13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
Hunor88 #12092 Cassanoban van valami, de nem tudja használni, Balotelli meg próbál fegyelmezett lenni, de így nem játszik jól :D
Most kéne Pellissier oda... -
#12091 én azért ennyire bizakodó nem vagyok,mindenesetre teljesen pozitív eddig a játék.már csak két csatár kéne:) -
Hunor88 #12090 Ezért vannak a horvátok a top 10-ben, szánalmas egy csapat...
De nem ezt kell néznünk, hanem azt, hogy egy olyan játékot mutattunk eddig, amire senki nem számított. Megmutatták az olasz focit, nem olyan jó játékosokkal, mint Baggio :)
Forza Italyyyyyyyyy! A kupát felemeljük ebben az évben! Olasz foci ismét uralkodó lesz! -
#12089 sehol nem voltak a horvátok én sokkal jobban tartottam tőlük.sajnos benne volt a pakliban, hogy mákolnak egyet.a továbbjutás simán meglehet még,de azért könnyen lehet 2004-es dán-svéd kigolyózás is az esetből... -
Hunor88 #12088 Nyugi, még mindig van esély :) -
#12087 áh ezt nem érdemelték meg a horvátok, DiNatale ellen is befújják ha nem is les.... íreket le kéne győzni, többi a spanyolokon múlik -
#12086 ez be lett csavarva :D -
#12085 holnap győzni kell a horvátok ellen és akkor talán sima lesz a vége :) -
Hunor88 #12084 De, ...........................Ő Balotelli :D -
#12083 azokkal a piszkafa karokkal? Az első horognál eltörne :D:DD -
#12082 nem mert elég rosszul üt:D -
#12081 Inkább bokszolónak kellett volna mennie! :D
-
#12080 Kassai miért? Knézyn nagyon lehetett érezni, hogy a spanyoloknak szurkol, már-már szánalmas volt.
Remélem horvátok ellen Di Natale - Cassano csatársor lesz, bár utóbbi se mutatott valami sokat, egy villanás mindig benne van. :) -
#12079 jó volt ez,a horvátok ellen nehezebb lesz.Balotelliben bíztam,de eddig tartott,ugyanolyan agyatlan buta segg mint volt.jól működött a 3-5-2,bár ehhez azért kellett,hogy csatár nélkül nyomták a spanyolok.Marchisio láthatatlan volt,Motta sem volt az igazi,Pirlo szerintem jól nyomta.Giaccherininek nem való ez a poszt,ott azért kéne védekezni is.a védelem tetszett,De Rossi kurva jó volt csak hát csinált pár olyan hibát amiből simán gól lehetett volna.
kisKnézy meg Kassai bekaphatja. -
Hunor88 #12078 Pozzi gólja, Samp szurkolók, jó lett volna ott lenni :) -
Hunor88 #12077 Nocerinot Giaccherini helyére tenném be.
Marchisio nem volt rossz, bár belőhette volna azt a helyzetet...
Balotelli helyett meg Di Natale kezdjen, és akkor majd Balotelli nem fogja elhülyéskedni a helyzeteket, ezen a meccsen egy jó labdája nem nagyon volt... -
#12076 Mondjuk Marchisio játéka nekem nem tetszett. Pirlo is sokat hibázott de őt ugye nem lehet kivenni, az olyan labdái miatt is, mint amit a gól előtt adott. Következő meccsen megnéznék egy Nocerinot a pályán. :) -
Hunor88 #12075 Jó ez a döntetlen, az írek ellen nyerni kell, a horvátok ellen elég az x is. utána meg kihúzni 1-1-1-1 góllal és kész is :D -
#12074 Jó kis csapatot rakott össze Prandelli, a duplán címvédő spanyolok ellen egy utolsó pillanatban felforgatott válogatott igen szépen helytállt...
A '14-es VB-n szerintem simán ott lesz Olaszország a top esélyesek között. -
#12073 vareset én is sajnáltam, nagyom szimpatikus csapat. tavaly is a play offba buktak el:( -
#12072 - Hatalmas küzdelem lesz, Balotelli pedig egy remek játékos, aki gólokat képes szerezni, ezért nagyon kell majd rá figyelnünk. Meg is kérem, hogy ma este inkább ne futballozzon jól!
David Silva :D -
#12071 bajnokság nagy részében védőt játszott Romában :D -
#12070 jaja:D mondjuk a kp-ra is ráférne bőven egy jó De Rossi,de szerintem Motta majd megoldja simán -
#12069 de rossi mint védő? :D -
#12068 feljutott a Samp! bár nekem a Varese is kurva szimpatikus,de azért hiányzott a Doria az A-ból
mára meg a válogatottól 3-5-2 várható: Buffon-Chiellini,De Rossi,Bonucci-Balzaretti,Motta,Pirlo,Marchisio,Maggio-Balotelli,Cassano
érdekes lesz,nekem nagyon x-es meccsnek tűnik -
Hunor88 #12067 Nagyon jó cikk! -
Hunor88 #12066 Én is! -
#12065 ezért is vagyok református:D:D
genya katolikusok:D -
#12064 -
#12063 :D:D
amúgy milyen arany pecsétgyűrűje van már
elmegy a picsába
afrikába meg éheznek:D:D:D -
#12062 az SS lazionak:D -
#12061 félelmetes:D:D:Da vén náci:D:D:D