13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#6403 Berlusconi-kupa, minden évben megrendezik, csak a 2006-os elcsúszott, január 6. SportKlub, 16:55 asszem. -
Zséé #6402 ez milyen meccs lesz és mikor? -
Csesza #6401 akinek nincs? -
#6400 Akinek SportKlubja az ne szarjon be mert lesz stream a Milan-Juve Berlusconi izére. -
#6399 ok, kösz -
#6398 ilyen minőséget hoz neked Miket -
#6397 Például ez nem tűnik rossznak. Még a 3 csillagosból.
De a Buffon mezeken picit sztem el van csúszva az elején a szám, meg egy gondom van ezekkel: Thaiföldön vannak. Nem igazán bízom bennük. De ha veszek azt úgyis Magyarországon teszem, ezeket csak nézegetni merem. :D
Kösz a segítségeket! -
#6396 azért is kérdem, mert gagyit nem akarok hozatni, ha utánzatot, replikát veszek, azt a piacon teszem, mert lehet h Pumára nem lesz pénz, a Juve-mezemet meg 2,5k-ért piacon vettem és elég jó. -
#6395 és pesten akár át is lehet venni :) -
#6394 szvsz sz.tem is vaterás miket-től vegyél mezt
innen többen is tőle vásároltunk
[email protected]
[email protected]
megírod milyen mez kell, mivel legyen feliratozva, méret, ár etc.
9500Ft volt mikor legutoljára vásároltam tőle
(ha előre utalsz nincs pk) -
#6393 hát nem tudom, de aztán nehogy átverjenek valami gagyival :D
mondjuk Miket is onnan szerválja sztem a mezeket kb 20 dolcsiért+posta,
én is most vettem tőle egyet a vaterán, csak még nem jött meg neki :D...
de gabber szerint jó cuccokat hoz(mondjuk 9500ft, de így sem annyira drága, mintha boltban venném) -
#6392 BUEK!!! -
#6391 Be kellene szereznem 1 olasz válogatott mezt, most nézem az ebayt, 4 csillagos mezek vannak 10-20 dollárért +szállítás, ez hogy lehet? -
#6390 :P -
#6389 jaja ezt az idényt még ott kell töltenie sajnos,jövőre elég idős lesz hogy bemutatkozzon a nagyok között -
#6388 http://www.soccer-desktop.com/record.php?pid=1526 -
#6387 zsirkirályak Lali -
#6386 primaverában? :O -
#6385 köszönjük, nagyon jók, bár nekem az utolsót nem hozza be -
#6384 pár vólpeppör
1.
2.
3.
4.
5. -
#6383 sőt játszani is fog :O -
#6382 az persze visszatér, hogyne :) -
#6381 Mai blikkben is olvastam ezt, tök komolyan csámcsog rajta, nagyon beették:DDD -
Csesza #6380 Én is azt hinném, ha csak azt olvasnám el, hogy "Collina’s comeback" :) -
#6379 na akkor az:P hiányos az angol tudásom:(( -
#6378 technikai tanácsadó lesz a bírók szövetségében:) -
#6377 Collina’s comeback
Thursday 28 December, 2006
Italy’s most famous referee Pierluigi Collina is set to take an active role in the game once again as a technical adviser to the Association of Italian Referees.
One of the game’s most respected officials, Collina became something of a cult figure all over the football world before his retirement in 2005.
The Bologna-born financial adviser has been working for Sky Italia since his exit after signing a two-year contract worth around £470,000.
However, he has now opted to take the role of technical adviser to the nation’s officials – a voluntary post.
“I’ve talked things through with Sky and we found a way that this can suit everyone,” he explained.
“In my opinion the preparation of referees is a crucial part of the profession. The work interests me and I’m sure it’ll be a great success.”
Meanwhile, the chief of the Association of Italian Referees Cesare Gussoni will take charge of the appointment of referees for Serie A and B matches while a permanent replacement for Stefano Tedeschi is sought.
