Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zlatan - Inter: Gyermekkorom óta Inter drukker vagyok. Itt van az én jövõm!
Zlatan - Barcelona: Olyan boldog vagyok mint egy kisgyerek, nem tudok várni a kezdésig.
Zlatan - Milan: Nagyon boldog vagyok. Készen állok hogy az elsõ külföldi kapitány legyek 50 év után.
Zlatan - PSG: Egy álom várt valóra.
:SAD:ASD_ASD:
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Bocsi az offért, de sokat segítenétek vele, ha szavaznátok az alábbi linken a 20. gólra.. Ha már focis topik, elkél a segítség.😊
Szavazás
Témához szólva, egyezértek az elõttem szólóval, le a kalappal az olaszok elõtt. Fõleg Prandelli elõtt, mert azért nem semmi egy csapatot hozott össze..
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
kajak ezt gondolod???😄😄😄😄
a 4-0ról meg annyit, hogy Chiellini-t le kellett hozni (amúgy is kb 50%os volt), 60. perctõl meg emberhátrányban játszottak. gondolom a német válogatott ugyanebben a szituációban megtáltosodik, és 2-7re fordítja a meccset
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
szerintem kb egy szinten vannak...
de azt kár tagadni valóban, hogy valamit tudnak az olaszok ha a németek ellen játszanak, jól felszívják magukat és mentálisan is föléjük kerekednek mindig....
Gyenge volt a kondi. Na de miért is? A spanyoloknak sokkal fiatalabb volt a keretük, többet is pihenhettek. A spanyoloknak egyedül Portugália volt a "kemény" ellenfél. Míg Olaszországnak 120 percet kellett Angliával játszania+egy erõs Németország ellen.
És ha csak azt nézzük, hogy az olaszoktól senki nem várta volna a döntõs szereplést, elég szép teljesítmény, az meg, hogy most történelmet írtak a spanyolok a 4-0-val, nem jelent semmit, 4 év múlva megváltozhat...
Azt pedig kár tagadni, hogy Olaszország jobb mint Németország jelenleg. És hülyeség az, hogy rossz napjuk van. A sajtó azt mondta tényleg, hogy a németeknek rossz napjuk volt az olaszok ellen, de az olaszokat már nem volt kedvük megvédeni, hogy mekkora szerencsétlenség-sorozat volt náluk. Ha a németeknek az rossz nap volt, akkor ez mi volt az olaszoknak??
egyszerûen világversenyeken nem tudnak nyerni az olaszok ellen
van ilyen😄😄😄
kurvára leszartam hogy kivertük a realt a bl elõdöntõben utána meg kikaptunk otthon a cselzi ellen
értelme nem sok volt😄😄😄sajnos😄😄😄
sõt jobb lett volna így utólag inkább kiszopni a realtól
kit érdekel egy ezüst érem
ezüst bronz tök ugyan az😄😄😄
amúgy én nem álltatom magam de ez a tény
én azt hittem, hogy na végre vki megveri a spanyolokat ha már olyan jól játszottak jó taktikával a németek ellen az olaszok...mondom most már nyerjék is meg😄😄:d
erre 4:0S:S:S::S elbaszott taktika, gyenge kondi(ami igazából érthetetlen egy eb-n), elég simán leadták a döntõt bár juvésok voltak javarészt a csapatbaD:😄😄
ki tudja😄😄😄😄
A német szurkolók - köztük én is -, valószínûleg azért mondják, hogy azon az estén valami nem volt az igazi a németeknél, mert tudják jól, hogy mire, milyen játékra képesek, ha jó napjuk van, és kijön a lépés.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Egyébként eltörölték a Pescara büntetését, a többiekét pedig enyhítették. Csak egy kis fellángolás volt ez a bunda-ügy...
miért van az,hogy ezzel mindig a vesztesek szurkolói áltatják magukat?😄 Olaszország kibaszta a németeket MEGINT és bejutottak a döntõbe.gondolom az is mindegy volt akkor neked,hogy a Realt kiejtette a Bayern a bl-ben,mert utána szopó volt a Chelsea ellen?
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
persze más, ha egy csapat abszolút esélyesként, a világ legjobbjaként kapna ki, pl. az Aranycsapat esetében. Akkor tovább marad a csalódottság.
Hajrá Magyarország!
értéktelen hulladék mind kettõ(legalább is a nagy csapatoknak, nekünk persze jó lenne😊)
és??😄😄😄
ezüst mire jó áruld már el😄😄😄??
ráadásul történelmi verést kaptak
4:0
2006 ba sokra mentek vele akkor a vb cím meglett
de most a döntõben lebõgtek a spanyolok ellen keményen😄😄😄(sajnos:S)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
sokra mentek vele?bejutottak a döntõbe baszki😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
#acm
DE!
Ez így is egy fantasztikus teljesítmény volt mindent egybevetve, aki mást mond, az hazudik. Le a kalappal a srácok elõtt.
A döntõben jobbak voltak a spanyolok, az egész tornát nézve viszont nem. Meg mi ez, hogy így felesleges volt megverni a németeket? Az is a válogatott erejét mutatta, csak épp a német-angol meccseken igen elfáradt a csapat, ráadásul a spanyolok mindkétszer hamarabb játszottak, így többet is pihenhettek. De nem csak ez döntött nyilván.
Azonban azt se feledjük el, hogy Chiellini nem százszázalékosan játszott, meg is sérült, meg egy fél órát még hátrányban is játszott a csapat.
Meg azért ha vesszük a Donadoni-csapatot, amellyel aztán Lippi is bukott a vb-n, na, onnan ide eljutni.
Le a kalappal, bravó! Forza Italia!
Hajrá Magyarország!
"Olasz lapértesülések szerint Breno a Lazio helyett egy börtönnel kötött 3 év 9 hónapnyi szerzõdést."
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
(remélem a BL-t a Milan színeiben nyeri😛)