Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ennyi 😄<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1> De egyébként elég értelmes interjút adott, szerintem fejlõdik a srác 😊
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Buffon-Maggio-Barzagli-Chiellini-Balzaretti-Pirlo-De Rossi-Marchisio-Montolivo-Cassano-Balotelli
#acm
valami ilyesmi:
Buffon - Balzaretti, Chiellini, Barzagli, Maggio - Nocerino, Pirlo, Marchisio - Giovinco, Cassano - Balotelli
Hajrá Magyarország!
Maggio, Barzagli, Bonucci, Chiellini
Nocerino, Pirlo, Marchisio, De Rossi
Balotelli, Cassano
Nem is lenne rossz.
közben Ranocchia kimaradt, helyette Ogbonnát viszi Prandelli!
itt a 23 fõs olasz keret!
viszont criscitot nem engedik az eb-re mivel az õ neve is felmerült a bundában
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
A Lazioból csak Mauri a veszélyeztetett, nem a klub, így a Lazio max pénzbüntire számíthat.
bár sztem csak felpörgetik most a híreket
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Letartóztatták a Lazio másodkapitányát, Conte és magyarok is az ügyész listáján
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Van egy eladó eredeti Puma válogatott mezem, sajnos nekem kicsi lett, ha netán érdekel valakit. Nagyon jó áron van.
http://aprod.hu/hirdetes/-olasz-valogatott-labdarugo-puma-mezeredeti-ujazonnal-IDfWV5.html
Üdv
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
A meccset nem láttam de a Napoli is érdemelt idén valami kupát, nagyot játszottak egész évben.
Balotteli nem nápolyi születésû?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Egyébként a Torino feljutott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igen, egyetértek... annyit hozzátennék, hogy a német bajnokság hatalmas fejlõdésen ment és megy keresztül jelenleg is, ennek elõbb-utóbb látszata lesz, értem ezalatt, hogy a többi csapat a Bayernen kívül is megerõsödik, lásd a Dortmund jó úton jár efelé... de ez még a közeljövõ, addig még maradhattak volna az olaszok elõrébb...
De említhetnénk a Schalke tavalyi menetelését Rangnick-el, ami akkor ezen szempontok alapján csak tovább erõsítette a német bajnokságot, azonban mindenki jókora összegekkel mert rá fogadni, hogy esélyük sem lesz döntõt játszani, míg egy olasz csapat mindig nagy fenyegetést jelent, akárhol is áll a bajnokságban akkor éppen. A legjobb példa a Milan, akik kiejtettek minket. Elvileg mi vagyunk az erõsebb bajnokság, mégis mindenkitõl azt lehetett hallani, hogy ti vagytok az esélyesek. Ennek oka van.
Egyébként meg Boldogat Uram! 😊
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
"A kiemelésrõl a csapatok utolsó 5 évi UEFA-koefficiense dönt, amely évekre lebontva négy összetevõbõl áll:
1. A csapat BL illetve EL teljesítménye, amelyekben a gyõzelemért 2, a döntetlenért 1 pont jár, míg a vereségért nem jár pont.
2. A selejtezõben szerezhetõ pontok: ebben a kategóriában pontot, csak azok a csapatok kapnak akik, már a selejtezõben búcsúztak az európai kupáktól.
3. Az bónuszpontok: A BL-csoportkörbe kvalifikálásért 4 pont, a legjobb 16-ba jutásért 5 pont, onnan pedig minden továbbjutásért 1 pont, az Európa Ligában csak a nyolcad döntõktõl jár minden továbbjutásért 1 pont. Érdekesség, hogy a döntõ megnyeréséért nem jár bónuszpont!
4. A Bajnokság éves osztályzata: Az osztályzat számítási módja szerint a bajnokság adott év összes EL és BL induló csapatának a pontátlagának a 20%-át kell venni."
Mivel a németek sokkal tovább jutottak mint az olasz csapatok, ezért még jobban elhúztak idén... jövõre a Dortmund nagy kérdõjel, a Bayernnel viszont megint számolni kell, míg az olaszok oldalán szerintem az Udinese hamar elvérzik majd, a Juvét jelenleg senki nem tudja megítélni, hogy Európában milyen erõt képviselnek. A Milan az elsõ kalap miatt juthat messzebbre, meg hát a csoportkör után már a szerencse is közrejátszik... érdekes év lesz, mert az Európa Ligában viszont erõs olasz csapatok vannak idén, Napoli, Inter, Lazio, ha õk komolyan vennék, akkor akár olasz döntõ is lehetne. És az EL-ért ugyanannyi pont jár mint a BL-ért mint tudjuk...
Én azt nem értem még mindig, hogy amikor az Inter nyert, a Bayern második lett, miért esett vissza az olasz foci? Akkor most a németek húzzanak vissza a franciák mögé 😄
#acm
Hajrá Magyarország!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nem is tudom miért tetszik nekem. Talán, mert a góloknál nem magát ünnepli, de talán a lazasága és higgadtsága tetszik. Érdekes, hogy tud olyan higgadt lenni, mint senki más, sarkaz egyet fél méterrõl 😄 Vicces gyerek <#nevetes1>#nevetes1>
a másik részére: megint mondom, nekem semmi kétségem nincs Balotelli képességei felõl, de többre értékelem az átlagosnál picit jobb képességet, ha példás hozzáállással párosul, mint az õstehetséget, ha közben meg egy komolytalan, balhés bohóc. ezzel nem bántani akarom Balotellit, de fejben neki nagyon össze kellene kapnia magát ahhoz, hogy megkedveljem.
Hajrá Magyarország!