Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Magyarország!
Yo, Bitch!
FIFA-világranglista (zárójelben a múlt havi helyezés):
1. (3.) Argentína 1616 pont
2. (1.) Olaszország 1592
3. (2.) Brazília 1557
4. (4.) Franciaország 1515
5. (5.) Németország 1390
6. (6.) Anglia 1339
7. (7.) Hollandia 1313
8. (8.) Portugália 1288
9. (9.) Csehország 1195
10. (10.) Spanyolország 1161
11. (11.) Ukrajna 1037
12. (12.) Horvátország 982
13. (13.) Görögország 961
14. (15.) Románia 919
15. (16.) Svédország
...27. (26.) Törökország 815
...43. (47.) Norvégia 637
...58. (55.) Bosznia-Hercegovina 510
...64. (64.) Magyarország 474
...94. (83.) Moldova 342
...111. (114.) Málta 249
elmondom,najó,most leírom ezredszer is:ez a lista úgy ahogy van,egy baromság,vagy nem?nem azt mondom hogy máshogyan kéne,hanem hogy egyáltalán nem kéne ilyeneket,erre van a vb,eb.amúgy miért az argentínok,kiket vertek meg azok az elmúlt egy hónapban?és hogy a spanyolok csak a tízedikek...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
szted Ibra a röhejes, ennyi erõvel van még rajta kívûl 1-2 érdkes név, de mégse fogok szitkozódni, nem mintha én csipáznám a gyereket, de akkor is mi ez a korcs duma?!
up.: ha még a Juventusba játszana akkor gomdolom nem lenne korcs vagy szégyen?!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
AZ a korcs mit keres ot??? SZÉGYEN!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Az olasz labdarúgó-szövetség hivatalos internetes oldala szerint Francesco Totti, az AS Roma támadója szeptemberben szerepel újra a világbajnok nemzeti csapatban.

Az AS Roma csapatkapitánya súlyos bokasérülése után a tavaly nyári vb-n tért vissza a pályára, majd a döntõ után bejelentette, hogy amíg nem lendül ismét csúcsformába, addig nem kíván a Squadra Azzurrában játszani.
Roberto Donadoni szövetségi kapitány tavaly rendszeresen gyõzködte a játékmestert, de õ hajthatatlan volt, viszont ígéretet tett arra, hogy 2007-ben ismét számíthat rá a tréner. Konkrét idõpontot azonban mostanáig nem jelölt meg.
Totti idõközben klubjában újra régi fényében tündököl, 18 találattal vezeti a Serie A góllövõlistáját, csapata az õ vezetésével bejutott a Bajnokok Ligája negyeddöntõjébe, a bajnokságban pedig második helyen áll.
by NSO
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Az Európai Bizottság brüsszeli közleménye szerint "az európai integráció és az európai labdarúgás két olyan sikertörténet, melyek szorosan összefonódtak az elmúlt 50 évben, és több millió ember számára nyitottak meg új távlatokat. A futball a legnépszerûbb sport a világon, és a legutóbbi világbajnokság vitathatatlanul bebizonyította, hogy Európa a világelsõ ebben a játékban. A gálamérkõzés lehetõséget nyújt a kikapcsolódásra és ennek a sikernek a megünneplésére."
Barroso elmondta: "Nagyszerû ötletnek tartom, hogy az Európai Unió 50. születésnapját e csodálatos játékkal, a labdarúgással ünnepeljük meg. A közös rajongás és a közérthetõ nyelv minden európait egyformán magával ragad."
A római szerzõdést 1957. március 25-én írták alá.
"A futball összehozza az embereket. Egy olyan kontinensen, amely ennyire büszke kulturális sokféléségére, közös nyelvet is jelent: segít integrálni a különbözõ közösségeket. A legmagasabb szintû labdarúgás magában hordozza a fõbb alapvetõ európai értékeket: a szabályok tiszteletét, mások tiszteletben tartását, a szólásszabadságot, a csapatmunkát és a szolidaritást. Nagyon büszke vagyok arra, hogy az UEFA-nak lehetõsége nyílt különleges mérkõzés megrendezésére" - jelentette ki Michel Platini.
Sir Bobby Charlton szerint a Manchester United története összefonódott Európáéval. A brit legenda hozzátette: alig várja, hogy sztárokat és barátokat üdvözölhessen az Old Traffordon, és együtt ünnepelhessék meg ezt a két fontos évfordulót.
Az esemény teljes bevételét a Manchester United Alapítványnak ajánlották fel, amely a helyi közösségi projekteket támogató, jótékonysági alapítvány, és 1992 óta egymillió embert részesített támogatásban.
A Europe XI csapat tervezett kerete:
Olivier Kahn, Grégory Coupet, Iker Casillas, Paolo Maldini, Jamie Carragher, Eric Abidal, Lilan Thuram, Carles Puyol, Marco Materazzi, Fabio Grosso, Gianluca Zambrotta, Steven Gerrard, Juninho Pernambucano, Florent Malouda, Luis Miguel, Gennaro Gattuso, Andrea Pirlo, Ronaldinho, Ronaldo, Alessandro Mancini, Zlatan Ibrahimovic, Henrik Larsson.
(forrás: MTI)
Lippi visszatér 1 meccsig..😊
a meccs holnap 20:45-kor sport1-en és az eurosporton
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
grat a Milannak
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
kiváncsi leszek milyen posztot tölt majd be ott...lehet még pados is ritkán lesz...de annyi biztos a magyar sajtó Messina drukker lesz😄D(mint Geránál....)
amúgy a mondomessinán is kint a hír
(foci24.com - Fedor János)
ebbõl mennyi lehet igaz? nincs is átig idõszak...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Hajrá Magyarország!
hát igen, Dél-Olaszok 😛
Szeretnék Nápolyba csábítani a Barcelona csatárját, Ronaldinhot a Napoli szurkolói. A jelenleg másodosztályú, patinás olasz együttes rajongói hajlandóak lennének összedobni két millió eurót a támadóért, s úgy vélik ez elég is lehet Ronaldinho megszerzéséhez. A leleményes szurkolók ugyanis azt tervezik, hogy miután elutaztak Barcelonába, s meggyõzték a brazil zsenit, hogy Dél-Olaszországban folytassa pályafutását, besétálnak egy fogadóirodába, s felteszik az említett kétmillió eurót arra, hogy Ronaldinho a Napoliba igazol. Jelenleg a bukmékerek 67-szeres pénzt fizetnének, amennyiben - a nem túl valószerû - klubcserére sor kerülne, így a szurkolók 134 millió eurót nyernének, s ez pont megegyezik Ronaldinho kivásárlási árával. Az egyetlen kérdés csak, hogy mivel lehetne meggyõzni a brazil csatárt, hogy otthagyja a Barcelonát egy másodosztályú olasz gárdáért. A Napoli szurkolói úgy gondolják, hogy a csapat múltja, illetve az, hogy Diego Maradona is a klub játékosa volt elég érv lehet Ronaldinho számára.