Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
😄DDDDDDD
beszarok ezen a gyökér emberen 😄DD

I met God. She's black

LasCar16

#acm

limperatore
legnagyobb sztár : D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Rockynhooo
Ouzo , Metaxa

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

bakkerman
jaja néztem ASD:ASASF
ez is epic

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szucsy89
Pedig már azt hittem nem fog semmi hülyeséget csinálni, de a szögletzászlóval is szépen eljátszott, NSO-n fent van a videó 😄
bakkerman
BAZMEG! <#taps><#taps><#worship><#worship><#banplz>

szucsy89

Balo 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
bakkerman
mit lehet szeretni a görögökben a feta sajton kívül?

LasCar16
mit lehet a görögök játékában szeretni? rejtély..

#acm

2004-ben szerettem meg a görögöket és a focit, akkor néztem elõször focimeccset, méghozzá végig kellett nézem ismerõsömnél a Portugál-Görög nyitómeccset. Addig utáltam a focit, de ott megszerettem, és csak annyit tudtam, hogy a görögöknek milyen jó történelmük van, így lettek õk a kedvenceim akkor. És meg is nyerték az EB-t 😊 Utána persze rájöttem, hogy az olaszok a királyok, és 2006-ban meg is nyerték a VB-t 😊😊
Úgyhogy most hajrá Görögország é Olaszország! 😊😊
Rockynhooo
Angolokat simán ki lehet csapni csak nem kell balfaszkodni. Németeket meg ki kell bekkelni és találni egy gólt 😊 már ha túl jutnak a görögökön <#eplus2>

Akkor hajrá görögök 😄
szucsy89
Utána német-görög gyõztese... szép lesz 😄
Engem még mindig ez a Montolivo idegesít 😄
Szerintem az angolokat elverjük, az ukránok ellen akkor mákjuk volt, hogy nem igaz. Bár a horvátokat is el kellett volna csapni...
Utána a spanyol-francia kettõs közül játszanánk vkivel? Vagy a német-görög? Mert hallottam mindkettõt már.
limperatore
balotellitõl? gólt 😄

motta érdekes máshol a leghasznosabb ember volt, nem jó poszton nyomatják
nocerinotól messze jobb játékos 😉

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Rockynhooo
Nocerinot nem ártana bepróbálni.

szucsy89
az olaszok jók, csak Motta gyenge eddig, de hát mit várjunk egy volt interestõl 😄DD
limperatore
rém gyengék, de az olaszok se pengék 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Uhhhhhhhh, ez nagy baj, de Prandelliben még bízok. Amúgy az a durva, hogy eddig az olaszoknál hiányozott mindig egy kulcsember. Eddig Barzagli, vagyis De Rossi nem tudta a kp-t erõsíteni. Most Chiellini...
szucsy89
Nem lesz ott Chiellini az angolok ellen, hivatalos... hiányozni fog onnan a védelem közepérõl...
Az EB-bõl visszatekintve Olaszországba, a Pescara -2 ponttal rajtol.
Ezt már szeretem, meg kell jobban torolni az ilyeneket. Spanyolországban is sajnos kezd egyre elterjedtebbé lenni ez a dolog. Lásd: Celta Vigo - Cordoba.
Szerintem is az angolok nagyon gyengék. De az írek sem voltak valami nagyon erõsek és csak 2 ment be. Igaz félig B csapattal
Még nem biztos a Chiellini ügy, legalábbis úgy hallottam.
Még van csatár! Giiovinco és Borini is.
9csöves9
+Borini,Giovinco

nagyon meglepett a franciák szopója,így akkor jönnek az angolok.rém gyengék szerintem,simán tovább lehet menni rajtuk

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

The Sopranos
Így sem rossz, de sajna Chiellini lesérült és nem játszhat az angolok ellen.
Csatár csak 3 van a keretben? Balo, Cassano és Di Natale?

FORzA PALeRMO

ÁÁÁ szerintem a felállással nem volt gond, csupán néhány ember volt rossz helyen.
Buffon
Barzagli - Chiellini - Bonucci
Pirlo
Maggio - Marchisio - Balzaretti
De Rossi
Cassano - Balotelli
Zsolti9014
Diamanti emlékeim szerint a Bologna egyik kulcsembere.

Hajrá Magyarország!

The Sopranos
Védelem ok, Motta helyére Mocerino és csatársorba Balotelli. Di Natale jó cserének, nem bírja végig a meccseket.
Diamanti is jól játszott, õ amúgy ki? Hol nyomja?

Buffon -
Abate - Barzagli - Chiellini - Balzaretti -
De Rossi - Pirlo - Nocerino -
Diamanti
Cassano - Balotelli

= Eb arany 😄

FORzA PALeRMO

Jobb volt mint gzsákeríni
Zsolti9014
Én Nocerinót Motta helyére tenném, de Balzaretti szerintem megérdemelné hogy kezdõben maradjon, jól játszott, fel is ért gyakran.

Hajrá Magyarország!

