Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
ssss

Yo, Bitch!

banok
Milan egy csatárral nyomja... lol

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ForzaInter
Hé csesza neked megvan a Fifa manager 07?

Yo, Bitch!

ForzaInter
Na jó van téma lezárva senki nem szid senkit mostantól és kész!

Yo, Bitch!

Hegeace
Ezt asszem télleg sikerült megbeszélnetek 😛 (próbálom tartani magam a leírtakhoz)
második mondatot nem kommentálnám XD

Heló szia remélem hogy vagy

bmffm856
akkor asszem ezt megbeszéltük 😊 Hajrá Fradi! 😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

erre ezt tudom én is írni...

"ok ez tiszta sor... ez így korrekt..."

bmffm856
nem errõl kéne szólnia ez tény... de a legtöbbeknek szerintem R9 és -most legújabban- ForzaInter kollégák és a hozzájuk hasonló szurkolók mentalitása miatt jön ki így a baja az Interrel...többek közt nekem is...

bmffm856
ok ez tiszta sor... ez így korrekt... ezesetben a továbbiakban magamban tartom a véleményem az interrõl -jót is rosszat is egyaránt-, de azt nem mondom, hogy r9-nek nem reagálok egy-egy dolgára...

viszont annyit hozzátennék ehhez: "ti ezt nemtudjátok hogy nekünk ez milyen..."

de igen, elhiheted hogy tudjuk. ti viszont biztosan nem tudjátok, hogy milyen C-2-be számûzve lenni, B-ligába számûzve lenni, illetve kurva nagy hátránnyal indulni egy amúgy sokra hivatott -a Milan esetében bajnokesélyes- csapatnak... és az R9 típusú arcok -többekközt az aláírásával is- kiprovokálják az ellenindulatokat...

fsgh
az a szomorú hogy az Olasz foci szerelmesi topik arról szól hogy van 3-4 Interes és õket probálják osztani hogy milyen sz@r csapatuk van😞

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

az utolsó rész lehet hogy nem így van, de így jön le...

vagy csak nagyon fiatal...

jah és a "szeret" = "szeretem"

jah meg az emberi butaság...

azaz igazság hogy engem is rohadtul zavar amit ti itt mûveltek azzal hogy fikázzátok at Inter-t ti ezt nemtudjátok hogy nekünk ez milyen...
vannak típusok
én meg mondjuk Imi, akik csendesen eltûrjük és nem reagálunk rá mert majd megláttjátok hogy milyen jo klubb
van a másik típus mondjuk R9 aki nem bírja ki és próbál visszavágni, ezt én is csinálnám nagyon szívesen csak én ugyebár "szeret" az esgé közösséget és nem csak Inter topikba járok ezért nem teszem
és vannak az ilyen tipikus divatdrukkerek mint õ akik bármi árón próbálják megvédeni a csapatot más csapatokat is fikázva akiket nem is ismernek....

fsgh
jaa nekem is a 3 csillagos van még😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
Te csak annyit tudsz csinálni hogy fikázod az Intert meg a szurkolóikat? Inkább foglalkoz a te kedvenc csapataidal azokon lehetne mit fikázni de mégse teszi senki.

Yo, Bitch!

bmffm856
hadd mondja 😊 minden tekintetben csak az igazamat támasztja alá 😊 de hülye hozzá hogy ezt felfogja... 😊

azért Csesza asszem neked is szemet szúrt, hogy az általánosítással a Fradit is sértegette a kolléga 😮

fejezd már be!

ForzaInter
hú de komoly csapatokért rajongsz bmffm856 ezek azok a csapatok (a Fio kivételével) amelyek senkit nem érdekelnek az egész világon csak téged az inter ilyen cspatokat szokta megalázni amolyan B kategóriás csapatok ezek(ha elérik ezt a szintet) úgy látom te nagyon kemény csávó vagy.

Yo, Bitch!

bmffm856
helyes -.- nekem még a háromcsillagos változat van 😊

fsgh
itt lóg a szobámban^^

bmffm856
SK Rapid Wien - T-mobile Bundesliga 8. (/10)
Toulouse Football Club - Ligue 1 9. (/20)
1. FC Dynamo Dresden - Regionalliga Nord (harmadosztály) 4. (/19)
Athletic Club Bilbao - Primera Division 17. (/20)
ACF Fiorentina 1926 - Serie A 16. (4.) (/20)
Ferencvárosi TC - Magyar NB 2 Keleti csoport 1. (/16)

igen, mindegyik az a tipikus divatcsapat -.-

bocs de ezt még a tisztánlátás végett le akartam írni... addio bastardo! 😊

bmffm856
ebbõl viszont sosem elég <#vigyor1>

17 ropi a lionyban a négycsillagos változat

Matthewpamer
😄DDDDD
crippled

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

gabber_saviola
okés eléglesz ebbõl

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
egészen biztosan az vagyok 😮
ahogy sejtem basztál beleolvasni akármelyikbe is. mondjuk a te szinteden ez elhiszem hogy gondot okoz. csak anélkül ne pofázz. méretes nethuszár lehetsz te is. ja és boldog 12. születésnapot így elõre is! 😉

