Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Inter nyerte az Olasz Kupa döntõjét, miután a Stadio Olimpicóban le tudta gyõzni a Romát. A gyõztes gólt Diego Milito szerezte az elsõ félidõ hajrájában.
Az Olasz Kupa döntõjén a két bajnokesélyes csapat, a Roma és az Inter csapott össze egymással a Stadio Olimpicóban. A fõvárosiaknál csak a cserepadon kapott helyet Francesco Totti, Luca Toni viszont kezdett, annak ellenére, hogy az elõzetes hírek még arról szóltak, nem lesz ott a pályán a kezdésnél. Nem kezdõdött jól a mérkõzés az Inter számára, a találkozót sérülten vállaló Sneijdert már a 3. percben ápolni kellett és a holland középpályás nem is tudta folytatni a játékot, Balotelli állt a helyére.
Mindkét csapat agresszív játékkal rukkolt elõ, a pályán ennek megfelelõen sok volt a szikrázó összecsapás, és a játékvezetõnek gyakran kellett fegyelmeznie a játékosokat. Az Internek volt több nagy helyzete, de Julio Cesarnak is be kellett mutatnia pár remek védést, hogy megõrizze kapuját a góltól. A milánóiak a 37. percben Cordobát is elvesztették sérülés miatt, de két perccel késõbb góllal vigasztalódhattak, Milito fejezett be tökéletesen egy akciót.
A szünetben Tottit is pályára küldte Claudio Ranieri, és a hazaiak támadójátéka aktívabbá is vált ezzel a húzással, ám az Inter kontrái is jelentõs veszélyt hordoztak magukban. A hajrához közeledve egyre nyomasztóbbá vált a Roma nyomása, ám az Inter ezúttal is kiválóan védekezett, a távoli lövések pedig nem vezettek eredményre. A 87. percben Totti elvesztette hidegvérét és rendkívül sportszerûtlen szabálytalanságot követett el Balotelli ellen, a játékvezetõ azonnal leküldte a veterán támadót a pályáról.
A fõvárosiak a hajrában már nem tudtak egyenlíteni, az Inter taktikus játékkal nyerte meg a mérkõzést és biztosította be elsõ trófeáját. José Mourinho csapata a következõ másfél hétben a bajnoki elsõséget is megszerezheti, majd jön a Bayern elleni BL-döntõ...
Coppa Italia, döntõ:
Roma - Inter 0-1
G.: Milito 39.
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
most látszott a roma és az Inter közti különbség, romanak gyakorlatilag köze nem volt a meccshez
elsõ trófea a 3-ból megvan, drukkoljatok a 2.nak és a 3.nak is 😊))))
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
a Napoli meg nagy bánatomra bénázgat, olyan csapatokkal ikszel, mint a
Siena vagy a Lazio..
úgyhogy bármi lehet...
Az Atalanta papíron 0 pontot szerezne 2 meccs alatt,a Lazio esetleg a Livorno-t megveri
atalantának 6 pont kéne, és lazonak 2* bukni, szal kizárt a kiesés.
Yo, Bitch!
Lazio 40
Bologna 40
---------------------
Atalanta 35
Siena 30
Livorno 29
37. forduló
Napoli-Atalanta
Bologna-Catania
Livorno-Lazio
38. forduló
Cagliari-Bologna
Parma-Livorno
Atalanta-Palermo
Lazio-Udinese
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
önmaga ellen is csak öngóllal tudna nyerni _😄_😄_D:d-D:d_😄d
míg a braziloknál mûködik a "csak rúgjunk többet, mint ahányat kapunk" elv, olaszoknál nem éppen 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Di Natale bombaformában van, fingik egyet és gól..
Quagliarella meg partnere volt az Udineseben nemrég, elõtte meg
Pazzininak a Samp-ban
viszont a védelemmel lesznek a gázok..
persze ez alatt szigorúan csak annyit értek, hogy többszázezer juve drukkerrel többen néznék a csapat meccseit, meg több focis mezt/mütyúrt lehet eladni😛
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Én simán kivittem volna Balotellit, és ott a VB-n adtam volna neki egy UTOLSÓ esélyt.
a másikra meg egyszerû a válasz, lippi a juvésokat behívja, mind1 milyen a formájuk. Candreva-nál 15x tehetségesebb Balotelli, még ha egy buta kölyök akkor is elõbb kapna meghívót, de hát mind1
Amúgy nem akarok senkit sem megsérteni, de nem vágom, hogy Cannavaro, Grosso, Zambrotta, Candreva, Pirlo és a doppingos Boriello mit keres a keretben.
Remélem nem sokára véget ér ez a Lippi-éra, mert már uncsi.
amúgy miccoli, cassano alap lenne
ha átigazolna az egész csapat pl. a Catania helyére, mezébe 😄DD_D:d,
akkor akár még bajnok is lehetett volna _😄_😄
Buffon, De Sanctis
Chiellini, Cassani, Cannavaro, Criscito,
Maggio, Palombo, De Rossi, Montolivo, Pirlo, S.Pepe
Di Natale, Pazzini, Quagliarella, Boriello
sokra viszik az olaszok
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
#acm
Védõk: Salvatore Bocchetti (Genoa), Leonardo Bonucci (Bari), Fabio Cannavaro (Juventus), Mattia Cassani (Palermo), Giorgio Chiellini (Juventus), Domenico Criscito (Genoa), Fabio Grosso (Juventus), Nicola Legrottaglie (Juventus), Christian Maggio (Napoli), Gianluca Zambrotta (AC Milan)
Középpályások: Mauro Camoranesi (Juventus), Antonio Candreva (Juventus), Andrea Cossu (Cagliari), Gennaro Gattuso (AC Milan), Claudio Marchisio (Juventus), Riccardo Montolivo (Fiorentina), Angelo Palombo (Sampdoria), Simone Pepe (Udinese), Andrea Pirlo (AC Milan)
Csatárok: Marco Borriello (AC Milan), Antonio Di Natale (Udinese), Alberto Gilardino (Fiorentina), Vincenzo Iaquinta (Juventus), Giampaolo Pazzini (Sampdoria), Fabio Quagliarella (Napoli)
+ De Rossi
#acm
:SAD:SDA:SDA
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
azért szomorú,hogy az idei BL fõtábla ellenére is a koefficiens-ben elõrébb van nálunk Moldova,Írország és Bulgária is,pedig ezekben az országokban is a béka segge alatt van a foci...a bolgároknak van egy Berbatovuk,és ezzel kifújt,míg nekünk Juhászunk,Dzsudzsink,Geránk,Hajnal Tomink,Németh Krisztiánunk stb...:S
am arra lennék kiváncsi,hogy mit kéne elérnie egy magyar csapatnak,hogy pár év múlva az elsõ kettõ indulhasson a BL-ben,és a 3.-4. pedig EL?