Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
mindenki látta csak lippi nem
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
egy tonit miért nem lehetett elvinni egy pirlo miért nem kezdõ???
legjobb ha Lippi gyorsan menedék jogot kér Dél-Afrikában, vagy akár Burkina Fasoban....
remélem szétcsapnak most közöttük a szünetben
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Marchetti, Zambrotta, Cannavaro, Chiellini, Criscito, Gattuso, De Rossi, Montolivo, Pepe, Iaquinta, Di Natale
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
URL=http://www.kephost.com/]
[/url]az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
a készített képeid megnézhetõek vhol a neten, tehát publikusak fent vannak vmelyik nemzetközi oldalon?
( a csapattól is függ...)
Kérhetnél tõle nekem egy autogramot 😛<#guluszem1>#guluszem1>
És mit mondanak Lippirõl?
A mai olasz sajtó eléggé lehúzta a videoblogokban
A csoportmeccsek után mész tovább vagy ez a csapattól függ?
Nyugodtan írj hosszabban, szerintem senkit se zavar itt
Amúgy ami érdekes NINCS temetõi hangulat az olaszoknál a szállodában amit én látok sokkal jobban együtt van a csapat,mint Németországban.(nincsenek "klikkek") köszönhetõen annak ,hogy nincsenek itt azok a játékosok akiket itt sokan hiányolnak játéktudásokból kiindulva. Nagy mez gyûjtõ vagyok és a legutóbbi VB-n kaptam Del Pierrotól egy a csapat által aláírt mezt (majd otthon belinkelem,nem azért,hogy irigyeljetek) Tegnap kérdezgették az olaszok ,hogy most kiét szeretném ? ,mert lehet , hogy már most az utolsó selejtezõ meccs után kéne aláiratni. Persze ez csak vicc volt , õk is biznak a továbbjutásban.
(Tényleg Qrva hideg van ...) bocs,ha hosszúra sikeredet a válasz <#rinya>#rinya>
Na milyen kint, készítettél jó képeket?
Hogy bírjátok a a Vuzu-t?
Gondoltam rád mikor mutatták milyen hideg van kint
ellenben interes barátunkkal
Akkora sztár már, hogy a keresztnevén szólítjuk<#eplus2>#eplus2>
De Rossi és Zambrotta kiemelkedett a csapatból, Montolivo sem volt tragikus, de Cannavaro helyében én odaállnék Lippihez, és megkérném, hogy ne legyek kezdõ a következõ meccsen.
Mellesleg most Új-Zéland a nagy ász (persze nem jogtalanul, mert nagyot küzdöttek), de ha az olaszok lõnek lesgólt, akkor már mindenki azért fröcsögne, hogy mekkora csalás.
Továbbá az egész vébén visszább kéne fogni a durva játékot, mert pl. az új-zélandiak könyöklései, meg este az elefántok talpalásai azért igencsak veszélyesek.
Azért én még nagyon szurkolok az olaszoknak. Ja, el is felejtem: Di Natalét ki kellene próbálni kezdõként is.
Alex meg nagyon hiányzik, sõt állítom, ha Totti nem rúgja agyon barwuah-t, akkor itt lenne.
Hajrá Magyarország!
a mai produkció elég veszélyes volt.olyan tragikusan nem fogtam fel,mert az 1. hely sorsa már eldõlt a Paraguay-Szlovákia meccsen.biztos voltam benne,hogy 1-nél többel egyik csapatot sem fogja elverni a válogatott.Hollandia ellen meg lehet bízni a mákolásban
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
[/URL