13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#7890 :ASDDADS:AAA:XdASSDGFGF -
#7889 gabber még 4pontot nekije oszt banamák_ASD -
ryhdeksan #7888 ne spamelj ;>> -
#7887 akkor most térjünk rá a nemzetközi trófeákra is?_ASD_ -
ryhdeksan #7886 ezek közül melyik milanos? ja hogy egyikse -
ryhdeksan #7885 természetesen gratulálok mind a 11 játékosnak és az edzőnek is -
#7884 kitérdekel itt az Inter?_ASD::AS -
ryhdeksan #7883 Olaszországban az év játékosa: Ibrahimovic
La Gazzetta dello Sport's XI 2007-ben:
Frey; Maicon, Mexes, Cordoba, Zanetti; Figo, Cambiasso, Doni, Nedved; Ibrahimovic, Totti.
Coach: Roberto Mancini. -
#7882 Akkor én sem maradok ki,
Boldog Karácsonyt és új évet minden olasz foci szeretőnek ! -
#7881 ez nekem is megvan! ebben a számban volt Kaká az aranylasztival :D -
#7880 akkor én is csatlakozom:)
kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden olaszfannak:) -
-
#7878 :ASDsadsdasdasdasd -
#7877 akkor csatlakozom én is:)
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Eredményekben, Gólokban, Trófeákban Gazdag Boldog Új Évet kívánok minden Olasz szimpatizánsnak:) (mégha az Interben alig is vannakASDSDA) -
#7876 Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet minden Olasz Fannak! :) -
Csesza #7875 :DDDDdddd
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! :) -
#7874 Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok Én is minden Olaszfannak, legyen az Interes, Milanos, Juvés....stb (na jó még a Messinásoknak és a Cataniásoknak is :dddd) :) -
#7873 Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok Az Olasz Foci Szerelmeseinek! -
#7872 Toni 4-et rúgott az UEFA-kupában!
Grat neki! -
#7871 emberileg abszolut érthető volt szerintem. más kérdés, hogy sportpályán jóval több önkontroll kéne, de azért ez a kiborulás még Cassanotól is durva volt, és nem mindennapos... én teljesen meg tudom érteni...
az viszont nagyon sportszerű volt ahogy Donadel meg Mutu elkezdte vígasztalni... -
#7870 lol -
#7869 akkor se kellet volna ekkora hisztit levágnia... -
#7868 ez nem idegbetegség volt. még sírt is ha jól láttam... "élete legfontosabb meccse lett volna a Roma elleni" (#7867) nem csodálom hogy szakadt a cérna. ha mondjuk a Cagliari ellen játszanának jövő héten tuti nem akad ki ennyire... :) -
#7867 élete legfontosabb meccse lett volna a Roma elleni
egyébként nekem a 2004-es EB-n változott meg róla teljesen a véleményem,hihetetlen ott mennyire felfogta hogy a válogatott meze van rajta -
#7866 mindig is birtam Cassanot, de most nagyon sajnálom :( -
Csesza #7865 tudom, hogy az volt, de ez a kirohanása :O -
#7864 idegbeteg, mindig is az volt. -
Csesza #7863 ez idióta :D
ha ez nem kokózik vagy valami akkor nemtom mivan vele :D -
#7862 Cassano sárgát kapott nem játszhat a Roma ellen.már sajnálom szegényt,mentálisan nagyon nagy problémái vannak
http://youtube.com/watch?v=6u1B1tmQLoM -
#7861 bulvár hír:] töllem:] nektek:] :_
Foggia és egyik csapattársa Marchini az egyik edzésen összekaptak, ha minden igaz egy durva belépő miatt amit Marchini követett el. A veszekedés annyira elfajult hogy az edzést félbe is kellett szakítani. Ezután Foggia bedurcizott, nem állt többé szóba Marchinivel, majd egyik este egy bárban tulajdonképpen megverette Marchinit egy barátjával. Foggia együtt jelent meg a bárban ezzel a baráttal, leültek Marchini asztalához, aztán Foggia magukra hagyta őket ... Marchini pedig az eset után orvosi kezelésre is szorult.
A sztorit az újságok abból a jegyzőkönyvből tudták meg ami Marchini nyilatkozatát tartalmazza, ugyanis a labdarúgó szövetség vizsgálatot indított.
Foggia hallgat, a Cagliari tagad, de amióta az ügy napvilágra került Foggia nem nagyon kerül be a csapat keretébe: először hazaküldték Nápolyba pihenni, most meg már nem is indokolják hogy miért került ki a keretből a srác. -
#7860 most tényleg nagyon jó,de a szavazás már jópár hónapja megy.és szerintem régebben főleg Inter drukkerek szavaztak rá -
ryhdeksan #7859 -o -
ryhdeksan #7858 látszik mennyire szánalomas, hogy odateszik jimenezt aki igen csak pörög
na erről ennyit -
#7857 2007-es "Aranykuka-díj"
Questa la classifica finale:
1. Adriano 19,98% 2.616 voti
2. Dida 10,86 % 1.422
3. Ronaldo 8,48 % 1.110
4. Ricardo Oliveira 6,58% 862
5. Tiago 5,99% 785
6. Cassano 5,89% 771
7. Jimenez 5,52% 723
8. Tristan 4,68% 613
9. Coco 4,51% 590
10. Gilardino 3,16% 414 -
#7856 -
#7855 Az olasz és a francia labdarúgó-válogatott az elmúlt évi németországi világbajnokság döntőjében mérkőzött meg egymással, az indulatok már a mérkőzés előtt is az egekbe szöktek, és a mérkőzés után sem csitultak. A találkozón pályára lépő Gennaro Gattuso szerint a francia kapitány, Raymond Domenech rossz példát mutat játékosainak.
- Az egyetlen személy a franciák oldaláról, aki képtelen megállni, hogy ne kommentálja a dolgokat, az Domenech. Ő tehet arról, hogy még mindig feszült a viszony a két nemzet válogatottjai között – mondta Gattuso. – A legjobban az bosszant, hogy ez az egész hercehurca teljesen felesleges. Egy személy néhány nem szerencsés megnyilvánulása miatt alakult ki az ellenségeskedés. -
Csesza #7854 nah ez mondjuk igaz :) -
#7853 Ronaldinho és Brad Pitt :D -
#7852 Fontana meg kiköpött Majka ugyebár:D -
#7851 a legjobb Albelda és Sebestyén Balázs :D