13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • globalsidius
    Hát a tegnapi Svájc-Ukrán meccs alapján alázni kéne az Ukránokat! Lippiben aszt nem tudom megérteni hogy DelP mért nem csatár? Meg mért ne lehetne Tottival eggyütt játszatni??? Egy Inzaghi (aki a fülével is gólt tud szerezni) , DelP , Totti trió ütne mindent!
  • 9csöves9
    ment ám itt a butikolás,nem győztem visszaolvasni:D

Ukránok ellen kötelező győzelem,minden poszton jobbak vagyunk

egyébként nem tudom ki hozza össze a barátságos meccseket de valamit tudhatott mert pont Svájccal és Ukrajnálval toltunk meccset a rajt elött
  • Kit--Kat
    Az azért más, játékos állomány alapján aláznunk kéne őket, remélem kitámadnak és megint csak Shevára ívelgetnek.
  • Christiansen
    2 éve mi is veretlenül estünk ki..
  • james69holden
    nem semmi ez a svájci csapat
    kapott gól nélkül kiesni az lol
  • BADE
    felkészülési meccsen nem bírtunk velük
  • Christiansen
    Fatökű ukránokat úgy elpáholjuk pénteken hogy öröm lesz nézni!!
  • BADE
    Ukrajna lesz az ellenfél
  • BADE
    06-30 21:00-kor játszunk Hamburg-ban Svájccal vagy Ukrajnával,nemsokára kiderül
  • Kit--Kat
    Döntőt 1ütt kel sokan néznünk, nekem már van 1kissebb haveri köröm, ti is csatlakozhatnátok:) ÉS asszem bekell szereznem nekem is 1 salak/fű cipőt, csak nem tudom milyen márkában tegyem.
    nekem 2002/2003as Lotto Juventus mezem van.
  • fsgh
    jáá télleg nekünk Pirellis van! Nem tudsz olyan helyet ahol van kép ilyesmiről?:)

Én azért fel veszem mikor Inter meccs van:Pszerencsét hoz:P:)
  • bmffm856
    én hordom a mezeimet :) van jópár...:) 3 Fiorentina (1 Lotto, 1 Uhlsport, 1 replica), 1 Fradi, 2 Olasz (1 Puma, 1 replica), 1 magyar (replica) és már úton van inglendből egy Bilbao (Kappa)...:)
  • bmffm856
    nekik pirellis van :P [a röhej az hogy asszem tényleg gyártanak ilyesmi cuccokat]
  • gabber_saviola
    Palermo mezemet mióta megvettem 1x vettem fel (mikor lefényképeztem magam) és azóta a falon figyel
  • gabber_saviola
    interes lotto? :P
  • fsgh
    ilyen cuccokat hogy mez vagy ilyen szimbolkus csuka én se hordanám mindenapokban...
    (lásd:Inter mezem csak meccs alatt hordom:) )
  • fsgh
    cép:) van-e ilyen Interesben is?:P
  • gabber_saviola
    szereznék egyet, akkor tuti hogy vitrinbe végezné :P
  • bmffm856
    radarral mérted be? vagy csak már érzed a friss puma póló illatát? :D
  • fsgh
    hely becélozva:P
  • bmffm856
    nem rossz ez sem :P
  • bmffm856
    ok :d a döntőt együtt nézzük sokan, mind egyenpólóban :D [természetesen Olasz döntő lesz!]

FORZA ITALIA!
  • gabber_saviola
    legjobb súz, disz iz:

csak Mgayarországon ilyet nem lehet kapni :(
  • bmffm856
    ez ebay-en volt 60 euró postázással együtt...az barátai ár annak fényében hogy Magyarországon nem kapható, és ha bármelyik külföldi boltban veszed meg akkor kétszer ennyibe van...:)
  • BADE
    akkor több mint valószínű,hogy én is veszek:)
  • BADE
    és ez mennyi?:)
    mondjuk nekem is rendelés alatt van a +F10 TRX blue-m
  • gabber_saviola
    Puma Westend

Sport- és Szabadidő Ruházat, Sportcipő, Sportszer
    Telefon: 238-7695
    Cím: Eötvös József sétány 45. (földszint)
  • bmffm856
    asszem 7-8 ezer...
  • bmffm856
    én is...:) meg a már dojcslandból úton lévő lotto csukámat is :D

• BADE
    mennyiért?
  • gabber_saviola
    zsír, asszem holnap kiugrok a vesztendbe :P
  • Kit--Kat
    Én nyáron széthajtom:P
  • bmffm856
    Hummel...Lionsban van...ha jó az S-es...:) [de holnap felhívom a Hummelt és utánaérdeklődöm, egyébként 6000-et kostál]
  • fsgh
    gondoltam betszem őket ide mert jól néznek ki kár hogy itt nem lehet használni:(

• Kit--Kat
    hűű ez milyen márka is???
  • bmffm856
    :D na majd nyáron próbálgatom én is...:) addig szeritnem már nem lesz foci...:(
  • Kit--Kat
    Aha amikor vettem e melegítőfölsőt ott szemeztem veled, de erős voltam és megbeszéltem magammal, hogy ELÉG!!!:DDD
    Kékben láttam, de nem néztem mögé, lehet van fehérben is.
  • bmffm856
    szemeztem is vele tegnmap...:D de gondoltam hogy azért túlzásokba mégse essünk...még egy pólót akarok venni, csak sehonnan nem tudok szerezni, a lionsban pedig csak s-esben van (Miért feszül Supermanen a póló? ??? Mert S-es.) az pedig rám nem jó...de azért belinkelem...

• Kit--Kat
    Én kipróbáltam és rohatt finoman lehet érezni a labdát és valahogy teljesen más mint a régi Nike-m. Amúgy láttam jó kis formás Nike cipőt 9ezerért azóta:S
  • bmffm856
    jajj...ilyenkor sír a szívem...mindet megvenném, csak nincs anyi pénz a világon, hogy meg is tegyem...