13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • szabii98
    :DDDDDDDD
    beszarok ezen a gyökér emberen :DDD
  • LasCar16
  • limperatore
    legnagyobb sztár : D
  • Rockynhooo
    Ouzo , Metaxa
  • bakkerman
    jaja néztem ASD:ASASF
    ez is epic
  • szucsy89
    Pedig már azt hittem nem fog semmi hülyeséget csinálni, de a szögletzászlóval is szépen eljátszott, NSO-n fent van a videó :D
  • bakkerman
    BAZMEG!
  • szucsy89

Balo :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • bakkerman
    mit lehet szeretni a görögökben a feta sajton kívül?
  • LasCar16
    mit lehet a görögök játékában szeretni? rejtély..
  • Hunor88
    2004-ben szerettem meg a görögöket és a focit, akkor néztem először focimeccset, méghozzá végig kellett nézem ismerősömnél a Portugál-Görög nyitómeccset. Addig utáltam a focit, de ott megszerettem, és csak annyit tudtam, hogy a görögöknek milyen jó történelmük van, így lettek ők a kedvenceim akkor. És meg is nyerték az EB-t :) Utána persze rájöttem, hogy az olaszok a királyok, és 2006-ban meg is nyerték a VB-t :):)
    Úgyhogy most hajrá Görögország é Olaszország! :):)
  • Rockynhooo
    Angolokat simán ki lehet csapni csak nem kell balfaszkodni. Németeket meg ki kell bekkelni és találni egy gólt :) már ha túl jutnak a görögökön
  • Hunor88
    Akkor hajrá görögök :D
  • szucsy89
    Utána német-görög győztese... szép lesz :D
  • Hunor88
    Engem még mindig ez a Montolivo idegesít :D
    Szerintem az angolokat elverjük, az ukránok ellen akkor mákjuk volt, hogy nem igaz. Bár a horvátokat is el kellett volna csapni...
    Utána a spanyol-francia kettős közül játszanánk vkivel? Vagy a német-görög? Mert hallottam mindkettőt már.
  • limperatore
    balotellitől? gólt :D

motta érdekes máshol a leghasznosabb ember volt, nem jó poszton nyomatják
    nocerinotól messze jobb játékos ;)
  • Rockynhooo
    Nocerinot nem ártana bepróbálni.
  • szucsy89
    az olaszok jók, csak Motta gyenge eddig, de hát mit várjunk egy volt interestől :DDD
  • limperatore
    rém gyengék, de az olaszok se pengék :D
  • Hunor88
    Uhhhhhhhh, ez nagy baj, de Prandelliben még bízok. Amúgy az a durva, hogy eddig az olaszoknál hiányozott mindig egy kulcsember. Eddig Barzagli, vagyis De Rossi nem tudta a kp-t erősíteni. Most Chiellini...
  • szucsy89
    Nem lesz ott Chiellini az angolok ellen, hivatalos... hiányozni fog onnan a védelem közepéről...
  • Hunor88
    Az EB-ből visszatekintve Olaszországba, a Pescara -2 ponttal rajtol.
    Ezt már szeretem, meg kell jobban torolni az ilyeneket. Spanyolországban is sajnos kezd egyre elterjedtebbé lenni ez a dolog. Lásd: Celta Vigo - Cordoba.
  • Hunor88
    Szerintem is az angolok nagyon gyengék. De az írek sem voltak valami nagyon erősek és csak 2 ment be. Igaz félig B csapattal
  • Hunor88
    Még nem biztos a Chiellini ügy, legalábbis úgy hallottam.
    Még van csatár! Giiovinco és Borini is.
  • 9csöves9
    +Borini,Giovinco

nagyon meglepett a franciák szopója,így akkor jönnek az angolok.rém gyengék szerintem,simán tovább lehet menni rajtuk
  • The Sopranos
    Így sem rossz, de sajna Chiellini lesérült és nem játszhat az angolok ellen.
    Csatár csak 3 van a keretben? Balo, Cassano és Di Natale?
  • Hunor88
    ÁÁÁ szerintem a felállással nem volt gond, csupán néhány ember volt rossz helyen.
    Buffon
    Barzagli - Chiellini - Bonucci
    Pirlo
    Maggio - Marchisio - Balzaretti
    De Rossi
    Cassano - Balotelli
  • Zsolti9014
    Diamanti emlékeim szerint a Bologna egyik kulcsembere.
  • The Sopranos
    Védelem ok, Motta helyére Mocerino és csatársorba Balotelli. Di Natale jó cserének, nem bírja végig a meccseket.
    Diamanti is jól játszott, ő amúgy ki? Hol nyomja?

