Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
ahogy nézem a továbbfejlesztett dárda módszerrel próbálkoznak.vagy csak sok lehetett a szemét a pályán? 😄
LasCar16
remélem Andrea "Szundi" Pirlot majd ha felépül akkor felspanolja egy kis: fuss az oroszlán elõl c. edzéssel

#acm

Count Adyn
?😄DDDDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zsolti9014
😄 ez nagyon jóóóóóó! 😄

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Lippi mester sajátos módon készíti fel a srácokat.dárdákat baszkod beléjük😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
kabaré volt amit egész meccsen mûveltek😊

ForzaInter

😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
Hát Mihajlovic megölné ha ott maradna😄

Yo, Bitch!

9csöves9
komoly.Mutunak sokminden kijárna már😄

(valószínû,hogy a Fenerhez igazol)

9csöves9
kokó-eltiltották-visszatért-majd újból stohloskodott

ForzaInter
😄DDD
Ez komoly?😄

Mutunak is kijárna már, akkor egy 5-6 éves eltiltás😄

Yo, Bitch!

bakkerman
mit csinált???? 😮

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gabber_saviola
ez a vb-re utazó 23 játékos, és a hozzájuk tartozó mezszámok.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
életmûvész 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
Flachi 12 év eltiltást kapott😄

bakkerman
amilyen sok a sérülés,szvsz csak akkor tuti a kezdõ tizenegy,ha pályán látod a skacokat...sajna :/

gercse
majd az elsõ meccsen kiderül a kezdõ 11

DAFFANGER
Mostani VB-é kezdö 11-ét irja már le vki légyszives.Köszi

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

limperatore
mondjuk ha dinho ilyen csúcsformában lesz továbbra is akkor sajna igen :\

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
örülj csak amíg lehet, pár év és szépen átmegy mínuszba <#mf1>😄ADS.Dds.Ds
limperatore
Inter 5 év alatt 97 pontot vert rá a milanra :SDA_D:

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bakkerman
nem egy orlandó vér

DAFFANGER
Ez a kezdö 11 a mostnai vb-én?

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

limperatore
fu te ezt a chiellinit bottal piszkálhatták mikor megszületett 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Christiansen
ForzaInter
baszki de rossiról azt hittem elsõnek hogy vieri😄 de õ mit is keresne ott, nagyon hasonlít sztem elsõ ránézésre

Yo, Bitch!

9csöves9

limperatore
meg most grosso sincs 😄SAD_

WuFraZselic
hmm, hát direkt nem írtam az elsõ meccsek után, de ez a tegnapi már sok. a 60. percig játék sem volt, utána volt kb 2 értékelhetõ lövés Palombotól és Di Nataletól , utána a széleken próbálkoztak, de nem jött össze. viszont az 1. 45perchez képest még így is 5x jobb volta játék. most lehet azzal jönni hogy 82 meg 2006ban is a VB elõtt 1-1et játszottak az olaszok, de ez szerintem most egyáltalán nem egy jó elõjel mint anno

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

szucsy89
valaki látta a meccset?
LasCar16
Zsolti9014
fú, az az olasz-német a vb elõtt... 😄
az nagy meccs volt, és ha jól tévedek, ott még 4-3-3-at toltunk.

Hajrá Magyarország!

gercse
én is, meg abban, hogy Lippi csak ért annyira a focihoz, hogy nem cseszi el 😄
(egyébként 8 közé jutás szerintem a minimum)

9csöves9
most a fáradtságra hivatkozott,gondolom a vb-re van idõzítva a forma meg az erõnlét.legalábbis ebben bízok

gercse
én sem örülök, hogy ilyen szar volt a meccs, de szerintem Lippi képes felrázni a kezdetre õket

9csöves9
igen,csak hát 2006-ban ilyenkor a németek meg a hollandok úgy lettek lezavarva a pályáról 3-4 rúgott góllal,hogy örülhettek,hogy csak ennyit kaptak...

gercse
nyugalom, nem most kell nyerni, a többi nagy csapat sem remekelt eddig túlzottan

james69holden
Olaszország - Mexikó 1:2

bekezdtünk mondhatom!
épp hogy csak a szépítésre futotta Bonuccitól a 89. percben... <#shakehead>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Breki33
A Squadra Azzurra végleges keretében helyet kapott a sérüléssel bajlódó Mauro Camoranesi, felépülése azonban kérdéses, így Lippi tervei szerint a keddi keretszûkítésnek áldozatul esett Andrea Cossu is a csapattal tart a Dél-afrikai Köztársaságba.
Christiansen
pláne hogy sokan elfelejtjük, hogy ennek az egész jó kis keretnek
bizony nem pl. egy Donadoni a karmestere😊

Zsolti9014
Én bevallom, hogy sokat változott a keretrõl a véleményem, méghozzá pozitív irányba. Nem akarok jósolgatni, de azért lesz keresnivalója az olasz csapatnak. Én azért talán Cassanit bennhagytam volna. Viszont Chiellini annak ellenére, hogy szerintem szélen is klasszis teljesítményre lenne képes, maradjon csak középen.

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
na igen. 😊

gercse
mondjuk én annak jobban örülök, ha lesajnálnak, és aztán majd a serleggel a kézben rádöbbennek, mi történt 😄

gabber_saviola
rajtra már egyre többen leszünk, akik el fogják hinni, hogy van keresnivalónk a VB-n. 😊

gercse
akkor már ketten vagyunk, én is jobban féltem még egy két hónapja, de így látva, szerintem bármi lehet

gabber_saviola
Italia, i numeri di maglia

I numeri di maglia dei 23 azzurri che andranno ai Mondiali in Sudafrica: 1 - Gianluigi Buffon (Juventus) 2 - Christian Maggio (Napoli) 3 - Domenico Criscito (Genoa) 4 - Giorgio Chiellini (Juventus) 5 - Fabio Cannavaro (Juventus) 6 - Daniele De Rossi (Roma) 7 - Simone Pepe (Udinese) 8 - Rino Gattuso (Milan) 9 - Vincenzo Iaquinta (Juventus) 10 - Antonio Di Natale (Udinese) 11 - Alberto Gilardino (Fiorentina) 12 - Federico Marchetti (Cagliari) 13 - Salvatore Bocchetti (Genoa) 14 - Morgan De Sanctis (Napoli) 15 - Claudio Marchisio (Juventus) 16 - Mauro German Camoranesi (Juventus) 17 - Angelo Palombo (Sampdoria) 18 - Fabio Quagliarella (Napoli) 19 - Gianluca Zambrotta (Milan) 20 - Giampaolo Pazzini (Sampdoria) 21 - Andrea Pirlo (Milan) 22 - Riccardo Montolivo (Fiorentina) 23 - Leonardo Bonucci (Bari).

gabber_saviola
hát Lajosom ezt eltaláltad.

amúgy jobban megnézve ezt a keretet, nem is vagyunk annyira gyengék, már kezdek hinni abban, hogy nem is leszünk annyira gyengék.

Cassani, Sirigu 😞

Christiansen
így van, sztem is ez a tökéletes

ForzaInter
Inkább Bonucci-Chiellini duó kéne középre.

Balra Criscito, jobbra Maggio.

Yo, Bitch!

gercse
szerintem is Chiellininek kell ottmaradni, õ egy szinte biztos pont ott