Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Itt már az a csoda, ha valaki nem érintett a bundabotrányban 😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Walter Mazzarri, a Napoli vezetõedzõje a mérkõzés utáni sajtótájékoztatón nem teljesen értett egyet a szurkolók (és a sajtó) elégedetlenkedésével: "Döntéseket kell hoznunk. Kritizáltak, amikor a Bajnokok Ligájában a legjobb csapattal álltunk ki, de a Serie A-ban csak az ötödik helyen zártunk, most pedig azért bántanak minket, mert rotáljuk a csapatot. Sokan azt kérdezik, miért nem játszik többet Lorenzo Insigne vagy Edu Vargas, de ma láthattuk, mekkora különbség van a Serie B és a chilei bajnokság, illetve az európai topfutball között."
wtf????????
Szar Bayern, szar Bayern :)
A Milannak szerintem meglesz a 2. hely, otthon játszanak a 2 "naggyal", és idegenben a gyenge Anderlechttel. Ennél a formánál szarabbul már nem tudnak játszani, csak jobb lehet. És ez a gyenge Milan sem kapott ki csak 1 góllal a Malaga otthonában (akit amúgy úgy beharangoztak, hogy "húdefaszacsapat, ehez képest nem dobtam hanyatt magam a játékuktól), akkor mi lesz, ha a bajnokságban gyõznek 1-2szer, megjön a játékosok önbizalma (netán közben még egy edzõváltás is lesz), akkor otthon egy x minimum kinéz a spanyolokkal, a másik 2 meccset meg illene hozni.
Tudom, túl sok a HA... 😄 De egy Milan drukkernek most másba nem nagyon van kapaszkodnia...
ezek az ukrán brazil kolónia csapata!
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Zenit és a milan is szar de én azt hiszem akkor is a zenit fogja elcsípni a második helyet.
És kinek mi a foci. Ha te a német valamit focinak nevezed, akkor ok 😄
jó de õ az írta a foci érdekli😄D😄
na most a foci és chievo összeegyeztethetelen😄😄😄olyan mint a politikus-igazmondás,stb..😄😄
viszont ha a foci érdekel miért nézel chievo meccseket, ott focit nem sokat láthatsz
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Nekem mondjuk elég az, hogy a tavalyi viszonylag biztos továbbjutások után idén már azért is küzdeniük kell.
A Juve szerintem akkor mehet tovább, ha otthon veri a Chelsea-t és elhoz egy pontot a Shakhtartól. Vagy fordítva, de a 4 pont mindenképp kell nekik.
Juventusból kinézem a továbbjutást de ebbõl a milanból nem.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Bl-be eléggé elúsztak sztem a reményeik milan sztem tuti kiesik a bl-bõl, juve meg kieshet akár.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
EL: dnipro-napoli 3-1,yb-udinese 3-1,pana-lazio 1-1,inter-partizan 1-0!
németek meg jól belehõztak, schalke,bayern,bvb,leverkusen,gladbach,hannover nyert,stuttgart x
hunor mennek a pontjaid...
az elmúlt 3 derbit mi nyertük, senkit nem érdekel milyen játékkal, csak az eredmény számít.
Yo, Bitch!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco