Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
ejj ejj már a sorsolásnál kezdõdik a bunda<#bohoc>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

LasCar16
igen vannak véletlenek

#acm

limperatore
0:4 psszzz

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
most erre mit mondjunk? senkinek nem lehet esélye a naaagy Inter ellen...

#acm

limperatore
Olaszország

A Gazettának nyilatkozó Roberto Mancini kijelentette: esélye sem lesz a Juvénak az Inter elleni hétvégi találkozón. „Mennyi lesz az eredmény? Szerintem 5-2, mégpedig az Internek” – mondta a csapat egykori szakvezetõje. A Corriere hasábjain megszólaló Chiellini nem értett egyet Mancinivel: - Természetesen gyõzünk, ez nem is kérdéses.
A világbajnoki címvédõ olaszok is feszülten várják a fokvárosi sorsolást. „Végre kiderül, kivel állunk szemben” – írja a Gazetta.

Az olasz lapok az 1-0-s hátrányból fordító Romát dicsérik, a farkasok az Európa Ligában Totti és Vucsinics góljával fordítottak a Basel ellen.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
milannak igen 😄

LasCar16
szar az élet matyi

#acm

limperatore
te köcsög gyerek tõleletek vontak le pontokat csalás miatt h legyen szaros a szád

9csöves9
10 ezren utaznak ma Bariból a Roma elleni meccsre.nem kicsit kellettek õk az A-ba😊

szucsy89
😄ADSAadsASasdadsadsADSdas
Christiansen
sírok _D:_D😄_😄d

LasCar16

😄DDD

#acm

ForzaInter
Évvégén én sem lepõdnék meg egy ilyen váltásan, és õszintén szólva örülnék is neki, mert Zengát nagyon csípem, és Inter legenda a szurkolók is imádják, nem mellesleg nagyon tehetséges edzõ.

Prandelli juvés múltja ha fionál nem gond akkor nálunk sem lenne az, amugy sztem õ a legjobb olasz edzõ a serie a-ban jelenleg, de már évek óta Spalletti mellett, aki a Zenit edzõje lesz..

Yo, Bitch!

limperatore
sõt Mancinivel a csoportba nem 8 ponttal mentünk tovább hanem 14 meg 16 ponttal, és a kiesés általában azért volt mert a sérültekbõl sok volt

limperatore
Szerintem 90% h Zenga lenne az

9csöves9
Prandellinek Juvés múltja van,érdekes lesz majd az õ helyzete

amúgy nem vagyok benne biztos,hogy Mourinho nem fog távozni egy esetleges csoportkörös bukta+épphogy behúzott bajnoki cím esetén.elvileg azért jött hogy a Blben maradandót alkossatok,bajnoki címeket hozott Mancini is

WuFraZselic
inkább Prandellit szeretném Mourinho után 😊 de ezt leghamarabb 2011ben tudjuk meg 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
fõleg ha este nem nyerünk akkor holnap már nektek adják a scudettot az újságok 😄

9csöves9
minden újság szenzációhajhász.sokkal hangzatosabb,hogy szerintük újra van ellenfeletek a scudettoért,mintha a genovai produkciótok után azt írja az összes,hogy mindenki esélytelen.nem kell ezekkel foglalkozni

limperatore
"Juve, kemény cucc" - írja a La Gazzetta dello Sport a Sampdoria elleni 5-1-es gyõzelemrõl, és jegyzetében ismét a scudetto nagy esélyeseként emlegeti Ciro Ferrara együttesét. "Rossoneri sokk: 2-0-ról 2-2" - írja a lap a Milan Napoli elleni pontvesztésérõl. A lap úgy tudja, hogy Luciano Spalletti két évre aláír a Zenithez, míg José Mourinho azt nyilatkozta, hogy szeretné, ha Walter Zenga lenne az utódja az Internél. A Corriere "Mesés Juve" címmel ismerte el a Juventus szerdai teljesítményét, a Napoli feltámadását pedig csodaként jellemezte. "Róma darabokra esett" - írja az újság a Lazio hazai, és az AS Roma idegenbeli vereségét követõen. "Elképesztõ! A Juve ráijesztett az Interre" - fogalmaz a Tuttosport, amelynek jegyzetírója úgy véli: egy igazi csapat állt össze a zebráknál.

