13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#7770 erőst túlzást érzek:D -
Csesza #7769 Kategóriák szerinti jelölések:
Legjobb olasz játékos: Francesco Totti (Roma)
Legjobb idegenlégiós: Zlatan Ibrahimovic (Inter)
Legjobb kapus: Julio Cesar (Inter)
Legjobb fiatal: Giuseppe Rossi (Villarreal)
Legjobb védő: Marco Materazzi (Inter)
Forrás: csesza.com -
#7768 én legjobb olasznak csakazértis Pirlót tenném, a többiben egyetértek a #7756-tal.
Talán még a fiatalok közül Montolivo versengene, de Rossi valóban jobb szezont zárt. -
#7767 akkor viszont Gio összvissz ha 3 meccsen játszott,és csak a Serie A-sokat vették figyelembe:) -
#7766 na és Chivu miért?:|
egyáltalán nem jáccik rosszul...
ezt osztályzatai is biztosítsák... még Suazot megértem, de Materazzi miért?
előző szezonja fantasztiksu volt, idén meg még nemjáccot mert sérült...
semmi értelme az ilyeneknek. -
#7765 természetesen énis így gondoltam :) -
#7764 az előző szezonra vonatkozik -
#7763 hát nálam ez a lista kb. ilyen lenne:
Legjobb idegenlégiós: Kaka (Milan)
Legjobb kapus: Alberto Fontana (Palermo)
Legjobb fiatal: Sebastian Giovinco ( Empoli, Juventus)
Legjobb védő: Felipe (Udinese)
-
#7762 hát jah sztem is, én Nestát se tenném bele mondjuk -
#7761 na ez is csak pofára megy... :\
Materazzit betenni a legrossab játékosok közé ebben az évben, vicc... -
#7760 Immár ötödször hirdette meg szavazását a Radio2 rádióállomás, amely 39 szakértő bevonásával hozta össze az ötvenes listát. A Bajnokok Ligája-győztes Milan gárdája büszkélkedhet idén a legtöbb jelölttel, összesen tíz milánói piros-fekete nyerte el a jelölők bizalmát, többek között a színészkedésével Olaszországban nagy derültséget kiváltó Dida, az egy rossz mozdulattól hónapokra lesérülő Ronaldo és a gólcipőjét Pármában hagyó Gilardino került a legrosszabbak közé.
Az Inter szorosan követi városi vetélytársát nyolc jelöltjével. Az egész mezőny legnagyobb esélyese az az Adriano, aki tavaly már elhódította a kétes értékű trófeát. A Juventusból a kispadmelegítő Boumsong került a listára, de verseng a címért a Serie A három nyári átigazolása is: Suazo, Chivu és Tiago Mendes is az ötvenes lista tagjai.
Némi meglepetésre bekerült hét világbajnok is: a már említett Gilardinón kívül Simone Barone, Alessandro Del Piero, Marco Amelia, Fabio Grosso, Alessandro Nesta és Marco Materazzi készülhet az év Aranykuka-díjára.
A Bidone d'Orót, vagyis az Aranykuka-díjat, 2006-ban meggyőző fölénnyel, 3215 szavazattal Adriano nyerte, mögötte másodikként Gilardino végzett 929 vokssal. 2005-ben Christian Vieri, azt megelőzően pedig Nicola Legrottaglie kapta meg a megtisztelőnek egyáltalán nem nevezhető elismerést. -
#7759 Én igen, Nesta!:) -
#7758 ugyanez -
#7757 én is ezeket jelölném meg de a védőknél Materazzi és Nesta közt nem tudnék dönteni -
#7756 szerintem
Legjobb idegenlégiós: Kaka (Milan)
Legjobb kapus: Sebastien Frey (Fiorentina)
Legjobb fiatal: Giuseppe Rossi (Villarreal)
Legjobb védő: Marco Materazzi (Inter) -
#7755 hmm a védő és kapus posztot hozhatja az Inter ^^
Ibra egyenlőre még nem de ami késik...:D -
#7754 Nyilvánosságra hozták a 2006/2007-es Olasz Futball Oscar jelöltjeinek névsorát.
Kategóriák szerinti jelölések:
Legjobb olasz játékos: Daniele De Rossi (Roma), Andrea Pirlo (Milan), Francesco Totti (Roma)
Legjobb idegenlégiós: Zlatan Ibrahimovic (Inter), Kaka (Milan), Adrian Mutu (Fiorentina)
Legjobb kapus: Sebastien Frey (Fiorentina), Julio Cesar (Inter), Angelo Peruzzi (Lazio)
Legjobb fiatal: Riccardo Montolivo (Fiorentina), Giampaolo Pazzini (Fiorentina), Giuseppe Rossi (Villarreal)
Legjobb védő: Marco Materazzi (Inter), Philippe Mexes (Roma), Alessandro Nesta (Milan)
Forrás: channel4.com -
#7753 gratula a srácoknak, menyünk megnyerni az eb-t. -
#7752 Így is B-kerettel álltak ki de nemlényeg:D -
Csesza #7751 jajjjj :DDDddd -
#7750 van pénz is a világon... ha nem Anglia bőrére megy a vásár, akkor elhiheted, hogy leadják a ruszkiknak... -
Csesza #7749 jajj ezek a dumák, miért is adta volna le Izrael a meccset?
ez egy nemzetközi meccs amiért pontot adnak, és nekik sem mind1 hogy nyernek e vagy nem
ez nem olyan mint egy bajnoki meccs, hogy jövő héten újra játszanak, itt 2-3havonta vanna jóesetben meccsek, sehogy nem érte volna meg nekik ha leadják... -
#7748 ígyvan... oroszokat mindenesetre sajnáltam, hajtottak rendesen...
az angolok azok, akik soha nem fognak ebt nyerni,spanyolok melett:D, majd jó lesz nézni ahogy leégnek ebn:D
-
#7747 jaja jó nemzetközi kapcsolatok... szép summa horvátországnak, stb...
izraelnek se keveset fizettek szerintem hogy ne adják le a meccset. az izraeli-orosz kapcsoltnál csak az izraeli-angol a jobb (najó meg az amerikaiak)... de azt se lesz rossz megnézni ahogy a világlegjobbjai angolocskák lebőgnek az eb-n jó szokásukhoz híven :) :) -
#7746 Angolok kintvannak ebn... tudod... -
#7745 jövő nyáron remélem a bannerbe bekerül egy "Campioni d'Europa" cím is :) :) -
#7744 é stato benissimo, ragazzi! :)
még Horvátország csapkodja meg Angliát, és minden fasza lesz... :)
FORZA ITALIA! -
Csesza #7743 :DDDDDDDDdddddddd a bíboros :D -
#7742 Nekem mindig Tim Curry ugrik be Donadoni fejéről:D
-
#7741 megérdemelt győzelem8)
nem voltak jobba a skótok, lesgólal egyenlítettek, és nekünk nem adtak meg egy szabályos gólt, szegény ns mit fognak írni... -
#7740 grat a válogatottnak :) -
#7739 én tudom!
Donadoni-Ambrosini mi a közös? -Milan-
Persze ez csak vicc volt, de igazság van benne.
(semmi bajom a Milan játékosaival, pl. Pirlo és Gattuso a kedvenceim közt vannak) -
#7738 egyébként azt tudja valaki,hogy Ambrosini mit keres a válogatottban? szerintem hófehér maradt a gönce... -
#7737 én is láttam,x lett volna talán az igazságos mert nagyon tudnak hajtani ezek a skótok,de képzetlenek.
nem jobbak sem az Olaszoknál sem a franciáknál,szerintem nincs helyük az EB-n -
#7736 panucci volt amúgy a 2. gól szerzője, utolsó percben lőtte
haverom hívott az előbb, ő nézte a meccset azt mondta nagyon meleg volt végig a pite :) -
#7735 a bíráskodás nagyon szar volt,Di Natale lőtt egy ugyanolyan gólt mint Miller,sőt a skót még előrébb volt.a győztes gól elött se értettem miért a skótok ellen fújtak
mindegy megvan,azalényeg -
#7734 -
#7733 Ott van a csapat az EB-n!!! -
#7732 Ó je:D győzelem:) 1-2 -
#7731 1-1