13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • Steve Downie
  • wright
    Sztem előre írd meg ezeket minden fordulóra,mert amíg a Juve nyer addig kb ez lesz.
  • Grove4
    Egy: Én is úgy láttam, hogy az ellenféltől kapta a labdát (de nem állítom 100%-ig).
    Kettő: Vidal kihagyta, szóval a meccset nem befolyásolta.
    Három: Megérdemelt győzelem volt, szóval nem ezen múlott (főleg úgy, hogy Vidal be sem lőtte a büntetőt)
    Négy: Ez Lascarnak szól. Talán tanulmányozd a tavalyi Milannak megítélt 11-eseket és azokból készíts ilyen és ehhez hasonló összeállítást. Ajánlom figyelmedbe Maxi Lopez gyönyörű "esését". Sajnos már nem emlékszem ki ellen.

Ja és Pirlo szabadrúgása pedig bent volt, van neten egy kép, amin fel van nagyítva.
  • limperatore
    jó maradjunk annyiban h kihagyta :D:D
  • Grove4
  • bakkerman
    ellenféltől kapott labda volt
  • gercse
    csak kár, hogy a pármai játékostól kapta a labdát :P
  • Zsolti9014
    Vidal éppen ezért hagyta ki! :P

persze csak viccelek. ezt talán nem is lassították utána vissza olyan szögből, ahonnan látszódott, de nekem is lesnek tűnt elsőre is. így meg kétségtelen.
  • szucsy89
    jézusom...
  • limperatore
    Grove ugye megadható volt a 11-es? :p
  • LasCar16

itt is hátnézés volt
  • Hunor88
    Jó kis meccs volt. A német bajnokságban egy ilyen nem volt évek óta :D (csak viccelek)
  • limperatore
    na a végén behúzta a fio, 2:1 az udinese ellen

• Csacsi
    Arrol a Juverol beszelsz akirol kiderult,hogy tevesen zartak ki oket,mert a tobbi csapat is ugyanezt csinalta, csak 5 ev utan derult ki amikor lejart az elevulsi ido.

Jah es ma kezd a Juventus az elsok kozt, igy a tobbiek egesz evben nezhetik a hatunkat.
  • Effe88
    mindenhol vannak manipulált mérkőzések:D:D(magyarba,németbe,spanyolba,thaiföldön stb...stb...)
    csak az olaszoknál a legtöbb , éllovasok ebben
    főleg a juve:D:Dmeg a lecce:D:D
  • Hunor88
    Épp ez a lényeg, a spanyol bajnokságba meg a németbe nem küldenek Colombo-kat... :)
  • bakkerman
    az nb1 már egy jó ideje megy,levagy maradva
  • Effe88
    :D:D:D
  • limperatore
    hát ja, ma kezd a juve :D:D:D:D
  • Effe88
    :D:Dna igen az még egy szép bajnokság:D:D
    ott aztán annyi csalás van, hogy columb,kojak meg a világ összes nyomozója nem derítené ki:D:D:D
    (bár a leccét kizárták ha jól tudom:D:D)
  • Hunor88
    Mondjuk a 2. legjobb bajnokság már tegnap elkezdődött, ez pedig a Serie B, akárki akármit mond :):)
  • Hunor88
    Az már más, akkor úgy kéne írni, hogy itt felismerik a bundázókat és megbüntetik őket, nem úgy mint a német-spanyolban :) De ebben nincs leg... :D
  • Effe88
    ez így helytálóbb:D:D "Ma kezdetét veszi a világ egyik legizgalmasabb, legváltozatosabb, legszínesebb, legdinamikusabb, legtaktikusabb, legaktívabb, legkiszámíthatatlanabb, legélvezetesebb, legbundásobb, legtöbb csalót magába foglaló, legeslegjobb bajnokság: a Serie A!!!! :)"
  • Hunor88
    Talán :D
  • Effe88
    elfogult vagy egy cseppet??!!!:D:D:D:D:D
  • Hunor88
    Ma kezdetét veszi a világ legizgalmasabb, legváltozatosabb, legszínesebb, legdinamikusabb, legtaktikusabb, legaktívabb, legkiszámíthatatlanabb, legélvezetesebb, legeslegjobb bajnokság: a Serie A!!!! :)
  • DeerHunter01
    szakadjon az egész digi nyakába 1 mázsa szar
  • limperatore
    digiben nincs sportklub
  • Effe88
    sportklubbod nincs???

amúgy végre újra nézhetem az olasz ligát, végre nema digi adja:D:D
    fio-udinét ma tuti megnézem
    kivi leszek az új fióra
  • limperatore
    szopd le a juvét
  • szucsy89
    Te, mint aki Juve meccset néz? :O Beteg vagy? :D
  • limperatore
    Valaki tud dobni streameket a mai meccsekhez? köszi
  • ForzaInter
    lehet, hogy nem azok, de a déliek meg főleg nem:D
  • Mor3llo
    pedig jaj szarszemétészakicsapatok annyira de annyira ártatlanok :D
  • 9csöves9
    lehet vitathatónak nevezni, viszont az is vitatható lett volna, ha nem fújja be. az is nagyban befolyásolta volna a végeredményt :)

a gazzetta egyébként jó döntésnek nevezte, Fernandez a labdához nem ért, Vucinichez viszont igen. egyszerre sok volt az egész a Napolinak az biztos, meg is értem a hisztit, de aki figyelemmel követte őket a feljutásuk óta az láthatta, hogy azóta folyamatosan tolják őket a sporik. neked elég csak gondolom az őszi Napoli-Intert mondanom.

ez pedig nagyban köszönhető az alább említett úrnak, meg a folyamatos "szarszemétészakicsapatokmindigmindentmegkapnak" nyilatkozatainak. le merem fogadni, hogy ezt a szuperkupa döntőt is szépen kompenzálják majd nekik

• limperatore
    de kaptatok 1 nagyon vitatható 11-est ami azért tegyük hozzá nagyban befolyásolta a végeredménzt
  • Grove4
    Az ha jól tudom Mazzari volt és nem az elnökük. Egyébként meg éppen ők játszottak hentes módon ellenünk.
  • Hunor88
    Az nagy volt :D :D
    De én arra gondoltam, hogy jól elhordta a bírókat (bunda...)
  • Mor3llo
    Kiosztotta a bírót, és elvitte a csapatot bulizni :DD
  • Mor3llo
    Ha választanom kellene szimpátia alapján olasz csapatot, akkor egyértelműen a Napoli mellé tenném le a voksomat. Lehet hogy szemétdomb a város, meg szerinted pojáca az elnöke, de az az 'idióta' pár év alatt egy másodosztályú csapatból BL-ben résztvevő csapatot csinált.