Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mario Balotellirõl szólva Prandelli elmondta, a két gólt szerzõ támadó fényes karrierje még csak most van kibontakozóban. S hogy mit vár a döntõtõl?
„A tapasztalatot és a kiegyensúlyozottságot figyelembe véve Spanyolország a favorit, de mi is ott leszünk. A legfontosabb, hogy megmutattuk, milyen nagy becsben tartjuk a nemzeti dresszt. Olaszországról mindenki csak a tisztelet hangján beszélhet!"
nso.hu
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
FORZA ITALIA!!!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Remélem meg verik a spanyolokat és megnyerik az eb-t😊
Balotelli meg nagy játékos😉
Mindenesetre Mario alkot
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
folyamatosan lehetne váltani 3-5-2 és 5-3-2 között
Balzaretti pedig kell majd mindenképp, intelligens, hajtós játékos, szükség van rá
Hajrá Magyarország!
én 3-5-2-t játszatnék ha visszatér mondjuk egy ilyet: Gigi-Chiello,Bonucci,Barzagli-Balzaretti,Pirlo,Marchisio,De Rossi/Nocerino,Abate-Di Natale,Balotelli
a hátsó hármas között nem hinném,hogy Gomez megélne
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Lehetséges kezdõ a németek ellen.
De már Cassano is unta amit mondott 😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
komoly egy arc ez a Balo.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hajrá Magyarország!
#acm
a németek ellen nagyon kemény lesz, sokkal jobbak meg minden, de itt már szerintem bármi lehet.
Hajrá Magyarország!
Miért nincsen 3. helyért meccs?
Forza Azzurri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Forza!
Montolivo rosszul játszott, Nocerino viszont nagyon jól. Köv. meccsen nálam õ kezdene.
Kell a gól Balo!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!