13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • WuFraZselic
    ja igen hülye vagyok, már vagy 2 hónapja hivatalos :D szóval így akartam fogalmazni: remélem lippivel együtt távozik a keret 3/4e :D
  • Grove4
    Prandelli jön a helyére.
  • limperatore
    hát várható volt hogy ezzel a kerettel többre nem mennek az olaszok
    mindenki látta csak lippi nem
  • WuFraZselic
    a híres olasz védelem elintézte a szlovák továbbjutást. 2 gólos hátrányba sétáltak, semmi futás, küzdeni akarás, SEMMI. remélem a 3/4 kerettel együtt lippi is távozik
  • Grove4
    Ok, köszönjük Emese.
  • barcames
    mint ha a juventust láttam volna csak kékben.....
    egy tonit miért nem lehetett elvinni egy pirlo miért nem kezdő???
  • acm689
    Iaquintát minek kellett pályán hagyni azt nem értem. Borzalmasan játszott! Én Pippot vittem volna ki helyette, akárhány éves is!
  • Speed092
    mér zárták be a vb topikot?
  • gercse
    most jött el az ideje, hogy legközelebbi meccstől kezdve Prandelli (ha ő lesz az edző) szépen rakosgassa be a fiatalokat a válogatottba, és építsen egy új csapatot, szinte elölről, az alapoktól kezdve
  • Grenzjager
    azért ezt nem hittem volna...

legjobb ha Lippi gyorsan menedék jogot kér Dél-Afrikában, vagy akár Burkina Fasoban....
  • acm689
    hááát :S nem hiszem el, hogy egyszerűen nem tudunk nyerni!!!
  • Palinko
    lehet csomagolni :(
  • gercse
    öreges lassú foci, nulla ritmusváltással, semmi az egész egyelőre...

remélem szétcsapnak most közöttük a szünetben
  • Forza Italia
    azért remélem meglesz a győzelem
  • acm689
    a mai kezdő
    Marchetti, Zambrotta, Cannavaro, Chiellini, Criscito, Gattuso, De Rossi, Montolivo, Pepe, Iaquinta, Di Natale
  • bakkerman
    nem úgy van,hogy még a sorsolás előtt megnézik a fair play táblázatot is??? amúgy nem lesz iksz egyik meccs se,Paraguay,és az olaszok is behúzzák
  • Grove4
    az loller
  • limperatore
    A legnagyobb esély az F-csoportban mutatkozik az említett forgatókönyvre, amennyiben a Paraguay-Új-Zéland és az Olaszország-Szlovákia mérkőzésen is döntetlen születik, és a végeredmény is ugyanaz lesz, abban az esetben sorsolás dönt arról, hogy a világbajnoki címvédő vagy a torna előzetesen leggyengébbnek tartott csapata jut tovább a nyolcaddöntőbe.
  • gercse
    Akkor érthető a nagyobb csapatok bénázása, hozzá vannak szokva a jóhoz, és most nem ízlik nekik az új helyzet, de azért hozni kéne a papírformát így is.
  • JUVEfun
    Az az érdekes ( mint a Forma 1-ben a gumik ) , hogy ezek a labdák , melegben , szárazabb füvön teljesen rendben voltak , most hideg van , szét vannak locsolva a pályák ,valóban túl hosszú a fű (cselezésre alkalmatlan )....és ...
  • JUVEfun
  • gercse
    Akkor mégis igaz lehet amit Del Bosque mondott, hogy rossz a fű (túl hosszú), reméljük megszokják hamar, a többi körülménnyel együtt, és jön a szép foci Itáliától :)
  • JUVEfun
    CalendarVB
  • JUVEfun
    Még annyit szeretnék , hogy szinte hihetetlen ( és nem azért,hogy bárkit felmentsek v. mentegessek ) a pályák borzalmas állapotúak , a labda eszméletlen , ahogy pattan és a körülmények (pihenés,edzés..stb) sem ideálisak !!! (persze minden csapatnak) van aki ehhez gyorsan tud alkalmazkodni vki. meg nem
  • JUVEfun
    IGAZ ! Azért volt szerencsém egy Argentin (nem túl komoly )átmozgató edzést látni , ahol hülyéskedésből Messi és a többiek megszakadtak...
  • JUVEfun
    Sajnos nem tudom ,hogy a Reuters kinek adja el , de a "maradékot" majd otthon felteszem..
  • bakkerman
    minek edzenek? ők bajnokok :D
  • JUVEfun
    Rólam itt mindenki tudja ,hogy nagy Pipo /Inzaghi/ rajongó vagyok , ami érdekes itt egyre többet merül fel a neve.. A játékosok továbbra is 100% - hisznek Lippinek,hogy tovább megy a csapat, páran nagyon fáradtan érkeztek,de mára már mindenki azt mondja , hogy kiheverte ( ami szerintem probléma (ha az ) nem láttam Pirlót és Gattusot még edzeni...
    URL=http://www.kephost.com/][/URL]
  • Breki33
    oké ezt majd megdumáljunk