Buffon -
    Abate - Barzagli - Chiellini - Balzaretti -
    De Rossi - Pirlo - Nocerino -
    Diamanti
    Cassano - Balotelli

= Eb arany :D
  • Hunor88
    Jobb volt mint gzsákeríni
  • Zsolti9014
    Én Nocerinót Motta helyére tenném, de Balzaretti szerintem megérdemelné hogy kezdőben maradjon, jól játszott, fel is ért gyakran.
  • Hunor88
    Szép volt! Már ez is valami, hogy továbbjutottunk és a 8.(!) horvátok nem. Nem is értem mit keresnek olyan elől a horvátok...
    Ahhoz képest, hogy a fél csapat csak csere vagy tartalék lett volna, ez nagyon jó! Az eddigi meccseken nem játszott Barzagli, így De Rossi nem tudta erősíteni a kp-t. Ha most alapfelállás lett volna, szerintem egy 4-es benne lett volna a meccsben. Mindenesetre a következő meccsen mutatja meg az igazi arcát az olasz válogatott.
    Balotellit meg csereként kell játszatni, mert így ő is akar bizonyítani.
  • 9csöves9
    háát elég halovány produkció volt,de a lényeg a továbbjutás.én nem változtattam volna a felálláson,semmi kreativitás nem volt így a kp-n,a két szélre meg ráadásul támadásban gyengébb emberkék kerültek.Chiellini remélem nem sérült meg komolyabban, jó lenne ha összeállhatnának már rendesen Barzaglival.Nocerinonak és Giovinconak én több lehetőséget adnék.

valószínűleg jönnek a franciák,bár én az angoloknak nagyon nagyon tudnék örülni...
  • limperatore
    balo mekkora gól lőtt :D
  • Hunor88
    Modric nyilatkozta:
    „Balotelli lecserélése után szinte semmi problémánk sem volt a kapunk előtt – mondta a Tottenham középpályása. – Balotelli jelenléte roppant megterhelő a védelem számára, rengeteget kell mozogni miatta, ráadásul nagyon erős. Miután lement, észrevehetően könnyebb lett a védősor feladata."
    Ennyit arról aki szidja Balotellit, jól játszott, az írek ellen ver vagy 3-at. - Ezek a horvát szurkolók banánokat dobáltak a pályára, sőt amikor Balonál volt a labda huhogtak is. Ekkora szánalmasságot nem láttam...
  • Hunor88
    Ha ezt tennék a spanyolok, akkor nagyon gyávák lennének...
  • Hunor88
    Sergio Pellissier :)
  • gabber_saviola
    kicsoda kéne oda? :Ddd
  • LasCar16
    http://sportgeza.hu/futball/2012/eb/cikkek/olasz_drama_cassano_boghet_mint_8_eve/
  • Zsolti9014
    nem olyan vészes a helyzet, az íreket meg kell verni, és közben reménykedni hogy a másik nem lesz iksz.
    aztán X esetén meg lehet számolgatni. szerintem 2-2 csak akkor lesz ha megbundázzák. a spanyolok vannak olyan jók, hogy megverjék a horvátokat, illetve vannak olyan jók, hogy ne kapjanak tőlük 2-t.

maga a játék nekem is tetszik, rendben vannak a srácok, igaz, mindkét meccsen kellemetlen gólt kapott a csapat. sajnos az elsőn ott kisakkozták a spanyolok, ott a gond azzal volt, hogy nagyon hamar jött az egyenlítés. ha még egy kicsit húzzák a fiúk, akkor nincs gond szerintem.

a másodikon meg kicsit mákos volt azért ez a találat. ettől függetlenül volt annyi helyzet, amennyiből meg lehetett volna nyerni a meccset.

igazából én is a 2004-es kigolyózástól tartok, mert ha azt vesszük, a spanyoloknak se lenne mindegy, hogy ki marad bent, gondolom szívesebben játszanának az elődöntőben adott esetben egy addigra jóllakott horvát csapattal (nyilván ha eljutnak odáig), mint egy olasszal.

de ha ez a meccs 2-2 lesz, akkor óvni kell, meg perelni, meg minden. nehogymár ez megengedett legyen. valahogy változtassanak akkor a rangsoroláson. kapásból igazságosabb lenne, ha előbb az összes meccs gólkülönbségét néznék, és csak utána az egymás ellenit, vagy valami ilyesmi.