Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
EGYISTEN ez a faszi esküszöm! 😄DDDD kiváncsi leszek spanyolok ellen mit fog alkotni 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ohhhhhhhhhh, Balotelli!
Ennyi 😄<#nevetes1><#nevetes1> De egyébként elég értelmes interjút adott, szerintem fejlõdik a srác 😊
Igen, pontosan ezért.
szucsy89
Mind1, legyen csak inkább a padon 😄D
szabii98
'fm-ben jó volt'

I met God. She's black

9csöves9
a szezon második felére óriási formajavuláson ment keresztül,neki is nagy szerepe volt a bajnoki címben

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

LasCar16
ilyesmit olvastam hogy:

Buffon-Maggio-Barzagli-Chiellini-Balzaretti-Pirlo-De Rossi-Marchisio-Montolivo-Cassano-Balotelli

#acm

szucsy89
Bonucci??? A Juvésok is szarrászapulták egész szezonban ez mindent elmond róla 😄
Ez is jó. Csak azért raktam oda õt, mert mostanában sokat játszott szélen, és jól ment neki. De ezt majd Prandelli tudja.
Zsolti9014
én Chiellinit tenném középre Bonucci helyett, balra meg Balzarettit.

valami ilyesmi:

Buffon - Balzaretti, Chiellini, Barzagli, Maggio - Nocerino, Pirlo, Marchisio - Giovinco, Cassano - Balotelli

Hajrá Magyarország!

Buffon
Maggio, Barzagli, Bonucci, Chiellini
Nocerino, Pirlo, Marchisio, De Rossi
Balotelli, Cassano
Nem is lenne rossz.
Egyet mondok, Catenaccio😄
Oziris666
Nah ezzek se nyerni mennek ilyen kerettel...😛

Fabio Capello
ez lesz ám a csatársor...

LasCar16
sok az Interes 😄

#acm

szucsy89
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

közben Ranocchia kimaradt, helyette Ogbonnát viszi Prandelli!

itt a 23 fõs olasz keret!
LasCar16

Conte házkutatásáról egy döbbenetes kép

#acm

LasCar16
Spanyolok elleni meccs után okosabbak leszünk 😄

#acm

😊 Majd Balotelli megmutatja 😄
gercse
Úgy tûnik, Eb-t kell nyerni 😊

De ezzel tiszta lesz legalább a foci. Más bajnokságban a fogadási bundák után nem kutatnak, itt ezek inkább azok...
Van itt még napoli-inter is....Megint baszottul hiányzik ez az olasz focinak <#falbav>
limperatore
én csak azt írtam amit a cikk

viszont criscitot nem engedik az eb-re mivel az õ neve is felmerült a bundában

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Conte Sienás korszakáról van benne a szó, nem a Juvés, így a Scudetto maradna a helyén.
A Lazioból csak Mauri a veszélyeztetett, nem a klub, így a Lazio max pénzbüntire számíthat.
limperatore
Lehet hogy a lazio nem indulhat emiatt az elben sõt sztem biztos, de a bl is elúszhat a juvénak

bár sztem csak felpörgetik most a híreket

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

LasCar16
Üdv!

Méreteit leírnád részletesebben? ( Mell, Váll, Hosszúság)

Elõre is köszi!

#acm

Hali!

Van egy eladó eredeti Puma válogatott mezem, sajnos nekem kicsi lett, ha netán érdekel valakit. Nagyon jó áron van.

http://aprod.hu/hirdetes/-olasz-valogatott-labdarugo-puma-mezeredeti-ujazonnal-IDfWV5.html

Üdv
Megérdemelték! Jövõre a Chievo is megérdemli <#papakacsint>
cassoneitaly
And its obvious that you are a GINGER... You don't have a soul... <#levele>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

cassoneitaly
<#levele><#levele><#levele>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

szucsy89
Na, szülinapi ajándékként csak kikapott a Juve... 😄

A meccset nem láttam de a Napoli is érdemelt idén valami kupát, nagyot játszottak egész évben.
Grove4
Aronicarol meg az egész Napoliról nem is beszélve.

Balotteli nem nápolyi születésû?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
ez a quagliarella látszik h nápolyi születésû, igazi cigány 😄

A Pecara elverte a Sampdoriát és ezzel biztosította az elsõ osztályú tagságát! 19 év után ismét a Serie A-ban a delfinek 😊
Köszi az infot. A németek az EL továbbjutásokkal elõztek meg! Komolyan kéne venni. A Laziot ide lemerem fogadni, hogy nem veszik komolyan. A Napoli sem fogja, mert nem sok kellett ebben az évben. Az Interben bízok! Ott a BL-t is bírták, szinte ugyanezek a játékosok.
Egyébként a Torino feljutott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szucsy89
Hehe, köszi! 😄

