Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
második mondatot nem kommentálnám XD
Heló szia remélem hogy vagy
"ok ez tiszta sor... ez így korrekt..."
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
viszont annyit hozzátennék ehhez: "ti ezt nemtudjátok hogy nekünk ez milyen..."
de igen, elhiheted hogy tudjuk. ti viszont biztosan nem tudjátok, hogy milyen C-2-be számûzve lenni, B-ligába számûzve lenni, illetve kurva nagy hátránnyal indulni egy amúgy sokra hivatott -a Milan esetében bajnokesélyes- csapatnak... és az R9 típusú arcok -többekközt az aláírásával is- kiprovokálják az ellenindulatokat...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
vagy csak nagyon fiatal...
jah és a "szeret" = "szeretem"
vannak típusok
én meg mondjuk Imi, akik csendesen eltûrjük és nem reagálunk rá mert majd megláttjátok hogy milyen jo klubb
van a másik típus mondjuk R9 aki nem bírja ki és próbál visszavágni, ezt én is csinálnám nagyon szívesen csak én ugyebár "szeret" az esgé közösséget és nem csak Inter topikba járok ezért nem teszem
és vannak az ilyen tipikus divatdrukkerek mint õ akik bármi árón próbálják megvédeni a csapatot más csapatokat is fikázva akiket nem is ismernek....
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Yo, Bitch!
azért Csesza asszem neked is szemet szúrt, hogy az általánosítással a Fradit is sértegette a kolléga 😮
Yo, Bitch!
Toulouse Football Club - Ligue 1 9. (/20)
1. FC Dynamo Dresden - Regionalliga Nord (harmadosztály) 4. (/19)
Athletic Club Bilbao - Primera Division 17. (/20)
ACF Fiorentina 1926 - Serie A 16. (4.) (/20)
Ferencvárosi TC - Magyar NB 2 Keleti csoport 1. (/16)
igen, mindegyik az a tipikus divatcsapat -.-
bocs de ezt még a tisztánlátás végett le akartam írni... addio bastardo! 😊
17 ropi a lionyban a négycsillagos változat
crippled
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ahogy sejtem basztál beleolvasni akármelyikbe is. mondjuk a te szinteden ez elhiszem hogy gondot okoz. csak anélkül ne pofázz. méretes nethuszár lehetsz te is. ja és boldog 12. születésnapot így elõre is! 😉
2006. 08. 07. - Toulouse Football Club (Házigazda)
2006. 03. 09. - Firenze
2006. 03. 04. - 1. FC Dynamo Dresden (Házigazda)
2006. 02. 15. - Athletic Club Bilbao (Házigazda)
2005. 10. 09. - ACF Fiorentina 1926 (Házigazda)
2005. 10. 09. - Zucchero Sugar Fornaciari
2005. 10. 09. - e-mail szolgáltatók
2004. 11. 14. - Kowalsky meg a Vega
te amugy nem vagy divatguszti áá ASF:ASFsa
____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F
____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F
Blog: http://www.mamokurrjongatas.hurkatötö.com
Hobby: kurrjongatás,mamózás,ill papoval természetesnek nem nevezhetõ tevékenyséek )OOOOOO
te is egészen biztosan az vagy -.-
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
2006: 14 scudetto -> reálérték: 13 scudetto
2007: 15 scudetto -> reálérték: 13,5 scudetto
kb ennyit érnek... -.-
Fórum Felhasználói információ
ForzaInter felhasználói adatlapja
E-mail cím: [email protected]
Csillagjegy: Ikrek
Életkor: 14-18 között
Neme: fiú
Város: Nincs megadva
Teljes név: Keszeli Tamás
Hobby: Foci,zene hallgatás,dvd,gépezés
Iskola (elvégzett / jelenlegi): Eötves József
Regisztráció idõpontja: 2006. 12. 07.
Utolsó üzenet idõpontja: 2006. 12. 16. 14:16
Utolsó látogatás idõpontja: 2006. 12. 16. 14:46
a vastagon jelzett adatok, a hozzászólásaid, valamint a logod mellett díszelgõ büntetõpont 99%-os pontossággal behatárol téged, egyúttal a szegénységi bizonyítványodat is kiállítottad velük. errenove mellett újabb sügér a klubban -.-
kelett a botrány is hogy meg tudjon szerezni az inter ien sok jó játékost,
ezért nem lehet tudni mi lett volna ha. Mindenesetre ha be behúzza ezt az évet az inter az nállam már érni fog ugy 80% ban megérdemeltet az elõzõ 0 hoz képest😊 písz😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
(ellesleg igazad van😄D)
Yo, Bitch!
Átszervezné az olasz bajnokságot Antonio Matarrese, a liga elnöke, hogy érdekesebbé és még jövedelmezõbbé tegye a sorozatot.
Az új, amerikai rendszerû bajnokságban tizenhat csapat indulna az elsõ osztályban.
A rájátszás felsõházába az elsõ nyolc csapat jutna, és egyenes kieséses rendszerben küzdenének meg a bajnoki címért.
úgyse lesz belõle semmi <#levele>#levele>
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
1. nem fogják elvenni az intertõl, majd moratti ismét lepénzel valakit
2. ha valami csoda folytán mégis elvennék, akkor senki nem fogja megkapni szerintem...
3. odaadják a Trevisonak 😊
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"