Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
Zambrotta,Laquinta,Gattuso minek? :S

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Fabio Capello
egyre több pletyka kering arról hogy Rossit sem viszi ki Lippi, de akkor megyek és megcsapom, fõbenjáró bûn lenne õt nem kivinni.

Zsolti9014
jaja, 23 fõs keret van:

"A világbajnokságra minden csapat 23 játékost nevezhet, ebbõl legalább 3 játékosnak kapusnak kell lennie. A szövetségi kapitányoknak 30 nappal a világbajnokság kezdete elõtt – 2010. május 11-éig – 30 fõs keretet kellett hirdetniük és a listát le kellett adniuk a nemzetközi szövetségnek. 2010. június 1-jéig pedig a végleges, 23 játékos nevét tartalmazó listát kell bejelenteniük."

wikipédia

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
oks, akkor én tudtam rosszul.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gercse
én is 23-ról tudok

sztem sem vészes amúgy, rosszabbra számítottam, fõleg ahogy jöttek a fikázó cikkek a "szar öreg keretrõl", szerintem bármi lehet

gabber_saviola
Lajosom szerintem sem annyira gáz, lehet ebbõl még akár mi is.
nem 22 fõs lesz majd az utazó keret?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zsolti9014
Amúgy Marchionnival mi a helyzet, hogy nem volt benne a 30-asban sem?
Nem azért, én szeretem Camót, de Marco többet játszott, és szerintem nem is rosszul.

Egyébként meg lehet hogy épületes lenne áttérni arra, hogy 3 középsõ középpályás elõtt egy irányít, mert szélsõk terén siralmas a helyzet, ahogy Csöves is mondta, nagyítóval kell keresni õket.

Talán egy Buffon - Cassani, Chiellini, Cannavaro, Criscito - De Rossi, Marchisio, Pirlo - Montolivo - Di Natale, Iaquinta kezdõt raknék össze, és így Pirlo újabban megjelent lassúságát kompenzálná Daniele és Claudio, emellett Pirlo még mindig tudna irányítani, csak nem kellene olyan égetõen fontos szerepének lenni védekezésben.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
szerintem egyáltalán nem olyan tragikus ez.a maradék 5 kimaradó azért okozhat majd fejtörést.Zambrotta,Gattuso nyugodtan kikerülhetne(egyik se fog),Camot is csak az tartja bent hogy nagyítóval kell keresni a szélsõket.Pepénél viszont jobb így nálam Pepe az egyik kiesõ. Marchetti/Sirigu (teljesenmindegy),hátvédet már nem kéne kitenni így is karcsú a létszám.Cossunak egy vb még sok lenne.marad két hely két csatárnak.Rossi a konföderációs kupán kurva jó volt viszont az idei szezonja meg elképesztõen szar.Di Natale gólkirályi címmel nem maradhat ki,Iaquinta és Gilardino is biztos utazó.Quagliarella szezonja se lett olyan amilyet vártak tõle.ezek után nekem ez a megérzésem:

Marchetti,Cossu,Pepe,Borriello,Quagliarella

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
Válogatott keretszûkítés: 28 játékos

Portieri: Buffon (Juventus), De Sanctis (Napoli), Marchetti (Cagliari), Sirigu (Palermo).
Difensori: Bocchetti (Genoa), Bonucci (Bari), Cannavaro (Juventus), Cassani (Palermo), Chiellini (Juventus), Criscito (Genoa), Maggio (Napoli), Zambrotta (Milan).
Centrocampisti: Camoranesi (Juventus), Cossu (Cagliari), De Rossi (Roma), Gattuso (Milan), Marchisio (Juventus), Montolivo (Fiorentina), Palombo (Sampdoria), Pepe (Udinese), Pirlo (Milan).
Attaccanti: Borriello (Milan), Di Natale (Udinese), Gilardino (Fiorentina), Iaquinta (Juventus), Pazzini (Sampdoria), Quagliarella (Napoli), Giuseppe Rossi (Villarreal).

limperatore
Bajnok az Inter, Mourinhóék is a tripláért hajthatnak Madridban!

Az Internazionale az Olasz Kupa után a Serie-A aranyérmét is megszerezte, így a triplázásért küzdhet meg a madridi Bajnokok Ligája-döntõben.

