Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
ha Paraguay valamilyen csoda folytán nem veri meg új zélandot,és az olaszok meg verik slotákiát,akkor Lippi összeteheti a két kezét,mert akkor csoportelsõk lennétek,és így jöhetne japán,vagy dánia

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ForzaInter
Továbbmennek ebbe biztos vagyok, de nagyon nincs együtt a csapat..

Yo, Bitch!

gercse
mindegy, én még azért bízom bennük, annak ellenére, hogy most jól elrontották a napom végét

WuFraZselic
de arra a csoportra rálehetett fogni, hogy nehéz. itt viszont pakisztán továbbmenne

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

gercse
a múltkori Eb sem volt valami fényes, Holland verség, Román X, és a franciákat verve lett meg a továbbjutás

ForzaInter
Ilyen gyenge olasz válogatottat még amugy soha nem láttam.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Balotelli fél lábbal is klasszisokkal jobb játékos mint jakinta..

Technikailag fényévekkel jobb, lassabnak sem lasabb, jobban lõ, fejel stb.

Csereként meg 10 gól nem rossz sztem, ugy hogy szélsõt játszik mindig.. Mentalitás az egyedüli amiben jakinta fényévekkel jobb, és az is lesz mindig.

Ettõl függetlenük, egy idegbeteg barom, utálom én is, véletlenül sem védeni akarom, de a képességeit azért elismerem. Cassano meg mindkettõnél jobb.

Yo, Bitch!

gercse
az a baj, hogy senki nem tud konstans jól játszani, Cannának is voltak jó megmozdulásai, de voltak szarok is, Chiellin ma talán egészen jó volt, Criscito is talány, nem nyújt egyáltalán jót, Zambi még csak csak, az a nagy helyzete azt hittem bemegy, kár érte

Montolivo is próbálkozott, osztogatta a labdákat, lõtt távolról, de sorolhatnám,
senkiben sincs meg az a tûz, aminek mindenkiben ott kéne lobognia

szucsy89
Cannavarot leraknám kispadra, akkora fos...hihetetlen az az ember, ilyenkor sírom vissza Nestát...Lippi nagyon melléfogott ezzel a válogaottal, megvolt a lehetõség hogy behívja a megfelelõ embereket pedig:S
WuFraZselic
hiába gyûlölöm tottit, nagyon elkéne ide

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

gercse
egy irányító nagyon elkélne, az 100, Camo lövése beakadhatott volna..., de ma nem jött össze semmi a tizin kívül.

LasCar16
nem gondoltam volna h Pirlot visszasírom, de nagy szükség lenne rá, Cannavaro katasztrófa, csatárjáték is, egyedül a távoli lövések mentek, hol van egy igazi irányító, hol van egy Del Piero,Inzaghi?? hol van Nesta.. gyorsulni kellene de ez szerintem nem fog menni

#acm

gercse
hihetetlen...
ezek után ha Szlovákia ellen is ilyen szar lassú lesz a játék, akkor nem tudom mi lesz...

WuFraZselic
szégyellje magát az összes

WuFraZselic
ettõl függetlenül les volt. de azért mégis

LasCar16
legyünk pozitívak, jó meccs lesz 😄

#acm

WuFraZselic
ez szánalmas. cannavaro már a félidõben elindulhatna qatarba

WuFraZselic
ugyanazzal a kezdõvel állnak ki az olaszok, mint paraguay ellen... szép lesz

limperatore
egyik kiégett lassú, másik sérült 1 éve

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
hát jah, Dinho-Pato kettõssel már fél siker lenne + garancia egy kis joga bonitora mert a brazilok játéka minden volt csak szép nem😄AD😄ASD😄
WuFraZselic
nem kell bemutatni. ettõl függetlenül tehetséges játékos, akármilyen is a természete

9csöves9
azért biztosra ne vedd,azthiszem 20 és 40 m-es tesztek voltak és Iaquinta lett a leggyorsabb.persze Barwuah nem vett részt ezeken ugyebár,szóval elképzelhetõ hogy gyorsabb😊

azt már inkább hozzá se teszem,hogy Barwuah olykor inkább ácsorog egyet banánt majszolva mint hogy lenyomjon egy sprintet,ezt egy Inter szurkolónak szerintem nem kell ecsetelni

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

WuFraZselic
azért azt biztosra veszem, hogy gyorsabb 😄

9csöves9
Miccoli éppen mankóval biceg valahol,Balotelli meg miben jobb Iaquintánál?
több gólt lõ?nem
többet hajt?nem
gyorsabb?nem

maximum ügyesebben dobálja a lábát a labda fölött meg jobban passzol.emellett viszont önzõ,hisztis és a csapattársai utálják.nem azt akarom kihozni,hogy olyan kurva jó csatár Iaquinta,de akik ezt a kis majmot sírják állandóan a válogatottba,azok nem tudom mit gondolnak

egyedül Cassano otthonhagyása hiba a támadószekcióból,de Lippi nála is megmondta,hogy nem a játéktudásával van a baja

bakkerman
jah,egy dinho-pato-benzema-miccoli-cassano támadó ötös? 😄

limperatore
a válogatottakból kimaradt emberekbõl összelehetne hozni egy jó csapatot 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

bakkerman
õ fiatal még oda,no meg Laquinta-nál jobb,szal semmiféleképpen nem mehetett,ahogy Miccoli se!

