Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nálam igenis csoda kell bármelyik válogatottnak egy vb gyõzelemhez
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A Cavaliere Ufficiale-címmel, az olasz köztársasági érdemrenddel tüntetik ki hétfõn a világbajnok labdarúgó-válogatott tagjait.

Olaszország a németországi vb július 9-ei, berlini döntõjében 11-esekkel nyert Franciaország ellen.
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
a döntõt nem tudja vki mikor ismétli?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
szal...
Akinek nincs SportKlubja az ne szarjon be mert lesz stream a Milan-Juve Berlusconi izére.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Hajrá Magyarország!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
De a Buffon mezeken picit sztem el van csúszva az elején a szám, meg egy gondom van ezekkel: Thaiföldön vannak. Nem igazán bízom bennük. De ha veszek azt úgyis Magyarországon teszem, ezeket csak nézegetni merem. 😄
Kösz a segítségeket!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
innen többen is tõle vásároltunk
[email protected]
[email protected]
megírod milyen mez kell, mivel legyen feliratozva, méret, ár etc.
9500Ft volt mikor legutoljára vásároltam tõle
(ha elõre utalsz nincs pk)
mondjuk Miket is onnan szerválja sztem a mezeket kb 20 dolcsiért+posta,
én is most vettem tõle egyet a vaterán, csak még nem jött meg neki 😄...
de gabber szerint jó cuccokat hoz(mondjuk 9500ft, de így sem annyira drága, mintha boltban venném)
Hajrá Magyarország!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Thursday 28 December, 2006
Italy’s most famous referee Pierluigi Collina is set to take an active role in the game once again as a technical adviser to the Association of Italian Referees.
One of the game’s most respected officials, Collina became something of a cult figure all over the football world before his retirement in 2005.
The Bologna-born financial adviser has been working for Sky Italia since his exit after signing a two-year contract worth around £470,000.
However, he has now opted to take the role of technical adviser to the nation’s officials – a voluntary post.
“I’ve talked things through with Sky and we found a way that this can suit everyone,” he explained.
“In my opinion the preparation of referees is a crucial part of the profession. The work interests me and I’m sure it’ll be a great success.”
Meanwhile, the chief of the Association of Italian Referees Cesare Gussoni will take charge of the appointment of referees for Serie A and B matches while a permanent replacement for Stefano Tedeschi is sought.
Tedeschi unexpectedly quit after less than six months in the job and there had been speculation that Collina would take his position.
nem teljesen értem a cikket de mintha lenne rá esély hogy Collina visszatérhet...
kicsit máshogy 😊
ReaL MaDRid x siempre
de NSO elég frankón bedõlt nekik 😊
"Alighanem a spanyol újságírók is elõállnak egy-egy szilveszteri tréfával az újév közeledtével, s két lapban is erõsen megkérdõjelezhetõ, sõt inkább megkacagtató hírek jelentek meg. A katalán 'Sport' azzal jelentkezett, hogy David Beckham a következõ nyártól Barca mezben fog futballozni, a fõvárosi 'Marca' pedig odaítélte a FIFA 'Év Játékosa' díjat Zidane-nak. A hírek a következõképpen szólnak komoly tálalásban, de valóságtartalmuk aligha van, így csak a nevetni vágyóknak ajánljuk az elolvasását..."