13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#12132 :DDDDDDDD
beszarok ezen a gyökér emberen :DDD
-
#12131 -
#12130 legnagyobb sztár : D -
#12129 Ouzo , Metaxa -
#12128 jaja néztem ASD:ASASF
ez is epic
-
#12127 Pedig már azt hittem nem fog semmi hülyeséget csinálni, de a szögletzászlóval is szépen eljátszott, NSO-n fent van a videó :D -
#12126 BAZMEG! -
Balo :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#12124 mit lehet szeretni a görögökben a feta sajton kívül? -
#12123 mit lehet a görögök játékában szeretni? rejtély.. -
Hunor88 #12122 2004-ben szerettem meg a görögöket és a focit, akkor néztem először focimeccset, méghozzá végig kellett nézem ismerősömnél a Portugál-Görög nyitómeccset. Addig utáltam a focit, de ott megszerettem, és csak annyit tudtam, hogy a görögöknek milyen jó történelmük van, így lettek ők a kedvenceim akkor. És meg is nyerték az EB-t :) Utána persze rájöttem, hogy az olaszok a királyok, és 2006-ban meg is nyerték a VB-t :):)
Úgyhogy most hajrá Görögország é Olaszország! :):) -
#12121 Angolokat simán ki lehet csapni csak nem kell balfaszkodni. Németeket meg ki kell bekkelni és találni egy gólt :) már ha túl jutnak a görögökön -
Hunor88 #12120 Akkor hajrá görögök :D -
#12119 Utána német-görög győztese... szép lesz :D -
Hunor88 #12118 Engem még mindig ez a Montolivo idegesít :D
Szerintem az angolokat elverjük, az ukránok ellen akkor mákjuk volt, hogy nem igaz. Bár a horvátokat is el kellett volna csapni...
Utána a spanyol-francia kettős közül játszanánk vkivel? Vagy a német-görög? Mert hallottam mindkettőt már. -
#12117 balotellitől? gólt :D
motta érdekes máshol a leghasznosabb ember volt, nem jó poszton nyomatják
nocerinotól messze jobb játékos ;) -
#12116 Nocerinot nem ártana bepróbálni. -
#12115 az olaszok jók, csak Motta gyenge eddig, de hát mit várjunk egy volt interestől :DDD -
#12114 rém gyengék, de az olaszok se pengék :D -
Hunor88 #12113 Uhhhhhhhh, ez nagy baj, de Prandelliben még bízok. Amúgy az a durva, hogy eddig az olaszoknál hiányozott mindig egy kulcsember. Eddig Barzagli, vagyis De Rossi nem tudta a kp-t erősíteni. Most Chiellini... -
#12112 Nem lesz ott Chiellini az angolok ellen, hivatalos... hiányozni fog onnan a védelem közepéről... -
Hunor88 #12111 Az EB-ből visszatekintve Olaszországba, a Pescara -2 ponttal rajtol.
Ezt már szeretem, meg kell jobban torolni az ilyeneket. Spanyolországban is sajnos kezd egyre elterjedtebbé lenni ez a dolog. Lásd: Celta Vigo - Cordoba. -
Hunor88 #12110 Szerintem is az angolok nagyon gyengék. De az írek sem voltak valami nagyon erősek és csak 2 ment be. Igaz félig B csapattal -
Hunor88 #12109 Még nem biztos a Chiellini ügy, legalábbis úgy hallottam.
Még van csatár! Giiovinco és Borini is. -
#12108 +Borini,Giovinco
nagyon meglepett a franciák szopója,így akkor jönnek az angolok.rém gyengék szerintem,simán tovább lehet menni rajtuk -
#12107 Így sem rossz, de sajna Chiellini lesérült és nem játszhat az angolok ellen.
Csatár csak 3 van a keretben? Balo, Cassano és Di Natale? -
Hunor88 #12106 ÁÁÁ szerintem a felállással nem volt gond, csupán néhány ember volt rossz helyen.
Buffon
Barzagli - Chiellini - Bonucci
Pirlo
Maggio - Marchisio - Balzaretti
De Rossi
Cassano - Balotelli -
#12105 Diamanti emlékeim szerint a Bologna egyik kulcsembere. -
#12104 Védelem ok, Motta helyére Mocerino és csatársorba Balotelli. Di Natale jó cserének, nem bírja végig a meccseket.
Diamanti is jól játszott, ő amúgy ki? Hol nyomja?
Buffon -
Abate - Barzagli - Chiellini - Balzaretti -
De Rossi - Pirlo - Nocerino -
Diamanti
Cassano - Balotelli
= Eb arany :D -
Hunor88 #12103 Jobb volt mint gzsákeríni -
#12102 Én Nocerinót Motta helyére tenném, de Balzaretti szerintem megérdemelné hogy kezdőben maradjon, jól játszott, fel is ért gyakran. -
Hunor88 #12101 Szép volt! Már ez is valami, hogy továbbjutottunk és a 8.(!) horvátok nem. Nem is értem mit keresnek olyan elől a horvátok...
Ahhoz képest, hogy a fél csapat csak csere vagy tartalék lett volna, ez nagyon jó! Az eddigi meccseken nem játszott Barzagli, így De Rossi nem tudta erősíteni a kp-t. Ha most alapfelállás lett volna, szerintem egy 4-es benne lett volna a meccsben. Mindenesetre a következő meccsen mutatja meg az igazi arcát az olasz válogatott.
Balotellit meg csereként kell játszatni, mert így ő is akar bizonyítani. -
#12100 háát elég halovány produkció volt,de a lényeg a továbbjutás.én nem változtattam volna a felálláson,semmi kreativitás nem volt így a kp-n,a két szélre meg ráadásul támadásban gyengébb emberkék kerültek.Chiellini remélem nem sérült meg komolyabban, jó lenne ha összeállhatnának már rendesen Barzaglival.Nocerinonak és Giovinconak én több lehetőséget adnék.
valószínűleg jönnek a franciák,bár én az angoloknak nagyon nagyon tudnék örülni... -
#12099 balo mekkora gól lőtt :D -
Hunor88 #12098 Modric nyilatkozta:
„Balotelli lecserélése után szinte semmi problémánk sem volt a kapunk előtt – mondta a Tottenham középpályása. – Balotelli jelenléte roppant megterhelő a védelem számára, rengeteget kell mozogni miatta, ráadásul nagyon erős. Miután lement, észrevehetően könnyebb lett a védősor feladata."
Ennyit arról aki szidja Balotellit, jól játszott, az írek ellen ver vagy 3-at. - Ezek a horvát szurkolók banánokat dobáltak a pályára, sőt amikor Balonál volt a labda huhogtak is. Ekkora szánalmasságot nem láttam... -
Hunor88 #12097 Ha ezt tennék a spanyolok, akkor nagyon gyávák lennének... -
Hunor88 #12096 Sergio Pellissier :) -
#12095 kicsoda kéne oda? :Ddd -
#12094 http://sportgeza.hu/futball/2012/eb/cikkek/olasz_drama_cassano_boghet_mint_8_eve/ -
#12093 nem olyan vészes a helyzet, az íreket meg kell verni, és közben reménykedni hogy a másik nem lesz iksz.
aztán X esetén meg lehet számolgatni. szerintem 2-2 csak akkor lesz ha megbundázzák. a spanyolok vannak olyan jók, hogy megverjék a horvátokat, illetve vannak olyan jók, hogy ne kapjanak tőlük 2-t.
maga a játék nekem is tetszik, rendben vannak a srácok, igaz, mindkét meccsen kellemetlen gólt kapott a csapat. sajnos az elsőn ott kisakkozták a spanyolok, ott a gond azzal volt, hogy nagyon hamar jött az egyenlítés. ha még egy kicsit húzzák a fiúk, akkor nincs gond szerintem.
a másodikon meg kicsit mákos volt azért ez a találat. ettől függetlenül volt annyi helyzet, amennyiből meg lehetett volna nyerni a meccset.
igazából én is a 2004-es kigolyózástól tartok, mert ha azt vesszük, a spanyoloknak se lenne mindegy, hogy ki marad bent, gondolom szívesebben játszanának az elődöntőben adott esetben egy addigra jóllakott horvát csapattal (nyilván ha eljutnak odáig), mint egy olasszal.
de ha ez a meccs 2-2 lesz, akkor óvni kell, meg perelni, meg minden. nehogymár ez megengedett legyen. valahogy változtassanak akkor a rangsoroláson. kapásból igazságosabb lenne, ha előbb az összes meccs gólkülönbségét néznék, és csak utána az egymás ellenit, vagy valami ilyesmi.