Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
akkor ne nevezd 😊
nálam igenis csoda kell bármelyik válogatottnak egy vb gyõzelemhez

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kit--Kat
Én nem nevezném csodának, tudás alapján már rég megérdemelték, max a helyzet volt kicsit nehezebb.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Zsolti9014
csatlakozom az elõttem szólókhoz, és gratulálok nekik!

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
csodát tettek nyárom, megérdemlik

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kit--Kat
<#eljen>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ForzaInter
Megérdemlik de nagyon.

Yo, Bitch!

9csöves9
<#eljen>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

james69holden
Érdemrendet kapnak a futballvilágbajnokok

A Cavaliere Ufficiale-címmel, az olasz köztársasági érdemrenddel tüntetik ki hétfõn a világbajnok labdarúgó-válogatott tagjait.

Az ünnepélyes ceremóniára Rómában kerül sor, a kitüntetést Giorgio Napolitano államfõtõl kapják meg a játékosok. A Cavaliere Ufficiale 1951 óta létezik, s azoknak ítélik oda, akik kiemelkedõ teljesítményt nyújtanak hazájukért.

Olaszország a németországi vb július 9-ei, berlini döntõjében 11-esekkel nyert Franciaország ellen.

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Nuno88
most jönnek a tizik 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
télleg 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

fsgh
pont most kezdõdik😊))

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Nuno88
én is néztem 😊

a döntõt nem tudja vki mikor ismétli?

fsgh
de az ám😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Zsolti9014
mekkora meccs volt!!!

Hajrá Magyarország!

fsgh
Sport klubbon most megy a Német Olasz elõdöntõ😊

banok
nein :|

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

jbal
Sport Klub-os stream?😄

kösz

banok
igen elkúrtam. XD

szal...
Akinek nincs SportKlubja az ne szarjon be mert lesz stream a Milan-Juve Berlusconi izére.

fsgh
pedig már kezdtem félni-.-

Zsolti9014
Berlusconi-kupa, minden évben megrendezik, csak a 2006-os elcsúszott, január 6. SportKlub, 16:55 asszem.

Hajrá Magyarország!

ez milyen meccs lesz és mikor?

akinek nincs? <#idiota>

banok
Akinek SportKlubja az ne szarjon be mert lesz stream a Milan-Juve Berlusconi izére.

Zsolti9014
ok, kösz

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
ilyen minõséget hoz neked Miket

Zsolti9014
Például ez nem tûnik rossznak. Még a 3 csillagosból.
De a Buffon mezeken picit sztem el van csúszva az elején a szám, meg egy gondom van ezekkel: Thaiföldön vannak. Nem igazán bízom bennük. De ha veszek azt úgyis Magyarországon teszem, ezeket csak nézegetni merem. 😄
Kösz a segítségeket!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
azért is kérdem, mert gagyit nem akarok hozatni, ha utánzatot, replikát veszek, azt a piacon teszem, mert lehet h Pumára nem lesz pénz, a Juve-mezemet meg 2,5k-ért piacon vettem és elég jó.

Hajrá Magyarország!

gercse
és pesten akár át is lehet venni 😊

james69holden
szvsz sz.tem is vaterás miket-tõl vegyél mezt
innen többen is tõle vásároltunk

[email protected]
[email protected]

megírod milyen mez kell, mivel legyen feliratozva, méret, ár etc.
9500Ft volt mikor legutoljára vásároltam tõle
(ha elõre utalsz nincs pk)

gercse
hát nem tudom, de aztán nehogy átverjenek valami gagyival 😄
mondjuk Miket is onnan szerválja sztem a mezeket kb 20 dolcsiért+posta,
én is most vettem tõle egyet a vaterán, csak még nem jött meg neki 😄...
de gabber szerint jó cuccokat hoz(mondjuk 9500ft, de így sem annyira drága, mintha boltban venném)

ForzaInter
BUEK!!!

Yo, Bitch!

Zsolti9014
Be kellene szereznem 1 olasz válogatott mezt, most nézem az ebayt, 4 csillagos mezek vannak 10-20 dollárért +szállítás, ez hogy lehet?

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
😛

9csöves9
jaja ezt az idényt még ott kell töltenie sajnos,jövõre elég idõs lesz hogy bemutatkozzon a nagyok között<#eljen>

9csöves9
http://www.soccer-desktop.com/record.php?pid=1526

gabber_saviola
zsirkirályak Lali

gabber_saviola
primaverában? 😮

Zsolti9014
<#eljen> köszönjük, nagyon jók, bár nekem az utolsót nem hozza be

Hajrá Magyarország!

9csöves9
pár vólpeppör

1.

2.

3.

4.

5.

9csöves9
sõt játszani is fog 😮

gabber_saviola
az persze visszatér, hogyne 😊

Count Adyn
Mai blikkben is olvastam ezt, tök komolyan csámcsog rajta, nagyon beették😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Én is azt hinném, ha csak azt olvasnám el, hogy "Collina’s comeback" 😊

fsgh
na akkor az😛 hiányos az angol tudásom😞(

Count Adyn
technikai tanácsadó lesz a bírók szövetségében😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

fsgh
Collina’s comeback
Thursday 28 December, 2006
Italy’s most famous referee Pierluigi Collina is set to take an active role in the game once again as a technical adviser to the Association of Italian Referees.

One of the game’s most respected officials, Collina became something of a cult figure all over the football world before his retirement in 2005.

The Bologna-born financial adviser has been working for Sky Italia since his exit after signing a two-year contract worth around £470,000.

However, he has now opted to take the role of technical adviser to the nation’s officials – a voluntary post.

“I’ve talked things through with Sky and we found a way that this can suit everyone,” he explained.

“In my opinion the preparation of referees is a crucial part of the profession. The work interests me and I’m sure it’ll be a great success.”

Meanwhile, the chief of the Association of Italian Referees Cesare Gussoni will take charge of the appointment of referees for Serie A and B matches while a permanent replacement for Stefano Tedeschi is sought.

Tedeschi unexpectedly quit after less than six months in the job and there had been speculation that Collina would take his position.

nem teljesen értem a cikket de mintha lenne rá esély hogy Collina visszatérhet...

hunbasser
14:18 - Spanyolországban ma, tehát december 28-án ünneplik a "Bolondok napját". Ezt az alkalmat kihasználta több ibériai sajtó is. A Marca szerint Cannavaro helyett Zidane a FIFA Év játékosa, míg a katalán Sport szerint David Beckham az FC Barcelona labdarúgója lesz. Természetesen ezeknek a hírek minden valóságalapot nélkülöznek.

kicsit máshogy 😊

ReaL MaDRid x siempre

james69holden
az, hálisten :p
de NSO elég frankón bedõlt nekik 😊

"Alighanem a spanyol újságírók is elõállnak egy-egy szilveszteri tréfával az újév közeledtével, s két lapban is erõsen megkérdõjelezhetõ, sõt inkább megkacagtató hírek jelentek meg. A katalán 'Sport' azzal jelentkezett, hogy David Beckham a következõ nyártól Barca mezben fog futballozni, a fõvárosi 'Marca' pedig odaítélte a FIFA 'Év Játékosa' díjat Zidane-nak. A hírek a következõképpen szólnak komoly tálalásban, de valóságtartalmuk aligha van, így csak a nevetni vágyóknak ajánljuk az elolvasását..."

9csöves9
szerintem kamu,a marcan kívûl más nem írt róla