Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen, akár én is tehettem volna ezt, ha nem lettem volna lusta 😄

james69holden

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

rá is van írva hogy materazzi

az edzõ felett(Oddo és Inzaghi közt) fordítva van rajta a mez

Gabesz amd64
hol van a kepen az a csavo akit zizou mellkason fejelt ?

weheheheehe

huuu de uberbrutal volt,tetszett

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

bmffm856
egy merõ szánalom amit csinálsz...minden írásoddal magadat röhögteted ki...inkább nézd meg, hogy tiszta-e még a pelusod! 😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

bmffm856
Monty Python: Life of Brian

alapfilm, aki nem látta annak kötelezõ darab 😊

Hegeace
"a Milan 2005-06-os teljesítményébõl 44 pontot levonnak, így nem indulhat a Bajnokok Ligájában"- by NSO. Ezek szerint nem is volt céluk hogy a nemzetközi kupákból tiltsák el a milán-t csak h ne induljon a béelben.

Heló szia remélem hogy vagy

McFrost
akkor ebbõl botrány lesz

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Hegeace
én mindenhol csak bl-t hallotttam

😄DDDD. ez lazán küldik
McFrost
nemzetközi kupától el vannak tiltva nem?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Hegeace
igen, ez érdekes h a juve "2szer gyengébb ligába és kétszer több ponthátrányba került" és bizti h õ intézte el azt h ne diszkvalifik legyen hanem -44 pont (nem vok rosszindulatú de tudhatott vmit az empoliról)

McFrost
itt mindkét félnek nem lehet igaza , de Berluszkóni keze alaposan benne van az ítélet meghozatalába az tuti , hiszen egy Milan vezetõt is elmeszeltek

gabber_saviola
viselkedjél már

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Hegeace
Nem értek egyet teljes mértékben. De ha a vezetõség pl a milan esetében tudott róla akkor miért nem meszelte látványosan el azt az egyént aki ijenre vetemedik. A Chelsea elég kemény ügybe keveredett volna ha nem meszelik el Mutu-t. (Én juvés vok és nem a milán-t akartam védeni csak onnan volt a legkönnyebb példálózni.)

banok
hát én is örülök ezeknek a kemény büntiknek... és remélem nem enyhítik majd 2. fokon... A csalók bünhõdjenek!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Hegeace
Szerintem se.Sajnos sok a "hétvégi" drukker a futball világában.

McFrost
nem sokáig leszel az sg-n pöttöm

jbal
mér lennék én divatdrukker?mér most nem lehet örülni.
bmffm856 te meg ne úgy töltsd ki a dühödet h elkezdesz szerencsétlenkedni.ráadásul ez is off szal mehetne a bünti de nem mert gabbernek a seggnyalója vagy

McFrost
nem ,ahogy örül

DJ Bee18
nyugi, miért sértegeted ennyire, csak azért mert örül?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Palinko
el ó el

ez honnan származik? 😄
Palinko
mások a látáspontjaink.szerintem áll amit írtam.és amint látod,csak te támadtad...
bmffm856
<...>
- Ti vagytok a Júdeai Népfront?
- A Jóédesanyád!
- Mi?
- Méghogy Júdeai Népfront...Mi a Júdea Népe Front vagyunk...Méghogy Júdeai Népfront...haha...beteg...
- Én is csatlakozhatnék?
- Nem...kopj le.
- Nem akarok ilyet árulni...ez csak egy meló...ugyanúgy útálom a rómaiakat mint bárki más...(PSSSSSSSSSZT!)
- Ez biiiztos?
- Óóó holt biztos...régóta úúútálom a rómaiakat...
- Figyelj...ha csatlakozni akarsz a mozgalomhoz...tényleg úúútálnod kell a rómaiakat...
- Úúútálom!
- Ó igen? és mennyire?
- Naggyoon!
...
- Fel vagy véve
<...>

bmffm856
az lehet hogy én ideges vagyok, de te meg egy porbafingó kis divatdrukker fikuszkukisz vagy...ehhez asszem nem kell kommentár:

Nick: jbal <Üzenet küldés>
E-mail cím: ****@freemail.hu
Csillagjegy: Ikrek
Életkor: 14 alatt

Neme: fiú

Regisztráció idõpontja: 2005. 12. 21.
Utolsó üzenet idõpontja: 2006. 07. 15. 15:36
Utolsó látogatás idõpontja: 2006. 07. 15. 15:44

Teljes név: ****** Balázs

Megnyitott témák: 2006. 07. 03. - Hamburger SV
2006. 06. 21. - PES Szpem topik

<< Vissza

McFrost
idén a Milannak minden tisztán kell csinálnia , mert ezer szempár figyeli õket és mi lesz a vége?
vagy lebuknak vagy semmit nem nyernek

9csöves9
hallod ember Te csak nem akarad látni hogy mit csinált a Berlusconi

most leszarom a milánt,de amit írtál abban mindegyik második szó baromság

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

DJ Bee18
azért erõsebb nem lett 😄D, lekerült 3 csapat, de maradt inter, milan, roma, chievo, palermo, meg a többi középcsapat jelentõsebb erõket képvisel, mint a serie b

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

gabber_saviola
Questa la nuova classifica 2005/2006:

