parasztok... -
#11490 amúgy nem értem miért vagytok kiakadva balotelli viselkedésén, totti és de rossi perrottával kiegészülve a legnagyobb parasztok az egész olasz bajnokságba. erre nagy pénzt mernék tenni -
#11489 hát ja, majd 2 év múlva eb-n :D -
#11488 tök felesleges ilyeneken agyalni, Cassano is ha kint lenne, ki tudja mit művelne... -
#11487 lehet szidni balotelli mert egy fasz tényleg, de ezeknél a szerencsétleneknél akik most ott elől vannak biztos h többet csinált volna -
#11486 Ez most olyan, mintha azt kérdeznéd miért Alexezünk :P
Akkora sztár már, hogy a keresztnevén szólítjuk -
#11485 miért barwuah-ztok végig miért nem balotelli? -
#11484 Fú, hát tegnap én arra gondoltam, hogy bár a végletekig hiszek a vb-sikerben, már-már én sem tudom elképzelni, hogy sokáig jusson az Azzurri.
De Rossi és Zambrotta kiemelkedett a csapatból, Montolivo sem volt tragikus, de Cannavaro helyében én odaállnék Lippihez, és megkérném, hogy ne legyek kezdő a következő meccsen.
Mellesleg most Új-Zéland a nagy ász (persze nem jogtalanul, mert nagyot küzdöttek), de ha az olaszok lőnek lesgólt, akkor már mindenki azért fröcsögne, hogy mekkora csalás.
Továbbá az egész vébén visszább kéne fogni a durva játékot, mert pl. az új-zélandiak könyöklései, meg este az elefántok talpalásai azért igencsak veszélyesek.
Azért én még nagyon szurkolok az olaszoknak. Ja, el is felejtem: Di Natalét ki kellene próbálni kezdőként is.
Alex meg nagyon hiányzik, sőt állítom, ha Totti nem rúgja agyon barwuah-t, akkor itt lenne. -
#11483 a fél lábas dologra akartam írni valamit de inkább visszafogom magam:)
a mai produkció elég veszélyes volt.olyan tragikusan nem fogtam fel,mert az 1. hely sorsa már eldőlt a Paraguay-Szlovákia meccsen.biztos voltam benne,hogy 1-nél többel egyik csapatot sem fogja elverni a válogatott.Hollandia ellen meg lehet bízni a mákolásban -
#11482 ha Paraguay valamilyen csoda folytán nem veri meg új zélandot,és az olaszok meg verik slotákiát,akkor Lippi összeteheti a két kezét,mert akkor csoportelsők lennétek,és így jöhetne japán,vagy dánia -
#11481 Továbbmennek ebbe biztos vagyok, de nagyon nincs együtt a csapat.. -
#11480 mindegy, én még azért bízom bennük, annak ellenére, hogy most jól elrontották a napom végét -
#11479 de arra a csoportra rálehetett fogni, hogy nehéz. itt viszont pakisztán továbbmenne -
#11478 a múltkori Eb sem volt valami fényes, Holland verség, Román X, és a franciákat verve lett meg a továbbjutás -
#11477 Ilyen gyenge olasz válogatottat még amugy soha nem láttam. -
#11476 Balotelli fél lábbal is klasszisokkal jobb játékos mint jakinta..
Technikailag fényévekkel jobb, lassabnak sem lasabb, jobban lő, fejel stb.
Csereként meg 10 gól nem rossz sztem, ugy hogy szélsőt játszik mindig.. Mentalitás az egyedüli amiben jakinta fényévekkel jobb, és az is lesz mindig.
