13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#12852 az két külön síkon mozog te butus ;)
szücsy, gondolom nem jössz
INTER - MILAN
2013 FEBRUÁR 22-25
KISPÁLYÁS SZURKOLÓI FOCI A HOTEL TETEJÉN
SPECIAL HOUSE PARTY A WELLNESS HOTELBEN
FC INTER – AC MILAN MECCS MILÁNÓBAN
Nem minden focidrukker DJ, de minden focibarát szereti a jó bulikat és túrákat...és persze Itáliát!
Nem minden DJ tud focizni, de minden DJ szereti a jó bulikat és a jó túrákat...és persze Itáliát!
A sok közös pont mellett remélhetően mindenki, aki erre a buszra felszáll : SZERETI A JÓ BULIT, A JÓ TÚRÁKAT és az OLASZ HANGULATOT!
Na ez az ami olyan mint a "szaknévsor" - ha kimaradsz lemaradsz!!
Részletek :
Utazás: 50 fős különbusszal
Találkozó: 2013. február 22. péntek este 19:30 Budapest, 56-osok Tere (régi Felvonulási tér), a homokóra mellett.
Indulás: 2013. február 22. Péntek 20:00
Érkezés szombaton délelőtt a Garda tóhoz, annak is az egyik legszebb pontjához, a Monte Baldohoz. Egy felvonóval megyünk fel 1760 méter magasra, ahonnan gyönyörű panoráma tárul elénk.
A felvonó ára a helyszínen fizetendő, részletek itt:
http://www.funiviedelbaldo.it/en/articles/Cableway_1.htm
Ebéd, majd folytatjuk utunkat tovább Torbole irányába, ahol a szállásunk lesz egy 4 csillagos szállodában, Hotel Lago di Garda. A hotel honlapja:
http://www.hotellagodigarda.it/it/default.asp?pid=1
A szálloda gyönyörű wellness részleggel rendelkezik, ezt mindenki bátran használhatja.
Délután focikupa műfüves pályán az Inter, a Milan és a Truesounds csapatai között.
Este az utazás egyik fénypontja, a zártkörű Truesound buli.
Egy külön “Lounge Bar”-ban lesz a buli, egy welcome drinkre mindenki a vendégünk!
Vasárnap reggel utazás tovább Milánóba, érkezés a kora délutáni órákban.
Estig szabad program és várhatóan este 20.45 Inter – Milan mérkőzés!
A meccs után indulás haza, érkezés a hétfő délutáni órákban.
Az utazás ára 55.990 HUF, amely tartalmazza az utazás, a szállás, a buli, 1 welcome drink és a belépő árát a mérkőzésre (3.gyűrű hosszú oldal), nem tartalmazza a felvonó árát illetve semmilyen ellátást/étkezést.
Inter Club Ungheria illetve Ac Milan Szurkolói Egyesület tagoknak 49.990 HUF.
Jelentkezéskor fizetendő 20.000HUF, a maradék pedig január 15.-ig fizetendő!
E:mail: [email protected] -
#12851 ja, biztos azért mert a BL meg az EL között nagy a zaj ;)))) -
#12850 hangosabban kiabáljál, nem hallom onnan lentről ;) -
#12849 kit érdekel h nem voltatok még b-ben, most 150 évig bl 4 közé se jutottok és scudetto se lesz vagy 20-30 évig :DDDDD
-
#12848 sztem még azt se tudja, egyedül az inter nem volt a b-ben -
Hunor88 #12847 Az olaszok is gyengültek meg a többi is erősödött... -
Hunor88 #12846 Akkor a Serbie B-ben és a következő évben repültek a szamarak és megtörtént a csoda :D. Persze ezt nem foghatjátok fel, ja de Szücsi, amikor a Milan feljutott a B-ből ismerős? :D -
#12845 hát Bayern akkor is elég masszív volt
Mostmár azért jóval erősebbek a németek is BVB,Schalke,Bayern
Az olaszok meg gyengültek szerintem azóta
a chievórol meg a jó ízlés határain belül nem tudok nyilatkozniXDXD -
#12844 ha Lazio,akkor Di Canio...
