Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem, az a baj, hogy akik Ultrák voltak 80-90ben azok most már nem olyan "mozgékonyak". Érdekes, hogy az angoloknál aligha vannak verekedések, és mégis szinte mindig tele vannak még a 3. ligás meccsek is.
Ettõl sokkal nagyobb a baj.
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
olaszoknál meg a átlagnézõszám már nagyon régóta olyan 20-30 ezer között van, az hogy éppen mennyi attól is függ milyen csapat esik ki, jut fel..
Yo, Bitch!
A Lazio továbbjutott 😊 Ha az Udinese is továbbjut, akkor az nagyon jó lesz 😊
A két gól videón:
http://football-highlight.com/en/uefa-cup/2011-12-14-lazio-sporting-lisbon.html
Én is annak vagyok a híve hogy csak azok jöjjenek ki meccsre, akiknek szívügye egy csapat(õk a szurkolók), de ha a bundesliga most ezért van elõrébb (mert a fociban semmiképp nem jobb int az olasz, és németo-ban csak nézõk vannak szinte, szurkolók háááááát...) akkor mi szívjuk meg.
en max egy real milanon tudnek a milannak drukkolni, de csak mert a madridot jobban gyulolom 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
nem kell általánosítani, mintha olvastam volna már régen olyan nyilatkozatokat, ahol szorítottak egymásért
Yo, Bitch!
Rengeteget fejlõdött az olasz foci 😊
Forza Chievo! Forza Italy!
mocskos cigány nápolyiak vesszenek!!!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
ilyet akkor sem nyilatkozhatna egy edzõ azért nem egy viktoria plzenrõl vagy egy otelul galatiról van szó hanem az aktuális német bajnokról aki azért nem is valami bivalyerõs csoportba került de hát leszarják klopp belegyezésével......
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
EL-helyet kapjanak amennyit akarnak, õszintén szólva én is durván leszarom az EL-t..., nem ér semmit.
klopp megmondta nem fogja bánni ha nem jutnak tovább a csoportból...szánalmas ilyet nyilatkozni
az el-t kéne komolyan venni, és ott jól teljesíteni, mert amiatt elõztek a németek..
Yo, Bitch!
Csapat_____Meccs_____Gy___D___V___Rúgott gól____Kapott gól___Pont____Helyezés
AC Milan 3 2 1 0 6 2 7 2.
Napoli 3 1 2 0 4 2 5 2.
Inter 3 2 0 1 4 3 6 1.
Olaszország: 9 meccs, 5 gyõzelem, 3 döntetlen, 1 vereség, rúgott gól 14, kapott gól 7
Németország: 9 meccs, 4 gyõzelem, 2 döntetlen, 3 vereség, rúgott gól 11, kapott gól 11
Yo, Bitch!
A negyvenes éveikben járó német drukkerek szerencsére csak könnyebb sebesüléseket szenvedtek a vállukon, amikor Nápoly belvárosában sétáltak, és két robogóról megszúrták õket.
(nso.hu)
Gólrekord<#idiota>#idiota>
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
#acm
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
De én örülök hogy nem 1 vagy 2 csapatos most az olasz liga, a végén még akár 4-5 csapat is ott lehet! Hogy ez gyengeség vagy erõsség azt döntse el mindenki magának 😊
pl. most a Bayern rommá verné az összes olasz csapatot (sajnos) 😄
nem errõl volt szó😊 mindenki azt néz amit akar😊én ha tehetném (sajna nincs digim) ma pl. megnézném a lazio-romát😊
még így is inkább ezt nézem mint a fos bundesligát <#bee1>#bee1>
FT Atalanta 0 - 0 Udinese
FT Cagliari 0 - 0 Siena
FT Chievo 0 - 0 Juventus
FT Genoa 0 - 0 Lecce
FT Novara 0 - 2 Bologna
gólgazdag forduló 😄