13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • ForzaInter
    erőst túlzást érzek:D
  • Csesza
    Kategóriák szerinti jelölések:

Legjobb olasz játékos: Francesco Totti (Roma)

Legjobb idegenlégiós: Zlatan Ibrahimovic (Inter)

Legjobb kapus: Julio Cesar (Inter)

Legjobb fiatal: Giuseppe Rossi (Villarreal)

Legjobb védő: Marco Materazzi (Inter)

Forrás: csesza.com
  • Zsolti9014
    én legjobb olasznak csakazértis Pirlót tenném, a többiben egyetértek a #7756-tal.
    Talán még a fiatalok közül Montolivo versengene, de Rossi valóban jobb szezont zárt.
  • 9csöves9
    akkor viszont Gio összvissz ha 3 meccsen játszott,és csak a Serie A-sokat vették figyelembe:)
  • ForzaInter
    na és Chivu miért?:|
    egyáltalán nem jáccik rosszul...
    ezt osztályzatai is biztosítsák... még Suazot megértem, de Materazzi miért?
    előző szezonja fantasztiksu volt, idén meg még nemjáccot mert sérült...
    semmi értelme az ilyeneknek.
  • gabber_saviola
    természetesen énis így gondoltam :)
  • 9csöves9
    az előző szezonra vonatkozik
  • gabber_saviola
    hát nálam ez a lista kb. ilyen lenne:

Legjobb idegenlégiós: Kaka (Milan)

Legjobb kapus: Alberto Fontana (Palermo)

Legjobb fiatal: Sebastian Giovinco ( Empoli, Juventus)

Legjobb védő: Felipe (Udinese)
  • Nuno88
    hát jah sztem is, én Nestát se tenném bele mondjuk
  • fsgh
    na ez is csak pofára megy... :\

Materazzit betenni a legrossab játékosok közé ebben az évben, vicc...
  • Nuno88
    Immár ötödször hirdette meg szavazását a Radio2 rádióállomás, amely 39 szakértő bevonásával hozta össze az ötvenes listát. A Bajnokok Ligája-győztes Milan gárdája büszkélkedhet idén a legtöbb jelölttel, összesen tíz milánói piros-fekete nyerte el a jelölők bizalmát, többek között a színészkedésével Olaszországban nagy derültséget kiváltó Dida, az egy rossz mozdulattól hónapokra lesérülő Ronaldo és a gólcipőjét Pármában hagyó Gilardino került a legrosszabbak közé.

Az Inter szorosan követi városi vetélytársát nyolc jelöltjével. Az egész mezőny legnagyobb esélyese az az Adriano, aki tavaly már elhódította a kétes értékű trófeát. A Juventusból a kispadmelegítő Boumsong került a listára, de verseng a címért a Serie A három nyári átigazolása is: Suazo, Chivu és Tiago Mendes is az ötvenes lista tagjai.

Némi meglepetésre bekerült hét világbajnok is: a már említett Gilardinón kívül Simone Barone, Alessandro Del Piero, Marco Amelia, Fabio Grosso, Alessandro Nesta és Marco Materazzi készülhet az év Aranykuka-díjára.

A Bidone d'Orót, vagyis az Aranykuka-díjat, 2006-ban meggyőző fölénnyel, 3215 szavazattal Adriano nyerte, mögötte másodikként Gilardino végzett 929 vokssal. 2005-ben Christian Vieri, azt megelőzően pedig Nicola Legrottaglie kapta meg a megtisztelőnek egyáltalán nem nevezhető elismerést.
  • Kit--Kat
    Én igen, Nesta!:)
  • miki36
    ugyanez
  • Nuno88
    én is ezeket jelölném meg de a védőknél Materazzi és Nesta közt nem tudnék dönteni
  • 9csöves9
    szerintem

Legjobb idegenlégiós: Kaka (Milan)

Legjobb kapus: Sebastien Frey (Fiorentina)

Legjobb fiatal: Giuseppe Rossi (Villarreal)

Legjobb védő: Marco Materazzi (Inter)
  • fsgh
    hmm a védő és kapus posztot hozhatja az Inter ^^

Ibra egyenlőre még nem de ami késik...:D
  • LasCar16
    Nyilvánosságra hozták a 2006/2007-es Olasz Futball Oscar jelöltjeinek névsorát.

