13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
globalsidius #3054 Hát a tegnapi Svájc-Ukrán meccs alapján alázni kéne az Ukránokat! Lippiben aszt nem tudom megérteni hogy DelP mért nem csatár? Meg mért ne lehetne Tottival eggyütt játszatni??? Egy Inzaghi (aki a fülével is gólt tud szerezni) , DelP , Totti trió ütne mindent! -
#3053 ment ám itt a butikolás,nem győztem visszaolvasni:D
Ukránok ellen kötelező győzelem,minden poszton jobbak vagyunk
egyébként nem tudom ki hozza össze a barátságos meccseket de valamit tudhatott mert pont Svájccal és Ukrajnálval toltunk meccset a rajt elött -
#3052 Az azért más, játékos állomány alapján aláznunk kéne őket, remélem kitámadnak és megint csak Shevára ívelgetnek. -
#3051 2 éve mi is veretlenül estünk ki.. -
#3050 nem semmi ez a svájci csapat
kapott gól nélkül kiesni az lol -
#3049 felkészülési meccsen nem bírtunk velük -
#3048 Fatökű ukránokat úgy elpáholjuk pénteken hogy öröm lesz nézni!! -
#3047 Ukrajna lesz az ellenfél -
#3046 06-30 21:00-kor játszunk Hamburg-ban Svájccal vagy Ukrajnával,nemsokára kiderül -
#3045 Döntőt 1ütt kel sokan néznünk, nekem már van 1kissebb haveri köröm, ti is csatlakozhatnátok:) ÉS asszem bekell szereznem nekem is 1 salak/fű cipőt, csak nem tudom milyen márkában tegyem.
nekem 2002/2003as Lotto Juventus mezem van. -
#3044 jáá télleg nekünk Pirellis van! Nem tudsz olyan helyet ahol van kép ilyesmiről?:)
Én azért fel veszem mikor Inter meccs van:Pszerencsét hoz:P:) -
#3043 én hordom a mezeimet :) van jópár...:) 3 Fiorentina (1 Lotto, 1 Uhlsport, 1 replica), 1 Fradi, 2 Olasz (1 Puma, 1 replica), 1 magyar (replica) és már úton van inglendből egy Bilbao (Kappa)...:) -
#3042 nekik pirellis van :P [a röhej az hogy asszem tényleg gyártanak ilyesmi cuccokat] -
#3041 Palermo mezemet mióta megvettem 1x vettem fel (mikor lefényképeztem magam) és azóta a falon figyel -
#3040 interes lotto? :P -
#3039 ilyen cuccokat hogy mez vagy ilyen szimbolkus csuka én se hordanám mindenapokban...
(lásd:Inter mezem csak meccs alatt hordom:) ) -
#3038 cép:) van-e ilyen Interesben is?:P -
#3037 szereznék egyet, akkor tuti hogy vitrinbe végezné :P -
#3036 radarral mérted be? vagy csak már érzed a friss puma póló illatát? :D -
#3035 hely becélozva:P -
#3034 nem rossz ez sem :P -
#3033 ok :d a döntőt együtt nézzük sokan, mind egyenpólóban :D [természetesen Olasz döntő lesz!]
FORZA ITALIA! -
#3032 legjobb súz, disz iz:
csak Mgayarországon ilyet nem lehet kapni :( -
#3031 ez ebay-en volt 60 euró postázással együtt...az barátai ár annak fényében hogy Magyarországon nem kapható, és ha bármelyik külföldi boltban veszed meg akkor kétszer ennyibe van...:) -
#3030 akkor több mint valószínű,hogy én is veszek:) -
#3029 és ez mennyi?:)
mondjuk nekem is rendelés alatt van a +F10 TRX blue-m -
#3028 Puma Westend
Sport- és Szabadidő Ruházat, Sportcipő, Sportszer
Telefon: 238-7695
Cím: Eötvös József sétány 45. (földszint) -
#3027 asszem 7-8 ezer... -
#3026 én is...:) meg a már dojcslandból úton lévő lotto csukámat is :D
-
#3025 mennyiért? -
#3024 zsír, asszem holnap kiugrok a vesztendbe :P -
#3023 Én nyáron széthajtom:P -
#3022 Hummel...Lionsban van...ha jó az S-es...:) [de holnap felhívom a Hummelt és utánaérdeklődöm, egyébként 6000-et kostál] -
#3021 gondoltam betszem őket ide mert jól néznek ki kár hogy itt nem lehet használni:(
-
#3020 hűű ez milyen márka is??? -
#3019 :D na majd nyáron próbálgatom én is...:) addig szeritnem már nem lesz foci...:( -
#3018 Aha amikor vettem e melegítőfölsőt ott szemeztem veled, de erős voltam és megbeszéltem magammal, hogy ELÉG!!!:DDD
Kékben láttam, de nem néztem mögé, lehet van fehérben is. -
#3017 szemeztem is vele tegnmap...:D de gondoltam hogy azért túlzásokba mégse essünk...még egy pólót akarok venni, csak sehonnan nem tudok szerezni, a lionsban pedig csak s-esben van (Miért feszül Supermanen a póló? ??? Mert S-es.) az pedig rám nem jó...de azért belinkelem...
-
#3016 Én kipróbáltam és rohatt finoman lehet érezni a labdát és valahogy teljesen más mint a régi Nike-m. Amúgy láttam jó kis formás Nike cipőt 9ezerért azóta:S -
#3015 jajj...ilyenkor sír a szívem...mindet megvenném, csak nincs anyi pénz a világon, hogy meg is tegyem...