Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez pedig a spanyoloknak szól...
Szerintem ez a spanyol játék hasonló volt a Barca játékához. Érdekes, hogy a sok Realos, hogy szidta ezt a stílust, most pedig a kedvencük. Ez elég durva. Ki is a divatszurkoló?
Palinko
jah lényegtelen a sok szöveg, 2 év múlva megint összegyûlünk itt hogy biztassuk kedvenceinket.
9csöves9
túl sokat elemezgetni felesleges,teljesen megérdemelt volt.lehet Prandelli nyakába varrni az egészet,az elsõ perctõl az utolsóig hibás döntések sorozatát mutatta be.a játékosok hozzáállása is megér egy misét,viszont ebben is nagyon nagy szerepe van Prandellinek, sõt...már a németek elleni meccs elõtt írtam,hogy rettenetes nagy butaság egy beinjekciózott Chiellinit kirakni balhátvédbe,csak ott a németek annyira fostak az olasz kp közepétõl,hogy a széleken nem is csináltak semmit,így nem tûnt fel.látszott a spanyolokon,hogy õk meg pont a két szélen erõltették a dolgokat,pedig rájuk nem jellemzõ.Del Bosque már nagyon öreg róka ahhoz,hogy egy ilyet ne használjon ki.Azt se felejtsük el,hogy a spanyol válogatott nagy részének milyen rutinja van ilyen meccsekbõl,az olaszoknál meg össze volt szarva a gatyó.Sajnos ez teljesen érthetõ, a csapat nagy részének 10-en akárhány válogatott meccse van mindössze.

szar volt nagyon,ez van...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Palinko
szét fogják õket holnap szedni. de meg is érdemlik. lehet veszteni egy döntõt, 1 nullra, max 2, de ez szégyen. nagyon csalódott vagyok
Jó lesz ez, legalább megütöttük a világot, hogy az olaszokat soha, de soha ne írják le!
Egyébként ma egy kicsit olaszabb lettem 😄
szucsy89
Bár így utólag könnyû okosnak lenni, Prandelli elbaszta a döntõt (a döntõig viszont kibaszott nagyot alkotott, kurvára megszerettem õt). Így utólag hiba volt lehozni Cassanot (Di Natalénak 1 kurva helyzetet kellett volna belõni, azt se tudta) és Montolivot is (Motta sérülése). Egyébként megérdemelték a spanyolok a gyõzelmet, de nem ilyen arányban.

Most persze elõjönnek az interesek, eddig hol voltatok?

A VB-re kell ennek a csapatnak beérnie, az EB elõtt szerintem minden olasz aláírta volna a döntõt! 2 év múlva is Forza Italia!
Hát Chievo szurkolóként mondhatom hogy nem az a gyõzelem, amikor valaki több gólt lõ 😉
Egyértelmû gyõztes Olaszország! Ami pedig a legnagyobb gólkülönbséget illeti, 4 év múlva amikor majd Verratti-Insigne-Balotelli hármas ver 7-et a spanyoloknak, na majd akkor tedd fel ezt a kérdést...
Forza Italiaaaaaaaaaaaaaaa! Zengjen a Fratelli d'Italia
Effe88
nem basztatásból de sokra mentetek vele, csak egy gyõztes van azok pedig megint a spanyolok...::SS
ráadásul a legnagyobb verést kapták az olaszok az eb döntõk történelmében...kár érte nem tom miért nem azt játszotta prandelli mint a csoportmeccsen...ha nyertek volna pirlonak kinézett volna egy aranylabda...

Egyébként meg csodát tettünk. Nézzük azt, hogy honnan indultunk:
"Még a csoportból is kiesnek"
"Az angolok vágnak vagy 3-at"
"A németek a legesélyesebbek, itt az idõ történelmet írni"
Ehhez képest jól beégtek ezek a szánalmas emberek.
És ki volt ez a Montolivo??????????
LasCar16
Prandellin ment el nagyon, Chiellini minek kezdett, elsõ lefutásánál el is dõlt 😞?? Nocerino, Giovinco miért nem kapott legalább epizódszerepet?? Motta sem volt 100%-os, többet kellett volna kockáztatni, nem harapott úgy a csapat mint a Fritzek ellen, tökösség most hiányzott, Abate egy balfasz, max õt tudom kiemelni nagyon lefelé... de az egész csapat szégyelje magát a hozzáállás miatt, Prandelli meg a taktika és az elképzelés miatt

#acm

Effe88
4:0 ez nagyon súlyos
egy döntõn ember::SS:S:S:
volt e ilyen valaha eb döntõben???

Fabio Capello
Áhh, ez szánalmas...

Na jó, eltakarodhatnak ezek a divatcsapatok... Spanyolokkal együtt...
ForzaInter
militonak adott már pár gólpasszt a derbin, én csípem😄

Yo, Bitch!

