Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alexis Sanchez: 6.73 (31 games)
Julio Cesar: 6.54 (25)
Samuel Eto'o: 6.49 (35)
Edinson Cavani: 6.47 (35)
Sebastian Giovinco: 6:43 (30)
Antonio Di Natale: 6.42 (36)
Ezequiel Lavezzi: 6.4 (31)
Marco Storari: 6.39 (23)
Matteo Sereni: 6.39 (15)
Zlatan Ibrahimovic: 6.36 (29)
cigány eléggé lent van 😊))))
remélem 1 héten belül az elsõ 3 interes lesz 😛
még h abbiati az év kapusa 😄😄DD
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Yo, Bitch!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Garrone meg jobb is, ha elhúz jó messzire...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Buffon; Maggio, Bonucci, Chiellini, Balzaretti; Thiago Motta, Montolivo, Aquilani; Mauri; Pazzini, Cassano.
13 éve nem volt ilyen, 4 csapat 6 ponton belül!
Szerintem nem kezd a német foci fejlõdni. Dortmund, Bayern, Leverkusen jó, de a többit még a DVSC is elverné. Egyébként meg a Dortmund és a Leverkusen játékosait meg fogják venni, és meg fog gyengülni.
Az milyen bajnokság, hogy egy csapat 3. a következõ éven meg kiesik? Hertha járt így, most a Stuttgart és a Werder.
A német stílus az ami nem tetszik nekem. Valahogy nem olyan érdekes.
egyetértek a hszeddel,de ezzel a részével nem,sajnos! Fölösleges belekeverni a múltat a jelenbe,pusztán azért kapjon több helyet,meg jobb elbírálást az olasz bajnokság,mert régen nagyon jó volt? Ez baromság. A német bajnokság jön fel mint a talaj víz,nagyon jól megszervezett "válallkozás" gyakorlatilag az egész rendszerük. Ha a múltat is figyelembe vennék,akkor nekünk elvileg nem 1 bl helyet kéne adni,hanem Puskásékra tekintettel legalább 3-at...ami most van,az most van,a múlt az múlt,már más idõk járnak.
A spanyol, az tulajdonképpen real-barca. Néha jó a sevilla valncia villareal, de ennyi. Semmi több. A real-barca is egy csõdhalmaz. A spanyol a gólokról és a csatárokról szól. Ott nincs védelem. Persze a nagyokat kivéve. Nekem az nem tetszik az egészbe, hogy lehet 8-0kra nyerni.
A német. Most õszintén. A 4 BL indulóból valaki továbbjut a csoportkörbõl? A bayern is szerencsével jut mindig tovább.
Az olasz most tényleg gyenge. De ha azt nézzük, hogy hogy alakul a bajnokság, nem mondhatnám gyengének. Az elsõ négy nagyon meglepõ. Sõt az Udinese-Palermo is elég jó. A roma-juve pedig jó lesz, egy két éven belül.
Az más kérdés, hogy azok, akik a focit irányítják azt nézik, hol jön több bevétel, ki ad többet játékosokra.
Azért jusson ki egy német csapat mert több a szurkoló? Vagy jobb a stadion? Vagy mert egy meccs "örömet" okoz? Vagy mert több bevétel van?
Szerintem több szempontot is figyelembe kéne venni. Pl a múltat is, mert ez tükrözi, hogy régen ki is volt jó. Amiben persze az olaszok tarolnának.
Az olaszhoz még annyit, hogy a legtöbb ember azt mondja hogy "antifoci". Ami már magában nem jelent semmit. De mi látjuk a szépségeit, annak, hogy nem csak a pályán dõl el a meccs. Nem csak azon múlik, hogy hû mennyi gól volt! És igenis egy 1-0 is jobb lehet mint egy 3-2.
Yo, Bitch!
Az pedig, hogy neked egy st.pauli-hannover örömet okoz, magánügy, nekem meg egy Lazio-Chievo, vagy Sampdoria-Fiorentina ugyanúgy örömet okoz, ízlések és pofonok.
Az tény, hogy hanyatlóban van az olasz foci, de magához képest rosszabb, a németekénél nem biztos, hogy rosszabb, majd a BL eldönti, máshogy nehéz lesz lemérni.
Yo, Bitch!
06/07 – Csak a Bayern jut tovább a csoportból, akit a negyeddöntõben éppen a Milan ejt ki. Három olasz csapat vesz részt a nyolcaddöntõkben, kettõ a negyeddöntõkben és a Milan a végsõ gyõztes
07/08 – Csak a Schalke jut tovább a csoportból, de a Barcelona megállítja õket a negyeddöntõben. Három olasz csapat jut a nyolcaddöntõbe, egy a negyeddöntõbe
08/09 – Csak a Bayern jut tovább a csoportból, de a Barcelona újfent kiejti az egyetlen német gárdát a negyeddöntõben. Három olasz csapat a nyolcaddöntõkben
09/10 – Két német és három olasz csapat éri el a nyolcaddöntõt. A Bayern-t a döntõben megveri az Inter
10/11 – Két német és három olasz csapat jut tovább a csoportokból
amúgy meg kinek a pap kinek a paplan.A "sztem" szó sem véletlenül van ott....
de még a milan is nulla bl-be mert kb az esélytelenség szintjén állnak megint.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Gondolom megnézel minden olasz meccset hétvégente... még abban sem vagyok biztos, hogy a németeket nyomon követed...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
-Európa-liga-t németek viszik.Jó igen az olaszoknak anyagilag nem éri meg, ezért tesznek rá.szimpatikus hozzáállás.sztem mondjuk egy Napoli szurkoló bármikor elcserélne egy bajnoki negyedik helyet egy EL sikerért.nem mintha ismernék Napoli szurkolót, csak feltételezem.
-Játék minõsége:noha a Bundesligában is akadnak nézhetetlen meccsek, a többségük jó és élvezetes.Az olasznál sztem mindenképp színvonalasabbak.
-Stadionok:no comment
-Nézõszám:Ezt is Bundesliga viszi.