Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cucmey
ez még az anyját is meg/*.,ná pár millió euróért.

limperatore
Zlatan - Juve: Ez a csapat a legjobbak közül is a legjobb, szerintem ez az utolsó csapatom.

Zlatan - Inter: Gyermekkorom óta Inter drukker vagyok. Itt van az én jövõm!

Zlatan - Barcelona: Olyan boldog vagyok mint egy kisgyerek, nem tudok várni a kezdésig.

Zlatan - Milan: Nagyon boldog vagyok. Készen állok hogy az elsõ külföldi kapitány legyek 50 év után.

Zlatan - PSG: Egy álom várt valóra.

:SAD:ASD_ASD:

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Sziasztok!

Bocsi az offért, de sokat segítenétek vele, ha szavaznátok az alábbi linken a 20. gólra.. Ha már focis topik, elkél a segítség.😊
Szavazás

Témához szólva, egyezértek az elõttem szólóval, le a kalappal az olaszok elõtt. Fõleg Prandelli elõtt, mert azért nem semmi egy csapatot hozott össze..

Rockynhooo
A válogatottnak meg tényleg nagy respect. Azzal kezdõdött hogy mindenki baszogatott hogy még a csoportból is kiesnek mert a horvátok majd kiverik õket. Majd jött hogy az angolok simán hazaküldik õket. És végén hogy az a németek ellen esélyük nincs. Én meg jót kacagtam 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
Jajaja voltam is kint stadionban, csóró vagyok azt kitaláltuk spannal hogy stoppoljunk ki 😄 Az igazság az hogy megszerettem az olaszokat meg az egész Seria A-t kb 3 éve. Minden spanom angol drukker azt kell egy ellenlábas. Focit alaphangon imádom és kellett a spanyol bajnokság mellé valami így elkezdtem nézni az olaszt. Spanok azért nem leszünk mert inkább Juve felé kacsingatok :Ð

Rudee
60. percig már régen eldõlt minden.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Szerintem azon a meccsen a tapasztalat döntött, egy Klose akárhogy-is jó csere volt a félidõben...
Effe88
"gondolom a német válogatott ugyanebben a szituációban megtáltosodik, és 2-7re fordítja a meccset"

kajak ezt gondolod???😄😄😄😄

WuFraZselic
spanyolok többet pihenhettek mindkét meccsre, közben az olaszok túlóráztak is

a 4-0ról meg annyit, hogy Chiellini-t le kellett hozni (amúgy is kb 50%os volt), 60. perctõl meg emberhátrányban játszottak. gondolom a német válogatott ugyanebben a szituációban megtáltosodik, és 2-7re fordítja a meccset

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Effe88
"Azt pedig kár tagadni, hogy Olaszország jobb mint Németország jelenleg."
szerintem kb egy szinten vannak...
de azt kár tagadni valóban, hogy valamit tudnak az olaszok ha a németek ellen játszanak, jól felszívják magukat és mentálisan is föléjük kerekednek mindig....

Hát lehet hogy neked így a fotelbõl mindegy az ezüst vagy a bronz, de ha játszanál nem biztos... + Így a világranglistán elõrébb kerültek.
Gyenge volt a kondi. Na de miért is? A spanyoloknak sokkal fiatalabb volt a keretük, többet is pihenhettek. A spanyoloknak egyedül Portugália volt a "kemény" ellenfél. Míg Olaszországnak 120 percet kellett Angliával játszania+egy erõs Németország ellen.
És ha csak azt nézzük, hogy az olaszoktól senki nem várta volna a döntõs szereplést, elég szép teljesítmény, az meg, hogy most történelmet írtak a spanyolok a 4-0-val, nem jelent semmit, 4 év múlva megváltozhat...
Azt pedig kár tagadni, hogy Olaszország jobb mint Németország jelenleg. És hülyeség az, hogy rossz napjuk van. A sajtó azt mondta tényleg, hogy a németeknek rossz napjuk volt az olaszok ellen, de az olaszokat már nem volt kedvük megvédeni, hogy mekkora szerencsétlenség-sorozat volt náluk. Ha a németeknek az rossz nap volt, akkor ez mi volt az olaszoknak??
Effe88
a németeknek mindig rossz napjuk van az olaszok ellen(vagy inkább az olaszok szívják fel magukat nagyon)
egyszerûen világversenyeken nem tudnak nyerni az olaszok ellen
van ilyen😄😄😄

