13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
gergelyanevem #3094 ez szánalmas -
#3093 tegnapi mecsnél első félidőben nézem lenti tévén,erre kikapcsol a tv full mint a reklámba,tiszta égett szag,még jó hogy van egy régi szocos tévénk is:D -
#3092 A #3087-et oda is beírtam. -
#3091 Így van ezt mondom én is nagyjából csak hosszabban
Ennyi hülyeséget. Azt írják Del Piero a mezőny egyik leggyengébbje volt. Nem az egyik legjobbja?
Olyan labdákat adott, hogy öröm volt nézni. -
#3090 benézek a vb topicba. vágyom egy kis adrenalin növelésre. -
#3089 no comment te ku**aanyázós divatgusztáv...
viszlát -
#3088 hát ez a mostani Brazil meccs például katasztrófálisan gyenge volt. Bár ami azt illeti én a Brazilokat még nem láttam jól játszani ezen a vébén. Ennek ellenére mindenki Brazil varázslatról beszél. Nevetséges az egész! Pl a Japánok elleni meccsükön agyon vissza dícsérte őket a Hajdu B. Nem az a dolga egy kommentátornak hogy pártatlan maradjon? Vagy csak én látom hülyén??? -
#3087 Elegem van az olaszgyűlöletből. Úton útfélen azt hallani, hogy szar meg unalmas. Mégsem aludtam még el olasz meccsen, brazilon meg többször is, ahhoz képest h most ez pl. 5-től volt. Nem minden a gól. em tudom megérteni, miért mondják h a bírók az olaszokat segítik. Ghána sokkal durvábban játszott Itália ellen, mégis 1 sárgát kaptak, itt meg piros meg minden. Mindenki a brazilok seggét nyalja. Meg a lesgól is ott van! Brazilt érdekes módon nem állítottak még ki ezen a vb-n. olaszt jogtalanul is. pedig a brazilok sem tiszták. sárgát kaptak már egyáltalán?
Másik hülyeség: rtl üzenőfalon: "fúj olaszok, hajrá spanyol, brazil, portugál, argentín" - hogy lehet egyszerre négy, különböző stílusú csapatnak szurkolni! Na, ez a divatdrukkerség! Meg csomóan használják azt h Forza, bárkinek szurkolnak, ez is divatolás, mert ez olasz.
Tele van ezekkel TV, rádió, txt-üzenőfal, meg az utcán is ez megy, nagyon unjuk!
FORZA ITALIA PER SEMPRE! -
#3086 amúgy az index elég undorító és nevetséges oldal... -
#3085 -
#3084 sajanálom, ezt nem érdemli az élettől :( -
Csesza #3083 igen csapatmenedzser... -
#3082 már valami manageri posztot tölt be -
Csesza #3081 Juventus egy idősebb játékosa! -
Grenzjager #3080 Rádióban azt mondták, hogy "kiesett az ablakból"...
de a rózsafűzér sokat elárul... -
#3079 de kiaz a Pesotto? -
#3078 ezt írták az Index forumon:
"Pesotto "leesett" a juve székház 2. emeletéről, rózsafűzérrel a kezében..... szerintem egyértelmüü." -
Grenzjager #3077 halottátok mi történt Pesottoval?? -
#3076 nem tudnak védekezni, átjáróház van hátul.... -
#3075 miért? majdnem kihúzták x-el itthon :DD
brazília sokkkal jobb -
#3074 magyar svéd párhuzam 1 picit erős. -
#3073 majd meglátod -
#3072 el vagy te ájulva -
#3071 olasz válogatott a meg a brazil, kb annyi a különbség mint a magyar meg a svéd válogatott között -
#3070 béke van srácok :) -
Kanál #3069 iszonyat idegesito vagy, es igen ha a brazilok ilyen gollal jutanak tovabb en bizony iszonyat merges lennek, az hogy divatdrukker csurhenek hivsz az meg plusz egy lapat, de inkabb visszvonulok meg mielott elkuldenelek a k**va a****a -
#3068 mit nem értesz erkilenc? -
#3067 tegnap éjjel erőt vettem magamon és elolvastam a vébé topikban az olasz meccsről írottakat. ez csak megerősített abban, hogy magyarországon igenis divat az olaszokat utálni. nem mondok nevet, hogy ki(k) a legvérmesebb(ek) de az ő hozzászólásaiknál olyan düh fogott el, hogy csodálom hogy a monitorom még egyben van. egyszerűen egy hányadék ami ott megy. a sok divat-brazilszurkoló és divat-olaszgyűlölő alkotta csürhe (bocs, de ez a helyénvaló kifejezés) dobálózik a bundabotránnyal, meg a büdöscsalóbuzidigótaljángeci és társai címzetű kommentekkel, mintha az olaszországi bundaügynek bármi köze is lenne a vébéhez. hát, mit mondjak. most is forr a vérem ha eszembe jut miket olvastam ott tegnap. szerencsére túl fáradt voltam ahhoz (hajnali 2 körül) hogy bármit is beszóljak. de egy kérdést azért feltennék itt, cimborák közt: mit szólna ez a sok bastardo hogyha a szent és sérthetetlen brazília jutna tovább egy ilyen góllal? az teljesen helyénvaló volna? no comment. na nem ragozom tovább. pár haverral megyünk városligetbe megnézni a brazil-ghána meccset sörsátorban. nem kérdés kinek drukkolok. (hárman leszünk akik ghánának drukkolunk). és csakazértis FORZA ITALIA!
ui.: a vébé topikot pedig nem ajánlom azoknak akik nem akarnak vérnyomáscsökkentő tabikat szedni. merda divat(ellen)drukkerek! -
#3066 képből? :D -
#3065 mind1 kiváncsi lettem volna hogy milyen az anyaga -
#3064 nincs digi.f.gépem :/
-
#3063 zsír, pikcsört tudsz-e mutatni? :) -
#3062 most hozta meg a postás a mezemet :P
marha jól néz ki!
anyaga elég furcsa, tuti nem bírnék benne focizni :) -
#3061 Tök jó apám tud szerezni olcsóért a Philiphstől(mert velük dolgozik együt)csomó vb-s cuccot és az eredeti 2002-es Olasz mezt:)) -
#3060 www.fifaworldcup.com
nagyon sok jó háttérkép -
#3059 A csapategységünk nagyon jó, minden gólt más lőtt.
24. veretlen meccsünk volt zsinórban! Asszem. -
#3058 Pedig hozzászokhattál volna, hogy az egyenes kieséses szakaszban minden meccsen hajszálon múlik... -
#3057 nagyon remélem hogy egy 95.percben lőtt büntetővel jutunk tovább -
#3056 elég húzósan nyerünk, az biztos ;D
semmi bajom lippi taktikájával, biztos jobban is ért hozzá mint mi de nem akarom lecserélni a szívgyógyszerem egy erősebbre xD -
#3055 amíg nyerünk, Lippi egyetlen döntését sem lehet megkérdőjelezni