13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#6443 nem ebben a cikkben taglalják?
http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/Inter/Primo_Piano/2007/01_Gennaio/17/moratti.shtml -
#6442 hát sztem se...
1.vagy nem igaz az egész
2.annyian benne vannak hogy inkáb eltusolják... -
#6441 fu többesszámban olaszul hogy van a "Milanoi csapatok"? :P
komolyan hápog, semmi nem lesz -
#6440 a Milant onnan veszem hogy a Rai tv-n együtt említették őket mint "Milanoi csapatok" a többit az Indexen mondta egy gyerek(Joka) most kérdeztem meg honnan tudja...majd ha válaszol beírom -
#6439 linket pls -
#6438 igen...és a Milant is gyanúsítják és elvileg erős gyanúban van még a Római csapat a Juve és 2 Genovai csapat is... -
#6437 jaja még a Palermói lapok is ezzel foglalkoznak -
#6436 "Az Internél eseménydús napokat élnek át, olasz források szerint a 2004-05-s bajnokságba való beiratkozáshoz könyvelési csalással kozmetikázták a klub pénzügyi mérlegét, és Morattit már beidézte a milánói ügyészség."
ebből mi igaz? -
#6435 -
#6434 köszi, látta mindenki már egyszer mikor leírtad -
Jogus #6433 Inter – Fiorentina élőben!!! Autóbuszas utat szervezünk Milánóba az Inter – Fiorentina meccsre. Szükségünk lenne még néhány szurkolóra, hogy a busz megteljen. Ha valaki úgy érzi, hogy szeretné kedvenc csapatát a helyszínen biztatni az küldjön egy üzit az [email protected] címre. -
#6432 :DDd
ezzel megyek csajozni -
#6431 nyomtasd ki és használd :P
Mindig álmodtál hogy Totti legyél? Piero a bálványod? :ASdasdasdasd -
#6430 [center]
-
#6429 Hogy lett az év bajnoksága az olasz? a botránnyal? -
#6428 A díjazottak:
az év klubedzője: Frank Rijkaard (holland, FC Barcelona)
az év szövetségi kapitánya: Marcello Lippi (olasz)
az év irányítója: Zinedine Zidane (francia, Real Madrid)
az év góllövője a válogatottban: Humberto Suazo (chilei, Colo Colo, 17 gól)
az év góllövője első osztályú bajnokságokban: Klaas Jan Huntelaar (holland, Ajax Amsterdam)
az év leghatékonyabb csatára: Vjacseszlav Zahovaiko (észt, FC Tallinn, 25 gól/21 mérkőzés)
az év kapusa: Gianluigi Buffon (olasz, Juventus)
az év játékvezetője: Horacio Elizondo (argentin)
az év csapata: FC Sevilla (spanyol)
az év bajnoksága: olasz
különdíj: Franz Beckenbauer (német)
-
#6427 ehehe :) mennék csak másnap vizsga :):(
meg amúgy sem hiszem hogy túl sok jegy lenne a vendégszektorba :) -
Jogus #6426 Olaszfoci szerelmesei figyelem! Autóbuszos utat szervezünk az Inter - Fiorentina meccsre (jan. 21.). Van még egy pár hely!!! Ha érdekel valakit az út, akkor küldjen egy üzit a [email protected].
Forza Italy!!! -
#6425 OK -
#6424 megérdemlik:) -
#6423 akkor ne nevezd :)
nálam igenis csoda kell bármelyik válogatottnak egy vb győzelemhez -
#6422 Én nem nevezném csodának, tudás alapján már rég megérdemelték, max a helyzet volt kicsit nehezebb. -
#6421 csatlakozom az előttem szólókhoz, és gratulálok nekik! -
#6420 csodát tettek nyárom, megérdemlik -
#6419 -
#6418 Megérdemlik de nagyon. -
#6417 -
#6416 Érdemrendet kapnak a futballvilágbajnokok
A Cavaliere Ufficiale-címmel, az olasz köztársasági érdemrenddel tüntetik ki hétfőn a világbajnok labdarúgó-válogatott tagjait.
Az ünnepélyes ceremóniára Rómában kerül sor, a kitüntetést Giorgio Napolitano államfőtől kapják meg a játékosok. A Cavaliere Ufficiale 1951 óta létezik, s azoknak ítélik oda, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtanak hazájukért.
Olaszország a németországi vb július 9-ei, berlini döntőjében 11-esekkel nyert Franciaország ellen. -
#6415 most jönnek a tizik :D -
#6414 télleg :D -
#6413 pont most kezdődik:))) -
#6412 én is néztem :)
a döntőt nem tudja vki mikor ismétli? -
#6411 de az ám:) -
#6410 mekkora meccs volt!!! -
#6409 Sport klubbon most megy a Német Olasz elődöntő:) -
#6408 nein :| -
#6407 Sport Klub-os stream?:D -
Zséé #6406 kösz -
#6405 igen elkúrtam. XD
szal...
Akinek nincs SportKlubja az ne szarjon be mert lesz stream a Milan-Juve Berlusconi izére. -
#6404 pedig már kezdtem félni-.-