13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#12772 fúú az udinese othon is 3-1-re ég a young boys ellen:D -
#12771 plz számoljátok ki nekem ki mennyi pontot gyűjtött tegnap. Illetve majd a mait is meg csütörtökit is kérném. A végén egy összesített eredményt is. -
#12770 nyilván ez ilyen aktuális állás, de azért durva lenne ha az ukránok beelőznék a franciákat:D
ha az olaszok maradnak is a 4.-ek idény végére de az ukránok akár beelőzhetik a franciákat:D -
#12769 várjuk még meg a mai meg holnapi napot azért,lehet a Milan ma összekapar 1 pontot -
#12768 Na akkor pontozzunk megint egy kicsit:D
Eddig úgy néz ki, hogy az Ukránok és a Franciák is az olaszok előtt vannak:) -
#12767 Lazioval mi lett -
#12766 Köszi legalább egy jót röhögtem:DDDDD -
#12765 55000 ft-t nyertem szücsy :DDDDDDD -
#12764 ja, és már csak abban reménykedem, hogy nem raktad meg az intert :SSSSS még ha nyertél is, az már sok lenne nekem :DSSD:SDSD -
#12763 hm, hát végülis így is örülök :D ha nem ti, legalább a juve drukkerek szoptak, sőt, még a veretlenségük is megszakadt :D
mindenben van valami jó :P
mondjuk a mixem elment :DSD:SDS -
#12762 megint beégett:D:D:D -
#12761 szücsy tökorrú maradtál, jó8 tökorrú -
#12760 azért tökorrú milyen kemény
"de azt a napot ne várjátok, nem fogom visszafogni magam az inter topikban ;) "
:DSA:D:SAD:ASD::D menő gyerek :D
NEM FOGJA VISSZA MAGÁT :DDDDDDDDD -
#12759 :DDDDDDDDDDDDD még ezt sem tudja hogy mikor van a meccs
tökorrú olyan aranyos vagy :DDD -
#12758 Ti is onnan nézitek, úgyhogy csend van -
#12757 :DDDDDDDDD -
#12756 jó hogy mondtad neki mert amúgy leült volna vasárnap este a kényelmes foteljébe, és várta volna a meccset:D:D -
#12755 "bajnoki címről szerintem egyik Interes sem beszél..."
de, Matyi :D -
#12754 miért ne lehetnénk "elszállva", a tavalyi hullagyenge szezon után? amúgy senki sincs elszállva, BL-ben akarunk indulni, bajnoki címről szerintem egyik Interes sem beszél...
nekünk legalább van valami pozitív a játékunkban, nektek a lesgóllal megvert Genoa meccsen kívül mostanság nem jutott túl sok belőle
"11esekkel meg piros lapokkal" - kérlek fejtsd ki a többesszámot. meg mutasd meg, hogy melyik nem volt jogos a felsoroltak közül -
#12753 Holnap lesz a meccs... -
#12752 Nem fogok különösebben örülni ha a Juve nyer, csak nagyon el vagytok szállva magatoktól, hogy az EL-ben meg tudjátok verni a Hajdukot meg ilyen Sampdoriákat a bajnokságban 11esekkel meg piros lapokkal... ellenünk is volt egy gólotok az első percben és bekkeltetek végig, a "rémgyenge Milan ellen". Csak jó lenne, ha már helyre kerülnétek. -
#12751 ennyi öröme maradt már csak, hogy azt várja mikor kapunk ki:D
szánalmas de mit várunk egy milanistától:D pláne ha szücsinek hívják vagyis fotelnak:D -
#12750 tehát ha Juve megveri az Intert, akkor majd te Milanosként megmondod a frankót...? -
#12749 de azt a napot ne várjátok, nem fogom visszafogni magam az inter topikban ;) -
#12748 nagy az arc, egészen vasárnap estig, akkor kipukkan az interes buborék és helyre kerültök :D -
#12747 más kategóriába vannak jelenleg,2013 nyarától meg más osztályba is lesznek -
#12746 ők már más kategóriaba tartoznak:D -
#12745 de, a milan :D -
#12744 igen világ legszórakoztatóbb csapata a roma, még egy ilyen bohóc csapat nincs európában:D -
Hunor88 #12743 Akkor kihez hasonlítsa magát? Olyanhoz, akitől jobb? Akkor nem lesz előrelépés... -
#12742 Ez hülye. Van igazság abban amit mond, de Mourinhohoz hasonlítani magát... kicsit szenilis az öreg. -
#12741 nagy tag :D -
Hunor88 #12740 Hát ilyen esőben egy kisebb lökéstől is lehet nagyot esni. Szerintem megadható volt, ha azt nézzük Milito nem szokott nagyon színészkedni, meg el is sodorta a védő őt. Sárga minimum, de a piros tényleg vitatható, mert utolsó ember volt? -
#12739 Zeman
"Az én csapatom játssza a focit. Fabio Capellót és José Mourinhót zseniként tisztelik, mert a csapataik nyernek, de csak azért nyernek, mert náluk vannak a legjobb játékosok. A halott nagyapámat is a helyükre ültethetném, azok a csapatok akkor is nyernének." -
#12738 gólhelyzetben lévő csatár ellen szabálytalankodott, ezért kapott pirosat costa. a tizenegyes pedig jogos volt teljesen, nézzétek vissza és meglátjátok. persze piros-fekete és fekete-fehér szemüvegen keresztül más a helyzet:D -
#12737 ekkorát nem lökött rajta... de ezt hátulról másképp látszott. -
#12736 én Juvésként azt mondom, hogy ebből a szögből nem lehet megállapítani, hogy jogos volt-e.
ha volt lökés, akkor jogos a tizenegyes, és ha azt megadta, a piros lapot sem lehet vitatni...
viszont másik szemszögből elég elkeserítő, amerre a futball halad (halad? már ott is van...). itt a színészkedésre gondolok. na nem csak az egyértelmű, busqets-i dolgokra, hanem pl. itt ez a Milito-eset: most teljesen függetlenül attól, hogy mely csapat melyik játékosa követte el a dolgot: ha volt is kontaktus, az nagyon minimális volt, de a csatár meg sem próbál küzdeni, talpon maradni. könnyebb elesni, és 11-ről bebaszni. jó, nyilván, az a biztosabb, de valahogy ez régebben (még annyira nem is régen) másképp volt. -
#12735 a tizenegyesbe kár belekötni, a pirosat lehet vitatni
de nem pont az Udinese kapusát állították ki egy bizonyos csapat ellen? bár az ilyenkor el van felejtve gondolom :) -
#12734 te tökorrú meg maradj csendben mert te folyamtosan égeted magad a butaságaiddal, ezért vagy te a tökorrú :))))
-
#12733 vagy jogos vagy nem
olyan nincs h meglehet adni, gólhelyzetben elsodorták ez 11es