Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
ha marad, a szövetség idióta
Matthewpamer
én meg azt hogy trapp marad

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

most olvasom h jön Lippi Trap helyet!!!!!

Reszkess világ

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

ok, semmi 😊

Ja sorry nem neked akartam 😞

ezt most mé' nekem írod?

Mert akik nekik szurkol nem csak egy torna erejéig szurkol nekik szerintem...

Attól, hogy kiestek még létezik az Olasz Válogatott.
És lehet nekik szurkolni...

Matthewpamer
leveheted már a logodat,nincs kinek drukkolni sajna 😞

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
😄DDDDDDDDDDD

R9

Matthewpamer
Július 27: Trofeo TIM
A San Siro stadionban bonyolítják ebben az évben a Tim trofeáért rendezendõ mini-tornát. Mint eddig mindig, idén is az Inter, Milan, Juventus lesznek a 45 perces meccsek résztvevõi. A címvédõ Inter remélhetõleg megvédi a trófeát 2004 nyarán is!

Matthewpamer
dehogyem

[Jakuza]
Menj mar az olyan regen volt, hogy tan igaz se volt.
Sot biztos.
Mert en nem emlexem ilyenre. 😛PPPP

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Matthewpamer
akkor megemlítek 65/66-os bl cuccot

[Jakuza]
Hat mert hulye Interes. 😛
Eleg ha egy Voros-Fekete megemlit valami 2003-as BL cuccot, akkor mindjart nem fog rohogni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Matthewpamer
pssz

Matthewpamer
töltsd le azt megtudod

DONGUBA
Ilyen ertelmes mit varsz tole?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Nem tom mi olyan vicces...

Matthewpamer

[Jakuza]
Szegeny!!!

Mennybol a pokolra 5 masodpercen belul. Durva

[Jakuza]
Buffon amikor Cassano belotte a golt.
O mar tudta, levette azt, hogy mi zajlik a kispad kornyeken.

Svéd Öröm

Olasz Bánat

Nem hiszem el , hogy kiestek 😞

Szegény Cassanno mennyire örült amikor belõtte.
Egybõl szaladt oda a pályára szélére.
De amikor megtudta hogy 2:2 összeeset 😞(
Még mindig nagyon sajnálom 😞
De a többi 10 játékost is. Attól függetlenül ,hogy nem voltak most a legjobbak.

Valószínûleg Lippi lesz az új olasz kapitány

NSO, 2004-06-23 14:32

Olasz értesülések szerint Marcello Lippi lesz az új szövetségi kapitánya a válogatottnak, és ezt várhatóan két nap múlva jelentik be hivatalosan. A jelenlegi kapitánynak, Giovanni Trapattoninak azért kell távoznia, mivel válogatottja nem élte túl a csoportküzdelmeket az Európa-bajnokságon.

pfff nem vagy komplett bazze! azé me' volt a Juve edzõje vagy mi? egy kurva jó szakember csak a javunkra válhat...

Matthewpamer
na õt ne!várhidi pétert kinevezhetik

nem lennék most Trapp helyébe...
remélem kirúgják a picsába, és kinevezik a helyére Lippit

Matthewpamer
én még mindig nem hiszem el hogy kiestek!!!!!
Szegény Cassano...rohadt nagy jártékos

Matthewpamer
ja én is.õ tette a legtöbbet a squasraért

Köszönjük Trapp...
Basznád+
Cassannot nagyon sajnáltam 😞(

Csacsi
Most nem igazán értem, csak gúnyolódsz velem, vagy tényleg így gondolod. Mert ha gúnyolódsz, akkor cáfolj meg, ha meg nem gúnyolódsz, akkor örülök, hogy van még rajtma kívûl valaki, aki tisztán lát. 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

jajj istenem! milyen sportszerû komment...

Csacsi
És akkor mi van? Nagyon szeretem az olaszokat, de nem érdemelték meg a továbbjutást. Nagyon gyengén fociztak tegnap is. Megérdemelten estek ki. Meg kellett volna verni simán a svédeket, nem pedig beállni védekezni 1:0-nál. Szóval viszlát Trapattoni. Remélem elküldik, mert ez az olasz válogatott, nem olyan mint régen.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Matthewpamer
basszameg!!BUNDA VOLT!!!

Usciamo a testa alta

ÁjjLe BoBBi
hát most akkor így ennyit az olasz fociról...:\

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

BADE
Remélem Trap repül a picsába!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Petyus_
Akár õ is, mindegy, csak rúgjon kettõt.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Corradi is egy nagy szar, behozthatnák Di Vaiot...

DONGUBA
Hol is jaccik ez a cigany materazzi????
materazzi
materazzi
materazzi

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Petyus_
De mennyire.. õ már nem egyszer bizonyította, hogy tud gólt rúgni a válogatottban. Na mindegy, hátha Corradi bever kettõt akkor még jók vagyunk.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ lefosom a térdem bazzeg!!! vezetnek a bulgárok

DONGUBA
Inzaghit el se vitte a fasz trapp....pedig elkelt volna