Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
weheheheehe
huuu de uberbrutal volt,tetszett
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
alapfilm, aki nem látta annak kötelezõ darab 😊
Heló szia remélem hogy vagy
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
bmffm856 te meg ne úgy töltsd ki a dühödet h elkezdesz szerencsétlenkedni.ráadásul ez is off szal mehetne a bünti de nem mert gabbernek a seggnyalója vagy
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
- Ti vagytok a Júdeai Népfront?
- A Jóédesanyád!
- Mi?
- Méghogy Júdeai Népfront...Mi a Júdea Népe Front vagyunk...Méghogy Júdeai Népfront...haha...beteg...
- Én is csatlakozhatnék?
- Nem...kopj le.
- Nem akarok ilyet árulni...ez csak egy meló...ugyanúgy útálom a rómaiakat mint bárki más...(PSSSSSSSSSZT!)
- Ez biiiztos?
- Óóó holt biztos...régóta úúútálom a rómaiakat...
- Figyelj...ha csatlakozni akarsz a mozgalomhoz...tényleg úúútálnod kell a rómaiakat...
- Úúútálom!
- Ó igen? és mennyire?
- Naggyoon!
...
- Fel vagy véve
<...>
Nick: jbal <Üzenet küldés>Üzenet küldés>
E-mail cím: ****@freemail.hu
Csillagjegy: Ikrek
Életkor: 14 alatt
Neme: fiú
Regisztráció idõpontja: 2005. 12. 21.
Utolsó üzenet idõpontja: 2006. 07. 15. 15:36
Utolsó látogatás idõpontja: 2006. 07. 15. 15:44
Teljes név: ****** Balázs
Megnyitott témák: 2006. 07. 03. - Hamburger SV
2006. 06. 21. - PES Szpem topik
<< Vissza
vagy lebuknak vagy semmit nem nyernek
most leszarom a milánt,de amit írtál abban mindegyik második szó baromság
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
1 - Inter
2 - Roma
3 - Chievo
4 - Palermo
5 - Livorno
6 - Empoli
7 - Parma
8 - Milan
9 - Ascoli
10 - Udinese
11 - Sampdoria
12 - Reggina
13 - Cagliari
14 - Siena
15 - Messina
16 - Lecce
17 - Treviso
18 - Lazio
19 - Fiorentina
20 - Juventus
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ha az egész ügyet nézzük.
szerintem csak a juve érdemelte meg amit kapott,a többiek nem... mondjuk miondnkinek elég lett volna milanhoz hasonló büntit kapni,a juve meg b liga.így tényleg majdnem egyenlõ erõsségû lesz a b,meg az a liga.ez nagyon kirakatpernek tûnt.valami nagyot akartak büntetni,hogy mindenki beijedjen.de elég lol az egész ügy,mint ahogy már írták.egy telefonért ekkora cirkusz..
Bár elöre tudni lehetett hogy Berlusconi lezsirozza!
Ha focibírokat meg lehet venni,akkor sima bírokat se lehet oan nehéz😊
Bár ez elég szomorú dolog!!!
a pm-re meg: ÁMEN 😊
amúgy én már megbarátkoztam a dologgal...és ha ez kell a megtisztuláshoz, hát legyen...de azért 4 év alatt két viszasorolást megélni eléggé ratyi dolog...😞
Forza Viola per eternitá! 😊
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
Ciao miszter Lippi 😛
Ascoli - Atalanta - Cagliari - Catania - Chievo Verona - Empoli - Inter - Lecce - Livorno - Messina - Milan (-15)- Palermo - Parma - Reggina - Roma - Sampdoria - Siena - Udinese - Torino - Treviso.
Inter e Roma in Champions League, Chievo e Palermo ai preliminari. Livorno e Parma in Coppa Uefa.
Queste le probabili ventidue del campionato 2006/07 della serie B:
Albinoleffe - Arezzo - Bari - Bologna - Brescia - Cesena - Crotone - Fiorentina (-12)- Frosinone - Genoa - Juventus (-30) - Lazio (-7) - Mantova - Modena - Napoli - Pescara - Piacenza - Rimini - Spezia - Triestina - Verona - Vicenza
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar