Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
0 hozáértés van a sportklubnál, kommentátor ill. mûsorvezetés szempontból mindenképp...

Effe88
kokó a Lazióról😄😄
"akkor most nézzük meg miért ilyen jó most ez a kis csapat"

azért kis csapat sose volt

bakkerman
+1 😄DDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
hát engem nem hiszem, hogy hülyének néznek
nem szoktam olyanokat írni, hogy a németek csak a stadionjaik miatt kapnak el meg bl helyeket😄😄😄
meg nem írok olyat, hogy a regionalliga(német 4.oszty) jobb mint a premier liga😄😄

de nem baj, folytassad csak😄😄
engem nem zavar😄

Na mindegy, hagyjuk egymást, mertz az a vicces, hogy egymást tartjuk hülyének, egymáson nevetünk, közben minket mindenki hülyének tart és mindenki rajtunk nevet 😄
Köszönöm, ez kellett 😄
Közben vezet a Kazan (meg a Genk is 😞)
szucsy89
na én meg nyomtam rá egy pozitívat! 😄
"hülye kommentre hülye komment"...
Effe88
ráadásul ezt írtam neki
"jajj messze még az idény vége
amúgy inkább a portugálok és a franciák teljesítményét sasold
ne,hogy beérjenek mert 1 pontra vannak"
szerinte ez hülye komment voltD:😄na mindegy

erre válaszul jött,hogy a seria b jobb mint a német bajnokság😄😄 nem tudom, hogy kapcsolodott ide, de mindegy õ tudja😄😄

õ csinál hülyét magából én csak jegyzetelek és röhögök😄:dkb😄😄

Kaptam negatív szavazatot, nem hiszem 😄
szucsy89
sztem tök jóindulatból írta, nyugi 😄
Te tényleg ennyire buta vagy?
Tudod van az a "szólás", hogy hülye kérdésre hülye válasz. Na akkor ez alapján hülye kommentre hülye komment. Csak az a baj, hogy ezeket te komolyan veszed. Nem véletlenül van a komment végén az az idiótaság, hogy "😄". Bár nyilván érted és így akarsz belõlem hülyét csinálni...
Effe88
Mor3llo ezt sasold😄😄!!!

újabb gyöngyszem:😄😄😄:

"A Serie B összefoglalót most néztem meg és komolyan jobb mint a német 😄 "

Igen messze még a Juve - Milan BL döntõ 😉
Egyébként nem érdekel hogy hanyadik az olasz bajnokság ebben a buta ranglistán addig, amíg ilyen élvezetes az olasz foci. A Serie B összefoglalót most néztem meg és komolyan jobb mint a német 😄 De tudom, nem ez alapján dõl el.
De nem fogják komolyan venni 😊
Szerencsére/sajnos a Napoli, Lazio, Inter, Udinese olyan erõsek lettek, hogy mindegyiknek van esélye 3. helyre a bajnokságban, és nem az EL fogja ezt tönkretenni...
Effe88
jajj messze még az idény vége
amúgy inkább a portugálok és a franciák teljesítményét sasold
ne,hogy beérjenek mert 1 pontra vannak

szucsy89
😄DDDD
Jobban hangzik mint a végén a Milan 😄 😄 😄
szucsy89
Nembaj, valami örömünk had legyen már... egyébként most az EL miatt közelebb kerülhetünk, Inter, Napoli, Lazio, Udinese mind a 4en ott vannak, és hát HA komolyan veszik nagyon sokáig elmehet mindegyik.
Értem, köszi az infokat 😊
De jobb mintha kikaptunk volna...
Rudee
A szerzett pontot még le kell osztani 6-tal, ami az induló csapatok száma. Sokat nem ér, csak ha a rivális nemzetek kikapnak.

Szar Bayern, szar Bayern :)

szucsy89
Aszondja a végén Forza Chievo 😄SDSASD😄dsA
Ezeket a pontokat figyelembe véve, a Napoli most gyûjtött nekünk egy párat! Az Udinesenek örüljünk, hogy a végén kiegyenlített. Még jön a Lazio meg az Inter is.
Addig az elõttünk álló németek két döntetlent értek el. Nem tudom, hogy a Stuttgart meg a Mönchengladbach milyen erõt képviselnek még, de a Limassol és a Steaua ellen 1-1 döntetlent értek el, nekik még hátra van a Hannover és a Leverkusen.
A mögöttünk lévõ franciák, Bordeaux és Marseille játszott, a Bordeaux simán nyert, a Marseille pedig bravúrosan egyenlített.
Forza Chievo!
9csöves9
nem errõl van szó. hanem arról, hogy egy teljesen kiegyenlített meccsen(ahol addig a Juventusnak voltak nagyobb helyzetei) lõtt a Chelsea a semmibõl két átlövés gólt és már csattogtatod is a billt hogy ennyit a nagy Juvéról.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

szucsy89
miért, utána Vidal mibõl lõtt szépítõ gólt? 2-0 után írtam, de rendesen rámcáfoltak... és bármilyen hihetetlen, de tegnap a Juvénak szurkoltam, bár nem a koefficiensek miatt, azokra már régóta szarok 😄
9csöves9
tehát ezt akkor írtad, miután a Chelsea talált két gólt átlövésbõl.aha.

bakkerman
Juve pozitív csalódás,meccs elõtt azt hittem a Chelsea simán nyer(2-0-át tippeltem),de remekül helytállt egy erõsebb csapat ellen a Juve,sõt 2. félidõben jól is játszottak,ami a Stamford Bridgen nagy szó,fõleg olasz csapatnak!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

limperatore
te mindig beégsz, ti meg mekkora szarok voltatok az anderlecht ellen

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Grove4
<#eljen>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

szucsy89
2-0 után írtam, azért kiváncsi vagyok, hogy akkor ki gondolta volna hogy ez lesz a vége. tényleg megérdemelték az x-et a 2. félidei játékukkal.
ForzaInter
jobban játszottak végig mint a bl gyõztes chelsea. jó nagy csalódás tényleg a játékuk😄

Yo, Bitch!

Effe88
jó van na😄😄
bocs😄

szucsy89
2-2 már közben, durván felszívták magukat... 😄

mi meg szarok vagyunk, ez tény, nem kell minden hsz-ben szembesíteni vele 😄DD
Effe88
csak egy erõs cselzi ellen játszik
ti pedig egy harmat gyenge andrelectel nem bírtatok otthon😄😄😄(pedig kb. bl leggyengébb csapata 😄😄)

ForzaInter
ja ez nem a serie a ahol kb ötször körbenézhetsz mire lepasszolod a labdát😄

Yo, Bitch!

szucsy89
Nem tudom, lehet hogy csak én vagyok így vele, de én többet vártam a Juvétól, nekem csalódás kicsit a játékuk. Persze így hogy Vidal lõtt egy gólt, még benne van a meccsben akár a fordítás is.

Azért öröm látni, hogy Pirlo már-már a Milanos "fénykorát" idézi, 3-4 eladott labda, 0 futómennyiség, talán a szünetben szólni kéne neki, hogy ez már a BL... 😄
De legalább a BL-ben egymásnak szurkolni! Vagy nem egymást fikázni...
Grove4
??????????

Ez a nagy Juventus abszolút játékban van a Chelseavel, a Milanod bûnszar játékkal az Anderlechttel nem bírt.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

szucsy89
na ennyit a nagy Juventusról...
A Chievo is top csapat volt a 2000-es évek elején, meg az is lesz 😊
Egyébként köszönöm ezt a kommentet 😊
Nem kell EL-ban indulni, ahhoz hogy szurkoljak/szeressem õket. Egyszerûen õk a legjobbak. 😊 Igazából ettõl az évtõl kezdve nem is érdekel, hogy az olaszoknak hány BL/EL helyük van. Az a lényeg, hogy a Hellas feljusson és jól elverjük õket 😄 😄 (mi meg ne essünk ki, erõsödjünk pénzben és játékosokban).
Rudee
Olaszoknak is járna a pont, ha nem szórakoznák el.

Inter az EL selejtezõben 2 hazai vereséggel, tegnap a Milan. Ma szerintem megint nem lesz gyõzelmük.

Szar Bayern, szar Bayern :)

szucsy89
sajnos ezen még én is felnevettem 😄
Effe88
😄😄😄

Mor3llo
olvass vissza kb 1 oldalt, nem erre gondoltam 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Rockynhooo
akkor már inkább Ronaldinho az kokozik meg iszik <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Effe88
jóvan má robinnyó😄😄😄
amúgy én is kis csapatnak szurkolok
hajrá makkoshottyka

Effe88
😄😄😄
hunor logika😄😄

9csöves9
azthittem az már tiszta, hogy a németek EL teljesítménye miatt jár a több BL hely. szerintem is érthetetlen,de ez van😊