Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem tartós állapot lesz <#eljen>#eljen> <#eljen>#eljen> <#eljen>#eljen>
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
1 (2) ITALIA 1.562
2 (1) Brasile 1.540
3 (3) Argentina 1.535
4 (4) Francia 1.496
5 (5) Germania 1.359
6 (6) Inghilterra 1.330
7 (7) Olanda 1.312
8 (8) Portogallo 1.262
9 (9) Repubblica Ceca 1.193
10(12) Spagna 1.161
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"Elfogadjuk a kormány vagy az olasz szövetség döntését, ha az mindenkire egyformán vonatkozik. A bajnokság döntõ szakaszához érkezik, csak akkor születhet reális és igazságos végeredmény, ha minden klub számára azonos feltételeket biztosítanak az illetékesek." - mondta.
Lucarelli hozzátette: a többiekkel szemben minden szempontból kedvezõbb helyzetbe kerülnek azok az egyesületek, melyeknek hazai meccseire beengedik a szurkolókat.
(forrás: MTI)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Olasz futballbotrány: hétvégén folytatódik a bajnokság, többségében nézõk nélkül
Olvastátok? Kíváncsi leszek erre, hogy mi fog kisülni ebbõl és Matarrese válaszára is (vagy hogyan írják nevét :SS, mert gyorsan olvastam a cikket).
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
"Meghúzzuk a vészféket. Ilyen szörnyûségek után nem tudjuk elképzelni a további együttmûködést" - jelentette ki Gerhard Dörfler, Kärnten turisztikai hivatalának vezetõje.
A jövõ évi osztrák-svájci közös rendezésû Európa-bajnokság felvezetéseként megkötött szerzõdést eredetileg az idei év elsõ negyedében akarták a felek meghosszabbítani.
(forrás: MTI)
#6503: Bazz te olyan vészmadár vagy vagy azt írod hogy vége örökre a Serie A-nak vagy azt hogy elõrõl kezdik.
Yo, Bitch!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
sokkal ésszerûbb lenne
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
http://www.youtube.com/watch?v=_MjgCD6E03g
http://www.youtube.com/watch?v=3gDncJwSJeY
acquisti=érkezett, Cessioni=távozott
ASCOLI
Acquisti: Di Biagio (d, svincolato), Melara (d, Torino), Bonanni (c, Sampdoria), Soncin (a, Atalanta), Centi (c, Atalanta)
Cessioni: Lukovic (d, Udinese), Skela (c, Energie Cottbus), Bocchetti (d, Frosinone), Cudini (d, Vicenza), Gotti (c, Udinese), Pecchia (c, svincolato). Galloppa (c, Siena)
ATALANTA
Acquisti: Caio Cesar Tavera (a, Cruzeiro)
Cessioni: Magrini (c, Pro Vercelli), Soncin (a, Ascoli) e Centi (c, Ascoli), Manzoni (c, Padova)
CAGLIARI
Acquisti: Marchini (c, Triestina), Bruzzone (a, Cascina)
Cessioni: Peana (a, Treviso), Cocco (a, Venezia)
CATANIA
Acquisti: Spadavecchia (p, Pescara), Biagianti (c, Pro Vasto)
Cessioni: Anastasi (c, Cesena), Danucci (c, Cesena), Del Core (a, Cesena), Polito (p, Pescara), Nardini (c, Reggina)
CHIEVO
Acquisti: Italiano (c, Verona), Bogdani (a, Siena), Cesar Prates (c, Livorno), Cozzolino (a, Lecce), Concetti (p, Monza)
Cessioni: Godeas (a, Mantova), Garzon (c, Avellino), Marchesetti (c, Triestina), Tiribocchi (a, Lecce), Bruno (a, Modena), Zanchetta (c, Lecce), Silva Reis (c, Prato), Passarini (p, Cremonese)
EMPOLI
Acquisti: Coralli (a, Lucchese)
Cessioni: Pellecchia (c, Perugia), Gasparetto (a, Genoa), Buzzegoli (a, Pisa)
FIORENTINA
Acquisti: Kuzmanovic (c, Basilea), Costa Dos Santos (d, Lokomotiv Lobdiv), Carcuro (c, Treviso)
Cessioni: Lobont (p, Dinamo Bucarest), Do Prado (a, Spezia)
INTER
Acquisti
Cessioni: Coco (d, Torino), Belaid (c, Psv)
LAZIO
Acquisti: Jimenez (c, Ternana), Correa (c, Lanciano)
