Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
akkor már rossz ember nem lehet mi? 😄

#11230: akkor szereted walter samuelt, militot, j zanettit, cambiassot? 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

gabber_saviola
Igaz, hogy Balotellinek senkije nem Olasz, de Palermóban született, ez biztos.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
igen Argentin a másik kedvenc külföldi válogatottam

ha neked ez jön le hát rádhagyom #11200-nek eleget téve 😛

limperatore
A Bayern szerint az UEFA az olaszok érdekeit nézi

Uli Höness, a Bayern München elnöke szerint az UEFA részrehajló döntést hozott Franck Ribéry eltiltásával.

A Bayern francia sztárját a Lyon elleni BL-elõdöntõ elsõ mérkõzésén állították a Lisandro Lopez ellen elkövetett szabálytalanságért. A visszavágót kihagyta, majd ezt követõen az UEFA döntése értelmében további két mérkõzésre szóló eltiltást kapott, azaz nem lehet ott a pályán a fináléban az Internazionale ellen.

- Túl sok olasz van az UEFA-nál, akik érvényesíteni próbálják az érdekeiket - vezette elõ összeesküvés-elméletet Höness. - A bíró is olasz volt, sok aktív olasz tagja van az UEFA-nak. De egyetlen német sem. Semmiféle morális támogatást nem kaptunk.

A Bayern már jelezte, a Sportdöntõbíróságra viszi Ribéry ügyét, a klub fellebbezését ugyanis az UEFA elutasította.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
nem kell azt írni, egyértelmû hogy ez jön le az írásaidból 😄

egyébként meg camoranesi se olasz, még is válogatott

Breki33
és hol írtam itt ilyet?

teljesen másról beszéltem matyika

limperatore
jól van már, mindenki tudja h utálod meg az egész intert, nem kell 500x leírnod 😄

Breki33
Amúgy orökbefogadott Ghánai gyerek, nemis Balotelli az igazi neve és nemis igazi olasz, csak örökbefogadták

Breki33
szerintem legjobban utált labdarugó itáliában

sehol másutt nem játszhatna csak ahol most van vagy külföld
gabber_saviola
gecc, hogy beizmozik neki <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

limperatore
:ASD:_ds.d.ASD gec 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Breki33
Nem úgy értettem, hogy csak õt, de ugye agyilag õ a gyenge pont
érdemes megnézni a felvételen De Rossi reakcióját a szabálytalanságnál.

Egyébként õ már így jött be.
Breki33
most tényleg ez a legfontosabb

"mert te talán ezzel a hszel okosabbnak látszol?..."

Énis álljak neki javítgatni?
Megnézném, hogy te kemény edzés közben mennyi hibát vétenél
mikor írni is alig tudsz.

gabber_saviola
még ha más is a véleményed, mint neki, a személyeskedést mellõzd lécci.

gabber_saviola
Szerintem Totti már rég nem akkora sztár, hogy külön foglalkozni kéne vele.

Már nem is emlékszem melyiken, lényeg, hogy idén egyik Roma meccsen csereként jött be Totticsászár. A kamera meg vette az arcát majdnem 1 percig, na ott akkor annyira látszott, hogy kajakra érzi már Õ is, hogy már csak hátráltatja a csapatot.

szucsy89
ítélkezni, észlény, utána
Breki33
Szerintem meg Murinyhó papa taktikája is ez volt, hogy fel kell idegesíteni cukkolni a rómaiakat, hogy ne a játékkal foglalkozzanak.

Vmelyik mai olasz lapban van is egy erre célzó cikk.
Breki33
Akkor még egyszer

Nem azt mondom, hogy helyesen tette amit tett, de az éremnek két oldala van és nemcsak Totti-t kellene lehülyézni fõleg olyanoknak akik a cipõfûzõjét se köthetnék be.

Meg aztán az itélje el aki a helyében nem rúgta volna fel a hülye interes köcsögöt.
Még a saját csapattársai sem sajnálták, és nem ugrottak neki Tottinak pedig ez szokásuk.

Könnyû ám kívülrõl itélkezni és megmondani dolgokat gép elõtt ülve.
Kétségtelen, hogy Totti nem egy észény ugye mindenki emléxik mikor a riporter azt mondta, hogy Carpe Diem és azt válaszolta, hogy nem tud Angolul. Hibázott természetesen de nyilván nem ok nélkül rohant utánna és nem véletlenül utálja mindenki balhételli-t.
limperatore
hát ja 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

gabber_saviola
Mind kettõ várta már, hogy összecsaphassanak egymással, szerintem egész meccsen osztották egymást különféle értelmezõ kéziszótáras mondatokkal.

Balotelli csak annyival volt okosabb ennél a veterán, kiégett Tottinál, hogy neki nem gurult el a gyógyszere.

limperatore
persze, tottit se kell félteni egy alattomos sunyi az is
remélem eltiltják a p*csába

bakkerman
provokálta,addig rendben,de ha engem egy 14 évvel fiatalabb gyerek provokál,arra ráhagyom,mert nem vagyunk egy súlycsoport,ennyi. Totti idõsebb,tapasztaltabb,agyilag is sokkal érettebb mint a kis hülye Balotelli,minek idegelte fel magát??? a másik meg az,hogy ha ilyen vehemenciával rúgja le nem hátulról,hanem szembõl,akkor kb a Ramsey féle kettõs lábtörés történik...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Breki33
Breki33
arra, enyém is az de nem sértegetem más csapatát benne

viszont a tiedében a kép nagyon ott van, bár nem értem miért ilyen formában

gabber_saviola
Mátyáséra gondolsz? Amúgy szerintem az vicces, én mindig megmosolyodok rajta.

