Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

james69holden
Nem Cannavaro, hanem Zidane az Év Játékosa a FIFA-nál?

Elszámolt szavazatok: Spanyolországban úgy tudják “kis” tévedés történt a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnél, amikor összesítették az Év Játékosára beérkezett voksokat: a kihirdetett gyõztes olasz aranylabdás, Fabio Cannavaro végül csak a második helyre fért oda. A FIFA tagországainak szövetségi kapitányait és a nemzeti együttesek csapatkapitányait kéri fel a szavazásra, mindenki három-három játékosra voksolhat.

A FIFA másfél héttel ezelõtt a zürichi ünnepélyes gálán adta át a díjazottaknak az elismerést. A legrangosabb vetélkedést, a férfiak küzdelmét nagy csatában az olasz világbajnok védõ, Fabio Cannavaro nyerte, aki idén az Aranylabdát is begyûjtötte.
Az olasz középhátvéd bajnok lett az olasz Juventus színeiben – igaz ezt késõbb a bundabotrány miatt elvették a torinóiaktól -, majd a válogatottal is aranyérmes lett a németországi vb-n.
Ezt követõen viszont feledhetõ õszt nyújtott Madridban, ezen felbuzdulva már az aranyladás elismerését is többen kétkedve fogadták. A FIFA-elsõség után – amely egyben megerõsítette a futballista egyeduralkodását 2006-ban – a kritikusok egy része belenyugodott a megváltoztathatatlanba, más részük viszont még “hangosabban” kritizálta az olaszt, elsõsorban a Realban nyújtott õszi produkciója okán.
A futballtól a németországi vb-t követõen visszavonult Zidane december 30-án Monacóban egy miniceremónián utólag kapná meg az elismerést, amely neki így már a negyedik lenne.
A francia irányító elõször 1998-ban, majd két évre rá 2000-ben kapta meg a szûkebb értelemben vett szakmai elismerését, míg legutóbb 2003-ban diadalmaskodott ebben a versengésben.
A 2006-s FIFA Év játékosa szavazáson tehát Cannavaro végül csak második lett, míg a brazil Ronaldinho mindenfajta szavazatszámolás ellenére is meg tudta õrizni harmadik helyét.

by NSO

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Zsolti9014
2006-12-24
Karácsonyi meglepetés az olaszoknak: Totti a válogatottban!
Külföldi labdarúgás
Roberto Donadoni bejelentette, hogy részérõl karácsonyi meglepetésként azzal tudna kedveskedni az olasz futballdrukkereknek, hogy újra megnyeri a válogatottnak Francesco Tottit. A Roma világbajnok klasszisa egyelõre nem reagált a meghívásra.

- Francesco elképesztõ formában futballozik az utóbbi idõben. Egyértelmû, hogy õ az oka a Roma remek szereplésének. Én már döntöttem: Totti újra válogatott lesz! A többi rajta múlik, de ha tartja magát a korábban mebeszéltekhez, akkor márciustól újra övé a 10-es mez a Squaddra Azzurrában - mondta Donadoni.

Totti egyelõre nem kívánta kommentálni a szövetségi kapitány szavait, de a Roma vezetõedzõje, Luciano Spalletti megígérte, hogy a maga részérõl mindent megtesz majd azért, hogy a Farkasok kapitányát meggyõzze, vissza kell térnie a válogatottba.

Eldönthetné már, mit akar!

Hajrá Magyarország!

gercse
Natale allegro ! (ha jól mûködött a fordító berendezés 😄)

Nuno88
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket az Olasz foci szerelmeseinek! 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

gabber_saviola
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket a Dél-Olasz foci szerelmeseinek 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ForzaInter
Én is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok !!!

Yo, Bitch!

fsgh
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok az Olasz foci szerelmeseinek!^^

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

9csöves9
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket az Olasz foci szerelmeseinek!

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
😄DDDDd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

😄DDD okok

Zsolti9014
persze-persze, csak a Palermo topikból jöttem. 😄 Héctor Fabian Carini

Hajrá Magyarország!

Carini 😊

Zsolti9014
remélem bekerül, sztem 1-1 játékos marad ki minden poszton. valószínûleg kapuból Corini, védõk: Andreolli, csatár Choutos. Remélem a középpályán nem Attila hanem inkább Gonzalez.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
grat Cannának. 😄

Hajrá Magyarország!

fsgh
Szombaton is lesznek meccsek😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

james69holden
ijj télleg... hisz 7végén karácsony :p

fsgh
22 pléja:/ ez azt jeléenti 4 ember kimarad:SSS ert ugye 11kezdõ és 7 csere...félõ hogy Attila nem ül le a padra:S

Hegeace
7 közepi 😛P de pozitív...

Heló szia remélem hogy vagy

fsgh
az nem hétvégi hanem szerdai meccs lesz😊

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 79 Fabian Carini.