Kategóriák szerinti jelölések:

Legjobb olasz játékos: Daniele De Rossi (Roma), Andrea Pirlo (Milan), Francesco Totti (Roma)

Legjobb idegenlégiós: Zlatan Ibrahimovic (Inter), Kaka (Milan), Adrian Mutu (Fiorentina)

Legjobb kapus: Sebastien Frey (Fiorentina), Julio Cesar (Inter), Angelo Peruzzi (Lazio)

Legjobb fiatal: Riccardo Montolivo (Fiorentina), Giampaolo Pazzini (Fiorentina), Giuseppe Rossi (Villarreal)

Legjobb védő: Marco Materazzi (Inter), Philippe Mexes (Roma), Alessandro Nesta (Milan)

Forrás: channel4.com
  • gabber_saviola
    gratula a srácoknak, menyünk megnyerni az eb-t.
  • Oziris666
    Így is B-kerettel álltak ki de nemlényeg:D
  • Csesza
    jajjjj :DDDddd
  • bmffm856
    van pénz is a világon... ha nem Anglia bőrére megy a vásár, akkor elhiheted, hogy leadják a ruszkiknak...
  • Csesza
    jajj ezek a dumák, miért is adta volna le Izrael a meccset?

ez egy nemzetközi meccs amiért pontot adnak, és nekik sem mind1 hogy nyernek e vagy nem

ez nem olyan mint egy bajnoki meccs, hogy jövő héten újra játszanak, itt 2-3havonta vanna jóesetben meccsek, sehogy nem érte volna meg nekik ha leadják...
  • ForzaInter
    ígyvan... oroszokat mindenesetre sajnáltam, hajtottak rendesen...
    az angolok azok, akik soha nem fognak ebt nyerni,spanyolok melett:D, majd jó lesz nézni ahogy leégnek ebn:D
  • bmffm856
    jaja jó nemzetközi kapcsolatok... szép summa horvátországnak, stb...
    izraelnek se keveset fizettek szerintem hogy ne adják le a meccset. az izraeli-orosz kapcsoltnál csak az izraeli-angol a jobb (najó meg az amerikaiak)... de azt se lesz rossz megnézni ahogy a világlegjobbjai angolocskák lebőgnek az eb-n jó szokásukhoz híven :) :)
  • ForzaInter
    Angolok kintvannak ebn... tudod...
  • bmffm856
    jövő nyáron remélem a bannerbe bekerül egy "Campioni d'Europa" cím is :) :)
  • bmffm856
    é stato benissimo, ragazzi! :)
    még Horvátország csapkodja meg Angliát, és minden fasza lesz... :)
    FORZA ITALIA!
  • Csesza
    :DDDDDDDDdddddddd a bíboros :D
  • Count Adyn
    Nekem mindig Tim Curry ugrik be Donadoni fejéről:D

• ForzaInter
    megérdemelt győzelem8)
    nem voltak jobba a skótok, lesgólal egyenlítettek, és nekünk nem adtak meg egy szabályos gólt, szegény ns mit fognak írni...
  • Nuno88
    grat a válogatottnak :)
  • Zsolti9014
    én tudom!
    Donadoni-Ambrosini mi a közös? -Milan-

Persze ez csak vicc volt, de igazság van benne.
    (semmi bajom a Milan játékosaival, pl. Pirlo és Gattuso a kedvenceim közt vannak)
  • 9csöves9
    egyébként azt tudja valaki,hogy Ambrosini mit keres a válogatottban? szerintem hófehér maradt a gönce...
  • 9csöves9
    én is láttam,x lett volna talán az igazságos mert nagyon tudnak hajtani ezek a skótok,de képzetlenek.

nem jobbak sem az Olaszoknál sem a franciáknál,szerintem nincs helyük az EB-n
  • james69holden
    panucci volt amúgy a 2. gól szerzője, utolsó percben lőtte

haverom hívott az előbb, ő nézte a meccset azt mondta nagyon meleg volt végig a pite :)
  • 9csöves9
    a bíráskodás nagyon szar volt,Di Natale lőtt egy ugyanolyan gólt mint Miller,sőt a skót még előrébb volt.a győztes gól elött se értettem miért a skótok ellen fújtak

mindegy megvan,azalényeg
  • james69holden
  • Zsolti9014
    Ott van a csapat az EB-n!!!
  • Count Adyn
    Ó je:D győzelem:) 1-2
  • james69holden
    1-1