Breki33
rendben az lesz, de van akinek már az aláírása is a másikat provokáló...
Breki33
nem célom annak látszani
Breki33
fogalmad sincs az elõzményekrõl, de köszi
limperatore
persze õ a világ legokosabb embere koko meg csiszár után 😄

on:

a maják megjósolták hogy 2010-ben lesz 😄

szucsy89
mert te talán ezzel a hszel okosabbnak látszol?...

hogy ON is legyen: volt már rá példa Olaszországban hogy egy csapat triplázott?
LasCar16
breki te hülye vagy már megbocsáss, direkt flémelni kezdesz megint matyival, ha télleg hergelte akkor több esze is lehetett volna, így csak õ jött ki rosszabbul-.-

#acm

gabber_saviola
Szeretném, ha innentõl privátban beszélnétek meg, hogy ki az okosabb és ügyesebb. Kicsit uncsi már ez a marakodás. Köszi.

ForzaInter
le vagy oltva😄

Yo, Bitch!

Breki33
ezt a szöveget
sokat gondolkozhattál rajta
limperatore
lényeg h te nagyon okos vagy, azért röhög ki mindenki mr. gd 😄

Breki33
hát igen kb olyan mint te
egy kicsit butácska éretlen kisgyerek

csak a focitudásotok különbözik ahogy hallom 😊
limperatore
attól h jótékony, gusztustalan volt amit csinált. balotelli vagy nem balotelli, teljesen mind1

ezzel sok embernél leírta magát

Breki33
"A történet igazi csattanója viszont az, hogy a Roma csapatkapitánya nem sértõdött meg a vicceken, hanem „Az összes Totti-vicc” címen kiadatta õket!

A könyv hatalmas siker lett Itáliában, közel 500 ezer darabot adtak el belõle. Totti mindössze annyit kötött ki a gyûjteménnyel kapcsolatban, hogy viccek nem lehetnek sértõek a családjára nézve. A bevételt jótékony célra ajánlotta fel, a befolyt összeg így az UNICEF egyik projektjéhez került. Adja magát a kérdés: Na ki a hülye?"
Breki33
De pontosan ezen, direkt és céltudatosan végig hergelte.
Carlo Mazzone is kijelentette ezt, hogy provokálta Totti-t.

Nem véletlenül nem kért bocsánatot másnap sem.

Abban egyetértünk, hogy ilyet nem szabad tenni, de nézni kell a dolgok másik oldalát is.

Egyébként Totti-t ugye elég butának tartják és Lazio drukkerek által költött viccek fõ céltáblája.

Két ilyen gyöngyszem

Del Piero, Vieri és Totti együtt utaznak egy autóban.

Alex vezet, Vieri ül mellette, Francesco pedig hátul.

Egyszer csak meglátnak egy kurvát, leparkolnak mellette, hogy

megkérdezzék, mennyi.

„Ötven elöl és nyolcvan hátul…”

Francesco méltatlankodva felkiált:

„Ez nem ér! Nekem miért drágább?”

Del Piero és Totti moziban ülnek és a filmben éppen egy lóverseny megy.

„Tíz eurót teszek a feketére…”- mondja Alex

„Én meg tizet a fehérre…”-válaszol Francesco.

Mikor kimennek a moziból, Alex megszólal:

„Hát szóval én nyertem, de nem kérem el a pénzt, mert tegnap már láttam ezt a filmet…”

„Én is láttam…”-válaszolja Francesco.

„Akkor miért fogadtál a fehérre?!”

„Nekem úgy tûnt, ma jobb formában van…”

Christiansen
tény, hogy mindkettõ egy fasz, de azért ez nem ugyanaz.
egy ilyen dühbõl jövõ odakaszálás komoly sérülést okozhatott volna akár évekre megpecsételve Balotelli karrierjét - de most tökmindegy kiét, nem ezen van a hangsúly

limperatore
györköny 😄😄😄😄:

Breki33
Del Piero

õ nem györkönyben futballozik

Nem tette helyesen, de nem kell ez az álszent szokásos duma, valószínûleg pont ez volt a taktika erre a mecsre

És ne állítsuk már be a négert akit még saját csapattársai is utálnak áldozatnak......
limperatore
ja akkor már más, totti helyesen csinálta, gondolom del piero is így tett volna

Breki33
volt annak elõzménye is
az a hülye olasznéger folyamatosan provokálta és mocskolta

inter játékosok se nagyon bánták még pacsiztak is vele

Szaniszló Csaba kommentátorállás blogjában is írnak errõl:
6+1 dolog, amit talán nem vettél észre Totti gusztustalan rúgásánál

"Maicon hátbaveregeti Tottit! Nehogy elkezdjétek nekem magyarázni, hogy a jobbhátvéd helyérõl nem látta, ami történt, meg ilyesmi… Balotelli, igazolj el, amíg nem késõ!"

"nyilván tisztelik/tisztelték tottit, és bár gyanítom, h. õk is rühellik balotellit, mégis furcsa, h. nem védték meg, vagy inkább estek neki tottinak. fõleg annak fényében, h. pont az inter az a csapat, ahol minden szir-szarér’ imádnak óvodások módjára csoportosan reklamálni. szóval nagyon rühellhetik.."
ForzaInter
megbolondult vén korára sajnos

Yo, Bitch!

Breki33
szeretnél te ilyen 0 lenni pámerka

limperatore
jó hát egy balfasz :SAD régen még jó volt most egy 0

bakkerman
még jó hogy Lippi most akarja visszahívni a national team-be 😄 szvsz a csoportmeccsekrõl eltiltanám

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Christiansen