Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#11230: akkor szereted walter samuelt, militot, j zanettit, cambiassot? 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ha neked ez jön le hát rádhagyom #11200-nek eleget téve 😛
Uli Höness, a Bayern München elnöke szerint az UEFA részrehajló döntést hozott Franck Ribéry eltiltásával.
A Bayern francia sztárját a Lyon elleni BL-elõdöntõ elsõ mérkõzésén állították a Lisandro Lopez ellen elkövetett szabálytalanságért. A visszavágót kihagyta, majd ezt követõen az UEFA döntése értelmében további két mérkõzésre szóló eltiltást kapott, azaz nem lehet ott a pályán a fináléban az Internazionale ellen.
- Túl sok olasz van az UEFA-nál, akik érvényesíteni próbálják az érdekeiket - vezette elõ összeesküvés-elméletet Höness. - A bíró is olasz volt, sok aktív olasz tagja van az UEFA-nak. De egyetlen német sem. Semmiféle morális támogatást nem kaptunk.
A Bayern már jelezte, a Sportdöntõbíróságra viszi Ribéry ügyét, a klub fellebbezését ugyanis az UEFA elutasította.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
egyébként meg camoranesi se olasz, még is válogatott

sehol másutt nem játszhatna csak ahol most van vagy külföld
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Egyébként õ már így jött be.
"mert te talán ezzel a hszel okosabbnak látszol?..."
Énis álljak neki javítgatni?
Megnézném, hogy te kemény edzés közben mennyi hibát vétenél
mikor írni is alig tudsz.
Már nem is emlékszem melyiken, lényeg, hogy idén egyik Roma meccsen csereként jött be Totticsászár. A kamera meg vette az arcát majdnem 1 percig, na ott akkor annyira látszott, hogy kajakra érzi már Õ is, hogy már csak hátráltatja a csapatot.
Vmelyik mai olasz lapban van is egy erre célzó cikk.
Nem azt mondom, hogy helyesen tette amit tett, de az éremnek két oldala van és nemcsak Totti-t kellene lehülyézni fõleg olyanoknak akik a cipõfûzõjét se köthetnék be.
Meg aztán az itélje el aki a helyében nem rúgta volna fel a hülye interes köcsögöt.
Még a saját csapattársai sem sajnálták, és nem ugrottak neki Tottinak pedig ez szokásuk.
Könnyû ám kívülrõl itélkezni és megmondani dolgokat gép elõtt ülve.
Kétségtelen, hogy Totti nem egy észény ugye mindenki emléxik mikor a riporter azt mondta, hogy Carpe Diem és azt válaszolta, hogy nem tud Angolul. Hibázott természetesen de nyilván nem ok nélkül rohant utánna és nem véletlenül utálja mindenki balhételli-t.
Balotelli csak annyival volt okosabb ennél a veterán, kiégett Tottinál, hogy neki nem gurult el a gyógyszere.
remélem eltiltják a p*csába
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Mazonne véleménye már ittis olvasható
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/olasz-kupa-mazzone-szerint-is-provokalta-mario-balotelli-tottit-2027710
REAL MADRID
viszont a tiedében a kép nagyon ott van, bár nem értem miért ilyen formában
on:
a maják megjósolták hogy 2010-ben lesz 😄
hogy ON is legyen: volt már rá példa Olaszországban hogy egy csapat triplázott?
#acm
egy kicsit butácska éretlen kisgyerek
csak a focitudásotok különbözik ahogy hallom 😊
ezzel sok embernél leírta magát
A könyv hatalmas siker lett Itáliában, közel 500 ezer darabot adtak el belõle. Totti mindössze annyit kötött ki a gyûjteménnyel kapcsolatban, hogy viccek nem lehetnek sértõek a családjára nézve. A bevételt jótékony célra ajánlotta fel, a befolyt összeg így az UNICEF egyik projektjéhez került. Adja magát a kérdés: Na ki a hülye?"
Carlo Mazzone is kijelentette ezt, hogy provokálta Totti-t.
Nem véletlenül nem kért bocsánatot másnap sem.
Abban egyetértünk, hogy ilyet nem szabad tenni, de nézni kell a dolgok másik oldalát is.
Egyébként Totti-t ugye elég butának tartják és Lazio drukkerek által költött viccek fõ céltáblája.
Két ilyen gyöngyszem
Del Piero, Vieri és Totti együtt utaznak egy autóban.
Alex vezet, Vieri ül mellette, Francesco pedig hátul.
Egyszer csak meglátnak egy kurvát, leparkolnak mellette, hogy
megkérdezzék, mennyi.
„Ötven elöl és nyolcvan hátul…”
Francesco méltatlankodva felkiált:
„Ez nem ér! Nekem miért drágább?”
Del Piero és Totti moziban ülnek és a filmben éppen egy lóverseny megy.
„Tíz eurót teszek a feketére…”- mondja Alex
„Én meg tizet a fehérre…”-válaszol Francesco.
Mikor kimennek a moziból, Alex megszólal:
„Hát szóval én nyertem, de nem kérem el a pénzt, mert tegnap már láttam ezt a filmet…”
„Én is láttam…”-válaszolja Francesco.
„Akkor miért fogadtál a fehérre?!”
„Nekem úgy tûnt, ma jobb formában van…”
egy ilyen dühbõl jövõ odakaszálás komoly sérülést okozhatott volna akár évekre megpecsételve Balotelli karrierjét - de most tökmindegy kiét, nem ezen van a hangsúly
õ nem györkönyben futballozik
Nem tette helyesen, de nem kell ez az álszent szokásos duma, valószínûleg pont ez volt a taktika erre a mecsre
És ne állítsuk már be a négert akit még saját csapattársai is utálnak áldozatnak......
az a hülye olasznéger folyamatosan provokálta és mocskolta
inter játékosok se nagyon bánták még pacsiztak is vele
Szaniszló Csaba kommentátorállás blogjában is írnak errõl:
6+1 dolog, amit talán nem vettél észre Totti gusztustalan rúgásánál
"Maicon hátbaveregeti Tottit! Nehogy elkezdjétek nekem magyarázni, hogy a jobbhátvéd helyérõl nem látta, ami történt, meg ilyesmi… Balotelli, igazolj el, amíg nem késõ!"
"nyilván tisztelik/tisztelték tottit, és bár gyanítom, h. õk is rühellik balotellit, mégis furcsa, h. nem védték meg, vagy inkább estek neki tottinak. fõleg annak fényében, h. pont az inter az a csapat, ahol minden szir-szarér’ imádnak óvodások módjára csoportosan reklamálni. szóval nagyon rühellhetik.."
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!