Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem ez a spanyol játék hasonló volt a Barca játékához. Érdekes, hogy a sok Realos, hogy szidta ezt a stílust, most pedig a kedvencük. Ez elég durva. Ki is a divatszurkoló?
szar volt nagyon,ez van...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Egyébként ma egy kicsit olaszabb lettem 😄
Most persze elõjönnek az interesek, eddig hol voltatok?
A VB-re kell ennek a csapatnak beérnie, az EB elõtt szerintem minden olasz aláírta volna a döntõt! 2 év múlva is Forza Italia!
Egyértelmû gyõztes Olaszország! Ami pedig a legnagyobb gólkülönbséget illeti, 4 év múlva amikor majd Verratti-Insigne-Balotelli hármas ver 7-et a spanyoloknak, na majd akkor tedd fel ezt a kérdést...
Forza Italiaaaaaaaaaaaaaaa! Zengjen a Fratelli d'Italia
ráadásul a legnagyobb verést kapták az olaszok az eb döntõk történelmében...kár érte nem tom miért nem azt játszotta prandelli mint a csoportmeccsen...ha nyertek volna pirlonak kinézett volna egy aranylabda...
"Még a csoportból is kiesnek"
"Az angolok vágnak vagy 3-at"
"A németek a legesélyesebbek, itt az idõ történelmet írni"
Ehhez képest jól beégtek ezek a szánalmas emberek.
#acm
nagyon nagy homály az az ember😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
így semmi értelme nem volt megverni a németeketS:S:S
de hátha összekapja magát az olasz csapat😉
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
spanyol 1,65
olasz 2,2
x 3,2
olasz 3,4
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Mennyire idegesek sokan, hogy egy néger lõtte a gólokat. És ezt a "németek" mondják...
jó nekem mára ennyi "Balosodás" elég volt,ez kiégõs mondata már megint ASF:ASF

😄
A csapatnak meg jár a hatalmas gratuláció, akármi is lesz, a várakozásokat túlteljesítették. De remélem megverik a spanyolokat, szerintem jobban megérdemelnék a gyõzelmet mint a hispánok.
Hajrá Magyarország!