Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
csak hülyékedtem amúgy. 😄 ;D

Hajrá Magyarország!

báttyó02
^<#vigyor4>^

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Zsolti9014
egyébként máskor is elõfordult már, hogy a legjobb állt az élen, elõfordult a franciákkal és a brazilokkal is, amikor ment nekik

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
csá, ha már mész is.

Hajrá Magyarország!

báttyó02
pont amiatt az 1honap miatt gagyi 😛

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Zsolti9014
gagyi, de legalább egy hónapig a legjobb vezetett

Hajrá Magyarország!

ForzaInter
Az egész fifa meg uefa ranglista semmit nem ér, ki tudja hogy állítják össze, nincs érteleme az a lényeg.

Yo, Bitch!

ProGabe
Mindössze egy hónapig vezette a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) világranglistáját a világbajnoki címvédõ olasz válogatott, a legfrissebb rangsorban ugyanis már a februárban még csak harmadik argentinok állnak az élen. Magyarország - megtartva elõzõ pozícióját - változatlanul a 64. helyen áll.

FIFA-világranglista (zárójelben a múlt havi helyezés):
1. (3.) Argentína 1616 pont
2. (1.) Olaszország 1592
3. (2.) Brazília 1557
4. (4.) Franciaország 1515
5. (5.) Németország 1390
6. (6.) Anglia 1339
7. (7.) Hollandia 1313
8. (8.) Portugália 1288
9. (9.) Csehország 1195
10. (10.) Spanyolország 1161
11. (11.) Ukrajna 1037
12. (12.) Horvátország 982
13. (13.) Görögország 961
14. (15.) Románia 919
15. (16.) Svédország
...27. (26.) Törökország 815
...43. (47.) Norvégia 637
...58. (55.) Bosznia-Hercegovina 510
...64. (64.) Magyarország 474
...94. (83.) Moldova 342
...111. (114.) Málta 249

elmondom,najó,most leírom ezredszer is:ez a lista úgy ahogy van,egy baromság,vagy nem?nem azt mondom hogy máshogyan kéne,hanem hogy egyáltalán nem kéne ilyeneket,erre van a vb,eb.amúgy miért az argentínok,kiket vertek meg azok az elmúlt egy hónapban?és hogy a spanyolok csak a tízedikek...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ForzaInter
Szted...

Yo, Bitch!

Kit--Kat
Attól nagyon nagyon messze van... Hiába szeretéd.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

sokmindenki sokminden miatt nem kerûlhetne gálára

ForzaInter
😄DDDDDDDDD De klasszis játékos, hiába mondod rá hogy nem mert az😄

Yo, Bitch!

Kit--Kat
Ibra 1 utolsó alattomos féreg, nem való gálára, emlékszem milyen taposásai voltak a juvéban... VÉGE

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

sosenincsen...

gabber_saviola
srácok, béke van <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

én se szeretem, sõõõõt, de amióta az Interben játszik, hozzá se lehet hasonlítani a Juvéban nyujtott teljesítményéhez...

Kit--Kat
Akkor még jobban utáltam mert a képét kellett minden hétvégén bámulni ahogy játsza az agyát. Mert elég 0ás volt a teljesítménye pár metccset eltekintve. Már akkor sírtam amikor bejelentették jön a Juvéba és nem hiába. És Capello alatt olyat szorított ki aki kicsit jobb nála.

fsgh
oké...válogatottakba nem szmilyiség alapján teszik be az embereket...Ibra meg szerintem elég teknikás és ez a szezon is jól megy neki

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

idióta

szted Ibra a röhejes, ennyi erõvel van még rajta kívûl 1-2 érdkes név, de mégse fogok szitkozódni, nem mintha én csipáznám a gyereket, de akkor is mi ez a korcs duma?!

up.: ha még a Juventusba játszana akkor gomdolom nem lenne korcs vagy szégyen?!

Kit--Kat
Cáfold meg ha tudod....

fsgh
köszönöm színvonalas hozzászólásod.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Kit--Kat
ZLATAN ÁHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
AZ a korcs mit keres ot??? SZÉGYEN!!!

fsgh
nagyon kell õ hogyha meg akarjuk nyerni az Eb-t...😊

Zsolti9014
az jó 😄

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
nah végre <#taps><#taps><#taps><#taps>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zsolti9014
jónak ígérkezik, de nekem hiányzik belõle Buffon

Hajrá Magyarország!

james69holden
Totti szeptemberben visszatér a válogatottba

Az olasz labdarúgó-szövetség hivatalos internetes oldala szerint Francesco Totti, az AS Roma támadója szeptemberben szerepel újra a világbajnok nemzeti csapatban.

Az AS Roma csapatkapitánya súlyos bokasérülése után a tavaly nyári vb-n tért vissza a pályára, majd a döntõ után bejelentette, hogy amíg nem lendül ismét csúcsformába, addig nem kíván a Squadra Azzurrában játszani.

Roberto Donadoni szövetségi kapitány tavaly rendszeresen gyõzködte a játékmestert, de õ hajthatatlan volt, viszont ígéretet tett arra, hogy 2007-ben ismét számíthat rá a tréner. Konkrét idõpontot azonban mostanáig nem jelölt meg.

