Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iori
juve-serie b + pontlevonás
fiorentina-serie b
lazio-serie b
milan- no bl, de marad serie A

remélem jól fordítottam ezeket

I love this game!

Hegeace
Én meg nem értem mit mondanak. :S

Heló szia remélem hogy vagy

bmffm856
nekem nincsen raiunom...:S 😞😞

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Palinko
létszi a végertedményt majd írd....
DJ Bee18
mindenki eltûnt a focitopicokból, biztos nézik 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

bmffm856
akinek van Rai Unoja kapcsioljon oda, mert élõben nyomják az ítélethirdetés most...

<úgy izgul, hogy a torkában dobog a szíve>

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Palinko
de ez nem biztos,hogy így lesz.fellebbezés,meg nem hivatalos még...
lehallgattak egy telefonbeszélgetést, a játékosok tuti nem tudtak semmit...
de mindegy mostmár

Palinko
hát a játékosok nem érdemelték meg.õk szopták emg legjobban.a juve játékosai csak élvezhették a gyõzelem ízét,miközben a klubjuk agyonrakereste magát.ja a játékosok nem tehetnek semmirõl.de még is valahogy hibásnak érzem õket.pedig tényleg nem tehetnek róla.kül azt sme tudom,hogy hogy robbant ki a botrány...
egyik csapat sem érdemelte meg....nem a játékosok tehetnek arról ami történt...de ez van

Palinko
ja kül én milan fan vagyok,azért írtam.sose lehet tudni.de legjobban a juve érdemelte meg amit kapott.a többiek talán nem annyira.csak nem tom,miért nems zerepelhet ajuve,milan a bl ben?
DJ Bee18
hát -15 pontból nem valószínû 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

jó mondjuk nekem mindegy, Gilardino-t amúgy is csipázom, de nem lesz könnyû

Palinko
haha a juve maffia megszopta (mind a 3 csapat benne volt 😄) a Milan emg megúszta. most megvan az öröm 😄
Palinko
pedig milan nyer 😄
a fenébe...
akkor b ligát a végére megnyerik a fiúk(Juve) remélem
az a ligában meg remélem akkor Roma vagy Palermo nyer(ne nyerjen Milan ezek után, Inter meg...)

Palinko
én már be is tettem.kár,hogy nincs az egész csapatról vmi ilyen jellegû...
Palinko
én már be is tettem.kár,hogy nincs az egész csapatról vmi ilyen jellegû...
McFrost
most olvastam , hogy a Gazzetta már tudni véli a büntiket:
Juve---> B , -20 pont
Fio---> B , -10 pont
Lazio---> , -6 v 7 pont
és !!!!!!!!!!!!!!!!
Milan---> A , -15 pont , BL nuku
Berluszkóni nagy szarzsák!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

tormy
Talaltam egy jo kis Del Piero wallapapert, talan valaki be akarja majd tenni desktopnak.

Preview:

Nagy kep:
http://www.football-rumours.com/images/1delpiero.jpg

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

gabber_saviola
hát nem 😊

Sempre Zamparini

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
<#wow2>

Zamparini se szarral gurigázik

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
be 😊

Zamaparini meg tárgyal Lippivel -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
Materazzit beidézte a Fifa...

gabber_saviola
Forza Donadoni <#vigyor3>

9csöves9
<#eljen>

"A Pápa német, az Isten olasz"

9csöves9
a nagy zidánozás közepette,Donadoni kinevezése szóba sem került

sok sikert neki,bár én sosem szerettem ha egy jó játékostól azt várják,hogy nagy edzõ legyen

mondjuk a Livornoval már tett le valamit az asztalra

BADE
ez is jó😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

France men

És itt miért Zizut állították ki?? Nem értem 😄DD

München ist ROT!!!

BADE

Christiansen
<#wow2><#eljen><#worship>

nem badarság, mostanában kicsit érzékeny ilyenre a közvélemény, ettõl függetlenül nem szabadna elvenni a kupát...

Materazzi-t el kell tiltani 2 évre és kész, Zidane-tól meg elvenni az aranylabdát...
Az ilyen durvább eltiltások már más sportban is bevett szokások - pl. vízilabda...

Az olaszok meg maradjanak VB-k...

http://gaborszantai.co.uk/

BADE
szerintem nem is akarja,nem hordár õ,hogy más cuccait vigye.
Egyébként megtalálták a párjukat,szerintem össze is házasodhatnánk.
Itt van egy kis ráadás:

grebber
Elmondom Materazzi a cipöjét nem vihetné Zidannak!!!!

Next PC upgrade: 2022

BADE
kár arról beszélni,hogy esetleg elveszik a kupát,ilyet senki sem gondolhat komolyan,az egész világ rajtuk röhögne,ha megtennék
Ez a Materazzi-Zidane ügy pedig szintén a vicc kategóriájába sorolható.Ilyen szídások sajnos bennevannak a fociban,ha nem tetszik vonuljon nyugdíjba.(meg is tette,lehet ezért?😊)

Kizart hogy buntetes legyen, ugyanis Zidane is elismerte hogy Materazzi nem rasszista megjegyzest tett, igy nincs mirol beszelni.

tigeroo
Aztán jövõre bevezetik: az a csapat amelyik elõbb kap piros lapot, az veszít..?!
<#hehe><#zavart1>
nem lesz büntetés, kizártnak tartom,

Bandee1987
nem lehet 1 játékos miatt 1 egész csapatot, sõt nemzetet büntetni...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
az egy dolog, ha materazzit megbüntetik valamiért...de ha a vb aranyat elveszik, akkor nincs igazság a Földön...de szerintem nem veszik el, mert az óriási felháborodást vívna ki, másrészt ennyi erõvel zidane fejesénél akkor a francia csapatot is kizárhatták volna egybõl(ami ugye szintén nagy badarságnak hangzik)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Messi6502
Persze

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Palinko
nem vagyok túl jártas a témában.magyar kommentárral van meg?
Messi6502
Tudom ismerem de az lassabb a feltöltés mint a rapidon vagy sendspacen vagy akár a bestsharingen(a fájl mérete hét részre osztottam és részenként 94.7 MB.
De akkor mi legyen hova töltsem?

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

forza milan
Ezmár akkora szánalom,nem tudják a francisok elviselni a vereséget,és mindent megtesznek,mitöl lett volna jobb ha Zidane pályán marad?Ö fejelte meg vazze...Mitha cska neki szóltak volna be...A Sok francia bolond felvan háborodva...Kész vicc már eza ügy....

Palinko
attól függ mekkora a file.
van ilyen is.
www.megaupload.com
Messi6502
Akkor feltöltöm a VB döntöt de mire töltsem fel(rapidshare,sendspace,stb.)?

hmmm...:S..megjegyzés: nekem a 3-dik rész az úgy kezdõdik miután kicsomagoltam, hogy 202, 203 és stb....hol az elsõ szám?vagy az a 202 lenne? nem akarok semmi izét se, csak pusztán megemlítettem

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

nahh, letöltöttem összes részét és thanks mégegyszer<#worship><#eljen><#wave>. A számok, amik az elsõ kté részen voltak nagyon jók. Lenne még1krédésem, kérsem, de azt majd privibe, mert kosár és minek írjam foci fórumba...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

gabber_saviola
olasz szájtokon olvastam