13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#12212 hát ez lefőtt sajnos:S:SS:
így semmi értelme nem volt megverni a németeketS:S:S
de hátha összekapja magát az olasz csapat;) -
#12211 még az első gyors gólnál, mondtam, hogy nem akkora gáz, inkább előbb mint később, de ezt itt elvesztettük. -
#12210 abate montolivo a 2 gyenge pont -
#12209 OLASZORSZÁG: Buffon – Abate, Barzagli, Bonucci, Chiellini – Marchisio, Pirlo, De Rossi – Montolivo – Balotelli, Cassano -
Hunor88 #12208 A németek ellen is hasonló volt ;) -
#12207 azt hittem kiegyenlítettebb lesz -
#12206 h kinyeri az eb-t
spanyol 1,65
olasz 2,2 -
#12205 spanyol 2,2
x 3,2
olasz 3,4 -
#12204 hogy adnak a fogadóirodák az esti meccsre? -
#12203 -
#12202 akinél tegnap egy török lőtt gólt,csoportmeccseken meg egy spanyol -
Hunor88 #12201 Már nem tudom kiszámítani Balotellit :( :D
Mennyire idegesek sokan, hogy egy néger lőtte a gólokat. És ezt a "németek" mondják... -
#12200 szerintem elég jó esélyel indulunk a spanyolok ellen, csoportban mindég szarok vagyunk és ott tudtunk ellenük 1-1 et -
#12199 Biztos idegesíthetett sokakat, amikor látták a testemet, amire büszke is vagyok
jó nekem mára ennyi "Balosodás" elég volt,ez kiégős mondata már megint ASF:ASF -
#12198 "A meccs végén megöleltem édesanyámat, ez egy olyan pillanat volt, amire már régen várt, ha itt lett volna az apám is, lehet, hogy négyet rúgok" – poénkodott Balotelli. Biztos idegesíthetett sokakat, amikor látták a testemet, amire büszke is vagyok – tette hozzá a duplázó futballista, aki – bár a pálya szélén úgy tűnt – nem bánta, hogy a szövetségi kapitány viszonylag hamar lecserélte, mint fogalmazott, "rendben volt" a dolog. És hogy hogyan lehet majd a spanyolokat legyőzni a fináléban? – Nyugodtan és hiba nélkül kell fociznunk – adta meg a nem is olyan egyszerű receptet a csatár. -
#12197 Nagyon jó összefoglaló Benito-módra -
#12196 Gigi nem gyengén felhúzta magát azon,hogy sikerült a végét izgalmassá tenni: http://video.repubblica.it/dossier/europei-2012-polonia-ucraina/ma-buffon-lascia-il-campo-infuriato/99541/97923 -
#12195 -
#12194 :SADSA:DSA buta -
#12193 gondold el ilyen nézéssel meg beállással csak annyit mondana,hogy "én igenis intelligens vagyok" :DDDDDDDDDDDDDD -
#12192 mondjuk így ez a fej meg az aláírásod együtt nagyon üt :DDDDDD:DSSD:SDS -
Hunor88 #12191 Én is szakadtam ezen :D -
#12190 az a gólöröm gecc nagyon befeszült az öcskös sírtam amikor néztem SAD:ASASF:ASSDG
-
Hunor88 #12189
:D -
Hunor88 #12188 Ezt a két kommentet elküldjük neki e-mailen :D -
#12187 Oo Balotelli, he's a striker, he's good at darts, an allergy to grass but when he plays he's fuc**n class, he drives around moss side with a wallet full of cash!! fantasztikus ez az ember a 2. gólja kibaszott komoly volt! meccs végén meg amikor lefújta a bíró,owned volt az az unott fapofa,amivel tudomásul vette,hogy ő lőtte be az olaszokat az EB döntőbe,istenkirály a csávó,ha nem lennék spanyol drukker azt mondanám nyerjék meg az olaszok ezt az EB-t Balo góljával! :DD -
#12186 Csöveshez hasonlóan én is ezúton szeretnék bocsánatot kérni Balotelli szidalmazásáért. Az Eb előtt leírtam hogy a keretbe se tenném - szerencsére nem én állítottam össze a keretet. Balo tehetségét eddig sem vitattam, de most fejben is összekapta magát. Klasszis.
A csapatnak meg jár a hatalmas gratuláció, akármi is lesz, a várakozásokat túlteljesítették. De remélem megverik a spanyolokat, szerintem jobban megérdemelnék a győzelmet mint a hispánok. -
#12185 Mario Balotelli bocsánatáért esedezem,soha nem fogom többet azt kívánni,hogy dögölne meg:D kibaszott nagy volt az este,szerintem kurvára megérdemelt volt,0-2-nél nem tudtak a németek nagy nyomást kialakítani.a vége meleg lett a sporinak köszönhetően,de a világ vicce lett volna,ha kiegyenlítenek a németek.nagy köszönet a srácoknak,Balonak meg külön:D -
#12184 Meg Milan drukker ;) -
#12183 Inter nevelés :D -
#12182 „Az utolsó tizenöt percben két nagy lehetőséget is elpuskáztunk a három–nullához. Néhány játékosomnak jártányi ereje sem maradt, így a végén védekezni kényszerültünk, de összességében rendkívüli teljesítményt nyújtottunk. Azt tettük, amit tennünk kellett. Sejtettük, hogy problémát fogunk okozni a németeknek, ebben Riccardo Montolivónak és mindenekelőtt az egy az egyes helyzetekben remek Cassanónak hatalmas szerepe volt."
Mario Balotelliről szólva Prandelli elmondta, a két gólt szerző támadó fényes karrierje még csak most van kibontakozóban. S hogy mit vár a döntőtől?
„A tapasztalatot és a kiegyensúlyozottságot figyelembe véve Spanyolország a favorit, de mi is ott leszünk. A legfontosabb, hogy megmutattuk, milyen nagy becsben tartjuk a nemzeti dresszt. Olaszországról mindenki csak a tisztelet hangján beszélhet!"
nso.hu -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Hunor88 #12180 Korrekt szurkoló vagy! Köszönjük. A németek előtt pedig nagy jövő áll! -
#12179 300-as volt a pulzusom a végén. Mario köszönöm! :))))
FORZA ITALIA!!! -
#12178 Teljesen megérdemelt győzelem volt! -
#12177 Én is gratulálok ... -
#12176 Grat az olaszoknak...megérdemelten jutnak a döntőbe!!!
Remélem meg verik a spanyolokat és megnyerik az eb-t:)
Balotelli meg nagy játékos;) -
#12175 -
#12174 -
Hunor88 #12173 A meccs addigi pontjáig azt hittem, hogy lerúgom a TV-t, de a passza nagyon szép volt. Talán tud valamit :D. Még adok neki egy esélyt. :)
Mindenesetre Mario alkot