Tedeschi unexpectedly quit after less than six months in the job and there had been speculation that Collina would take his position.
nem teljesen értem a cikket de mintha lenne rá esély hogy Collina visszatérhet... -
#6376 14:18 - Spanyolországban ma, tehát december 28-án ünneplik a "Bolondok napját". Ezt az alkalmat kihasználta több ibériai sajtó is. A Marca szerint Cannavaro helyett Zidane a FIFA Év játékosa, míg a katalán Sport szerint David Beckham az FC Barcelona labdarúgója lesz. Természetesen ezeknek a hírek minden valóságalapot nélkülöznek.
kicsit máshogy :) -
#6375 az, hálisten :p
de NSO elég frankón bedőlt nekik :)
"Alighanem a spanyol újságírók is előállnak egy-egy szilveszteri tréfával az újév közeledtével, s két lapban is erősen megkérdőjelezhető, sőt inkább megkacagtató hírek jelentek meg. A katalán 'Sport' azzal jelentkezett, hogy David Beckham a következő nyártól Barca mezben fog futballozni, a fővárosi 'Marca' pedig odaítélte a FIFA 'Év Játékosa' díjat Zidane-nak. A hírek a következőképpen szólnak komoly tálalásban, de valóságtartalmuk aligha van, így csak a nevetni vágyóknak ajánljuk az elolvasását..." -
#6374 szerintem kamu,a marcan kívűl más nem írt róla -
#6373 Nem Cannavaro, hanem Zidane az Év Játékosa a FIFA-nál?
Elszámolt szavazatok: Spanyolországban úgy tudják “kis” tévedés történt a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnél, amikor összesítették az Év Játékosára beérkezett voksokat: a kihirdetett győztes olasz aranylabdás, Fabio Cannavaro végül csak a második helyre fért oda. A FIFA tagországainak szövetségi kapitányait és a nemzeti együttesek csapatkapitányait kéri fel a szavazásra, mindenki három-három játékosra voksolhat.
A FIFA másfél héttel ezelőtt a zürichi ünnepélyes gálán adta át a díjazottaknak az elismerést. A legrangosabb vetélkedést, a férfiak küzdelmét nagy csatában az olasz világbajnok védő, Fabio Cannavaro nyerte, aki idén az Aranylabdát is begyűjtötte.
Az olasz középhátvéd bajnok lett az olasz Juventus színeiben – igaz ezt később a bundabotrány miatt elvették a torinóiaktól -, majd a válogatottal is aranyérmes lett a németországi vb-n.
Ezt követően viszont feledhető őszt nyújtott Madridban, ezen felbuzdulva már az aranyladás elismerését is többen kétkedve fogadták. A FIFA-elsőség után – amely egyben megerősítette a futballista egyeduralkodását 2006-ban – a kritikusok egy része belenyugodott a megváltoztathatatlanba, más részük viszont még “hangosabban” kritizálta az olaszt, elsősorban a Realban nyújtott őszi produkciója okán.
A futballtól a németországi vb-t követően visszavonult Zidane december 30-án Monacóban egy miniceremónián utólag kapná meg az elismerést, amely neki így már a negyedik lenne.
A francia irányító először 1998-ban, majd két évre rá 2000-ben kapta meg a szűkebb értelemben vett szakmai elismerését, míg legutóbb 2003-ban diadalmaskodott ebben a versengésben.
A 2006-s FIFA Év játékosa szavazáson tehát Cannavaro végül csak második lett, míg a brazil Ronaldinho mindenfajta szavazatszámolás ellenére is meg tudta őrizni harmadik helyét.
by NSO -
#6372 2006-12-24
Karácsonyi meglepetés az olaszoknak: Totti a válogatottban!
Külföldi labdarúgás
Roberto Donadoni bejelentette, hogy részéről karácsonyi meglepetésként azzal tudna kedveskedni az olasz futballdrukkereknek, hogy újra megnyeri a válogatottnak Francesco Tottit. A Roma világbajnok klasszisa egyelőre nem reagált a meghívásra.
- Francesco elképesztő formában futballozik az utóbbi időben. Egyértelmű, hogy ő az oka a Roma remek szereplésének. Én már döntöttem: Totti újra válogatott lesz! A többi rajta múlik, de ha tartja magát a korábban mebeszéltekhez, akkor márciustól újra övé a 10-es mez a Squaddra Azzurrában - mondta Donadoni.
Totti egyelőre nem kívánta kommentálni a szövetségi kapitány szavait, de a Roma vezetőedzője, Luciano Spalletti megígérte, hogy a maga részéről mindent megtesz majd azért, hogy a Farkasok kapitányát meggyőzze, vissza kell térnie a válogatottba.
Eldönthetné már, mit akar! -
#6371 Natale allegro ! (ha jól működött a fordító berendezés :D) -
#6370 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket az Olasz foci szerelmeseinek! :) -
#6369 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket a Dél-Olasz foci szerelmeseinek :) -
#6368 Én is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok !!! -
#6367 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok az Olasz foci szerelmeseinek!^^
-
#6366 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket az Olasz foci szerelmeseinek! -
#6365 Megbukott a doppingteszten a Milan csatára -
#6364 :DDDDDd