Cessioni: Oddo (d, Milan), Foggia (c, Reggina), Quadri (d, Spezia)
LIVORNO
Acquisti: Coppola (c, Messina), Bergvold (c, FC Copenaghen), Cesar (c, Corinthians), Fiore (c, Livorno)
Cessioni: Argilli (c, Frosinone), Giallombardo (d, Messina), Danilevicius (a, Bologna), Vigiani (c, Reggina), Cesar Prates (c, Chievo), Bakayoko (a, Messina)
MESSINA
Acquisti: Pestrin (c, Cesena), Giallombardo (d, Livorno), Paoletti (p, Udinese), D' Aversa (c, Siena), Candela (d, Siena), Bakayoko (a, Livorno)
Cessioni: Storari (p, Milan), Coppola (c, Livorno), Rafael (d, Fluminense), Sullo (c, Avellino)
MILAN
Acquisti: Grimi, (d, Racing Avellaneda), Storari (p, Messina), Oddo (d, Lazio), Ronaldo (a, Milan)
Cessioni:
PALERMO
Acquisti: Matusiak (a, Belchatow), Cavani (a, Danubio), Ciaramitaro (c, Parma), Giacomazzi (c, Palermo)
Cessioni: Bovo (d, Torino), Parravicini (c, Parma), Munari (d, Lecce)
PARMA
Acquisti: Perna (d, Modena), Rossi (a, Manchester United), Parravicini (c, Palermo)
Cessioni: Dedic (a, Frosinone), Ciaramitaro (c, Palermo)
REGGINA
Acquisti: Vigiani (c, Livorno), Foggia (c, Lazio), Nardini (c, Catania), Puggioni (p, Pisa), Gazzi (c, Bari)
Cessioni: Carobbio (c, Genoa), Leon (c, Genoa), Rios (a, Rosario Central), Pelizzoli (p, Lokomotiv Mosca), Ceravolo (a, Pisa), Sciba (Pro Vasto)
ROMA
Acquisti: Tavano (a, Valencia), Wilhelmsson (c, Nantes)
Cessioni: Montella (a, Fulham), Zotti (p, Sampdoria)
SAMPDORIA
Acquisti: Zotti (p, Roma), Ziegler (c, Tottenham), Ferrari (a, NY MetroStars)
Cessioni: Foti (a, Vicenza), Bonanni (c, Ascoli)
SIENA
Acquisti: Yaakkola (Tp47), Benussi (p, Lecce), Maccarone (a, Middlesbrough), Galloppa (c, Ascoli), Eremenko (c, Udinese)
Cessioni: Pavarini (p, Lecce), Masiello (d, Genoa), Zajc (d, Maribor), Bogdani (a, Chievo), D' Aversa (c, Messina), Candela (d, Messina)
TORINO
Acquisti: Bovo (d, Palermo), Coco (d, Inter)
Cessioni: Ferrarese (c, Verona), Doudou (d, Cesena), Orfei (d, Salernitana), Melara (d, Ascoli), Music (c, Treviso), Fiore (c, Livorno)
UDINESE
Acquisti: Casazza (p, Pavia), Lukovic (d, Ascoli), Sivok (c, Sparta Praga), Zapotocny (Slovan Liberec)
Cessioni: Schumacher (c, Murcia), Aguilar (a, Xerez), Paoletti (p, Messina), Eremenko (c, Siena)
azt hogy kinek kell még azt mindenki döntse el maga...
Mi megtisztultunk legalább. De ezt ne kezdjük megint, ne vitázzunk. 😄
Hajrá Magyarország!
"Úgy éreztem, nincs értelme az életemnek - mondta a korábbi vezetõ az Italia1 nevû kereskedelmi televíziónak adott interjújában. - Ezekben a nehéz pillanatokban a hit segített abban, hogy ne kövessek el öngyilkosságot."
Moggi a tavaly nyári németországi világbajnokság elõtt kirobbant olasz bundabotrány egyik kulcsfigurája volt. Bebizonyosodott, hogy játékvezetõket kényszerített arra, a Juventus számára kedvezõen fújják a sípot. Ezenkívül abba is beleszólása volt, hogy melyik bírók mûködnek közre a torinói klub meccsein.
Moggit az Olasz Labdarúgó Szövetség öt évre eltiltotta minden futballal kapcsolatos tevékenységtõl.
Lapértesülések szerint a dél-olasz Agropoliban található középiskola igazgatója február elejére meghívta Moggit, hogy tartson elõadást az olasz futballról a diákoknak. A tanulók és szüleik tüntetéseket szerveztek Moggi ellen, ezért az intézmény vezetõje visszavonta az invitálást.
forrás:MTI
megérdemli...(mármint nem azt hogy ngyilkos legyen hanem hogy szarul érezze magát...)
nem tudjátok hol lehet ilyet találni Fiorentina címerrel?
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!