13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#3014 KOMOLYAN?????:OOO
szaladok!(holnap:P)
Gabber::DDDDASDAD én nem rontanám el:) -
#3013 jól...csak a dögmeleg maitt a játék nem ment...:( -
#3012 kékben még ütősebb;) Ilyen van a Puma boltban is a Westendben -
#3011 alkohols filccel bejelölném rajta Palermót asszem :P -
#3010 pont ugyanezt akartam belinkel bazz:DDD ez alegjobb ez kellene nekem nagyom:) -
#3009 szavakat nem találok:
-
#3008 Itt lehet nyálat csorgatni:P
Nekem ez tetszik még nagyon:) -
#3007 Alex cipője hogy muzsikált alattad?:) -
#3006 Én kicsit megijedtem, hogy lehozák Alexet így 11es előtt, de Totti megnyugtatott, ő is szépen belőtte:)
Viszont következő meccsen Tottinak és Alexnek is kezdenie kell,, Totti azalatt a párperc alatt is nagyon szépen nyomta, látszotto rajta, hogy formába lendült. Megkell oladnia Lippinek, hogy együtt játszanak, mert luxus 1iküket padoztatni mindíg. -
#3005 közben szépen csendben átléptük a 3000-et...ezzel egyértelművé vált, melyik csapat szurkoilótábora a leglelkesebb... FORZA ITALIA! -
#3004 az...lehet ki fogom csengetni a 18 ropit... -
#3003 én meg kilyuggattam a szomszéd bácsi dobhártyáit... aztán mikor Totti berúgta a ház többi lakója követlezett -
#3002 Én bent munkahelyen néztem sztrimen és a tizinél kiabálva mondtam munkatársamnak , hogy "nézd Totti szemét, micsoda tűz van benne"
gólnál meg asszem hülyének néztek a munkatársaim :P -
#3001 nájsz nagyon -
#3000 Én amikor 11es lett a földön forogtam és üvöltöztem :DDD -
#2999 NAhh szóval végülis nem találtam róla képet, így kénytelen voltam én csinálni:
-
#2998 úbakker...fáj ahogy gépelek, mert az olasz meccsen 10 körmömet véresre rágtam... -
#2997 szívesen! FORZA ITALIA! :) -
#2996 az adidast tegnap unokahugommal és hugommal a mamutban, a pumát meg szombaton foci előtt az egyik csapattársammal bementünk szintén a mamutba...:) -
#2995 pénz :) -
#2994 fír? -
#2993 azt a 2 pólót mikor vetted?:o ilyet akartam én is:/ (Adidas):) -
#2992 köfi ezt az infót is :) -
#2991 még azt szeretném megtudni, hogy mi fír ez a csinos felső? -
#2990 ezt 17990.- pengőért megkapod bármely Puma boltban...:) én erősen szemezek egyel, csak az ár az nemkicsit húzós...:D [egyébként kapható kék-fehérben és fehér-kékben] -
#2989 Nem ezt Puma boltban a Westendbem, keresek képet az enyémről, lusta vagyok fotózni:P -
#2988 Gila remélem már nem fog kezdeni többet:/ Ez az ember nagyon önző, nem tud passzolni.... -
#2987 tyű ez szép, ezt is a c&a-ban? -
#2986 -
#2985 én ezt néztem ki magamnak ,nyáron végre lesz is rá pénzem
-
#2984 Az1. a C&A-ban :P
Ha már ittartunk, nekem olyanom van mint ami Peti 1. képén +
csak más színben
Rendelésben van 1 Del Pieros válogatott mez^^ -
#2983 ugyanilyenem van Tonisban...:)c 8000-ben volt... :) (ebayen thaiföldről, teljesen eredeeti, puma...:) ) -
#2982 el néztem neked már egy pár politikai kommentet a Fradi topikban, szal ne spilázd túl a szereped :P -
#2981 Most néztem meg Kedves István mien hiteles forrásból származik-e cikk:DDDDD
NB1.HU:))) 50% hogy igaz...:) (csak most olvasgattam ott és megtaláltam....) -
fradista91 #2980 "ezek csak simán fikáznak" :DDDD Akkor ez megszemélyesítés :) A kommentek csakúgy nem tudnak fikázni :) Amúgy nem akarok veszekedni, csak beszélgetni :D -
#2979 már mondtad :)
egészséget a viseléséhez -
#2978 és most vettem egy olasz válogatott mezt, elvileg holnapra megérkezik :)
9ezer pénzembe került :P -
#2977 nah akkor kőrbenézek :P
+1x köfi az infókat -
#2976 a legfelsőt a westendben (nem tudom pontosan hol), a másodikat (adidas) a Mammutban a Master's Sportban, a harmadikat (puma) meg a Mammutban a Puma boltban...ja és az áraik:
1. Italia: 2500.-
2. Adidas Italia: 8990.-
3. Puma Italia: 6990.-
húzós de megéri...:) FORZA ITALIA! :) -
#2975 az alsó pumás az mi fír?