-
#12843 Hol volt akkor a német bajnokság? :D
És a Chievo? XDDDDDDDDDDDD -
#12842 Xd
ja igen + Mihajlovic is lemaradt:D:D stb........ -
#12841 igen igen
akkor még bivaly erős volt az egész Seria A -
#12840 A fehér tollat, meg Crespot kihagytad :D.
Amúgy az tényleg kurvajó csapat volt. -
#12839 mármint keretre -
#12838 championship manager 98/99ben Salas-Robbie Keane csatársorral földrészeket lehetett meghódítani :D kicsit erősebb volt az akkora Inter-Juve-Milan-Parma-Lazio, mint a mostani... -
#12837 Na ja, azt a csapatot szerettem meg anno Nesta miatt :)
Aztán átment a Milanba... :D -
#12836 Nem!
mindig is szimpatizáltam velük, főleg a régi nagy csapattal,Veron,Nesta,Negro,Simeone,C.Lopez,Salas,Nedved,Stam stb.......:D:D
birom őket, meg az irriducibillisek is jóarcnak tűnnekk:D:D -
#12835 Te csak Klose miatt szurkolsz nekik mi? :D -
#12834 Lazio nyert -
Hunor88 #12833 Miért van miden edzőn piros szalag? -
Hunor88 #12832 Hát azért jól kitömték szegény Pescara-t :D -
#12831 jaja nagyot néztem,hány gólt akar ez rúgatni a csapatával?! :DDD -
Hunor88 #12830 A végére a Napolinál 1 védő maradt Britos személyében, Gamberinit is és Cannavarot is lecserélte Mazzari :D -
#12829 Cavani durván csapatta Pescara ellen,5-1-re nyertek -
#12828 Hm én szezon elején fogadtam egy milanos kollégámmal hogy a Juvénak nagyobb lesz a gólkülönbsége mint ahány pontja lesz a Milannak. Eddig jó vagyok :D -
#12827 szücsy ez már sok :D -
Hunor88 #12826 Ez az! Mi? :D -
#12825 "Itt valami bűzlik!"
Mi? :D -
Hunor88 #12824 Állítólag valami olyasmin törik a fejüket a vezetők, hogy a Serie A-t lecsökkentenék 18 csapatosra.
Minek? Ettől még nem fogják az olasz csapatok megnyerni az EL-t. Nem hiszem el, először a stadionokat akarják "korszerűsíteni" (igen a koeff. pontokért:D), majd a szurkolást akarják tönkretenni, most még csökkentenék a csapatokat is. Itt valami bűzlik! -
#12823 tuti azé nem mentél még ki mert a vip páholyra gyűjtesz h kényelmes fotelba nézhesd a meccset :D -
#12822 fogtok engem ti még Milan meccsen látni! :D -
#12821 san siro elotti kocsmaba leulne vele :D -
#12820 baszod ez dúrván kényelmes lehet! kéne egy kis pohár,vagy üveg tartó bele,meg lábemelő!
És akkor irány a San Siro,nem szucsy? :DDDDD -
Hunor88 #12819 Nem is értem miért nemk ezdik el. Pedig az érne vagy 600 pontot :D -
#12818 mekkora fotellllllllllll -
#12817 az a balfasz inter leszopatott titeket idén már 4x
-
#12816 csoportmeccsek alatt elsősorban saját maguknak gyűjtik a pontokat a csapatok (jövő szezonban ki hányadik kalapba kerül), a kiesés rendszer számít bele leginkább az ország koeffjébe
hiába jut tovább ilyen hannover, gladbach, meg stuttgart, 1 kör után mennek haza, míg egy Napoli, főleg ha a bajnokság kezd elúszni, simán megnyerheti -
#12815 nagyon jó csapatuk van
nem lepne meg ha EL-döntőig mennének -
#12814 Metallist is oktat az EL-ben -
Azért az a portugál,ukrán kettős se akármi.
a portugálok még nem is olyan jók mert a porton kívül nem nagyon szoktak eredményt elérni, de az ukránoknak eggyre több csapatuk lesz ott.
Shaktar már most bl esélyes!
nem lehet őket se félválról venni már.