Effe88
igen mindegy volt
kurvára leszartam hogy kivertük a realt a bl elõdöntõben utána meg kikaptunk otthon a cselzi ellen
értelme nem sok volt😄😄😄sajnos😄😄😄
sõt jobb lett volna így utólag inkább kiszopni a realtól
kit érdekel egy ezüst érem
ezüst bronz tök ugyan az😄😄😄

amúgy én nem álltatom magam de ez a tény
én azt hittem, hogy na végre vki megveri a spanyolokat ha már olyan jól játszottak jó taktikával a németek ellen az olaszok...mondom most már nyerjék is meg😄😄:d
erre 4:0S:S:S::S elbaszott taktika, gyenge kondi(ami igazából érthetetlen egy eb-n), elég simán leadták a döntõt bár juvésok voltak javarészt a csapatbaD:😄😄
ki tudja😄😄😄😄

szucsy89
Egyébként te Real drukker vagy igaz?
Rockynhooo
Mi is tudjuk mire képesek de ez nem jelenti azt hogy megverték volna az Olaszokat ha jó napot fognak ki 😊 Persze nem is ezt írtad nem arról van szó de hagyjuk már azt a dumát ha a németek jó napot fognak ki simán hazaküldik Itáliát... badarság.

Mor3llo
A németeknek rossz napja volt, gyakorlatilag semmi sem jött össze, Buffon kb. a legjobb meccsét védte az EB-n. Ez von le semmit abból, hogy az olaszok taktikus futballal legyõzték a Nationalelfet.
A német szurkolók - köztük én is -, valószínûleg azért mondják, hogy azon az estén valami nem volt az igazi a németeknél, mert tudják jól, hogy mire, milyen játékra képesek, ha jó napjuk van, és kijön a lépés.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Tény, hogy az olaszok a 2. helyezettek Tény, hogy jobbak voltak ezen a tornán, mint a németek. Nem tény: A németeknek nem volt rossz napjuk, az olaszok egyszerûen jobbak voltak.
Egyébként eltörölték a Pescara büntetését, a többiekét pedig enyhítették. Csak egy kis fellángolás volt ez a bunda-ügy...
Rockynhooo
<#idiota>

9csöves9
😄

miért van az,hogy ezzel mindig a vesztesek szurkolói áltatják magukat?😄 Olaszország kibaszta a németeket MEGINT és bejutottak a döntõbe.gondolom az is mindegy volt akkor neked,hogy a Realt kiejtette a Bayern a bl-ben,mert utána szopó volt a Chelsea ellen?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
ne haragudj, de ez baromság. fõleg úgy, hogy a címvédõtõl kaptak ki. meg különben is (fõleg az ezüst esetében), az még ugye amíg friss a seb, a vereség okozta fájdalom, addig nagyon fáj az érintetteknek, de idõvel nagyra fogják értékelni. a szurkolók meg asszem már most is ezt teszik.

persze más, ha egy csapat abszolút esélyesként, a világ legjobbjaként kapna ki, pl. az Aranycsapat esetében. Akkor tovább marad a csalódottság.

Hajrá Magyarország!

Effe88
ezüst vagy bronz oly mindegy
értéktelen hulladék mind kettõ(legalább is a nagy csapatoknak, nekünk persze jó lenne😊)

Effe88
lol
és??😄😄😄
ezüst mire jó áruld már el😄😄😄??
ráadásul történelmi verést kaptak
4:0

2006 ba sokra mentek vele akkor a vb cím meglett
de most a döntõben lebõgtek a spanyolok ellen keményen😄😄😄(sajnos:S)

bakkerman
sokra,ITA eb ezüst,GER eb bronz,megosztva,nincs mirõl beszélni

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

9csöves9
na akkor megint😄

sokra mentek vele?bejutottak a döntõbe baszki😄

9csöves9
sokra mentek vele?b

Effe88
hát lehet
de aztán sokra mentek vele

bakkerman
én inkább azt mondanám,hogy meg lett ölve a németek focija,az olaszok meg kihasználták az adódó helyzeteket,és nyertek,100%ig megérdemelten

Mor3llo
Lefocizták? Váó, ez új 😊)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

LasCar16
spanyol drukkernek lenni manapság nagyon menõ dolog, mindenki a németeket akarta a döntõben látni és még magát a tényt sem ismerik el, hogy az olaszok lefocizták õket, csak a fritzeknek volt rossz napjuk 😄D jobbak a spanyolok jelenleg de azért egy jó adag szerencse is támogatta õket. Remélem 2 év múlva még jobb lesz a csapat.

