Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oziris666
Ezért lett volna jó egy Rossi aki fut is cselez is...

LasCar16
nem értem mi bajotok Zambrottával 😄 Criscito sokszor eladta a labdát, és a beadásai is rosszabbak voltak, csak meg kell nézni h a Pepe-Zambrotta jobbszél hányszor játszotta be a zsugát középre..

#acm

Christiansen
sztem a két csatáron kívül Marchisio, Zambrotta (Maggio kell a helyére,
õ nem fárad el a sok felfutástól) Chiellini és Canna volt iszonyat fos

Christiansen
Én Gila-t meg Iaquintát nem is játszatnám.
Mindkettõ tipikus tizenhatosnál-ötösnél ácsorgó lesipuskás,
többet érnek a mezõnyben is, elõkészítésben is aktív kreatív csatárok
mint Di Natale, Quagliarella vagy Pazza

gabber_saviola
Pepénél az volt a baj, hogy képessége felett játszott, és ezt hosszútávon nem fogja bírni, egyszer eldurran az agya vagy belesérül.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fabio Capello
pedig az általad felsoroltak közül Pepe volt a legjobb, õ tényleg igazán hajtott, dolgozta ki a helyzeteket, õ az egyetlen akivel igazán elégerdett voltam.

Gilardino meg eltünt mint szürke szamár a ködben...

Oziris666
Hát Pepe probálkozott legalább sztem a jobbak között volt De Rossival együtt!A többi teljesítménye kritikán aluli volt kb.

gabber_saviola
Hát engem nem gyõzött meg Pepe, Iaquinta, Gilardino és Zambrotta játéka. Remélem Lippi változtat majd a kezdõn.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fabio Capello
di natalét fél óra játék alapján nem nagyon sorolnám sehova, montolivo meg egy vicc volt, nagyon messze járt a képességeitõl...

szucsy89
Zambrotta sztem még jól tolta, meg is lepõdtem egész évben szinte nem játszott így ahogy tegnap
LasCar16
Montolivo közepeset játszott, Zambrottát tenném még hozzá

#acm

Christiansen
szerintem õk jók voltak tegnap, a többiek viszont eléggé nem..
Di Natale
Montolivo
De Rossi
Pepe
és
Criscito

bakkerman
1-1 lett,nem rossz ez az eredmény,továbbra is ott a lehetõség a továbbjutásra,és Új Zélandot biztos megveritek,de bennevan egy Szlovákia elleni siker is!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gercse
Gila nyomás alatt nem tud szinte gólt lõni, Pazzinit mindenképp ki kéne próbálni

LasCar16
Criscito engem nem gyõzött meg Chiellini meg amilyen formában van lehet akárhol nem életbiztosítás, bár lehet h jobb mint Cannavaro, franc se tuggya h melyik most a jobbik rossz.. Maggio-t jobbra Zambrottát balra! Bonucci meg középre, Gila is nagyon egyedül volt ma de én Pazzinit veszélyesebbnek érzem, Gila a nagyobb meccseken nem hozza azt amit tud

#acm

limperatore
2. helyen tovább mennek az olaszok és holland-olasz 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
gyakorlatilag a fél juve a kezdõ, min csodálkozol? 😄

istenem de tudtam, hogy a nagy akarásnak nyögés lesz a vége... di natale véletlenül se jöjjön be

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
Cannavaro már nem Juvés (szerencsére)

ha már megint leamortizálja lippi buffont a válogatottban, megcsapom..

LasCar16
Juve védelem hozza a sémát Chiellini bizonytalan, Cannavaro nem ugrik fel, széleken okés, gyorsan kitesszük szélre valamikor a zsugát de a favágók mindent kifejelnek, többször kellene átlövésre játszani, valamint Di Natale se ártana, Gila egyedül a sûrûben kevés..

#acm

gercse
Nekem tûnt csak fel, hogy Chiellini hozzá sem ért Valdezhez a gól elõtti szabi elõtt?..., lehet hogy rosszul láttam, végülis mindegy

gabber_saviola
na!

😊

petee
Kicsit lemaradtam, de Del Piero hol van? Ki se vitte Lippi?<#schmoll2>

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Breki33
Lehet, sorban mennek, jövõ hétfõn a 86-os jön.
Mondjuk kérdés meddig megy

http://port.hu/a_labdarugo_vilagbajnoksagok_tortenete/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=13070943&i_topic_id=1
szucsy89
minden vb-t le fognak adni?
Breki33
A Duna TV-n most megy a 82-es OLasz-NSZK VB döntõ összefoglalója

A A labdarúgó világbajnokságok története sorozatban

A mai rész címe:

1982 - Spanyolország
( G'olé!)

Az aktuális rész ismertetõje: A Spanyolországban rendezett világbajnokságról nagy meglepetésre nem jutott be az elõzõ két alkalommal döntõt játszó holland válogatott, miként a hasonlóan erõs múlttal rendelkezõ mexikóiak és svédek is hiányoztak. Voltak viszont nagy visszatérõk is: Anglia, Csehszlovákia, Belgium és a Szovjetunió egyformán 12 év után tértek vissza a világbajnoki tornára. A döntõt Olaszország és a Német Szövetségi Köztársaság válogatottja vívta.
bakkerman
30%-50%-20% én így látom az esti meccs esélyeit

szabii98
Forza ITALIA
Remélem elgyepáljük Paraguayt!
Mennyi az esély hogy nem verjük meg õket, hadd ne isten nyernének?

I met God. She's black

gercse
úgy legyen 😄

gabber_saviola
javítottam. remélem ez miatt fogjuk megnyeri a VB-t. 😊

LasCar16
ezé igyál csak meccs alatt

#acm

limperatore
még nem játszanak 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

gercse
meleg van 😄

gabber_saviola
hoppá tényleg elb@sztam 😄

gabber_saviola
nem is értem, miért nem látogatod inkább a Braziltopikot 😄dd

gercse
direkt piros-fehér-zöld?

gabber_saviola
na este mi jövünk.

gercse
Bízom a mesterben, hogy megtalálja a legjobb felállást
Remélem a fiatalok nagy bizonyítási kedvvel lépnek majd pályára, Marchisiora vagyok nagyon kíváncsi 😊

bakkerman
kiváncsi leszek az esti meccsre

Breki33
Kísérletezõ kedvében van Lippi

Közeleg a világbajnoki címvédõ bemutatkozása Dél-Afrikában, a squadra azzurra Paraguay ellen startol az F-csoportban hétfõ este. Itáliában már sejtik, milyen kezdõcsapatot küld fel a gyepre Marcello Lippi szövetségi kapitány.

A legutóbbi edzésen a következõ összeállítással kísérletezett a mester: Buffon - Zambrotta, Cannavaro, Chiellini, Bocchetti - De Rossi, Montolivo, Marchisio - Pepe, Pazzini, Iaquinta.

Mindez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a Fiorentina befejezõcsatára, Alberto Gilardino a kispadra szorul, a hírek szerint Lippi listáján ugyanis még mindig megelõzi Pazzinit. Pepe és Iaquinta már inkább aggódhat, de csak abban az esetben, ha változtat a 4-3-3-as formáción a kapitány.

A balhátvéd pozíció lehet az olasz csapat Achilles-pontja, egyelõre megjósolhatatlan, hogy Bocchetti vagy Criscito foglalja el azt, esetleg Zambrotta húzódik át és átadja helyét Maggiónak, avagy Chiellini kerül ki a szélre és Bonucci lesz Cannavaro párja a belsõ védelemben.
9csöves9
szerintem: Gigi-Criscito,Chiellini,Cannavaro,Zambrotta-Montolivo,Marchisio,De Rossi-Pepe,Pazzini,Iaquinta lesz

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore
hát vicc lenne ha nem középen kezdene, legjobb olasz védõ és cannavaro van a helyén??

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

gercse
nem rossz, bár Chiellini középre kéne...

LasCar16
Gianluigi Buffon - Gianluca Zambrotta, Fabio Cannavaro, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini - Riccardo Montolivo, Daniele De Rossi, Claudio Marchisio - Vincenzo Iaquinta, Alberto Gilardino, Antonio Di Natale.

várható kezdõcsapat a Paraguay ellen

#acm

limperatore
3 meccsig jó lesz több úgy se lesz 😄

szucsy89
jó lesz azért még a futóteljesítménye ha már Pirlo és a többiek alig futnak
Breki33
Nem maradt a címvédõ olasz labdarúgó-válogatottal Andrea Cossu, akit Marcello Lippi szövetségi kapitány biztonsági tartaléknak vitt magával a világbajnokságra.

A középpályás Dél-Afrikába utazásáról már akkor döntött a szakvezetõ, amikor betette a Squadra Azzurra végleges keretébe a sérüléssel bajlódó Mauro Camoranesit. Utóbb megsérült Andrea Pirlo is, így még inkább szükségessé vált Cossu kinti jelenléte, hétvégi hazautazása viszont azt jelzi, hogy Lippi bízik Camoranesi és Pirlo felépülésében. Utóbbival kapcsolatban megjegyezte, hogy a harmadik csoportmérkõzésen, a szlovákok ellen tervezi elõször bevetni.
A szabályok szerint vasárnapig cserélhettek volna az olaszok, mivel az elsõ mérkõzésüket hétfõn játsszák, mégpedig a paraguayiakkal. Az F csoportban még az új-zélandiak szerepelnek.
limperatore
😄😄

ForzaInter
Kár hogy nem a vb elõtt vonult vissza..

Yo, Bitch!

Breki33
Visszavonul a válogatottól az olaszok motorja

Az olaszok középpályása, Gennaro Gattuso szombaton bejelentette, hogy a vb után nem lép többet pályára a nemzeti válogatottban. A Milan középpályása nehéz szezont tudhat maga mögött, és úgy érzi, eljött az ideje, hogy a fiatalok is helyet kapjanak a csapatban.

A 32 éves Gennaro Gattuso két nappal a Paraguay elleni világbajnoki meccs elõtt bejelentette, hogy Dél-Afrika után visszavonul a válogatottságtól. Gattuso nehéz szezont tudhat maga mögött, ugyanis térdsérülése miatt sokszor csak a kispadon kapott helyet a Milanban, és valószínûleg Marcello Lippi is csak csereként számít a játékosra.

Ha Daniele de Rossi nem épül fel sérülésébõl hétfõre, akkor van esélye, hogy a kezdõben kapjon helyet Paraguay ellen.

Az olasz elmondta, arról álmodik, hogy egy nap õ legyen Olaszország szövetségi kapitánya.
bakkerman
nem genyózik Lépes