Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
ja igen hülye vagyok, már vagy 2 hónapja hivatalos 😄 szóval így akartam fogalmazni: remélem lippivel együtt távozik a keret 3/4e 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Grove4
Prandelli jön a helyére.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
hát várható volt hogy ezzel a kerettel többre nem mennek az olaszok
mindenki látta csak lippi nem

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
a híres olasz védelem elintézte a szlovák továbbjutást. 2 gólos hátrányba sétáltak, semmi futás, küzdeni akarás, SEMMI. remélem a 3/4 kerettel együtt lippi is távozik

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Grove4
Ok, köszönjük Emese.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

mint ha a juventust láttam volna csak kékben.....
egy tonit miért nem lehetett elvinni egy pirlo miért nem kezdõ???

acm689
Iaquintát minek kellett pályán hagyni azt nem értem. Borzalmasan játszott! Én Pippot vittem volna ki helyette, akárhány éves is!

mér zárták be a vb topikot?
gercse
most jött el az ideje, hogy legközelebbi meccstõl kezdve Prandelli (ha õ lesz az edzõ) szépen rakosgassa be a fiatalokat a válogatottba, és építsen egy új csapatot, szinte elölrõl, az alapoktól kezdve

azért ezt nem hittem volna...

legjobb ha Lippi gyorsan menedék jogot kér Dél-Afrikában, vagy akár Burkina Fasoban....

acm689
hááát :S nem hiszem el, hogy egyszerûen nem tudunk nyerni!!!

Palinko
lehet csomagolni 😞
gercse
öreges lassú foci, nulla ritmusváltással, semmi az egész egyelõre...

remélem szétcsapnak most közöttük a szünetben

Forza Italia
azért remélem meglesz a gyõzelem

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

acm689
a mai kezdõ
Marchetti, Zambrotta, Cannavaro, Chiellini, Criscito, Gattuso, De Rossi, Montolivo, Pepe, Iaquinta, Di Natale

bakkerman
nem úgy van,hogy még a sorsolás elõtt megnézik a fair play táblázatot is??? amúgy nem lesz iksz egyik meccs se,Paraguay,és az olaszok is behúzzák

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Grove4
az loller

limperatore
A legnagyobb esély az F-csoportban mutatkozik az említett forgatókönyvre, amennyiben a Paraguay-Új-Zéland és az Olaszország-Szlovákia mérkõzésen is döntetlen születik, és a végeredmény is ugyanaz lesz, abban az esetben sorsolás dönt arról, hogy a világbajnoki címvédõ vagy a torna elõzetesen leggyengébbnek tartott csapata jut tovább a nyolcaddöntõbe.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

gercse
Akkor érthetõ a nagyobb csapatok bénázása, hozzá vannak szokva a jóhoz, és most nem ízlik nekik az új helyzet, de azért hozni kéne a papírformát így is.

JUVEfun
Az az érdekes ( mint a Forma 1-ben a gumik ) , hogy ezek a labdák , melegben , szárazabb füvön teljesen rendben voltak , most hideg van , szét vannak locsolva a pályák ,valóban túl hosszú a fû (cselezésre alkalmatlan )....és ... <#guluszem1>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

JUVEfun
<#eljen>

gercse
Akkor mégis igaz lehet amit Del Bosque mondott, hogy rossz a fû (túl hosszú), reméljük megszokják hamar, a többi körülménnyel együtt, és jön a szép foci Itáliától 😊

JUVEfun

JUVEfun
Még annyit szeretnék , hogy szinte hihetetlen ( és nem azért,hogy bárkit felmentsek v. mentegessek ) a pályák borzalmas állapotúak , a labda eszméletlen , ahogy pattan és a körülmények (pihenés,edzés..stb) sem ideálisak !!! (persze minden csapatnak) van aki ehhez gyorsan tud alkalmazkodni vki. meg nem

JUVEfun
IGAZ ! Azért volt szerencsém egy Argentin (nem túl komoly )átmozgató edzést látni , ahol hülyéskedésbõl Messi és a többiek megszakadtak...

JUVEfun
Sajnos nem tudom ,hogy a Reuters kinek adja el , de a "maradékot" majd otthon felteszem..

bakkerman
minek edzenek? õk bajnokok 😄

JUVEfun
Rólam itt mindenki tudja ,hogy nagy Pipo /Inzaghi/ rajongó vagyok , ami érdekes itt egyre többet merül fel a neve.. A játékosok továbbra is 100% - hisznek Lippinek,hogy tovább megy a csapat, páran nagyon fáradtan érkeztek,de mára már mindenki azt mondja , hogy kiheverte ( ami szerintem probléma (ha az ) nem láttam Pirlót és Gattusot még edzeni...
URL=http://www.kephost.com/][/url]

Breki33
oké ezt majd megdumáljunk

a készített képeid megnézhetõek vhol a neten, tehát publikusak fent vannak vmelyik nemzetközi oldalon?
JUVEfun
A szállodába csak azokat az olasz újságokat teszik ki ami nem túl "kritikus" ...Az internet meg múltszázadi "betárcsázós"
( a csapattól is függ...)

JUVEfun
Õ AZ ? HA VKI: NEM TUDNÁ:nagyon sokat tett , hogy nálunk is legyen olasz focisuli ,találkozhatsz is majd vele a VB-után Magyarországon
[/URL

Breki33
khm Massaro :-) <#szeret><#taps><#eljen>

Kérhetnél tõle nekem egy autogramot 😛<#guluszem1>

És mit mondanak Lippirõl?
A mai olasz sajtó eléggé lehúzta a videoblogokban

A csoportmeccsek után mész tovább vagy ez a csapattól függ?