a készített képeid megnézhetőek vhol a neten, tehát publikusak fent vannak vmelyik nemzetközi oldalon?
  • JUVEfun
    A szállodába csak azokat az olasz újságokat teszik ki ami nem túl "kritikus" ...Az internet meg múltszázadi "betárcsázós"
    ( a csapattól is függ...)
  • JUVEfun
    Ő AZ ? HA VKI: NEM TUDNÁ:nagyon sokat tett , hogy nálunk is legyen olasz focisuli ,találkozhatsz is majd vele a VB-után Magyarországon
    [URL=http://www.kephost.com/view3.php?filename=jbmzmjsoxguan68nqm3r.jpg][/URL
  • Breki33
    khm Massaro :-)

Kérhetnél tőle nekem egy autogramot :P

És mit mondanak Lippiről?
    A mai olasz sajtó eléggé lehúzta a videoblogokban

A csoportmeccsek után mész tovább vagy ez a csapattól függ?

Nyugodtan írj hosszabban, szerintem senkit se zavar itt

• gercse

Nem volt hosszú, sőt, még írj, ha vannak híreid, vagy észrevételeid.
  • JUVEfun
    SZŐRNYÜÜÜ ! '1. Lesz@rják a sajtót ! Úgy mész a hogy tudsz a helyszínre.( még az a szerencsém , hogy mehetek az olasz busszal ,így oda is jutok)Itt van Massaro az olasz küldöttségben ,Ő régi barátom és nagyon sokat segít )
    Amúgy ami érdekes NINCS temetői hangulat az olaszoknál a szállodában amit én látok sokkal jobban együtt van a csapat,mint Németországban.(nincsenek "klikkek") köszönhetően annak ,hogy nincsenek itt azok a játékosok akiket itt sokan hiányolnak játéktudásokból kiindulva. Nagy mez gyűjtő vagyok és a legutóbbi VB-n kaptam Del Pierrotól egy a csapat által aláírt mezt (majd otthon belinkelem,nem azért,hogy irigyeljetek) Tegnap kérdezgették az olaszok ,hogy most kiét szeretném ? ,mert lehet , hogy már most az utolsó selejtező meccs után kéne aláiratni. Persze ez csak vicc volt , ők is biznak a továbbjutásban.
    (Tényleg Qrva hideg van ...) bocs,ha hosszúra sikeredet a válasz
  • Breki33
    Hello

Na milyen kint, készítettél jó képeket?
    Hogy bírjátok a a Vuzu-t?

Gondoltam rád mikor mutatták milyen hideg van kint

• limperatore
    hát ezt a vak is látja nem csak az olasz sajtó :D de jól teszi
  • JUVEfun
    Az olasz sport sajtó nagy részben abba látja Lippi hibáját , hogy még mindig egy olyan csapat játékosaiban bízik ,arra építi csapatát, akik hetedik helyen végeztek és egész idényben formán kívül játszottak ( Camoranesi,Cannavaro,Chiellini stb.....
  • gercse
    én meg elismerem mint tehetséges futballista, de...és most olyat írtam volna, amiért kapnék egy két büntipontot
  • bakkerman
    hát,amíg nem az én kedvenc csapatomban rontja valaki a légkört,addig nem érdekel,nekem tetszik Balotelli játéka,a jövő zsenije lehet,az emg hogy emberileg JELENLEG milyen,az egyedül Benitezre,meg a csapattársakra tartozik! Én szeretem őt mint játékost,sokszor miatta ültem le Inter meccset nézni
  • gercse
    de a csapattársaik viszont szeretik őket, mert egymásért viszont küzdenek (főleg De Rossi, meg Perrotta, Totti hangulat játékos)
    ellenben interes barátunkkal