13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#2974 nagyondúrvák :)
mégegyszer, hol is vetted? -
#2973 elfogadnám a csapatomhoz :) -
#2972 na itt van a 3 póló amit vettem...:) most töltöttek fel az elemek és tudtam képet csinálni...:)
-
#2971 buffon jól összetartja az olasz válogatottat, igazi keménymag...
rendesen megnyugszom amikor a kezébe lövi az ellen a labdát :) -
#2970 tetszett, ahogy Buffon "foglalkozott" a Palermosommal :) -
#2969 elolvasnád mégegyszer, akkor rájönnél, hogy az "ezek" szó a kommenteket takarja :) -
#2968 ha a döntőről beszélsz akkor OK!;-D -
#2967 semmi gond! priviben megbeszéltük :)
FORZA ITALIA!!! -
#2966 Nyilvánosan is bocsánatot kérek! Elragadtattam magam. Legalább mi fogjunk össze! Forza Azzurri! -
#2965 gyááh félreértettél -
#2964 Buffon majd a helyén lesz
belegondolva eddig 1 gólt kapott az is öngól volt -
#2963 Titeket...
MInket nem! -
#2962 Ja nem is kicsit,a spanyolok nagyon jók!
Félek minket megállít a német-argentin páros valamelyike! -
DePreSsZYo #2961 Jobban megérdemelték volna?:D 11 emberrel szinte semmi helyzetük nem volt, Toni egyedül lőhetett volna min 3-t... De mindegy focit gólra játszák. -
#2960 ti majd holnap mentek haza -
#2959 Azért ez most felidegesített:
Az olaszok valódi olaszos focival jutottak túl a nehézkes és tompa ausztrálokon, akik azonban nem érdemelték meg, hogy így távozzanak Németországból.
/index.hu/ -
#2958 most induljak el a francia topikba fikázni a csapatodat? nem, inkább nem teszem, én nem viselkedem ilyen gusztustalan módon... -
#2957 :DDD
én azért szeretlek -
#2956 Ez a véleményem az olaszokról!! Nem érdemlik meg hogy ott legyenek a legjobb nyolcba!!!!! A Kenguk sokkal jobban megérdemelték volna!! áááááááááááááááá Remélem Svájc továbbjut és ad az Olaszoknak de rendesen -
#2955 forza - forza -hejj-hejj!!!! -
#2954 ukrajnát (vagy svájcot, kitudja) csak megverjük!
-
DePreSsZYo #2953 Ez is igaz. -
#2952 engem nem érdekel a ha nem mutatjuk meg a világnak.nyerjünk minden meccset 98. percben lőtt tizivel,nálam akkor is hősök lesznek -
DePreSsZYo #2951 Jaja én is féltem h most itt milesz :D dehát jól játszott.
És remélem megmutatjuk a világnak a következőkben, hogy mi is esélyesek vagyunk a VB cím elnyeréséhez. -
#2950 Barzagli teljesítménye nagyon bíztató volt.féltem hogy mit fogunk majd csinálni Nesta és Materazzi nélkül a következő meccsen,de Barzagli teljesen megnyugtatott -
#2949 jaja :) [kicsit sem volt szándékos :P] -
#2948 a kék betűtípus meg már csak hab volt a tortán:) -
#2947 kicsit osztottam vébé topikban...nem durván....nur elegant... -
#2946 leszarni...mondtam már...a nemzeti sport nálam rendszeresen a mascka vécéjében végzi...ő pedig megadja neki ami jár...no comment... -
#2945 Nemzeti Sport...Nem túl látványos, de küzdelmes mérkőzésen a kékek bírói segítséggel tudtak nyerni a szervezetten futballozó auszik ellen. Olaszország bejutott a legjobb nyolc közé, Ausztrália csomagolhat.
ez meg már undorító hihetetlen a média -
#2944 :)
iszonyat jó volt megint Gigi,a magabiztosság mintaképe -
-
fradista91 #2942 Na de Gabber
Nem vagyunk "ezek" :P
De tudom hogy gondoltad, sry :D -
#2941 jól megy neki a vb-n -
-
#2939 köfi Lajos, iszonyat dúrva képek :)
Buffon nagyon szimpi volt egész meccsen, mostmár azt mondom, hogy bírom annyira mint Federico Agliardit :))))) -
#2938 ezek csak simán fikáznak, neked a hozzállásod is olyan volt :) -
-
#2936 FRANCESCO TOTTI -
#2935 várod a pillanatott mikor oszthatod ki az egyik Olasz fikázót?:DDD magamat véve alapul sok embernek adhatnál büntit flémkeltésért:)