13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
Csesza #6363 :DDDD okok -
#6362 persze-persze, csak a Palermo topikból jöttem. :D Héctor Fabian Carini -
Csesza #6361 Carini :) -
#6360 remélem bekerül, sztem 1-1 játékos marad ki minden poszton. valószínűleg kapuból Corini, védők: Andreolli, csatár Choutos. Remélem a középpályán nem Attila hanem inkább Gonzalez. -
#6359 grat Cannának. :D -
#6358 Szombaton is lesznek meccsek:D -
#6357 ijj télleg... hisz 7végén karácsony :p -
#6356 22 pléja:/ ez azt jeléenti 4 ember kimarad:SSS ert ugye 11kezdő és 7 csere...félő hogy Attila nem ül le a padra:S -
#6355 7 közepi :PP de pozitív... -
#6354 az nem hétvégi hanem szerdai meccs lesz:)
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 79 Fabian Carini.
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 77 Marco Andreolli.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 57 Attila Filkor, 91 Mariano Gonzalez.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 20 Alvaro Recoba, 99 Lambros Choutos.
!!!!!!
FILKOR!!!!:)örülök neki hogy ott van:) -
#6353 Filkor (ismét) nevezve a 7végi Lazio - Interre -
#6352 ahahahah -
#6351 -
#6350 Tim Mobile ajándékcsomagot :)
-
#6349 Gallianinak lecsökkentették 4 hónappal az eltiltását...komolyan mondom ez már szánalmas
a következő az lesz hogy az összes bundázó csapat kap 1-1 bajnoki címet és 1-1 ajándékcsomagot -
#6348 franciától nevárj jobb nyilatkozatot győztes teljesítményre osztanak ilyen elismerést, de ezt hadjuk...megérdemelte, egyértelmű^^ -
#6347 Szerintem megérdemelte. Az a köcsög(elnézést a Lyon drukerektől) Hollieur meg azt mondta hogy vicc hogy Cannavaro kapta az Aranylabdát ja meg azt is hogy a futball halála ez. -
DJ BP #6346 fognak fanyalogni ne izgulj :DDD -
#6345 besöpört mindent -.-
grat neki, mert megérdemli. Forza Canna -
#6344 na mivan senki egy szót se? :)
Hisz CANNA lett az ÉV JÁTÉKOSA
grat neki, fanyalgóknak meg kuss :p -
#6343 vereség ellenére azt mondom, hogy jól játszottunk és volt ötlet a játékunkban, bár ez a 4-0 kicsit erős, mert ennyivel nem jobb a Roma. Büszke vagyok a csapatomra még a vereség ellenére is. FORZA PALERMO SEMPRE -
#6342 nagyon jó kis meccs volt ez a Róma - Palermo!!
bár gabbernek gondolom annyira nem tetszett :) -
hát nem volt kicsi -
#6340 -
#6339 gyönyörű gól! -
Csesza #6338 -
#6337 hubazze materazzi mekkora gólt ollózott:9 -
#6336 én úgy enblock mindennel elégedetlen vagyok a tegnapi meccsel kapcsolatban... még ilyen szar játékkal is gólokkal kellett vonla nyernünk, de a védelem szokás szerint "remekelelt", Gilardino meg szart se csinált egész eddig, de természetesen éppen most botlik bele kétszer a labdába... ez az amikor tényleg nem lehet mit tennie a szurkolónak csak idegelnie magát... -
#6335 csatárnak ez a dolga de az eredmény akkor is 2-2 lett ennek gondolom te se örülsz... én a mutatott játékkal vok elégedetlen -
#6334 pontosítsunk egy kicsit... Gilardino talált két gólt... -
#6333 legalább Gila 2 gólt szerzett^^ csak pozitívan..:S -
#6332 én minap rendeltem egy 4csillagos hazait és idegenbelit^^ jövő 7en megjön:P csak a gatyám is rámegy:S..de megéri^^
-
Csesza #6331 nincs -
#6330 A VB mez az igazi:) -
#6329 ha kell még valakinek csakjelezze, köszönöm
ON -
#6328 nahmostmár tényleg csönd legyen.
komolyan nem akarom elhinni, hogy ebben a topikban kell flémelnetek. Ma ma 15:43-kor kértem, hogy ezt nem kéne, de látom semmit nem számít, hogy leírtam. Jó akkor bekeményítek egy kicsit. -
#6327 Fejezzétek már be cseszd meg! Ez a topik az olasz foci szerelmeseinek szól és nem azoknak akik egymást akarják fikázni (és egymás csapatát). -
#6326 mise tehetünk arról h csalt a vezetőség mégis megy a "Tiszta mint az inter " , így könnyű bajnokságot nyerni meg stb... de csak azoktól (ahogy te montad) "van aki direkt provokálja is a másik csapat szurkolóit" -
#6325 tudod nem midnenki olyan h az a kedvenc csapata aki hamarabb leigazolja Sevcsenkót vagy aki megnyeri a BL-t -
#6324 szeretném megvédeni az intereseket,pedig nem szeretem az intert.
nem az inter szurkolói tehetnek arról,h bajnokok lettek,erzt csakis a milan és a juve harcolta ki magának.biztos bundázott az inter is,de nem derült ki,és most ők a bajnokok,ők erről nem tehetnek,ezért nem kellene őket szidni.igen,van aki direkt provokálja is a másik csapat szurkolóit,de van olyan is,aki békésen szurkol szeretett csapatának
csak ennyit akartam még hozzáfűzni