9csöves9
be kellett volna hívni Barwuaht,aztán akkor 5-tel megszórják Paraguayt

limperatore
hát ezt mindenki tudta eddig is😄

bakkerman
hehe,igaza van,mégha edzõként nem ér fel egy Lippivel,de ebben tényleg igaza van,ez az olasz keret vicckategória

9csöves9
-válogattál volna,ha lenne olyan hülye aki téged nevezne ki bármilyen csapat élére-

Breki33
Zdenek Zeman, a Lazio és a Roma korábbi edzõje élesen kritizálta az olasz labdarúgó-válogatott játékát.

„Ez egy olyan csapat, amely nem lõ kapura, és úgy azért elég nehéz nyerni. Amikor már csak az marad, hogy szabadrúgásokra és szögletekre vár egy együttes, akkor minden nagyon bonyolulttá válik” – mondta a Sky Sport Italiának a cseh-olasz szakember.
Hirdetés
„Azt gondolom, hogy elõre játékban sokkal többet kellene nyújtani. Én olyanokat válogattam volna a csapatba, akik tudnak játszani is” – mondta Zeman, aki szerint Marcello Lippi szövetségi kapitány nem a megfelelõ futballistákat tette be az együttesbe a Paraguay elleni elsõ mérkõzésen.
Breki33
vagy csináltatni
gabber_saviola
rohattjó. gondolom csak külföldrõl lehet hozatni.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
9csöves9
akarom mondani élete elsõ vébé meccsén

9csöves9
Lippi a kiwik ellen 4-4-2-t fog játszatni,Marchisioval a bal szélen.fasza,hogy megint nem a posztján játszik.Paraguay ellen,élete elsõ válogatott meccsén játszott egy olyan poszton ahol még sohasem és már fikázza mindenki...

9csöves9
Gigi 10 napra dõlt ki😞

limperatore
😄
brazilok mindig nehezen kezdenek 😉 de legalább van esélye a döntõre még ilyen gyenge kerettel is 😛 nektek max negyeddöntõ 😄

Count Adyn
hallod matyi, szopatnak a komcsik, holaszamba?:ASDASDdd

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Christiansen
Azt néztem még,
hogy a nyolcaddöntõben E1-F2 és E2-F1 párosítások lesznek,
tehát mindenképpen nyerni kéne a csoportban, hogy a Hollandokat
elkerüljük...és ehhez több góllal kell a szlovákokat meg Új-Zélandot
verni mint a paraguayiak..

Christiansen
Di Natale, Pazzini, Quagliarella, Miccoli, Rossi
és meg is lett volna az öt csatár..

WuFraZselic
én meg csak Di Natale - Pazzával kezdtem volna 😄 - ha már nem lehet változtatni a kereten

amúgy Buffon sérülése úgy néz ki komolyabb, remek

Fabio Capello
Ha ez megnyugtat, én Jaki helyett Rossit vittem volna ki.

WuFraZselic
én nem a juvét zrikálom, csupán Lippit. paranoiások vagytok már komolyan 😄
amúgy nekem fura hogy Iaquinta fél éves sérülés ellenére is kezdõ, míg az egész évben jól teljesítõ Di Natale a padról várhatja, hogy beálljon a 2. félidõkben. vagy hogy Cassano és Rossi a közelébe sincs a válogatottnak

bakkerman
amit tegnap Marchisio,vagy Camoranesi megcsinált annyit tudott volna Balotelli is 😊 Materazzi se szarabb Chiellininél

limperatore
hát de ha megnézed van benne vmi 😄

Fabio Capello
ezaz, persze, ez is a Juve hibája...

Miért van az hogy a mi csapatunkat mindenki zrikálhatja, viszont ha mi szólunk oda másnak, akkor már hogy a francba képzeljük... HARR

WuFraZselic
de itt nem az számít, hogy ki mire képes, hanem hogy melyik csapatban játszik 😄D

ForzaInter
Montolivo egyik legjobb volt, nem tudom mit fikázzátok.

Õ kapta gazzetától is egyik legmagasabb osztályzatot. 100* inkább õ mint Pirlo.

Yo, Bitch!