Szorosabb és izgalmasabb lett, mint bárki gondolta volna akkor, amikor az Inter még 14 ponttal vezetett a Roma elõtt, de végül a milánói kék-feketék ismét elhódították a scudettót, noha a már kiesett Siena óriásit küzdött és egy kis szerencsével elcsíphetett volna egy döntetlent is.

Igaz, egy kis balszerencsével pedig már az elsõ félidõben 4-5 gólos hátrányba kerülhetett volna, az Inter ugyanis helyzetkihagyó show-t rendezett a toszkán városban. A kezdõként szerepet kapó Mario Balotelli, Diego Milito és Samuel Eto'o is hagyott ki komoly helyzetet, és ezeken kívül is kisebb lehetõségek egész sorát dolgozta ki a vendégcsapat. A hazaiak azonban elszántan védekeztek és még néhány ellencsapásra is futotta erejükbõl, olyannyira, hogy akár a vezetést is megszerezhették volna.

A második félidõ elején aztán végül megtört a jég: Javier Zanetti remek megoldása után Milito lépett ki, majd szépen a hosszú sarokba helyezett. Érdekes módon az addig nagyon koncentráltan, összeszedetten játszó Inter futballja hirtelen szétesett, csapkodó és bizonytalan lett. A védekezése azonban így is nagyon rendben volt, és egészen a véghajráig helyzetbe sem tudott kerülni a Siena. Akkor egy beadást követõen Julio César kiejtette a labdát, de a csatárok nem eszméltek elég gyorsan, így odalett a lehetõség. Az utolsó másodpercekre az Inter "lenyelte" a labdát, megnyerte a mérkõzést és ezzel duplázott!

A milánóiak készülhetnek a Bajnokok Ligája döntõjére, míg Rómában szomorkodhatnak, annak ellenére, hogy a csapat Vucinic és De Rossi góljaival simán legyõzte a Sienát és végül 80 ponttal zárta a bajnokságot. Az ezüst hatalmas bravúr ettõl a Romától - de a Farkasok alighanem azon fognak tépelõdni, mi lett volna, ha a Sampdoriát, 1-0-s vezetésrõl, legyõzik hazai pályán...

Serie A, 38. forduló:

Siena-Inter 0-1 (D. Milito 57.)
Chievo-Roma 0-2 (Vucsinics 39., De Rossi 45.)
Atalanta-Palermo 1-2 (Ceravolo 48., ill. Cavani 12., 92. – 11-esbõl)
Bari-Fiorentina 2-0 (Stellini 35., Rivas 92.)
Cagliari-Bologna 1-1 (Ragatzu 65., ill. Adaílton 3.)
Catania-Genoa 1-0 (M. López 65.)
Parma-Livorno 4-1 (Lanzafane 45., 46., Morrone 49., Crespo 90., ill. Danilevicius 72.)
Sampdoria-Napoli 1-0 (Pazzini 52.)

teljesen megérdemelt
<#eljen><#eljen><#worship>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Christiansen
ááá emlékszem erre a dumára 😄D_😄
(zene részlegrõl egyébként😛)

Balotellire visszatérve sztem nem válogatott szintû.
hiába tehetséges meg vannak jó megmozdulásai, ha a hozzáállása
nem profi, ilyet egyetlen válogatott sem engedhet meg magának..
vagyis pl Kolumbia igen..

ForzaInter
nem õ a játékosok fórumáról jött😄

Yo, Bitch!

limperatore
azt hittem már konzol fórumról jöttél

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Christiansen
há de csak szórakoztam, ércsétekmá 😄_D:d

ForzaInter
Az összes nagycsapat az ma már.

Ettõl függetlenül vannak olyan karakterek akiket Te írsz.

Zanetti, Raúl, Schoels stb.

Yo, Bitch!

ForzaInter
inter komcsi? lazio és hellas verona mellett olaszország legjobboldalibb csapata..