Effe88
most így külsõsként nézve abate még a san marinói csapatba se férne be😄max pad😄
nagyon nagy homály az az ember😄

limperatore
abate az a legnagyobb balek aki valaha is felhúzta ezt a mezt

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

LasCar16
Maggio asszem sérült

#acm

Ilyen Abaték mit keresnek a kezdõben? Balzaretti nem kezdett... Maggio???????????? ááá
LasCar16
még jó hogy nincsenek Interesek a keretben, amúgy Barzagli is lemaradt Silváról (160cm)

#acm

Effe88
hát ez lefõtt sajnos:S:SS:
így semmi értelme nem volt megverni a németeketS:S:S
de hátha összekapja magát az olasz csapat😉

Palinko
még az elsõ gyors gólnál, mondtam, hogy nem akkora gáz, inkább elõbb mint késõbb, de ezt itt elvesztettük.
limperatore
abate montolivo a 2 gyenge pont

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
OLASZORSZÁG: Buffon – Abate, Barzagli, Bonucci, Chiellini – Marchisio, Pirlo, De Rossi – Montolivo – Balotelli, Cassano
A németek ellen is hasonló volt 😉
Palinko
azt hittem kiegyenlítettebb lesz
limperatore
h kinyeri az eb-t
spanyol 1,65
olasz 2,2

limperatore
spanyol 2,2
x 3,2
olasz 3,4

Palinko
hogy adnak a fogadóirodák az esti meccsre?
Palinko
bakkerman
akinél tegnap egy török lõtt gólt,csoportmeccseken meg egy spanyol

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Már nem tudom kiszámítani Balotellit 😞 😄
Mennyire idegesek sokan, hogy egy néger lõtte a gólokat. És ezt a "németek" mondják...
Palinko
szerintem elég jó esélyel indulunk a spanyolok ellen, csoportban mindég szarok vagyunk és ott tudtunk ellenük 1-1 et
bakkerman
Biztos idegesíthetett sokakat, amikor látták a testemet, amire büszke is vagyok

jó nekem mára ennyi "Balosodás" elég volt,ez kiégõs mondata már megint ASF:ASF

szucsy89
"A meccs végén megöleltem édesanyámat, ez egy olyan pillanat volt, amire már régen várt, ha itt lett volna az apám is, lehet, hogy négyet rúgok" – poénkodott Balotelli. Biztos idegesíthetett sokakat, amikor látták a testemet, amire büszke is vagyok – tette hozzá a duplázó futballista, aki – bár a pálya szélén úgy tûnt – nem bánta, hogy a szövetségi kapitány viszonylag hamar lecserélte, mint fogalmazott, "rendben volt" a dolog. És hogy hogyan lehet majd a spanyolokat legyõzni a fináléban? – Nyugodtan és hiba nélkül kell fociznunk – adta meg a nem is olyan egyszerû receptet a csatár.
9csöves9
Gigi nem gyengén felhúzta magát azon,hogy sikerült a végét izgalmassá tenni: http://video.repubblica.it/dossier/europei-2012-polonia-ucraina/ma-buffon-lascia-il-campo-infuriato/99541/97923

9csöves9

limperatore
:SADSA😄SA buta

bakkerman
gondold el ilyen nézéssel meg beállással csak annyit mondana,hogy "én igenis intelligens vagyok" 😄DDDDDDDDDDDDD

szucsy89
mondjuk így ez a fej meg az aláírásod együtt nagyon üt 😄DDDDD😄SSD:SDS
Én is szakadtam ezen 😄
bakkerman
az a gólöröm gecc nagyon befeszült az öcskös sírtam amikor néztem SAD:ASASF:ASSDG

😄
Ezt a két kommentet elküldjük neki e-mailen 😄
bakkerman
Oo Balotelli, he's a striker, he's good at darts, an allergy to grass but when he plays he's fuc**n class, he drives around moss side with a wallet full of cash!! fantasztikus ez az ember a 2. gólja kibaszott komoly volt! <#worship> meccs végén meg amikor lefújta a bíró,owned volt az az unott fapofa,amivel tudomásul vette,hogy õ lõtte be az olaszokat az EB döntõbe,istenkirály a csávó,ha nem lennék spanyol drukker azt mondanám nyerjék meg az olaszok ezt az EB-t Balo góljával! 😄D

Zsolti9014
Csöveshez hasonlóan én is ezúton szeretnék bocsánatot kérni Balotelli szidalmazásáért. Az Eb elõtt leírtam hogy a keretbe se tenném - szerencsére nem én állítottam össze a keretet. Balo tehetségét eddig sem vitattam, de most fejben is összekapta magát. Klasszis.

A csapatnak meg jár a hatalmas gratuláció, akármi is lesz, a várakozásokat túlteljesítették. De remélem megverik a spanyolokat, szerintem jobban megérdemelnék a gyõzelmet mint a hispánok.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Mario Balotelli bocsánatáért esedezem,soha nem fogom többet azt kívánni,hogy dögölne meg😄 kibaszott nagy volt az este,szerintem kurvára megérdemelt volt,0-2-nél nem tudtak a németek nagy nyomást kialakítani.a vége meleg lett a sporinak köszönhetõen,de a világ vicce lett volna,ha kiegyenlítenek a németek.nagy köszönet a srácoknak,Balonak meg külön😄

szucsy89
Meg Milan drukker 😉
limperatore
Inter nevelés 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco