Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az olasz középhátvéd bajnok lett az olasz Juventus színeiben – igaz ezt késõbb a bundabotrány miatt elvették a torinóiaktól -, majd a válogatottal is aranyérmes lett a németországi vb-n.
Ezt követõen viszont feledhetõ õszt nyújtott Madridban, ezen felbuzdulva már az aranyladás elismerését is többen kétkedve fogadták. A FIFA-elsõség után – amely egyben megerõsítette a futballista egyeduralkodását 2006-ban – a kritikusok egy része belenyugodott a megváltoztathatatlanba, más részük viszont még “hangosabban” kritizálta az olaszt, elsõsorban a Realban nyújtott õszi produkciója okán.
A futballtól a németországi vb-t követõen visszavonult Zidane december 30-án Monacóban egy miniceremónián utólag kapná meg az elismerést, amely neki így már a negyedik lenne.
A francia irányító elõször 1998-ban, majd két évre rá 2000-ben kapta meg a szûkebb értelemben vett szakmai elismerését, míg legutóbb 2003-ban diadalmaskodott ebben a versengésben.
A 2006-s FIFA Év játékosa szavazáson tehát Cannavaro végül csak második lett, míg a brazil Ronaldinho mindenfajta szavazatszámolás ellenére is meg tudta õrizni harmadik helyét.
by NSO
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Karácsonyi meglepetés az olaszoknak: Totti a válogatottban!
Külföldi labdarúgás
Roberto Donadoni bejelentette, hogy részérõl karácsonyi meglepetésként azzal tudna kedveskedni az olasz futballdrukkereknek, hogy újra megnyeri a válogatottnak Francesco Tottit. A Roma világbajnok klasszisa egyelõre nem reagált a meghívásra.
- Francesco elképesztõ formában futballozik az utóbbi idõben. Egyértelmû, hogy õ az oka a Roma remek szereplésének. Én már döntöttem: Totti újra válogatott lesz! A többi rajta múlik, de ha tartja magát a korábban mebeszéltekhez, akkor márciustól újra övé a 10-es mez a Squaddra Azzurrában - mondta Donadoni.
Totti egyelõre nem kívánta kommentálni a szövetségi kapitány szavait, de a Roma vezetõedzõje, Luciano Spalletti megígérte, hogy a maga részérõl mindent megtesz majd azért, hogy a Farkasok kapitányát meggyõzze, vissza kell térnie a válogatottba.
Eldönthetné már, mit akar!
Hajrá Magyarország!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hajrá Magyarország!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 79 Fabian Carini.
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 77 Marco Andreolli.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 57 Attila Filkor, 91 Mariano Gonzalez.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 20 Alvaro Recoba, 99 Lambros Choutos.
!!!!!!
FILKOR!!!!😊örülök neki hogy ott van😊

a következõ az lesz hogy az összes bundázó csapat kap 1-1 bajnoki címet és 1-1 ajándékcsomagot
#acm
Yo, Bitch!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
grat neki, mert megérdemli. Forza Canna
Hisz CANNA lett az ÉV JÁTÉKOSA
grat neki, fanyalgóknak meg kuss :p
bár gabbernek gondolom annyira nem tetszett 😊
hát nem volt kicsi<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
#acm
#acm
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ON
komolyan nem akarom elhinni, hogy ebben a topikban kell flémelnetek. Ma ma 15:43-kor kértem, hogy ezt nem kéne, de látom semmit nem számít, hogy leírtam. Jó akkor bekeményítek egy kicsit.
Hajrá Magyarország!
Heló szia remélem hogy vagy
nem az inter szurkolói tehetnek arról,h bajnokok lettek,erzt csakis a milan és a juve harcolta ki magának.biztos bundázott az inter is,de nem derült ki,és most õk a bajnokok,õk errõl nem tehetnek,ezért nem kellene õket szidni.igen,van aki direkt provokálja is a másik csapat szurkolóit,de van olyan is,aki békésen szurkol szeretett csapatának
csak ennyit akartam még hozzáfûzni
ReaL MaDRid x siempre