Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
szégyen ami a juve meccsen megy..

Yo, Bitch!

Csak a szokásos lesgól 😄
Effe88
a bologna-inter helyett igazán adhatnák a fio-laziot:S:S:S

Látszik, a BL-ben mindenkivel döntetlent játszanak. Ott már nincsenek ingyen tizenegyesek, meg ott egyenes a lesvonal, nem kerüli ki a Juve játékosokat<#nevetes1><#zavart1><#idiota> 😄
Count Adyn
mondod pont te akik lesgóllal nyertek tegnap?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Effe88
moggi<#idiota>

LasCar16
ma is jók a bírók a Catania - Juventus meccsen 😄

#acm

Mazzarri takarodj! Insigne az egyik legjobb játékos. Hihetetlen miket tud.
Itt már az a csoda, ha valaki nem érintett a bundabotrányban 😄
bakkerman
durván megmondta burkoltan Mazzarri,hogy Insigne meg Vargas egyelõre kalap szarok

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

a Napoli felkapott lett manapság...

lehet a napoli is szereti a bundáskenyeret

Effe88
Effe88
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/nem-kell-a-napoli-mez-a-napolyi-szurkoloknak-2185713

Walter Mazzarri, a Napoli vezetõedzõje a mérkõzés utáni sajtótájékoztatón nem teljesen értett egyet a szurkolók (és a sajtó) elégedetlenkedésével: "Döntéseket kell hoznunk. Kritizáltak, amikor a Bajnokok Ligájában a legjobb csapattal álltunk ki, de a Serie A-ban csak az ötödik helyen zártunk, most pedig azért bántanak minket, mert rotáljuk a csapatot. Sokan azt kérdezik, miért nem játszik többet Lorenzo Insigne vagy Edu Vargas, de ma láthattuk, mekkora különbség van a Serie B és a chilei bajnokság, illetve az európai topfutball között."

Ezt más forrásból is olvastam, ezek szerint ez igaz...
szucsy89
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/milan-silvio-berlusconit-negyeves-bortonbuntetesre-iteltek-2185711

wtf????????
<#nevetes1><#nevetes1><#shakehead>
Bocsánat 😄
Rudee
Ja hát lassan arról is lehetne beszélni, hogy a bajnokságban való bent maradás vagy a csoportból való továbbjutás fontosabb-e Milánóban 😄D

Szar Bayern, szar Bayern :)

szucsy89
több mint 30 komment, hát persze, hogy a koefficimicifaszompontok a téma 😄😄😄

A Milannak szerintem meglesz a 2. hely, otthon játszanak a 2 "naggyal", és idegenben a gyenge Anderlechttel. Ennél a formánál szarabbul már nem tudnak játszani, csak jobb lehet. És ez a gyenge Milan sem kapott ki csak 1 góllal a Malaga otthonában (akit amúgy úgy beharangoztak, hogy "húdefaszacsapat, ehez képest nem dobtam hanyatt magam a játékuktól), akkor mi lesz, ha a bajnokságban gyõznek 1-2szer, megjön a játékosok önbizalma (netán közben még egy edzõváltás is lesz), akkor otthon egy x minimum kinéz a spanyolokkal, a másik 2 meccset meg illene hozni.

Tudom, túl sok a HA... 😄 De egy Milan drukkernek most másba nem nagyon van kapaszkodnia...
bakkerman
ez igaz,inkább ukrán csapat a Kijev 😊

DasIsFuck
engem sértesz meg vele ha ezeket te ukránoknak hívod😄(mondjuk nicns közöm ukrajnához)
ezek az ukrán brazil kolónia csapata!

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Tyler1
Ha a Shakhtar veri a Nudligyárat, ami szinte borítékolható, akk már csak gk-val elõzhetik meg a biztos 2. helyrõl. De hogy Donetskben a Juve nem fog nyeri, az tuti.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

DasIsFuck
áá ezek a spanyolok nem pukkadnak idén, szerintem ebbe felesleges bízni.
Zenit és a milan is szar de én azt hiszem akkor is a zenit fogja elcsípni a második helyet.

Olvass vissza 😊
És kinek mi a foci. Ha te a német valamit focinak nevezed, akkor ok 😄
Effe88
XD
jó de õ az írta a foci érdekli😄D😄
na most a foci és chievo összeegyeztethetelen😄😄😄olyan mint a politikus-igazmondás,stb..😄😄

bakkerman
Chievo drukkerként mit nézzen bazmeg? 😄DDDDDDDDDDDDDDD

Effe88
:Seddig édekeletek😄😄na mindegy
viszont ha a foci érdekel miért nézel chievo meccseket, ott focit nem sokat láthatsz

Szerintem a Chelseat megfogja verni a Juventus, de az ukránokat nem. Nincs egy olyan csatár a Juventusban, aki tudná hozni a BL szintet, mert a helyzeteik megvannak. A középpálya jól dolgozik.
bakkerman
a BL-ben nem tudja ugyanazt a szintet hozni a Juve ezzel a 3-5-2-vel mint a bajnokságban,ezt mágnesPeti jól mondta,látszott ez a Chelsea ellen az elsõ félidõben,és az ukránok ellen is. Kiváncsian várom mint húz elõ Conte a tarsolyából,de az biztos,hogy vagy a Chelseat,vagy a Shakthart muszáj megverniük,nincs mese.

