Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
,,Az elmúlt napokban rengeteget dolgoztunk, hogy Cannavaróval egy összeszokott párost alkothassunk. Folyamatosan arra bíztat, hogy játsszak úgy, mint idén a Bariban. Ha valóban Chiellini lesz a balhátvéd, akkor esélyes lehetek az egyik középhátvéd posztra. Még arra az esetre is gyakoroltuk a helyezkedést, ha a balhátvéd elõremenne támadni és nekünk kellene megállítani a kontrákat."
#acm
#acm
Portieri: Buffon, De Sanctis, Marchetti;
Difensori: Bocchetti, Bonucci, Cannavaro, Chiellini, Criscito, Maggio, Zambrotta;
Centrocampisti: Camoranesi, De Rossi, Gattuso, Marchisio, Montolivo, Palombo, Pepe, Pirlo;
Attaccanti: Di Natale, Gilardino, Iaquinta, Pazzini, Quagliarella.
Camoranesi kisebb sérülést szedett össze,de Paraguay ellen már játszhat
Az Inter játékosai örömmel vennék, ha Guus Hiddink lenne a csapat új mestere, egyelõre azonban Fabio Capello neve is benne van a kalapban.
Olasz lapértesülések szerint Fabio Capello mellett Hiddinknek van a legnagyobb esélye arra, hogy leüljön az Inter kispadjára. Az angolok kapitányaként dolgozó Capello két nap türelmi idõt kért.
- Egyre gyakrabban hallom a nevem felbukkanni, de én senkivel nem tárgyaltam az Intertõl – mondta Capello. - Azt kell eldöntenünk az angol szövetség vezetõivel, hogy a vb után is él-e a kontraktusom, ez pedig hamarosan eldõl.
A játékosok örülnének Hiddink érkezésének is.
- José és Guus is kiváló tréner – mondta Sneijder. – Taktikailag fantasztikusak, és tudják motiválni is együtteseiket. Ez nagy erény. Ebbõl ugyanis meríthetsz, koncentráltan, önbizalommal telve lépsz a pályára. Hiddink volt edzõ Madridban, a Chelsea-nél, és az Internél is nagyot alkotna.
Hiddink jelenleg a török kispadon ül, bár korábban a Chelsea mestereként Oroszország legjobbjait is igazgatta. Korábbi lapértesülések szerint Rafa Benitez szerepvállalása sem elképzelhetetlen a Bajnokok Ligája idei kiírását megnyerõ csapatnál. <#alien2>#alien2>
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
most ha reálisan nézzük nagyon meg kell erõsödnie a többi csapatnak h befogják az Intert, és eddig nem nagyon voltak mozgolódások, bár vb után biztos lesznek új felfedezettek 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Egyébként Milánó szebbik fele is edzõt keres bár ott állítólag megvan a jelölt
1. ha kiesnek, bizonyítási vágy
2. ha nyernek, felért a csúcsra a válogatottal.
meg césar h mit mondott szó szerint azt nem lehet tudni, újságok ferdítenek mindig
ha van egy kis esze elfog jönni, sztem 70% h jönni fog
Gondolkozz már kicsit más fejével is.
Capello vajon mit szól az ilyen nem túl szimpatikus nyilatkozatokhoz
Mivel látom nem nagyon vagy képben egy kis háttérinfó
"„Mindig ugyanazt hajtogatom. A nevem állandóan az újságokban szerepel, és már a rádióban is hallottam, de most sem mondhatok többet. Senkivel sem tárgyaltam az Intertõl. Korábban beszéltem Lord Triesmannel, most pedig arra várok, hogy az új elnökkel tárgyaljak. Le kell ülnöm beszélni Sir David Richardsszal" – mondta Capello.
Mint ismeretes, Triesman néhány hete lemondott az angol szövetség elnöki posztjáról, miután bundázással gyanúsította meg Oroszországot és Spanyolországot. Capello a korábbi elnökkel egyezett meg a folytatásról, ezért is vetõdött fel, hogy a 2012-es Európa-bajnokságra talán már nem õ vezeti ki Angliát.