Igen, egyetértek... annyit hozzátennék, hogy a német bajnokság hatalmas fejlõdésen ment és megy keresztül jelenleg is, ennek elõbb-utóbb látszata lesz, értem ezalatt, hogy a többi csapat a Bayernen kívül is megerõsödik, lásd a Dortmund jó úton jár efelé... de ez még a közeljövõ, addig még maradhattak volna az olaszok elõrébb...
Steve Downie
Nekem valamikor nagy kedvencem volt a Bundesliga, de pontok és BL helyek ide vagy oda, a Bayern és a Dortmund kivételével ott nincs kivel számolni az európai porondon. Nem igazságos, hogy míg Olaszországban a Lazio, Napoli, Inter, Roma sorkazonak a BL-t érõ helyek után, addig egy Mönchengladbach (aki az játékoseladásai miatt inkább csak gyengül, mint erõsödne) ott lesz a selejtezõkben, szerintem el is véreznek majd rögtön.
De említhetnénk a Schalke tavalyi menetelését Rangnick-el, ami akkor ezen szempontok alapján csak tovább erõsítette a német bajnokságot, azonban mindenki jókora összegekkel mert rá fogadni, hogy esélyük sem lesz döntõt játszani, míg egy olasz csapat mindig nagy fenyegetést jelent, akárhol is áll a bajnokságban akkor éppen. A legjobb példa a Milan, akik kiejtettek minket. Elvileg mi vagyunk az erõsebb bajnokság, mégis mindenkitõl azt lehetett hallani, hogy ti vagytok az esélyesek. Ennek oka van.

Egyébként meg Boldogat Uram! 😊

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

szucsy89
Ez azért nem így megy... pl. az elsõ kalapba kerülés feltételei a következõk:

"A kiemelésrõl a csapatok utolsó 5 évi UEFA-koefficiense dönt, amely évekre lebontva négy összetevõbõl áll:

1. A csapat BL illetve EL teljesítménye, amelyekben a gyõzelemért 2, a döntetlenért 1 pont jár, míg a vereségért nem jár pont.

2. A selejtezõben szerezhetõ pontok: ebben a kategóriában pontot, csak azok a csapatok kapnak akik, már a selejtezõben búcsúztak az európai kupáktól.

3. Az bónuszpontok: A BL-csoportkörbe kvalifikálásért 4 pont, a legjobb 16-ba jutásért 5 pont, onnan pedig minden továbbjutásért 1 pont, az Európa Ligában csak a nyolcad döntõktõl jár minden továbbjutásért 1 pont. Érdekesség, hogy a döntõ megnyeréséért nem jár bónuszpont!

4. A Bajnokság éves osztályzata: Az osztályzat számítási módja szerint a bajnokság adott év összes EL és BL induló csapatának a pontátlagának a 20%-át kell venni."

Mivel a németek sokkal tovább jutottak mint az olasz csapatok, ezért még jobban elhúztak idén... jövõre a Dortmund nagy kérdõjel, a Bayernnel viszont megint számolni kell, míg az olaszok oldalán szerintem az Udinese hamar elvérzik majd, a Juvét jelenleg senki nem tudja megítélni, hogy Európában milyen erõt képviselnek. A Milan az elsõ kalap miatt juthat messzebbre, meg hát a csoportkör után már a szerencse is közrejátszik... érdekes év lesz, mert az Európa Ligában viszont erõs olasz csapatok vannak idén, Napoli, Inter, Lazio, ha õk komolyan vennék, akkor akár olasz döntõ is lehetne. És az EL-ért ugyanannyi pont jár mint a BL-ért mint tudjuk...
Végül is a Bayern második lett. Biztos adnak a németeknek valamennyi pontot ezért. Bár igazából csak a Real volt a nagy akadály a döntõhöz...
Én azt nem értem még mindig, hogy amikor az Inter nyert, a Bayern második lett, miért esett vissza az olasz foci? Akkor most a németek húzzanak vissza a franciák mögé 😄
LasCar16
LasCar16
úgy legyen!

#acm

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

szucsy89
Zsolti9014
ebben egyetértek veled.

Hajrá Magyarország!

bakkerman
én örülök neki,hogy ott van a keretben,és remélem játszani is fog. Csak egyszer kéne megkomolyodnia (lehet,pont egy ilyen világesemény kell hozzá...),és õ lehet a következõ olasz aranylabdás...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

A Chievo Top 5 legjobb/legrosszabb meccsei extra:összefoglalók:
Link itt
Fejben igen! Egy kicsit gyenge ott, de még 21 éves, orvosolható 😊
Nem is tudom miért tetszik nekem. Talán, mert a góloknál nem magát ünnepli, de talán a lazasága és higgadtsága tetszik. Érdekes, hogy tud olyan higgadt lenni, mint senki más, sarkaz egyet fél méterrõl 😄 Vicces gyerek <#nevetes1>
Zsolti9014
úgy legyen! 😊

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
így van, Matri nincs a bõ keretben.

a másik részére: megint mondom, nekem semmi kétségem nincs Balotelli képességei felõl, de többre értékelem az átlagosnál picit jobb képességet, ha példás hozzáállással párosul, mint az õstehetséget, ha közben meg egy komolytalan, balhés bohóc. ezzel nem bántani akarom Balotellit, de fejben neki nagyon össze kellene kapnia magát ahhoz, hogy megkedveljem.

Hajrá Magyarország!