Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmffm856
nekem csak részben lenne elégtétel...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

bmffm856
itt olvastad?

ansa.it

9csöves9
én is olvastam másik helyen,nekem elégtétel lenne

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

bmffm856
lehet, hogy mégis létezik "igazság"?

cikk

9csöves9
én kérek elnézést,biztos megzavartak a "😄D" "😄DD"-k

Nem is viccnek szántam, az olasz kavarós nép, mint a spanyol, de talán annál jobban. Mediterránok 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

9csöves9
annyira azért nem vagy humoros

megint bundatéma? 😄D
biztos megszoktátok, olaszok kavarnak valamit mindig 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

bmffm856
ejj de frappáns választ sikerült ideírnod kiscsimbók 😊

Matthewpamer
büszke lehetsz magadra, csak én anyám rendesen - ha jó a fordítás - keresi a pénzét, nem kurva bár a tied kitudja

ja és
Masturbate into your mother with your dirty dick.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

bmffm856
😄DDDDDDd

5w0rdf15h
és lényegretõrõ 😄Dddd no meg jogos és igaz 😛DDDD

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

5w0rdf15h
és lényegretõrõ 😄Dddd

Count Adyn
Mátyás barátunk tényleg 14-18 közt van? Mert akkor még lehet kinövi😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

bmffm856
ahogy látom sikeres volt... 😊

gabber_saviola
😄DDDDDDDDddddddddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

5w0rdf15h
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddddd (Y)

bmffm856
egészen biztosan 😊

Zsolti9014
Egyébként: ha az idei évben az Inter megnyeri a bajnokságot, akkor azt mondom, teljesen megérdemlik: két igazán nagy riválisuk idén is van, a Roma és a Palermo, a Palermo elleni meccset láttam, az Inter tényleg ráerõltette játékát a szicíliaiakra. A keret pedig igazán erõs, több világbajnokkal megtûzdelve.
Van két világklasszis kapusuk (én Toldót tartom jobbnak, de J. Cesar is jó).
Védelmüket erõsíti két VB-gyõztes olasz: Materazzi (Interes létére egyik kedvencem), és Grosso, aki szintén (nemcsak egynyári játékos õ!), ottvan a rutinos Córdoba és Zanetti és a tehetséges Maicon és Maxwell.
Középpályán bevethetõ Recoba, aki csatárnak is jó, de Vieira, Figo, Stankovic alkalom adtán Zanetti és Grosso, és még mások szintén világszínvonalon teljesítenek, valamint csatárposzton Ibrahimovic egész jó formában van, Crespo mindig jó és így még Adriano gyenge idõszaka is elfér 😄, jah Cruz sem rossz.
Persze itt nem szóltam minden játékosról.
Az edzõ, Mancini kezd úgy dolgozni, ahogy egy ilyen kerettel kell, bár nekem nem volt szimpatikus, most mégis kezdem megkedvelni, mivel olyan fiataloknak is lehetõséget ad, mint a magyar Filkor (aki a bajnokságban is játszott volna sztem, ha nincs 2 kényszerû csere) vagy Andreolli és mások. A sérültek ellenére újra és újra összerakja a csapatot.
És az Interben több személyes kedvencem megtalálható: Toldo, Materazzi, Grosso, Recoba, Crespo.

Hajrá Magyarország!

Te vagy az elvakult...

bmffm856
vajon naívok vagytok, vagy vakok? 😊

Milyen mocskok?
Moggi haverjának a vádaskodása amikor semmi bizonyítéka nincs?

9csöves9
ne magyarul mondd,azt nemértik errefelé -.-

Nem akartam zavarni...

gabber_saviola
csöndlegyenmostmár -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
NYÚÚÚÚ PÁGÁGYÍ!

Matthewpamer
max jövõre a serie b-t 😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

bmffm856
egyébként az mérvadó lenne... megmondom miért... mert ha -15-rõl bajnokok lennénk, az azt jelentené, hogy legalább 15 ponttal jobbak vagyunk a mezõnynél... 😊 errõl ennyit 😊 de ilyen sajnos úgysem lesz...