Kár hogy Mourinho már arról beszél hogy ki lesz az utódja, de azért jó hogy Zengára gondol.

Amúgy meg vicces hogy juvenak van egy jó meccse aztán egybõl már ide a scudettot meg ráijesztett az Interre miközben nekünk Genoa ellen 0:5-t le se szarták, Mourinhonak igaza van a sajtóval kapcsolatosan...

Zsolti9014
Én meg nem lettem Inter-drukker se miatta, se más miatt, de a játékát nagyon szerettem. Nagy játékos volt, csak miután elment az Interbõl (meg mielõtt odakerült is) kicsit túlságosan is vándortípus volt.

Hajrá Magyarország!

limperatore
Azért Cosmi elég nagy tag 😄

9csöves9
általában ilyenkor ha egy hûtõszekrényt ültetnek a padra akkor is hozzák a meccset.ugyanúgy kifognak esni ezzel a pojácával is

WuFraZselic
azért komoly, Cosmi leül a hullafos Livorno padjára, és idegenben verik a Romát...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
Bár én Ronaldo miatt lettem Interes de Vieri minden tiszteletet megérdemel annek ellenére hogy elment a milanba, beírta magát az olaszok történelmébe egyik legjobb csatár, az elmúlt 10 év legjobb olasz csatára! <#worship><#eljen>

fsgh
Dettó kedvenc volt😊 Én is miatta lettem Inter drukker😊

Sok sikert neki a továbbiakban!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
ne is mondd... miatta voltam 32es a csapatban is 😊
van egy videó összeállítás a góljairól origon, hát nem kevés gólt lõtt abban a 4 percben, és nem is akármilyeneket 😊 és még van bõven 😄

Cosmi meg jah, nagy figurája az olasz focinak 😊 Perugiába durvákat mûvelt 😄 meg Udinét is 4 v 5 éve BL-ig vezette... Livornora ráfér

ForzaInter
Bobo. 😞

kedvencem volt, õ miatt kezdtem el szurkolni az internek, sok sikert neki a pókerben!

Cosminak meg örülök hiányzott már a serie a ból nekem, nagy figura a pali😄

Yo, Bitch!

WuFraZselic
Vieri visszavonult a mai napon

Serse Cosmi a Livorno új edzõje

😄dasdasdsadasd

limperatore
sztem meglátta a tabellán hogy a milan hányadik helyen van 😄

9csöves9
mi ennyire vicces?

LasCar16
😄DD

#acm

limperatore
mondjuk Chiellininek ott lenne a helye

szucsy89
az aranylabda 30jelöltje között nincs olasz játékos...
WuFraZselic
baszki mekkora olasz comeback volt! a magyarokon ment el a 14 rongyos szelvényem, iylen sem volt még 😄

szucsy89
fail😊
limperatore
<#idiota>

Christiansen
<#worship>

3-2

Gila mester3as kevesebb mint negyed óra alatt 😄

Burdi
egyb. 2-2😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

ForzaInter
már kijutottak, leszarják

Yo, Bitch!

limperatore
jók az olaszok

Italy 0 - 2 Cyprus

xddd

limperatore
tabella 😉

limperatore
a 2 csapat közt nincs 4 gól különbség ez tény

3 van 😄😄

fsgh
Értem én. Ezért az edzõtök a hibás...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

LasCar16
nem érted Imi, ha lekapták volna idõben akkor talán nem futotta volna le az emberét

#acm

WuFraZselic
most az a ti hibátok volt, nem zártatok vissza 😄 vagy eto'o-é mert b@szott gyors 😄

fsgh
Sportszerûségbõl lassabban kellett volna futnia Etonak vagy mi?