WuFraZselic
a Zenit is pont ugyanolyan szar, mint a Milan. plusz a Malaga is kipukkad elõbb utóbb, tavalyhoz képest gyengültek, a padjuk is megrövidült. a Milan otthon elkapja õket, a Zenit ellen is szereznek 1 pontot, és idegenben biztosan megverik ezt a rém gyenge Anderlechtet

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Rudee
Egyértelmû, a dánok ellen mind hozza a 3-3 pontot, a többiek ellen meg az eddigieknél jobb teljesítmény kell, ami nem érzõdik.

Rudee
Csak egy Milan indult idén 😄

Jó nagy hülyeséget írtam😄 A második Milan természetesen a Juventus...
Szerintem a Milannak több esélye van továbbjutni mint a Milannak... De majd meglátjuk, elvégre a Milannak Ibra miatt tovább kell jutni és meg is kell nyerni 😄
Mondtam a pontok nem érdekelnek, engem a foci érdekel 😊
Rudee
A Milannak annyi "elõnye" van, hogy otthon játszanak még 2x. Igaz egyik se lesz könnyû, de a 2. helyet megcsíphetik. Hátrány lehet, hogy ha nem verik meg a Málaga-t, akkor a spanyolok nyugodtan leadhatják az azt követõ meccsüket a Zenitnek. Így a zárómeccsen elég egy X is otthon az Anderlecht ellen, amivel elsõk. Ez esetben pedig az oroszok milánói vendégjátéka lesz a döntõ a másik továbbjutóról.
Nekem mondjuk elég az, hogy a tavalyi viszonylag biztos továbbjutások után idén már azért is küzdeniük kell.

A Juve szerintem akkor mehet tovább, ha otthon veri a Chelsea-t és elhoz egy pontot a Shakhtartól. Vagy fordítva, de a 4 pont mindenképp kell nekik.

Igen, az elõzõ fordulókhoz képest most megfordult minden. Viszont még nem dõlt el semmi.
DasIsFuck
Szerintem a zenit megelõzi ezt a milant.
Juventusból kinézem a továbbjutást de ebbõl a milanból nem.

WuFraZselic
már nem azért, de miért esne ki a Milan? tudtommal több pontjuk van, mint a Juventusnak, és látva, hogy mennyire pocsék a Zenit, simán meglesz a 2. helyük. a Juventus kiesésére több esélyt látok

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bakkerman
hát,elõzni tuti nem fognak,Schalke,Dortmund,Bayern nagyon közel áll a továbbjutáshoz,EL-ben Leverkusen,Hannover is valszeg továbbjut,de a Gladbach is esélyes. Míg az olaszoknál BL-bõl kiesik a Milan,Juventusnak is rezeg a léc. EL-ben Inter továbbjut,Lazio is esélyes,Udinese,Napoli kettõsnek meg elkell kezdeniük nyerni. Még az a csúfság is megeshet,hogy tavasszal az EL-ben látjuk az Inter,Milan,Juve hármast 😄DDD Na az lenne az utolsó szeg az olasz foci koporsójára.

DasIsFuck
szerintem nekik hátrafelé kel e-tekintetbe nézniük inkább.
Bl-be eléggé elúsztak sztem a reményeik milan sztem tuti kiesik a bl-bõl, juve meg kieshet akár.

bakkerman
esküszöm neked azért néztem be ebbe a topikba már most reggel,hátha éjszaka ment a "pontosztás" meg az esélylatolgatás,hogy vajon jövõre a világ legjobb bajnoksága lesz-e a zolasz 😄D

Rockynhooo
Állandóan ezekkel a szar pontokkal vagytok megáldva <#taps>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rudee
És az "üldözõk" közt is voltak pontszerzõk: Porto, PSG, Lyon, Bordeaux.

Effe88
BL: nordjelland-juve 1-1,malaga-milan 1-0
EL: dnipro-napoli 3-1,yb-udinese 3-1,pana-lazio 1-1,inter-partizan 1-0!

németek meg jól belehõztak, schalke,bayern,bvb,leverkusen,gladbach,hannover nyert,stuttgart x

hunor mennek a pontjaid...

szucsy89
de akkor ne írja hogy ROMMÁ... mákoltatok egy gólt 3ból 2x, aztán beálltatok védekezni... kurva nagy rommáverés 😄DDDDDDDDDDD mondjuk matyinak elnézem, õ buta
ForzaInter
kit érdekel, hogy játszottunk.

az elmúlt 3 derbit mi nyertük, senkit nem érdekel milyen játékkal, csak az eredmény számít.

Yo, Bitch!

LasCar16
az elmúlt 2,5 évben volt 1 jó meccsetek ellenünk 😛

#acm

szabii98
XD

I met God. She's black

limperatore
dehogyis, inkább látom azt h mindig rommá verjük õket 😄D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szabii98
limperatoren múlna, számûzte volna a milant a serie cbe 100 évre xD

I met God. She's black