13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#12172 Na Hunor, Montolivora mostmár egy szót se, mekkora passzt adott Balonak :P -
#12171 Balotelli benyomott egy banánt meccs előtt vagy milett vele?:D Fossa a gólokat:DD -
#12170 Balotelli :D -
#12169 punci. -
Hunor88 #12168 Csak engem idegesít Montolivo? :D Ő a rés. Ha játszik, akkor Müllerék ott fognak a kapunk felé jönni. -
#12167 mitől 3?
folyamatosan lehetne váltani 3-5-2 és 5-3-2 között
Balzaretti pedig kell majd mindenképp, intelligens, hajtós játékos, szükség van rá -
#12166 Nem hiszem, hogy Prandelli 3 védővel futna neki a németeknek... -
#12165 Milyen rés? :DDD -
#12164 ez jónak tűnik. abban is egyetértek, hogy Chiellinit nem kellene balra rakni, ha felépül, valamint Balzarettit se kellene kihagyni, jó formában játszott eddig. -
Hunor88 #12163 Csak Montolivotól kegyelmezzenek! Ha ő játszik, akkor lesz egy rés... -
#12162 nem.ráadásul ha játszik,akkor kétlem,hogy balhátvédnek tenné ki Prandelli,ott sokkal többet kell futni és egy nem teljesen egészséges Chiellini nem lesz ott jó.
én 3-5-2-t játszatnék ha visszatér mondjuk egy ilyet: Gigi-Chiello,Bonucci,Barzagli-Balzaretti,Pirlo,Marchisio,De Rossi/Nocerino,Abate-Di Natale,Balotelli
a hátsó hármas között nem hinném,hogy Gomez megélne -
#12161 Chiellini fix hogy visszatérhet? -
#12160 Buffon; Abate, Bonucci, Barzagli, Chiellini; Pirlo; Marchisio, De Rossi (Nocerino), Montolivo; Diamanti; Balotelli
Lehetséges kezdő a németek ellen. -
Hunor88 #12159 Amúgy meg Diamantit hogy szidták, de szerintem jól játszott. -
Hunor88 #12158
De már Cassano is unta amit mondott :D -
Hunor88 #12157 Már nem, de a Milanban ha kezdő lesz, akkor baj van a Milannál :D -
#12156 Cassano arckifejezése :DDDDDDDDDD Pirlo már rá se figyel :DDDD úristen mit kacaghatnak csapattársai ezen a beteg emberen,már lassan 3 hete összevannak zárva egy hotelben,közös reggelik,ebédek,edzés,én tuti meghalnék Balon :DDDD -
#12155 :ASDasdasdasd
komoly egy arc ez a Balo. -
#12154 http://italia.blog.nepsport.hu/archives/2012/06/26/22_ember_es_az_olaszok_nyernek/ -
#12153 Már inni sem tud? Egyébként konkrétan ha ő nem lenne kint az EB-n, alig lenne valami érdekesség. :D -
#12152 Balotelli megint. :) -
#12151 A Fioban már nem fogja hozni :D -
Hunor88 #12150 Na jó, de a többiekhez képest nem sok mindent csinált, főleg akkor tűnt ez ki, amikor Nocerino beállt. A Fiorentinában tudja hozni azt a szintet, de itt már nagyobb a követelmény. Én sohasem értettem miért sztárolják annyira... -
#12149 nem volt olyan vészes ahogy írjátok, elég jó labdákat is adott, szervezte hátul a játékot és segített szundinak is.. -
Hunor88 #12148 Ez a Montolivo egy 0 volt. Nocerino sokkal többet tudott hátratenni, meg nem csak sarkalgatott. -
#12147 azt hiszem ezt nevezik megérdemelt győzelemnek.az angolok kb 30 percet akartak focizni,legalább 5x meglehetett volna nyerni ezt a meccset,kibaszottul dühítő volt.Pirlo egy állat,a 11-ese után már biztos voltam,hogy meglesz, egy ilyen nagyon megtudja fogni az ellent.Balotelli szerintem jól játszott, csak a helyzeteit kéne már bevernie,ezekből Di Natale rúgott volna vagy 4-t.akik lefelé lógtak ki az Marchisio,Montolivo és Cassano, Montolivonak én nem is adnék több lehetőséget.kurvára elfogult vele Prandelli,pedig az utolsó 2 éve alapján behívót sem érdemelne.
a németek ellen nagyon kemény lesz, sokkal jobbak meg minden, de itt már szerintem bármi lehet. -
#12146 én is lehetőséget adnék Nocerinónak a kezdőben. különben jól játszottak a srácok, egyértelmű volt a fölény, de azért kár, hogy 120 percet kellett játszani, remélem ez nem látszik meg a németek ellen. :)
-
Hunor88 #12145 Jó hír, hogy a németek ellen, csak Maggio nem játszhat, a sárgák pedig törlődnek az elődöntőn :)
Miért nincsen 3. helyért meccs? -
Hunor88 #12144 Büszkék lehetünk! Ez nekem egy elsöprő győzelem marad!
Forza Azzurri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Forza! -
#12143 Jöhetnek a németek!
Montolivo rosszul játszott, Nocerino viszont nagyon jól. Köv. meccsen nálam ő kezdene. -
Hunor88 #12142 Ritkán találni rést ezeken az angolokon. Bár az olyan sokat leszólt olasz "bunkerfoci", az olyan sokszor istenített angol foci játszatja. Érdekes...
Kell a gól Balo!
-
Hunor88 #12141 Nagyon remélem, hogy nem úgy, ahogy eddig, mert akkor gondok lesznek. -
#12140 motta: készen állok -
Hunor88 #12139 Balotelliben van minden reményünk! -
#12138 a magyar balotelli :D
-
#12137 egyetlen reményetek :D -
#12136 Motta is kidőlt. -
#12135 lassan külön topikot kell nyitni ennek a makinak... -
#12134 just balotelli, part...sokadik!!! :DDDDD
-
#12133 Balotelli for President!!!