Ettől függetlenük, egy idegbeteg barom, utálom én is, véletlenül sem védeni akarom, de a képességeit azért elismerem. Cassano meg mindkettőnél jobb. -
#11475 az a baj, hogy senki nem tud konstans jól játszani, Cannának is voltak jó megmozdulásai, de voltak szarok is, Chiellin ma talán egészen jó volt, Criscito is talány, nem nyújt egyáltalán jót, Zambi még csak csak, az a nagy helyzete azt hittem bemegy, kár érte
Montolivo is próbálkozott, osztogatta a labdákat, lőtt távolról, de sorolhatnám,
senkiben sincs meg az a tűz, aminek mindenkiben ott kéne lobognia -
#11474 Cannavarot leraknám kispadra, akkora fos...hihetetlen az az ember, ilyenkor sírom vissza Nestát...Lippi nagyon melléfogott ezzel a válogaottal, megvolt a lehetőség hogy behívja a megfelelő embereket pedig:S -
#11473 hiába gyűlölöm tottit, nagyon elkéne ide -
#11472 egy irányító nagyon elkélne, az 100, Camo lövése beakadhatott volna..., de ma nem jött össze semmi a tizin kívül. -
#11471 nem gondoltam volna h Pirlot visszasírom, de nagy szükség lenne rá, Cannavaro katasztrófa, csatárjáték is, egyedül a távoli lövések mentek, hol van egy igazi irányító, hol van egy Del Piero,Inzaghi?? hol van Nesta.. gyorsulni kellene de ez szerintem nem fog menni -
#11470 hihetetlen...
ezek után ha Szlovákia ellen is ilyen szar lassú lesz a játék, akkor nem tudom mi lesz...
-
#11469 szégyellje magát az összes -
#11468 ettől függetlenül les volt. de azért mégis -
#11467 legyünk pozitívak, jó meccs lesz :D -
#11466 ez szánalmas. cannavaro már a félidőben elindulhatna qatarba -
#11465 ugyanazzal a kezdővel állnak ki az olaszok, mint paraguay ellen... szép lesz -
#11464 egyik kiégett lassú, másik sérült 1 éve -
#11463 hát jah, Dinho-Pato kettőssel már fél siker lenne + garancia egy kis joga bonitora mert a brazilok játéka minden volt csak szép nem:DAD:DASD:D -
#11462 nem kell bemutatni. ettől függetlenül tehetséges játékos, akármilyen is a természete -
#11461 azért biztosra ne vedd,azthiszem 20 és 40 m-es tesztek voltak és Iaquinta lett a leggyorsabb.persze Barwuah nem vett részt ezeken ugyebár,szóval elképzelhető hogy gyorsabb:)
azt már inkább hozzá se teszem,hogy Barwuah olykor inkább ácsorog egyet banánt majszolva mint hogy lenyomjon egy sprintet,ezt egy Inter szurkolónak szerintem nem kell ecsetelni -
#11460 azért azt biztosra veszem, hogy gyorsabb :D -
#11459 Miccoli éppen mankóval biceg valahol,Balotelli meg miben jobb Iaquintánál?
több gólt lő?nem
többet hajt?nem
gyorsabb?nem
maximum ügyesebben dobálja a lábát a labda fölött meg jobban passzol.emellett viszont önző,hisztis és a csapattársai utálják.nem azt akarom kihozni,hogy olyan kurva jó csatár Iaquinta,de akik ezt a kis majmot sírják állandóan a válogatottba,azok nem tudom mit gondolnak
egyedül Cassano otthonhagyása hiba a támadószekcióból,de Lippi nála is megmondta,hogy nem a játéktudásával van a baja
-
#11458 jah,egy dinho-pato-benzema-miccoli-cassano támadó ötös? :D -
#11457 a válogatottakból kimaradt emberekből összelehetne hozni egy jó csapatot :D -
#11456 ő fiatal még oda,no meg Laquinta-nál jobb,szal semmiféleképpen nem mehetett,ahogy Miccoli se! -
#11455 be kellett volna hívni Barwuaht,aztán akkor 5-tel megszórják Paraguayt -
#11454 hát ezt mindenki tudta eddig is:D -
#11453 hehe,igaza van,mégha edzőként nem ér fel egy Lippivel,de ebben tényleg igaza van,ez az olasz keret vicckategória