Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Balotelli fényévekkel jobb játékos, lehet utálni a srácot, de egy zseni, kezdõben a helye. A válogatottban meg nem fog bohóckodni, ennyire csak nem hülye.😄
Yo, Bitch!
És abban igazad van, hogy a helyzeteket be kell lõni, nem elszórakozni!
Hát, legyen úgy. De nem kell ollóznia, elég ha 2 centirõl bebelsõzi. Mindazonáltal mondom, a képességeit egy pillanatig nem vitatom.
Hajrá Magyarország!
De majd ha a döntõn ollózik egy olyat, hogy kiszakad a háló, remélem változik a véleményed <#nevetes1>#nevetes1>
Viccet félretéve: utolsó mondatomban írtam, nem igazán bírom Balotellit. Nem vitatom a képességeit, és a helyét a kezdõben, de egyszerûen nem bírtam leírni a nevét egy olyan kezdõbe, amit én állítanék össze. Más oka nincs. 😊
Viszont abban nem vagyok teljesen biztos, hogy Mottának is kötelezõ a helye a kezdõben, de hát nem én vagyok Prandelli, na.
Hajrá Magyarország!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
balotellinek meg mottának kötelezõ helye van a kezdõben, és ott is lesznek szvsz
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
http://powerplaymanager.com/r648523
Kezdõt meg nem is tudom hogy raknám össze, talán:
Buffon - Criscito, Barzagli, Chiellini, Balzaretti - Nocerino, Marchisio, Pirlo - Cassano, Giovinco - Matri.
Személy szerint nem örülök a nagy bolond feketének, de muszáj, mert csatár rajta kívül nem nagyon van, fõleg aki még formában is lenne.
Hajrá Magyarország!
#acm
Buffon,De Sanctis,Marchetti
Chiellini,Bonucci,Barzagli,Ranocchia,Bocchetti,Criscito,Balzaretti,Maggio
Pirlo,Marchisio,Nocerino,Montolivo,Motta,De Rossi,Pepe
Cassano,Balotelli,Matri,Pazzini,Giovinco,Di Natale
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Balotelli! <#nevetes1>#nevetes1>
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Kapusok:Buffon (Juventus), De Sanctis (Napoli), Sirigu (Paris St. Germain), Viviano (Palermo);
Védõk:Abate (Milan), Astori (Cagliari), Balzaretti (Palermo), Barzagli (Juventus), Bocchetti (Rubin Kazan), Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), Criscito (Zenit San Pietroburgo), Maggio (Napoli), Ogbonna (Torino), Ranocchia (Inter);
Középpályások:Cigarini (Atalanta), De Rossi (Roma), Diamanti (Bologna), Giaccherini (Juventus), Marchisio (Juventus), Montolivo (Fiorentina), Thiago Motta (Paris St. Germain), Nocerino (Milan), Pirlo (Juventus),Schelotto (Atalanta), Verratti (Pescara);
Csatárok:Balotelli (Manchester City), Borini (Roma), Cassano (Milan), Destro (Siena), Di Natale (Udinese), Giovinco (Parma)
Marchettivel mi van? Sérült?
Hajrá Magyarország!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Az Európa-ligát meg meg kéne becsülni, mert azt tudom, hogy a Lazio lesza... Ez a baj, a németek az európa-ligában alkottak mindig, és emiatt lett jobb a bajnokságuk, mert a BL-ben õk😄😄 A Bayernen kívül más alig tudna csinálni valamit.
Ez a Juventus sima BL negyeddöntõ esélyes, a Milan is. Én inkább a Napolinak szurkolok a BL indulás terén, mert szimpatikusak lettek.
Azért ekkora izgalmak, mint a Serie A-ban vannak most, nincsenek sehol a világon 😊
Juve-Milan harc a Scudettóért
Napoli-Udinese-Lazio-Inter a BL-ért
Lecce-Genoa a kiesésért, de ez a sor még hosszú is lehet.
A Serie B is nagyon izgalmas. Megjósolhatatlan, hogy kik jutnak fel. A Torino-Pescara-Sassuolo 3-asnak örülnék😊
(A Serie C1/A-ban már-már eldõlt az elsõ hely, de a második feljutó is izgalmas, a C1/B-ben pedig kiszámíthatatlan, a Pro Vercelli azt hiszem 7 Scudettót szerzett, én örülnék ha feljutnának😊)
15.00 AS Roma-Lazio
tv: Digisport hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Napoli szerintem nyer otthon, de az Inter...
Az Inter télen ha jókat igazol elveri a marseille-t, Ranieri erre "még" képes.
A Milan remélem továbbjut 😊
Az Udinese nem fog csalódást kelteni, csak a Lazio-tól félek 😄
pl: nem álmosan kezdeni 😄
Forza Palermo sempre e per sempre!!!
Napoli (olasz)–Chelsea (angol)
Milan (olasz)–Arsenal (angol)
Marseille (francia)–Inter (olasz)
EL:
Lazio (olasz)–Atlético Madrid (spanyol)
Udinese (olasz)–PAOK (görög)
Forza Palermo sempre e per sempre!!!