Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
én meg azt remélem a siena bent marad😄 Mert ott már jártam, szép kis város😄😄chievo viszont kieshet, unalmasak már😄😄 Livorno jusson fel😄😄 Legyenek jó kis Lazio-livornók😄😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
19: Napoli
18: Lazio, Inter
14: Roma
12: Fiorentina
11: Catania
10: Sampdoria
9: Torino, Genoa, Parma, Udinese
8: Atalanta, Cagliari
7: Milan, Bologna, Chievo, Pescara
6: Palermo
2: Siena
I met God. She's black
Szar Bayern, szar Bayern :)
mondom jóvan akkor róma az pont milano 😄
tornerete,tornerete,tornerete in serie b!!!
Remélem Klose azárt lõ egyet még😄
a kommentátornak most esett le, a 2.félidõ elején, hogy nem marchetti véd,😄😄mekkora kretén😄
pirlo gólja is de szép volt, sorfal alatt, nem sokan szokták ezt alkalmazni, még rivaldótól láttam ilyeneket😄
2. Igen Effe a Serie B-ben le is vonnak pontot azért, mert valaki csal, nem úgy mint a többi ligában...
3. A Dortmund pontot szerzett az angol bajnok ellen. Na és? Az Udinese elverte a Liverpoolt. Ahhoz képest, hogy melyik csapat mennyit költött, nagyon jó.
4. Ennek a topiknak a címe az "Olasz foci szerelmeseinek". Nem kell olasz foci szurkolónak lenned, de ne írj provokáló butaságokat.
Contét az olasz futballszövetség augusztusban tiltotta el tíz hónapra, amiért bizonyítottnak látta, hogy tudott meccsek eredményének manipulálásáról, de nem jelentette azt.
/Sporthiradó fb...
FLAME ON/
I met God. She's black
mi lep meg?
az elõtt sevilla,espanyol,barcelona,valencia
oda teszik magukat mind két sorozatban elég keményen
hadjad szerintem😄😄
amúgy egy ideig nem lesz olasz elõzés(ha lesz egyel talán), szóval kár izgulni itt egyeseknek😊
Egyébként már vagy 2 éve a spanyol vezeti ezt a listát.
De nem kimondottan a bajnokság erõsségét mutatja, hanem azt, hogy adott országok klubjai hogy szerepelnek a nemzetközi porondon.
1. Spanyolo. 76,453
...
3. Németo. 66,614
4. Olaszo. 540647
5. Franciao. 52,166
6. Portugália 52,001
...
1. Spanyolo. 6,142
...
4. Németo. 4,928
5. Olaszo. 4,916
6. Franciao. 4,916
7. Portugália 4,583
...
18 megszerezhetõ pontból 13-at gyûjtöttünk.
Juventus - Shakthar 1-1
Zenit - Milan 2-3
Neftci Baku - Inter 1-3
Lazio - Maribor 1-0
Liverpool - Udinese 2-3
PSV - Napoli 3-0
Ezzel szemben, a németek 8 pontot a 21-bõl!
Míg a franciák 7-et a 18-ból.
Jóóóó! 😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ilyet se hittem, hogy megtörténhet foci pályán, kár h ilyen ritka ez, miközbe elvileg a fair play focijáról beszélünk...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"ugyebár a városi riválisnak a Hellasnak 2 bajnoki címe is van..."
Nem tudják kiejteni a játékosok nevét: Rigoni: Ridzsóni... De ez már sok meccsen feltûnt.