Azon meg lehet itt viccelõdni azzal hogy nincs Inter játékos, de ez nem azért van mert kevés olasz van a csapatban. Santon benne lenne ha nem lenne sérült, és sztem Balotellit is behívnák más szöv. kap. Na meg Motta sztem simán lehetne válogatott, õ maga nyilatkozta hogy õ olasznak érzi magát (olasz származású) és szeretne olasz válogatott lenne, gattusónál és társainál fél lábbal is jobb. Lippi mint edzõ egy zseni, de a mostani válogatási elvei nevetségesek. Juvébõl mindenkit behív csak olasz legyen..

Az Inter meg azért alakult, hogy külföldieknek is lehetõséget adjon, mert milannál nem játszhattak. Ettõl függetlenük kb 05-06-ig a keret nagyrésze olaszokból állt, és a kezdõben is volt 5-6 olasz, semmivel nem volt kevesebb olasz nálunk. Attól meg hogy kevés az olasz még nem lesz kisebb olasz csapat az Inter mint bármelyik.. Nem attól lesz olasz egy csapat, hogy mennyi van hazai játékos van benne. Ennyi erõvel udinese se olasz, meg a fél angol bajnokság nem angol..

Yo, Bitch!

Christiansen
én már ugyanúgy vagyok az olyan csapatokkal, mint
az inter, real, mu stb. hogy összevásárolt világválogatott mind,
olyan karakterek nélkül mint Roby Baggio, Hierro vagy Teddy Sheringram

Christiansen
jó csapat az inter,
de csomó hiba is van bennük, ha nem lenne Murinho nem tartanának itt..
még így is botladoznak néha-néha, most is kaptak 3 gólt..

ja egyébként meg az inter egy õsi komcsi csapat mai
globalista megfelelõje D:_D😄D:

Fabio Capello
még. pazzini már most elég jó, rossi éveken belül világklasszis lehet ha nem kúrja el a karrierjét, és végre 15 év után elõször van pár kurvanagy olasz tehetség, akikbõl nagy név lehet, ha nem szúrják el a dolgot.

limperatore
hála az égnek hogy nincs, olaszok nagyon gyengék gyengék 😞(((((((

nincs olyan olasz játékos, aki jobb lenne az interbe vmelyik poszton szereplõ emberünknél :s

Fabio Capello
Azért tegyük hozzá, hogy annak idején az Inter pont ezzel a céllal alakult meg, hogy összefogja a nemzetiségeket egy csapatban a foci égisze alatt, az már más kérdés hogy a FIFA és az UEFA akkori rendelkezései miatt ez kb. 30-40 évvel a megalakulásuk után sikerült csak 😊

WuFraZselic
és mégis ez a hon nélküli csapat esélyes a triplázásra 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

LasCar16
már a nevük is nemzetközi, lehet az is közrejátszik a szereplésükben h egy mostani olasz válogatott játékosuk nincs..

#acm

Christiansen
asszem az mindent elmond, hogy egy interes sincs a keretben..
ugyanis az inter nem egy olasz csapat _😄_😄_D_😄d

limperatore
olasz válogatottnak max 4 meccse lesz a vb-n, de inkább 3 😄

WuFraZselic
ez nem cikk, és valóban ezt érte el Totti ezzel

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Breki33
ez nem cikk
bakkerman
ez mekkora kamucikk már :S

Breki33
"Súlyos sportszerûtlenségével Francesco Totti két dolgot ért el, egyrészt önmaga karrierjének végét csúfította el igen rondán, másrészt Mario Balotelli-t átvitt értelemben és gyakorlatilag is visszarúgta az Interbe. Mario-t a mai edzés után már ünnepelték a szurkolók, és õ maga is, már nem elbújva a hátsó kijáraton távozott, hanem a drukkerek között teli szájjal vigyorogva készségesem osztogatta az autogramokat.
Köszönjük Francesco Totti! 😊"
Cucmey
😄DDD
Balotelli nem is olasz játékos csak egy kis pofátlan nigger!! 😄DD

bakkerman
az a baj vele,túl hirtelen,és nagyon korán került az elsõ csapat közelébe! biztos vannak tehetséges primaverasai az internek,akik ugyanannyi idõsek,mint Balotelli,csak õk alázatosabbak,mert a céljukat el szeretnék érni! Balotellinek pedig az ölébe hullott az elsõ csapat!