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 77 Marco Andreolli.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 57 Attila Filkor, 91 Mariano Gonzalez.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo, 20 Alvaro Recoba, 99 Lambros Choutos.

!!!!!!

FILKOR!!!!😊örülök neki hogy ott van😊

james69holden
Filkor (ismét) nevezve a 7végi Lazio - Interre <#eljen>

james69holden
ahahahah

9csöves9
<#idiota>

gabber_saviola
Tim Mobile ajándékcsomagot 😊

9csöves9
Gallianinak lecsökkentették 4 hónappal az eltiltását...komolyan mondom ez már szánalmas

a következõ az lesz hogy az összes bundázó csapat kap 1-1 bajnoki címet és 1-1 ajándékcsomagot

LasCar16
franciától nevárj jobb nyilatkozatot gyõztes teljesítményre osztanak ilyen elismerést, de ezt hadjuk...megérdemelte, egyértelmû^^

#acm

ForzaInter
Szerintem megérdemelte. Az a köcsög(elnézést a Lyon drukerektõl) Hollieur meg azt mondta hogy vicc hogy Cannavaro kapta az Aranylabdát ja meg azt is hogy a futball halála ez.

Yo, Bitch!

fognak fanyalogni ne izgulj 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

gabber_saviola
besöpört mindent -.-
grat neki, mert megérdemli. Forza Canna

james69holden
na mivan senki egy szót se? 😊

Hisz CANNA lett az ÉV JÁTÉKOSA

grat neki, fanyalgóknak meg kuss :p

gabber_saviola
vereség ellenére azt mondom, hogy jól játszottunk és volt ötlet a játékunkban, bár ez a 4-0 kicsit erõs, mert ennyivel nem jobb a Roma. Büszke vagyok a csapatomra még a vereség ellenére is. FORZA PALERMO SEMPRE

james69holden
nagyon jó kis meccs volt ez a Róma - Palermo!!

bár gabbernek gondolom annyira nem tetszett 😊

fsgh
<#eljen><#eljen>

hát nem volt kicsi<#hehe><#hehe>

bmffm856
<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Zsolti9014
gyönyörû gól!

Hajrá Magyarország!

<#eljen><#eljen><#eplus2><#eplus2><#eljen><#eljen>

Count Adyn
hubazze materazzi mekkora gólt ollózott<#wow2>:9

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

bmffm856
én úgy enblock mindennel elégedetlen vagyok a tegnapi meccsel kapcsolatban... még ilyen szar játékkal is gólokkal kellett vonla nyernünk, de a védelem szokás szerint "remekelelt", Gilardino meg szart se csinált egész eddig, de természetesen éppen most botlik bele kétszer a labdába... ez az amikor tényleg nem lehet mit tennie a szurkolónak csak idegelnie magát...

LasCar16
csatárnak ez a dolga de az eredmény akkor is 2-2 lett ennek gondolom te se örülsz... én a mutatott játékkal vok elégedetlen

#acm

bmffm856
pontosítsunk egy kicsit... Gilardino talált két gólt...

LasCar16
legalább Gila 2 gólt szerzett^^ csak pozitívan..:S

#acm

LasCar16
én minap rendeltem egy 4csillagos hazait és idegenbelit^^ jövõ 7en megjön😛 csak a gatyám is rámegy:S..de megéri^^

#acm

nincs

Kit--Kat
A VB mez az igazi😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gabber_saviola
ha kell még valakinek csakjelezze, köszönöm

ON

gabber_saviola
nahmostmár tényleg csönd legyen.
komolyan nem akarom elhinni, hogy ebben a topikban kell flémelnetek. Ma ma 15:43-kor kértem, hogy ezt nem kéne, de látom semmit nem számít, hogy leírtam. Jó akkor bekeményítek egy kicsit.

Zsolti9014
Fejezzétek már be cseszd meg! Ez a topik az olasz foci szerelmeseinek szól és nem azoknak akik egymást akarják fikázni (és egymás csapatát).

Hajrá Magyarország!

Hegeace
mise tehetünk arról h csalt a vezetõség mégis megy a "Tiszta mint az inter " , így könnyû bajnokságot nyerni meg stb... de csak azoktól (ahogy te montad) "van aki direkt provokálja is a másik csapat szurkolóit"

Heló szia remélem hogy vagy

jbal
tudod nem midnenki olyan h az a kedvenc csapata aki hamarabb leigazolja Sevcsenkót vagy aki megnyeri a BL-t

hunbasser
szeretném megvédeni az intereseket,pedig nem szeretem az intert.
nem az inter szurkolói tehetnek arról,h bajnokok lettek,erzt csakis a milan és a juve harcolta ki magának.biztos bundázott az inter is,de nem derült ki,és most õk a bajnokok,õk errõl nem tehetnek,ezért nem kellene õket szidni.igen,van aki direkt provokálja is a másik csapat szurkolóit,de van olyan is,aki békésen szurkol szeretett csapatának

csak ennyit akartam még hozzáfûzni

ReaL MaDRid x siempre