13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • Hunor88
    Cassanoban van valami, de nem tudja használni, Balotelli meg próbál fegyelmezett lenni, de így nem játszik jól :D
    Most kéne Pellissier oda...
  • 9csöves9
    én azért ennyire bizakodó nem vagyok,mindenesetre teljesen pozitív eddig a játék.már csak két csatár kéne:)
  • Hunor88
    Ezért vannak a horvátok a top 10-ben, szánalmas egy csapat...
    De nem ezt kell néznünk, hanem azt, hogy egy olyan játékot mutattunk eddig, amire senki nem számított. Megmutatták az olasz focit, nem olyan jó játékosokkal, mint Baggio :)
    Forza Italyyyyyyyyy! A kupát felemeljük ebben az évben! Olasz foci ismét uralkodó lesz!
  • 9csöves9
    sehol nem voltak a horvátok én sokkal jobban tartottam tőlük.sajnos benne volt a pakliban, hogy mákolnak egyet.a továbbjutás simán meglehet még,de azért könnyen lehet 2004-es dán-svéd kigolyózás is az esetből...
  • Hunor88
    Nyugi, még mindig van esély :)
  • Palinko
    áh ezt nem érdemelték meg a horvátok, DiNatale ellen is befújják ha nem is les.... íreket le kéne győzni, többi a spanyolokon múlik
  • Palinko
    ez be lett csavarva :D
  • Palinko
    holnap győzni kell a horvátok ellen és akkor talán sima lesz a vége :)
  • Hunor88
    De, ...........................Ő Balotelli :D
  • Fabio Capello
    azokkal a piszkafa karokkal? Az első horognál eltörne :D:DD
  • limperatore
    nem mert elég rosszul üt:D
  • riccardogardoni
    Inkább bokszolónak kellett volna mennie! :D

• szucsy89
    Kassai miért? Knézyn nagyon lehetett érezni, hogy a spanyoloknak szurkol, már-már szánalmas volt.

Remélem horvátok ellen Di Natale - Cassano csatársor lesz, bár utóbbi se mutatott valami sokat, egy villanás mindig benne van. :)
  • 9csöves9
    jó volt ez,a horvátok ellen nehezebb lesz.Balotelliben bíztam,de eddig tartott,ugyanolyan agyatlan buta segg mint volt.jól működött a 3-5-2,bár ehhez azért kellett,hogy csatár nélkül nyomták a spanyolok.Marchisio láthatatlan volt,Motta sem volt az igazi,Pirlo szerintem jól nyomta.Giaccherininek nem való ez a poszt,ott azért kéne védekezni is.a védelem tetszett,De Rossi kurva jó volt csak hát csinált pár olyan hibát amiből simán gól lehetett volna.

kisKnézy meg Kassai bekaphatja.
  • Hunor88
    Pozzi gólja, Samp szurkolók, jó lett volna ott lenni :)
  • Hunor88
    Nocerinot Giaccherini helyére tenném be.
    Marchisio nem volt rossz, bár belőhette volna azt a helyzetet...
    Balotelli helyett meg Di Natale kezdjen, és akkor majd Balotelli nem fogja elhülyéskedni a helyzeteket, ezen a meccsen egy jó labdája nem nagyon volt...
  • szucsy89
    Mondjuk Marchisio játéka nekem nem tetszett. Pirlo is sokat hibázott de őt ugye nem lehet kivenni, az olyan labdái miatt is, mint amit a gól előtt adott. Következő meccsen megnéznék egy Nocerinot a pályán. :)
  • Hunor88
    Jó ez a döntetlen, az írek ellen nyerni kell, a horvátok ellen elég az x is. utána meg kihúzni 1-1-1-1 góllal és kész is :D
  • szucsy89
    Jó kis csapatot rakott össze Prandelli, a duplán címvédő spanyolok ellen egy utolsó pillanatban felforgatott válogatott igen szépen helytállt...

A '14-es VB-n szerintem simán ott lesz Olaszország a top esélyesek között.
  • ForzaInter
    vareset én is sajnáltam, nagyom szimpatikus csapat. tavaly is a play offba buktak el:(
  • limperatore
    - Hatalmas küzdelem lesz, Balotelli pedig egy remek játékos, aki gólokat képes szerezni, ezért nagyon kell majd rá figyelnünk. Meg is kérem, hogy ma este inkább ne futballozzon jól!
    David Silva :D
  • szucsy89
    bajnokság nagy részében védőt játszott Romában :D
  • 9csöves9
    jaja:D mondjuk a kp-ra is ráférne bőven egy jó De Rossi,de szerintem Motta majd megoldja simán
  • limperatore
    de rossi mint védő? :D
  • 9csöves9
    feljutott a Samp! bár nekem a Varese is kurva szimpatikus,de azért hiányzott a Doria az A-ból

mára meg a válogatottól 3-5-2 várható: Buffon-Chiellini,De Rossi,Bonucci-Balzaretti,Motta,Pirlo,Marchisio,Maggio-Balotelli,Cassano

érdekes lesz,nekem nagyon x-es meccsnek tűnik
  • Hunor88
    Nagyon jó cikk!
  • Hunor88
    Én is!
  • Effe88
    ezért is vagyok református:D:D
    genya katolikusok:D
  • Steve Downie
  • Effe88
    :D:D
    amúgy milyen arany pecsétgyűrűje van már
    elmegy a picsába
    afrikába meg éheznek:D:D:D
  • ForzaInter
    az SS lazionak:D
  • Effe88
    félelmetes:D:D:Da vén náci:D:D:D
    de most akkor kinek drukkol végül???:D:D:D
  • bakkerman
    tényleg,én is figyeltem...ASD:?ASAS:ASF
  • limperatore
    jah :D de legalább Isten is rajta van a képen Zanetti képében ;)
  • szucsy89
    hát a pápa is úgy néz ki mint a Star Warsból a sith lord szal... :DDDD
  • limperatore
    egyik csapat jele a kígyó, másiké az ördög
    fura :D
  • szabii98
  • Steve Downie
    Szomorú hír :(
  • bakkerman
    az öltönyös faszi nem Demetrio Albertini??? mekkora játékos volt ő is!
  • bakkerman
    De Rossi grimasza epic :DDDD