Zsolti9014
szerencséje hogy nem játszik Materazzi ellen. ha nem lennének csapattársak, az az ember legyalulná.

csak tudnám mire van ekkora arca. nála 100x jobb játékosok is csendben vannak, és ALÁZATOT mutatnak a játék irányába.

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
Mario Balotelli, az Internazionale támadója a La Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatában arról beszélt, hogy a Roma csapatkapitánya, Francesco Totti rasszista kifejezést használt rá. Totti korábban megemlítette, hogy tettének volt elõzménye, mégpedig hogy Balotelli szidalmazta õt és Róma városát is, míg Balotelli ügynöke, Mino Raiola szerint ez esetben a „farkasok” támadója elõre megfontoltan cselekedett, így féléves eltiltást érdemelne

-------------

Namostan az egy dolog, hogy amit totti csinált az sunyi volt és alattomos, nyilván jár érte eltiltás. De tegyük hozzá, hogy azért a makinak is elég nagy arca van, az egy dolog, hogy kurvamessze van még attól hogy jó játékos legyen, de az állandó mûbalhéi, a legkisebb szellõre is dob hat bukfencet, folyamatosan rinyál, visszaszól, azt hiszi neki van igaza, stb.

Simán lehetne egy jó játékos belõle ha nem lenne ekkora arca, így meg ne csodálkozzon, hogy néha-néha kapni fog egy keményet, sem a focisták, sem a szurkerek nem bírták, és nem is fogják bírni ezt a pofátlan stílust...

bakkerman
áhhh ez kész,egyre jobban csípem 😄DDD ahogy Mexes beizmozott neki,utána elkezdett vigyorogni xd

limperatore
😄AS😄AS

szucsy89
😄DDDD nagy arc a gyerek😄
Mor3llo
Nevetséges. Mit képzel magáról azért ez a kis fing.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Breki33

„Totti volt a legjobb támadó, nem vagyok meglepve, hogy elégtételt vett rajtam, mivel már én vagyok a legjobb…” – mondta Balotelli.

Zsolti9014
A dél az stimmel 😄

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
nekem alapban szimpi a srác, olyan Dél-Olaszos a stílusa. :-)

Breki33
Ez korrekt <#eljen>
Zsolti9014
Ez a Totti-féle eset éppolyan gusztustalan, mint a 2006-os vb-n Zidane fejelése. Mindkét esetben hibás volt mindkét fél, de tettlegességig akkor sem szabad elmenni egy futballpályán, akármit is mondjon az a másik. Totti lábat törhetett volna, Zidane-nál meg azért szívtájékra fejelni sem okos dolog.

Ugyanakkor ez a Barwuah gyerek ez nem normális, rá kellene jönnie, hogy õ még csak egy porbafingó kis senki, és ha így folytatja, soha nem érheti el azt a szintet, azt a megbecsülést, amit egyébként a tehetsége lehetõvé tenne (konkrétan így megbecsülést egyáltalán nem).

Tisztelni kellene az idõsebbet, sikeresebbet, tapasztaltabbat, sõt a csapattársakat is, de mindenek elõtt a mezt, amit magára húz. Aki erre nem képes, az inkább maradjon csendben. Ez egy kis patkány, akinek akkora az arca, hogy a Zil 8 futóval kényelmesen foroghatna rajta.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fekete olasz márpedig nincs. 😊
- persze ezt leginkább csipkelõdésnek szánom.

Hajrá Magyarország!

Breki33
Veron jó ám mostanában odahaza újra megy neki a játék

De nem akarok nagyon offolni
Fabio Capello
Milant épít, csak nemzeti szinten 😄 még neki be kéne állni cserébe azt jólvan 😄

bár Ortegának örülök hogy megy, ahhoz képest mekkora spíler volt, nem kapott sok lehetõséget :/

Breki33
Riquelme se megy mert nem bírják egymást
limperatore
-n

limperatore
egyenlõre maradona még be se hívta cambiassot meg zanettit, de viszont veron meg palermo ott lesz 😄

viccet csinál magából ez az ember

Breki33
Igen az elsõ kivételével nagyra becsülöm õket és szorítani fogok nekik a VB-n

elsõnek is de õt reálos idõkbõl nem kedvelem
Breki33
pontosan és három éves koráig ott focizott :-)

és csak 2008-ban lett olasz állampolgár