Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
ez is epic

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Úgyhogy most hajrá Görögország é Olaszország! 😊😊
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Szerintem az angolokat elverjük, az ukránok ellen akkor mákjuk volt, hogy nem igaz. Bár a horvátokat is el kellett volna csapni...
Utána a spanyol-francia kettõs közül játszanánk vkivel? Vagy a német-görög? Mert hallottam mindkettõt már.
motta érdekes máshol a leghasznosabb ember volt, nem jó poszton nyomatják
nocerinotól messze jobb játékos 😉
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Ezt már szeretem, meg kell jobban torolni az ilyeneket. Spanyolországban is sajnos kezd egyre elterjedtebbé lenni ez a dolog. Lásd: Celta Vigo - Cordoba.
Még van csatár! Giiovinco és Borini is.
nagyon meglepett a franciák szopója,így akkor jönnek az angolok.rém gyengék szerintem,simán tovább lehet menni rajtuk
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Csatár csak 3 van a keretben? Balo, Cassano és Di Natale?
FORzA PALeRMO
Buffon
Barzagli - Chiellini - Bonucci
Pirlo
Maggio - Marchisio - Balzaretti
De Rossi
Cassano - Balotelli
Diamanti is jól játszott, õ amúgy ki? Hol nyomja?
Buffon -
Abate - Barzagli - Chiellini - Balzaretti -
De Rossi - Pirlo - Nocerino -
Diamanti
Cassano - Balotelli
= Eb arany 😄
FORzA PALeRMO
Hajrá Magyarország!
Ahhoz képest, hogy a fél csapat csak csere vagy tartalék lett volna, ez nagyon jó! Az eddigi meccseken nem játszott Barzagli, így De Rossi nem tudta erõsíteni a kp-t. Ha most alapfelállás lett volna, szerintem egy 4-es benne lett volna a meccsben. Mindenesetre a következõ meccsen mutatja meg az igazi arcát az olasz válogatott.
Balotellit meg csereként kell játszatni, mert így õ is akar bizonyítani.
valószínûleg jönnek a franciák,bár én az angoloknak nagyon nagyon tudnék örülni...
„Balotelli lecserélése után szinte semmi problémánk sem volt a kapunk elõtt – mondta a Tottenham középpályása. – Balotelli jelenléte roppant megterhelõ a védelem számára, rengeteget kell mozogni miatta, ráadásul nagyon erõs. Miután lement, észrevehetõen könnyebb lett a védõsor feladata."
Ennyit arról aki szidja Balotellit, jól játszott, az írek ellen ver vagy 3-at. - Ezek a horvát szurkolók banánokat dobáltak a pályára, sõt amikor Balonál volt a labda huhogtak is. Ekkora szánalmasságot nem láttam...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
aztán X esetén meg lehet számolgatni. szerintem 2-2 csak akkor lesz ha megbundázzák. a spanyolok vannak olyan jók, hogy megverjék a horvátokat, illetve vannak olyan jók, hogy ne kapjanak tõlük 2-t.
maga a játék nekem is tetszik, rendben vannak a srácok, igaz, mindkét meccsen kellemetlen gólt kapott a csapat. sajnos az elsõn ott kisakkozták a spanyolok, ott a gond azzal volt, hogy nagyon hamar jött az egyenlítés. ha még egy kicsit húzzák a fiúk, akkor nincs gond szerintem.
a másodikon meg kicsit mákos volt azért ez a találat. ettõl függetlenül volt annyi helyzet, amennyibõl meg lehetett volna nyerni a meccset.
igazából én is a 2004-es kigolyózástól tartok, mert ha azt vesszük, a spanyoloknak se lenne mindegy, hogy ki marad bent, gondolom szívesebben játszanának az elõdöntõben adott esetben egy addigra jóllakott horvát csapattal (nyilván ha eljutnak odáig), mint egy olasszal.
de ha ez a meccs 2-2 lesz, akkor óvni kell, meg perelni, meg minden. nehogymár ez megengedett legyen. valahogy változtassanak akkor a rangsoroláson. kapásból igazságosabb lenne, ha elõbb az összes meccs gólkülönbségét néznék, és csak utána az egymás ellenit, vagy valami ilyesmi.
Hajrá Magyarország!
Most kéne Pellissier oda...
De nem ezt kell néznünk, hanem azt, hogy egy olyan játékot mutattunk eddig, amire senki nem számított. Megmutatták az olasz focit, nem olyan jó játékosokkal, mint Baggio 😊
Forza Italyyyyyyyyy! A kupát felemeljük ebben az évben! Olasz foci ismét uralkodó lesz!