1 - Inter
2 - Roma
3 - Chievo
4 - Palermo
5 - Livorno
6 - Empoli
7 - Parma
8 - Milan
9 - Ascoli
10 - Udinese
11 - Sampdoria
12 - Reggina
13 - Cagliari
14 - Siena
15 - Messina
16 - Lecce
17 - Treviso
18 - Lazio
19 - Fiorentina
20 - Juventus

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Palinko
nem sok köze volt Berlusconinak ehhez.persze hogy volt,de nem annyi,mint amenyit bemutattok.a Juvenak már maffiája volt a csalásokra.már 5,mondom 5 éve nekik lejt a pálya.a tavalyi idényt már angyon eltúlozták csalásilag...hát nem tom,hogy a milan mikor csalt.fior milan meccsen is fior nyert,juve milan,juve nyert egy góllal,ami úgy emléxem,nem volt teljesen szabályos.

ha az egész ügyet nézzük.

szerintem csak a juve érdemelte meg amit kapott,a többiek nem... mondjuk miondnkinek elég lett volna milanhoz hasonló büntit kapni,a juve meg b liga.így tényleg majdnem egyenlõ erõsségû lesz a b,meg az a liga.ez nagyon kirakatpernek tûnt.valami nagyot akartak büntetni,hogy mindenki beijedjen.de elég lol az egész ügy,mint ahogy már írták.egy telefonért ekkora cirkusz..
Oziris666
Hát nemtom,de elégigazságtalan hogí a Milán így meguszta!
Bár elöre tudni lehetett hogy Berlusconi lezsirozza!
Ha focibírokat meg lehet venni,akkor sima bírokat se lehet oan nehéz😊
Bár ez elég szomorú dolog!!!

Fyrex
abban nekik mi a jó hogy visszamondják? nem akarnak leégni v mi?

Avanti Crociati!

gabber_saviola
sajnálom a Fio-t is nyugi 😊

a pm-re meg: ÁMEN 😊

bmffm856
egyébként van két dolog, amire nagyösszegben mernék fogadni...de asszem megköveznének érte páran ezért privátban elküldöm...😊

amúgy én már megbarátkoztam a dologgal...és ha ez kell a megtisztuláshoz, hát legyen...de azért 4 év alatt két viszasorolást megélni eléggé ratyi dolog...😞

gabber_saviola
a visszasorolt csapatok kerete jelentõsem meg fog változni, de tényleg ebben a pillanatban elég erõs a Serie B

bmffm856
de a megaLOL az az, hogy az Empoli visszamondta az UEFA indulást. És mivel utána a Milan következik a 44 pont levonás után a bajnokságban, így aztán...nem folytatom. 😊

bmffm856
ezt gondoltam...😊 de azért meglehetõsen durva hogy a másodosztály mezõnye erõsebb mint az elsõé...ez a nagyon LOL kategória...😊

gabber_saviola
én azért szeretnék több Palermo meccset látni a sport1-en mint a tavaly (de azért tavaly is volt jópár) 😛

bmffm856
a tévés társaságok elgondolkodhatnának nem lenne-e érdemesebb megvenni a B-s jogokat mint az A-sokat. a vak is látja, hogy a B mezõnye sokkalta erõsebb mint az A-é. ezt érték el a nagy viszasorolásokkal. mindenki B meccseket fog nézni. egy szóval jellemezném ezt az egészet: .s.z.á.n.a.l.o.m.

Forza Viola per eternitá! 😊

Berlusconit miert nem tiltottak el?

tormy
A Fiorentina élén álló fivéreket, Andrea és Diego Della Vallét 3,5, illetve 4 esztendõre, a laziós Claudio Lotitót háromra tiltották el a labdarúgásban vállaható mindenféle tisztségtõl. Adriano Gallianit, a Milan alelnökét és az Olasz Labdarúgó Liga exelnökét egy évre tiltották el a futballügyektõl. Az egylet egyik menedzsere, Claudio Meani, akinek a bírókkal való kapcsolattartás volt a feladata, 3,5 évet kapott.

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

gabber_saviola

Ciao miszter Lippi 😛

gabber_saviola
2006/07:
Ascoli - Atalanta - Cagliari - Catania - Chievo Verona - Empoli - Inter - Lecce - Livorno - Messina - Milan (-15)- Palermo - Parma - Reggina - Roma - Sampdoria - Siena - Udinese - Torino - Treviso.

Inter e Roma in Champions League, Chievo e Palermo ai preliminari. Livorno e Parma in Coppa Uefa.

Queste le probabili ventidue del campionato 2006/07 della serie B:

Albinoleffe - Arezzo - Bari - Bologna - Brescia - Cesena - Crotone - Fiorentina (-12)- Frosinone - Genoa - Juventus (-30) - Lazio (-7) - Mantova - Modena - Napoli - Pescara - Piacenza - Rimini - Spezia - Triestina - Verona - Vicenza

jah tényleg a berlusconi. akkor még a végén lehet kihozzák a milánt a legártatlanabbnak
tormy
Uh Juve nem fog feljutni Seria A-ba az tuti.

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

DjDano
a Milan a maffiafõnök Berlusconié csodálkozol hogy ilyen enyhe az ítélet?

a milán elleni itélet nagyon enyhe. minimum neki is serie b
DjDano
gabber éljen a szólásszabadság ugye? Az igazság fáj tudom... szánalmas vagy