Szép volt! Már ez is valami, hogy továbbjutottunk és a 8.(!) horvátok nem. Nem is értem mit keresnek olyan elõl a horvátok...
Ahhoz képest, hogy a fél csapat csak csere vagy tartalék lett volna, ez nagyon jó! Az eddigi meccseken nem játszott Barzagli, így De Rossi nem tudta erõsíteni a kp-t. Ha most alapfelállás lett volna, szerintem egy 4-es benne lett volna a meccsben. Mindenesetre a következõ meccsen mutatja meg az igazi arcát az olasz válogatott.
Balotellit meg csereként kell játszatni, mert így õ is akar bizonyítani.
9csöves9
háát elég halovány produkció volt,de a lényeg a továbbjutás.én nem változtattam volna a felálláson,semmi kreativitás nem volt így a kp-n,a két szélre meg ráadásul támadásban gyengébb emberkék kerültek.Chiellini remélem nem sérült meg komolyabban, jó lenne ha összeállhatnának már rendesen Barzaglival.Nocerinonak és Giovinconak én több lehetõséget adnék.

valószínûleg jönnek a franciák,bár én az angoloknak nagyon nagyon tudnék örülni...

limperatore
balo mekkora gól lõtt 😄

Modric nyilatkozta:
„Balotelli lecserélése után szinte semmi problémánk sem volt a kapunk elõtt – mondta a Tottenham középpályása. – Balotelli jelenléte roppant megterhelõ a védelem számára, rengeteget kell mozogni miatta, ráadásul nagyon erõs. Miután lement, észrevehetõen könnyebb lett a védõsor feladata."
Ennyit arról aki szidja Balotellit, jól játszott, az írek ellen ver vagy 3-at. - Ezek a horvát szurkolók banánokat dobáltak a pályára, sõt amikor Balonál volt a labda huhogtak is. Ekkora szánalmasságot nem láttam...
Ha ezt tennék a spanyolok, akkor nagyon gyávák lennének...
gabber_saviola
kicsoda kéne oda? 😄dd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zsolti9014
nem olyan vészes a helyzet, az íreket meg kell verni, és közben reménykedni hogy a másik nem lesz iksz.
aztán X esetén meg lehet számolgatni. szerintem 2-2 csak akkor lesz ha megbundázzák. a spanyolok vannak olyan jók, hogy megverjék a horvátokat, illetve vannak olyan jók, hogy ne kapjanak tõlük 2-t.

maga a játék nekem is tetszik, rendben vannak a srácok, igaz, mindkét meccsen kellemetlen gólt kapott a csapat. sajnos az elsõn ott kisakkozták a spanyolok, ott a gond azzal volt, hogy nagyon hamar jött az egyenlítés. ha még egy kicsit húzzák a fiúk, akkor nincs gond szerintem.

a másodikon meg kicsit mákos volt azért ez a találat. ettõl függetlenül volt annyi helyzet, amennyibõl meg lehetett volna nyerni a meccset.

igazából én is a 2004-es kigolyózástól tartok, mert ha azt vesszük, a spanyoloknak se lenne mindegy, hogy ki marad bent, gondolom szívesebben játszanának az elõdöntõben adott esetben egy addigra jóllakott horvát csapattal (nyilván ha eljutnak odáig), mint egy olasszal.

de ha ez a meccs 2-2 lesz, akkor óvni kell, meg perelni, meg minden. nehogymár ez megengedett legyen. valahogy változtassanak akkor a rangsoroláson. kapásból igazságosabb lenne, ha elõbb az összes meccs gólkülönbségét néznék, és csak utána az egymás ellenit, vagy valami ilyesmi.

Hajrá Magyarország!

Cassanoban van valami, de nem tudja használni, Balotelli meg próbál fegyelmezett lenni, de így nem játszik jól 😄
Most kéne Pellissier oda...
9csöves9
én azért ennyire bizakodó nem vagyok,mindenesetre teljesen pozitív eddig a játék.már csak két csatár kéne😊

Ezért vannak a horvátok a top 10-ben, szánalmas egy csapat...
De nem ezt kell néznünk, hanem azt, hogy egy olyan játékot mutattunk eddig, amire senki nem számított. Megmutatták az olasz focit, nem olyan jó játékosokkal, mint Baggio 😊
Forza Italyyyyyyyyy! A kupát felemeljük ebben az évben! Olasz foci ismét uralkodó lesz!
9csöves9
sehol nem voltak a horvátok én sokkal jobban tartottam tõlük.sajnos benne volt a pakliban, hogy mákolnak egyet.a továbbjutás simán meglehet még,de azért könnyen lehet 2004-es dán-svéd kigolyózás is az esetbõl...

Nyugi, még mindig van esély 😊
Palinko
áh ezt nem érdemelték meg a horvátok, DiNatale ellen is befújják ha nem is les.... íreket le kéne gyõzni, többi a spanyolokon múlik
Palinko
ez be lett csavarva 😄
Palinko
holnap gyõzni kell a horvátok ellen és akkor talán sima lesz a vége 😊
De, ...........................Õ Balotelli 😄
Fabio Capello
azokkal a piszkafa karokkal? Az elsõ horognál eltörne 😄😄D