Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"akkor most nézzük meg miért ilyen jó most ez a kis csapat"
azért kis csapat sose volt
nem szoktam olyanokat írni, hogy a németek csak a stadionjaik miatt kapnak el meg bl helyeket😄😄😄
meg nem írok olyat, hogy a regionalliga(német 4.oszty) jobb mint a premier liga😄😄
de nem baj, folytassad csak😄😄
engem nem zavar😄
"jajj messze még az idény vége
amúgy inkább a portugálok és a franciák teljesítményét sasold
ne,hogy beérjenek mert 1 pontra vannak"
szerinte ez hülye komment voltD:😄na mindegy
erre válaszul jött,hogy a seria b jobb mint a német bajnokság😄😄 nem tudom, hogy kapcsolodott ide, de mindegy õ tudja😄😄
õ csinál hülyét magából én csak jegyzetelek és röhögök😄:dkb😄😄
Tudod van az a "szólás", hogy hülye kérdésre hülye válasz. Na akkor ez alapján hülye kommentre hülye komment. Csak az a baj, hogy ezeket te komolyan veszed. Nem véletlenül van a komment végén az az idiótaság, hogy "😄". Bár nyilván érted és így akarsz belõlem hülyét csinálni...
újabb gyöngyszem:😄😄😄:
"A Serie B összefoglalót most néztem meg és komolyan jobb mint a német 😄 "
Egyébként nem érdekel hogy hanyadik az olasz bajnokság ebben a buta ranglistán addig, amíg ilyen élvezetes az olasz foci. A Serie B összefoglalót most néztem meg és komolyan jobb mint a német 😄 De tudom, nem ez alapján dõl el.
Szerencsére/sajnos a Napoli, Lazio, Inter, Udinese olyan erõsek lettek, hogy mindegyiknek van esélye 3. helyre a bajnokságban, és nem az EL fogja ezt tönkretenni...
amúgy inkább a portugálok és a franciák teljesítményét sasold
ne,hogy beérjenek mert 1 pontra vannak
De jobb mintha kikaptunk volna...
Szar Bayern, szar Bayern :)
Addig az elõttünk álló németek két döntetlent értek el. Nem tudom, hogy a Stuttgart meg a Mönchengladbach milyen erõt képviselnek még, de a Limassol és a Steaua ellen 1-1 döntetlent értek el, nekik még hátra van a Hannover és a Leverkusen.
A mögöttünk lévõ franciák, Bordeaux és Marseille játszott, a Bordeaux simán nyert, a Marseille pedig bravúrosan egyenlített.
Forza Chievo!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Yo, Bitch!
mi meg szarok vagyunk, ez tény, nem kell minden hsz-ben szembesíteni vele 😄DD
ti pedig egy harmat gyenge andrelectel nem bírtatok otthon😄😄😄(pedig kb. bl leggyengébb csapata 😄😄)
Azért öröm látni, hogy Pirlo már-már a Milanos "fénykorát" idézi, 3-4 eladott labda, 0 futómennyiség, talán a szünetben szólni kéne neki, hogy ez már a BL... 😄
Ez a nagy Juventus abszolút játékban van a Chelseavel, a Milanod bûnszar játékkal az Anderlechttel nem bírt.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Egyébként köszönöm ezt a kommentet 😊
Inter az EL selejtezõben 2 hazai vereséggel, tegnap a Milan. Ma szerintem megint nem lesz gyõzelmük.
Szar Bayern, szar Bayern :)
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"