„Két napon belül tisztázzuk a helyzetet, miután tárgyaltam Richardsszal. Lord Triesmannel már kezet ráztam, de semmit sem foglaltunk írásba" – jelentette ki az olasz mester.
Mindenesetre Adrian Bevington, az FA új ügyvezetõje úgy nyilatkozott, a szövetség álláspontja nem változott, meg szeretnék tartani Capellót.
„Tárgyalni fogunk Fabióval, a korábbi egyeztetéseket folytatjuk, amelyeket a tanácsadója már elkezdett Lord Triesmannel, aki azt akarta, hogy kétezer-tizenkettõig maradjon. Továbbra is ez az álláspontunk, ezen nem változtattunk" – mondta Bevington."
gazetta hozta le a hírt, ami elég megbízható
nagy valószínûséggel capello fog jönni, inkább irányítja a legjobb csapatot mint h 2 évet várjon még 1 eb-re 😉
Fabio Capello szerzõdése az Angol Labdarúgó-szövetséggel (FA) 2012 nyaráig szól pont nemrég hosszabbították meg tehát téves az információ.
Ez meg elég szánalmas
César abban bízik, ha a dél-afrikai világbajnokságon Anglia nem lesz sikeres a 63 éves szakember irányításával, könnyebben elengedik majd.
""Remélem Anglia rosszul szerepel a vébén, nem szabad nyernie Dél-Afrikában" - árulta el vágyait a 47-szeres brazil válogatott kapus."
Capello az Interbe vágyik - írja a La Gazzetta dello Sport, amely tényként számol be arról, hogy a tréner nem hosszabbít szerzõdést az angol szövetséggel. A lap szerint Marcello Lippi a világbajnokság elõtti utolsó pillanatokban változtathat az olasz válogatott taktikáján, és a 4-2-3-1-es hadrendre válthat, amelyben Marchisio lehet a támadósor motorja. A Corriere úgy tudja, hogy Adriano Galliani, a Milan alelnöke Spanyolországba utazott, hogy tárgyaljon Drenthe, Van der Vaart és Luis Fabiano szerzõdtetésérõl. Ismét csatázni készül egymással az Inter és a Real: ezúttal két játékos megszerzésén megy a versenyfutás, Gerrard és Kolarov neve is megtalálható a két klub kívánságlistáján.
Moratti: "Alla fine, il Real pagherà i 16 milioni"
"Alla fine di un certo periodo il Real arriverà a onorare interamente la clausola": così il presidente Massimo Moratti ha annunciato con soddisfazione la conclusione dell'accordo con il presidente del Real Madrid Florentino Perez che permetterà a José Mourinho di andare ad allenare la società spagnola.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
oda került, ahová való.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"UFFICIALE: Mourinho è l'allenatore del Real Madrid"
REAL MADRID
szóval innentõl egyértelmû sztem
gabber mit ábrázol a képed? vki lovagol?😄
<#vigyor1>#vigyor1>
Gerrardot szvsz nem fogják elengedni, legalább 5-6 éve próbálja elhozni a real (120m volt a legnagyobb ajánlatuk tán), és a pool évrõl évre kiröhögi õket... Amúgy ahogy gerrard, úgy sneijder is inkább elõretolt, támadó középpályás/szélsõ mint tényleges midfielder 😊
Tudtátok e, hogy õ is mint Ballack, védõként kezdte? 😄
jön Capello és vele a scudetto már most borítékolható.
Remélem Gerrardot elhozzuk a középpályára, egy Cambiasso - Sneijder - Gerrard középpálya, nem kell mondanom hogy talán a legjobb lenne 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
bár a kommentek mellett ez még semmi, ennyi buta, nagyon nagyon buta embert rég láttam egy helyen 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Yo, Bitch!
#acm
<#worship>#worship>
-Adriano kijelentette,megy a Romába
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Yo, Bitch!
Hajrá Magyarország!
Yo, Bitch!
Hajrá Magyarország!