#acm

Zsolti9014
Igazából még a döntõhöz: haverommal kimentünk Bp.-n a Szabadság térre, ott néztük. Eszméletlen sok spanyol-drukker közt elvétve akadtak csak olaszok. A hangulat fergeteges volt, akkor viszont nagyon elkedvetlenedtem, amikor a góloknál tombolt a tömeg. Egyszerûen szörnyû volt nézni a verést.

DE!

Ez így is egy fantasztikus teljesítmény volt mindent egybevetve, aki mást mond, az hazudik. Le a kalappal a srácok elõtt.

A döntõben jobbak voltak a spanyolok, az egész tornát nézve viszont nem. Meg mi ez, hogy így felesleges volt megverni a németeket? Az is a válogatott erejét mutatta, csak épp a német-angol meccseken igen elfáradt a csapat, ráadásul a spanyolok mindkétszer hamarabb játszottak, így többet is pihenhettek. De nem csak ez döntött nyilván.

Azonban azt se feledjük el, hogy Chiellini nem százszázalékosan játszott, meg is sérült, meg egy fél órát még hátrányban is játszott a csapat.

Meg azért ha vesszük a Donadoni-csapatot, amellyel aztán Lippi is bukott a vb-n, na, onnan ide eljutni.

Le a kalappal, bravó! Forza Italia!

Hajrá Magyarország!

ezen szakadok:

"Olasz lapértesülések szerint Breno a Lazio helyett egy börtönnel kötött 3 év 9 hónapnyi szerzõdést."

limperatore
ráadásul gabber bilan helyett milant írtál 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bakkerman
na emberek lehet jönni!! 😄DDD

gabber_saviola
<#mf2><#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
na akkor nyomassad azt a Baló topkiot a sajátba, megyek favolni. 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szucsy89
A Milan csak a 3. sorban van, és amúgy is úgy esik rá a fény, hogy alig látszik, újat! <#idiota>
bakkerman
amúgy egy Balotelli topik simán elférne mostmár,amennyi hülyeséget csinál ez srác 😄 és itt sg-n vagyunk egy jópáran,akik csipázzák,szóval szerintem nyitni kéne egyet

gabber_saviola
remélem ez a banner tetszik mindenkinek

gabber_saviola
most csinálok egy normális bannert, hogy kiengeszteljelek vele. <#vigyor1>

9csöves9
köszöntem<#puszis>

gabber_saviola
Bocsánat Lajosom

9csöves9
ez a banner egy rossz vicc Gáborom, tessék kivenni.lehet nyitni valahova egy Balotelli topikot sztán mehet oda minden.

Ez a tiszteld az ellenfeled eleg gyenge takarozas. Mit kellett volna csinalni a spanyoloknak, direkt melle rugni? 😄 vagy cicazni az alibipasszolgatasaik melle?

szabii98

I met God. She's black

A spanyolok közül eddig Torres volt a kedvencem, de ezután a meccs után már elgondolkoztam, hogy kis is õ. Hát igaza volt az Azzurris szerkesztõnek, "respect your opponent" Egy kicsit szánalmas, hogy csak így tud gólt lõni és mégis õ kapja az aranycipõt...
szucsy89
Balotelli még nyerni fog EB-t, VB-t és BL-t is remélem. 21 éves még, nagy jövõ áll elõtte. Meg hát már van egy triplázása, bár abból annyira nem vette ki a részét az tény.

(remélem a BL-t a Milan színeiben nyeri😛)
gabber_saviola
<#rinya>

Rockynhooo

Palinko
fiatal még nyerni fog.
bakkerman
még neki is vannak érzései 😊 Balo <#worship>