Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#acm
õ nem fárad el a sok felfutástól) Chiellini és Canna volt iszonyat fos
Mindkettõ tipikus tizenhatosnál-ötösnél ácsorgó lesipuskás,
többet érnek a mezõnyben is, elõkészítésben is aktív kreatív csatárok
mint Di Natale, Quagliarella vagy Pazza
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Gilardino meg eltünt mint szürke szamár a ködben...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Di Natale
Montolivo
De Rossi
Pepe
és
Criscito
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
#acm
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
istenem de tudtam, hogy a nagy akarásnak nyögés lesz a vége... di natale véletlenül se jöjjön be
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
ha már megint leamortizálja lippi buffont a válogatottban, megcsapom..
#acm
😊

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Mondjuk kérdés meddig megy
http://port.hu/a_labdarugo_vilagbajnoksagok_tortenete/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=13070943&i_topic_id=1
A A labdarúgó világbajnokságok története sorozatban
A mai rész címe:
1982 - Spanyolország
( G'olé!)
Az aktuális rész ismertetõje: A Spanyolországban rendezett világbajnokságról nagy meglepetésre nem jutott be az elõzõ két alkalommal döntõt játszó holland válogatott, miként a hasonlóan erõs múlttal rendelkezõ mexikóiak és svédek is hiányoztak. Voltak viszont nagy visszatérõk is: Anglia, Csehszlovákia, Belgium és a Szovjetunió egyformán 12 év után tértek vissza a világbajnoki tornára. A döntõt Olaszország és a Német Szövetségi Köztársaság válogatottja vívta.
Remélem elgyepáljük Paraguayt!
Mennyi az esély hogy nem verjük meg õket, hadd ne isten nyernének?
I met God. She's black
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Remélem a fiatalok nagy bizonyítási kedvvel lépnek majd pályára, Marchisiora vagyok nagyon kíváncsi 😊
Közeleg a világbajnoki címvédõ bemutatkozása Dél-Afrikában, a squadra azzurra Paraguay ellen startol az F-csoportban hétfõ este. Itáliában már sejtik, milyen kezdõcsapatot küld fel a gyepre Marcello Lippi szövetségi kapitány.
A legutóbbi edzésen a következõ összeállítással kísérletezett a mester: Buffon - Zambrotta, Cannavaro, Chiellini, Bocchetti - De Rossi, Montolivo, Marchisio - Pepe, Pazzini, Iaquinta.
Mindez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a Fiorentina befejezõcsatára, Alberto Gilardino a kispadra szorul, a hírek szerint Lippi listáján ugyanis még mindig megelõzi Pazzinit. Pepe és Iaquinta már inkább aggódhat, de csak abban az esetben, ha változtat a 4-3-3-as formáción a kapitány.
A balhátvéd pozíció lehet az olasz csapat Achilles-pontja, egyelõre megjósolhatatlan, hogy Bocchetti vagy Criscito foglalja el azt, esetleg Zambrotta húzódik át és átadja helyét Maggiónak, avagy Chiellini kerül ki a szélre és Bonucci lesz Cannavaro párja a belsõ védelemben.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
várható kezdõcsapat a Paraguay ellen
#acm
A középpályás Dél-Afrikába utazásáról már akkor döntött a szakvezetõ, amikor betette a Squadra Azzurra végleges keretébe a sérüléssel bajlódó Mauro Camoranesit. Utóbb megsérült Andrea Pirlo is, így még inkább szükségessé vált Cossu kinti jelenléte, hétvégi hazautazása viszont azt jelzi, hogy Lippi bízik Camoranesi és Pirlo felépülésében. Utóbbival kapcsolatban megjegyezte, hogy a harmadik csoportmérkõzésen, a szlovákok ellen tervezi elõször bevetni.
A szabályok szerint vasárnapig cserélhettek volna az olaszok, mivel az elsõ mérkõzésüket hétfõn játsszák, mégpedig a paraguayiakkal. Az F csoportban még az új-zélandiak szerepelnek.
Az olaszok középpályása, Gennaro Gattuso szombaton bejelentette, hogy a vb után nem lép többet pályára a nemzeti válogatottban. A Milan középpályása nehéz szezont tudhat maga mögött, és úgy érzi, eljött az ideje, hogy a fiatalok is helyet kapjanak a csapatban.
A 32 éves Gennaro Gattuso két nappal a Paraguay elleni világbajnoki meccs elõtt bejelentette, hogy Dél-Afrika után visszavonul a válogatottságtól. Gattuso nehéz szezont tudhat maga mögött, ugyanis térdsérülése miatt sokszor csak a kispadon kapott helyet a Milanban, és valószínûleg Marcello Lippi is csak csereként számít a játékosra.
Ha Daniele de Rossi nem épül fel sérülésébõl hétfõre, akkor van esélye, hogy a kezdõben kapjon helyet Paraguay ellen.
Az olasz elmondta, arról álmodik, hogy egy nap õ legyen Olaszország szövetségi kapitánya.