😄DDDD

phall
Megnyitott témák: 2006. 12. 05. - SK Rapid Wien
2006. 08. 07. - Toulouse Football Club (Házigazda)
2006. 03. 09. - Firenze
2006. 03. 04. - 1. FC Dynamo Dresden (Házigazda)
2006. 02. 15. - Athletic Club Bilbao (Házigazda)
2005. 10. 09. - ACF Fiorentina 1926 (Házigazda)
2005. 10. 09. - Zucchero Sugar Fornaciari
2005. 10. 09. - e-mail szolgáltatók
2004. 11. 14. - Kowalsky meg a Vega

te amugy nem vagy divatguszti áá ASF:ASFsa

____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F

phall
köszi,éppen akartam irni hogy kopyzd be :>AFSASsaas

____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F

bmffm856
akkor tényleg nagylelkû voltál... nem kicsit... nagyon... <#idiota>

bmffm856
Teljes név: Púah all ;O}}}}}}}}}}}99
Blog: http://www.mamokurrjongatas.hurkatötö.com
Hobby: kurrjongatás,mamózás,ill papoval természetesnek nem nevezhetõ tevékenyséek )OOOOOO

te is egészen biztosan az vagy -.-

Count Adyn
Én nagylelkûen adtam rá 0.8 at 😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

phall
fú te egy nagyon okos ember lehetsz :ASFSA

bmffm856
jön még kutyára C2 liga -.-

bmffm856
Inter:

2006: 14 scudetto -> reálérték: 13 scudetto
2007: 15 scudetto -> reálérték: 13,5 scudetto

kb ennyit érnek... -.-

bmffm856

Fórum Felhasználói információ

ForzaInter felhasználói adatlapja
E-mail cím: [email protected]
Csillagjegy: Ikrek
Életkor: 14-18 között
Neme: fiú
Város: Nincs megadva

Teljes név: Keszeli Tamás
Hobby: Foci,zene hallgatás,dvd,gépezés
Iskola (elvégzett / jelenlegi): Eötves József

Regisztráció idõpontja: 2006. 12. 07.
Utolsó üzenet idõpontja: 2006. 12. 16. 14:16
Utolsó látogatás idõpontja: 2006. 12. 16. 14:46

a vastagon jelzett adatok, a hozzászólásaid, valamint a logod mellett díszelgõ büntetõpont 99%-os pontossággal behatárol téged, egyúttal a szegénységi bizonyítványodat is kiállítottad velük. errenove mellett újabb sügér a klubban -.-

Count Adyn
Igazad van, a játékosállomány nagyon erõs, de ne feledd hogy azért ehhez
kelett a botrány is hogy meg tudjon szerezni az inter ien sok jó játékost,
ezért nem lehet tudni mi lett volna ha. Mindenesetre ha be behúzza ezt az évet az inter az nállam már érni fog ugy 80% ban megérdemeltet az elõzõ 0 hoz képest😊 písz😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

aludj vissza -.-

fsgh
addigra már kipukadhat mert annyi elõnyt szerznk ami elég lesz a végéig😉

james69holden
remélem tavaszra kipukkad az inter lufi

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

fsgh
nyugi nem kell a flémkeltés

(ellesleg igazad van😄D)

ForzaInter
Mi ez a hülyeség úgyse rendeznek át semmit minden jó ahogy van

Yo, Bitch!

ForzaInter
Lealázzuk az összes cspatot a Serie A-ban és bajnokok leszünk és majd akkor mondjátok hogy nem érdemeltük meg.Mindig csak azt hallom hogy nincs Juve meg a Milan nagy ponthátránya és emiatt vagyunk elsõk csak azt senki sem nézi hogy ha nincs a pontlevonás a milannál akkor is 18 ponttal vezetnénk és ha a Juve elsõ osztályú lenne akkor elsõk leennénk mert mert régen a kiscsapatok ellen buktunk el nem a nagyok ellen volt olyan szezon mikor oda vissza megvertük a Juvét. Szóval leszálhatna már mindeki az rólunk most mink vagyunk a legjobbak és kész.

Yo, Bitch!

fsgh
fura elképzelés...de jó ez így...

james69holden
Átszerveznék a Serie A-t

Átszervezné az olasz bajnokságot Antonio Matarrese, a liga elnöke, hogy érdekesebbé és még jövedelmezõbbé tegye a sorozatot.

Az új, amerikai rendszerû bajnokságban tizenhat csapat indulna az elsõ osztályban.

A rájátszás felsõházába az elsõ nyolc csapat jutna, és egyenes kieséses rendszerben küzdenének meg a bajnoki címért.

úgyse lesz belõle semmi <#levele>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

bmffm856
ja nem tudtad? a Treviso a legnagyobb bundás... minden meccsüket eladták, azért szereztek olyan kevés pontot, de közben lett egy valag pénzük...most meg altatják a népet, hogy a B ligában is gyengék, aztán jövõre bevásárolnak, és 2010-re Scudettot meg BL-t nyernek 😊

5w0rdf15h
3. a legvalószínûbb 😄DDDDDd

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

bmffm856
szerintem:

1. nem fogják elvenni az intertõl, majd moratti ismét lepénzel valakit
2. ha valami csoda folytán mégis elvennék, akkor senki nem fogja megkapni szerintem...
3. odaadják a Trevisonak 😊

5w0rdf15h
akkor a végén a roma lesz a bajnok? 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Count Adyn
Adná az ég^^

9csöves9
azthiszem igen

igazad van,akkor inkább úgy mondom nagy elégtétel lenne

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...