Nyugodtan írj hosszabban, szerintem senkit se zavar itt

gercse
<#eljen>
Nem volt hosszú, sõt, még írj, ha vannak híreid, vagy észrevételeid.

JUVEfun
SZÕRNYÜÜÜ ! '1. Lesz@rják a sajtót ! Úgy mész a hogy tudsz a helyszínre.( még az a szerencsém , hogy mehetek az olasz busszal ,így oda is jutok)Itt van Massaro az olasz küldöttségben ,Õ régi barátom és nagyon sokat segít )
Amúgy ami érdekes NINCS temetõi hangulat az olaszoknál a szállodában amit én látok sokkal jobban együtt van a csapat,mint Németországban.(nincsenek "klikkek") köszönhetõen annak ,hogy nincsenek itt azok a játékosok akiket itt sokan hiányolnak játéktudásokból kiindulva. Nagy mez gyûjtõ vagyok és a legutóbbi VB-n kaptam Del Pierrotól egy a csapat által aláírt mezt (majd otthon belinkelem,nem azért,hogy irigyeljetek) Tegnap kérdezgették az olaszok ,hogy most kiét szeretném ? ,mert lehet , hogy már most az utolsó selejtezõ meccs után kéne aláiratni. Persze ez csak vicc volt , õk is biznak a továbbjutásban.
(Tényleg Qrva hideg van ...) bocs,ha hosszúra sikeredet a válasz <#rinya>

Breki33
Hello <#wave>

Na milyen kint, készítettél jó képeket?
Hogy bírjátok a a Vuzu-t?

Gondoltam rád mikor mutatták milyen hideg van kint

limperatore
hát ezt a vak is látja nem csak az olasz sajtó 😄 de jól teszi

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

JUVEfun
Az olasz sport sajtó nagy részben abba látja Lippi hibáját , hogy még mindig egy olyan csapat játékosaiban bízik ,arra építi csapatát, akik hetedik helyen végeztek és egész idényben formán kívül játszottak ( Camoranesi,Cannavaro,Chiellini stb.....

gercse
én meg elismerem mint tehetséges futballista, de...és most olyat írtam volna, amiért kapnék egy két büntipontot

bakkerman
hát,amíg nem az én kedvenc csapatomban rontja valaki a légkört,addig nem érdekel,nekem tetszik Balotelli játéka,a jövõ zsenije lehet,az emg hogy emberileg JELENLEG milyen,az egyedül Benitezre,meg a csapattársakra tartozik! Én szeretem õt mint játékost,sokszor miatta ültem le Inter meccset nézni

gercse
de a csapattársaik viszont szeretik õket, mert egymásért viszont küzdenek (fõleg De Rossi, meg Perrotta, Totti hangulat játékos)
ellenben interes barátunkkal

bakkerman
elég az

gercse
ja, csak õk az ellenféllel parasztok...

WuFraZselic
amúgy nem értem miért vagytok kiakadva balotelli viselkedésén, totti és de rossi perrottával kiegészülve a legnagyobb parasztok az egész olasz bajnokságba. erre nagy pénzt mernék tenni

limperatore
hát ja, majd 2 év múlva eb-n 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

gercse
tök felesleges ilyeneken agyalni, Cassano is ha kint lenne, ki tudja mit mûvelne...

limperatore
lehet szidni balotelli mert egy fasz tényleg, de ezeknél a szerencsétleneknél akik most ott elõl vannak biztos h többet csinált volna

gercse
Ez most olyan, mintha azt kérdeznéd miért Alexezünk 😛
Akkora sztár már, hogy a keresztnevén szólítjuk<#eplus2>

limperatore
miért barwuah-ztok végig miért nem balotelli?

Zsolti9014
Fú, hát tegnap én arra gondoltam, hogy bár a végletekig hiszek a vb-sikerben, már-már én sem tudom elképzelni, hogy sokáig jusson az Azzurri.
De Rossi és Zambrotta kiemelkedett a csapatból, Montolivo sem volt tragikus, de Cannavaro helyében én odaállnék Lippihez, és megkérném, hogy ne legyek kezdõ a következõ meccsen.
Mellesleg most Új-Zéland a nagy ász (persze nem jogtalanul, mert nagyot küzdöttek), de ha az olaszok lõnek lesgólt, akkor már mindenki azért fröcsögne, hogy mekkora csalás.
Továbbá az egész vébén visszább kéne fogni a durva játékot, mert pl. az új-zélandiak könyöklései, meg este az elefántok talpalásai azért igencsak veszélyesek.

Azért én még nagyon szurkolok az olaszoknak. Ja, el is felejtem: Di Natalét ki kellene próbálni kezdõként is.

Alex meg nagyon hiányzik, sõt állítom, ha Totti nem rúgja agyon barwuah-t, akkor itt lenne.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
a fél lábas dologra akartam írni valamit de inkább visszafogom magam😊

a mai produkció elég veszélyes volt.olyan tragikusan nem fogtam fel,mert az 1. hely sorsa már eldõlt a Paraguay-Szlovákia meccsen.biztos voltam benne,hogy 1-nél többel egyik csapatot sem fogja elverni a válogatott.Hollandia ellen meg lehet bízni a mákolásban

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...