Matthewpamer
If you don't shut your face, I'll jump into your mouth and shit myself
;]

bmffm856
én sem szidok senkit (r9-et leszámítva de az már habitus közöttünk)... 😊

bmffm856
na márcsak te hiányoztál 😄SDASDXC:asasdDSA😄ADS_

Ha valami oknál fogva a Fiorentina nyerné az idei bajnokságot az meg mérvadó lenne, mi?

fsgh
szerintem nem szidjuk egymást...

én legalábis csak véleményt cserélek bmffm856-al..😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

bmffm856
che patetico bastardo figlio di puttana sei 😊

9csöves9
hagyd már

szerintem ha idén az inter nyer,abszolút megérdemelt lesz

Matthewpamer
LANtasztikus

fsgh
ez viszont sajnos igaz😞

(megjegyzem ez nem terjedt ki a pályára...ez Moratti és az akkori játékosok ügye..)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
nem nyertünk de nem érted hogy nem egy csapat az ellenfelünk hanem 19??biztos volt már olyan hogy oda-vissza vertük a Juvét és mégse voltunk közelébe se a scudettonak mert a kisebb csapatok ellen nem ment és most megy én teljes értékünek fogom látni az ideit(HA lesz) a tavalyival egyetértek...az nem mérvadó...

Zsolti9014
nem kellene itt egymást szidni, az aláírásodban meg az a csalós szöveg nem túl szép, ha tudnád a telefonlehallgatás bûncselekmény, ezt pedig az Inter követte el. mind1 ebbe inkább ne menjünk bele.

Hajrá Magyarország!

Matthewpamer
volt ilyen kérdés? nem, köszcsá

bmffm856
csörgõlabdában egészen biztosan 😊

bmffm856
hasonlítsd össze az aláírásunkat:

Tied: "Tiszta mint az Inter!
Campione d'Italia 2005/2006:Inter
!!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!"

Enyém: "Mindig lesznek olyanok akik gyûlölnek. De csak akkor gyõzhetnek, ha te is gyûlölöd õket."

Errõl ennyit kiscsíra... 😊

Matthewpamer
csak irigykednek mert mi vagyunk a legjobbak

bmffm856
az 1989-2005-ig terjedõ idõszakban is olyan sok scudettot nyertetek nemigaz? visszajut a juve, és mindenki azonos feltételekkel indul, és úgy is nyertek, akkor azt mondom ok... de a tavalyi, meg ha lesz akkor az idei, bocs de nem mérvadó... hogy miért nem azt nem magyarázom, mert egyszerûen nem akarod felfogni... még az igazság szó is éget benneteket mostanság, és ez sem véletlen... de nem megyek bele sokadszor is, csak r9 faszacsávóval a már-már szokásos köröket róttam le...

Matthewpamer
mint te kb

fsgh
elegem van már abból hogyha az Inter nyer scudettot az sose lesz az igazi(persze csak mások szerint-.-) ha jövõre nyernék akkor az lesz sz indok hogy a Juve csak most jutott fel??szánalmas...amúgy meg nem csak 2 csapat ellen játszottunk(Juve,Milan...)...ha nem vennéd észre 8 meccses gyõzelmi szériában vagyunk...sztem ha Juve itt van akkor is megverjük az Empolit,Romát..nagyon nagyot téved az aki azt mondja az idény végén HA megnyerjük a scudettot hogy nem érdemeltük meg...régóta azon bukjuk a bajnokságot hogy közép és kisapatoknál hagyunk pontokat...ez most nem történt meg eddig...

bmffm856
kemény legény vagy ám 😊 igazi nethuszár 😊

Matthewpamer
1. Internazionale
.
.
.
16. Fiorentina

Lesz*rni lehet de felsz*rni....

bmffm856
ti elõbb fogtok kiesni, minthogy tisztességes körülmények között (értsd: kizárások nélkül, és nem kereksaztalnál) scudettot nyertek cimbora 😉

amúgymeg:

"és akkor hol volt még az Inter? " ---> ott ahol most 😊 sehol 😊
"kár lenne egy ilyen jó kis csapatért" ---> jó ezt egy merdástól hallani 😊

Matthewpamer
nézd meg mikor regisztráltam, mikor nyitottam az Inter topicot plussz vonnyál le kb 3 évet és akkor hol volt még az Inter?
Nah jólvan tedd magad vízszintesbe
aztán nehogy kiessetek a végén kár lenne egy ilyen "jó" kis csapatért