Totti idõközben klubjában újra régi fényében tündököl, 18 találattal vezeti a Serie A góllövõlistáját, csapata az õ vezetésével bejutott a Bajnokok Ligája negyeddöntõjébe, a bajnokságban pedig második helyen áll.

by NSO

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

fsgh
Az európai labdarúgás kiválóságai játszanak kedden Manchesterben az Európai Unió alapjait megteremtõ római szerzõdés aláírásának 50. évfordulóján - jelentette be Brüsszelben José Manuel Durao Barroso, az Európai Bizottság elnöke, Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke valamint a Manchester United képviseletében Sir Bobby Charlton. A Manchester United ugyancsak idén ünnepli annak az 50. évfordulóját, hogy elsõ angol csapatként elindult az UEFA Kupában. A brit sztárgárda a gálaelõadáson a világbajnok olasz szövetségi kapitány, Marcello Lippi vezette Europe XI ellen lép pályára. Utóbbi alakulatban az olasz válogatott számos játékosa mellett Carles Puyol, a Barcelona és Steven Gerrard, a Liverpool csapatkapitánya is játszik. Három brazil futballsztár is feltûnik majd a Europe XI vendégjátékosaként: Ronaldinho, Ronaldo és Juninho Pernambucano.
Az Európai Bizottság brüsszeli közleménye szerint "az európai integráció és az európai labdarúgás két olyan sikertörténet, melyek szorosan összefonódtak az elmúlt 50 évben, és több millió ember számára nyitottak meg új távlatokat. A futball a legnépszerûbb sport a világon, és a legutóbbi világbajnokság vitathatatlanul bebizonyította, hogy Európa a világelsõ ebben a játékban. A gálamérkõzés lehetõséget nyújt a kikapcsolódásra és ennek a sikernek a megünneplésére."
Barroso elmondta: "Nagyszerû ötletnek tartom, hogy az Európai Unió 50. születésnapját e csodálatos játékkal, a labdarúgással ünnepeljük meg. A közös rajongás és a közérthetõ nyelv minden európait egyformán magával ragad."
A római szerzõdést 1957. március 25-én írták alá.
"A futball összehozza az embereket. Egy olyan kontinensen, amely ennyire büszke kulturális sokféléségére, közös nyelvet is jelent: segít integrálni a különbözõ közösségeket. A legmagasabb szintû labdarúgás magában hordozza a fõbb alapvetõ európai értékeket: a szabályok tiszteletét, mások tiszteletben tartását, a szólásszabadságot, a csapatmunkát és a szolidaritást. Nagyon büszke vagyok arra, hogy az UEFA-nak lehetõsége nyílt különleges mérkõzés megrendezésére" - jelentette ki Michel Platini.
Sir Bobby Charlton szerint a Manchester United története összefonódott Európáéval. A brit legenda hozzátette: alig várja, hogy sztárokat és barátokat üdvözölhessen az Old Traffordon, és együtt ünnepelhessék meg ezt a két fontos évfordulót.
Az esemény teljes bevételét a Manchester United Alapítványnak ajánlották fel, amely a helyi közösségi projekteket támogató, jótékonysági alapítvány, és 1992 óta egymillió embert részesített támogatásban.
A Europe XI csapat tervezett kerete:
Olivier Kahn, Grégory Coupet, Iker Casillas, Paolo Maldini, Jamie Carragher, Eric Abidal, Lilan Thuram, Carles Puyol, Marco Materazzi, Fabio Grosso, Gianluca Zambrotta, Steven Gerrard, Juninho Pernambucano, Florent Malouda, Luis Miguel, Gennaro Gattuso, Andrea Pirlo, Ronaldinho, Ronaldo, Alessandro Mancini, Zlatan Ibrahimovic, Henrik Larsson.

(forrás: MTI)

Lippi visszatér 1 meccsig..😊
a meccs holnap 20:45-kor sport1-en és az eurosporton

LasCar16
olasz csapat fogja nyerni a BL-t-.- forza!!

#acm

Nuno88
thx, nehezen de továbbmentünk 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
simán😊

#acm

gabber_saviola
nah csak nem sikerült? 😛
grat a Milannak

LasCar16
FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#acm

McFrost
<#worship><#worship><#worship><#worship>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
király vagy , persze addig amég ezt a jó szokásodat megtartod 😄DDD

banok
banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Kit--Kat
Most sok magyar kerül ki külföldre, kis pisisen is. A töredékébõl, hátha lesz valami.

fsgh
hmmm akkor ujabb magyar olaszországban😊

kiváncsi leszek milyen posztot tölt majd be ott...lehet még pados is ritkán lesz...de annyi biztos a magyar sajtó Messina drukker lesz😄D(mint Geránál....)

gabber_saviola
ingyen igazolható a pléja

amúgy a mondomessinán is kint a hír

fsgh
Vörösbaranyi József és Filipovics Vladan négyórás messinai tárgyalásának az eredménye nagy magyar sikerrel zárult! A Ferencváros játékosa, Bognár Zsolt (képünkön) fél plusz két évre az olasz Messina csapatának játékosa lett, így tavasztól újabb magyar játékos mutatkozhat be a Serie A-ban!!! A játékos akár már a jövõ héten, a Siena ellen már pályára léphet az együttesben!

(foci24.com - Fedor János)

ebbõl mennyi lehet igaz? nincs is átig idõszak...

gabber_saviola
bsz Robi

Nuno88
Boldog Szülinapot neki!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

9csöves9
Ma 40 éves Roberto Baggio!

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
Világranglista-helyezésre: örülök neki! Forza Italia! Végre a legjobbak az elsõk.

Hajrá Magyarország!

Kit--Kat
Ja, jól összefoglalatad😄DDD

:ASDAFSADSDASD dsD😄DDDD

gabber_saviola
😄DDDDddd

hát igen, Dél-Olaszok 😛

fsgh
Lol😄DDDDD

Szeretnék Nápolyba csábítani a Barcelona csatárját, Ronaldinhot a Napoli szurkolói. A jelenleg másodosztályú, patinás olasz együttes rajongói hajlandóak lennének összedobni két millió eurót a támadóért, s úgy vélik ez elég is lehet Ronaldinho megszerzéséhez. A leleményes szurkolók ugyanis azt tervezik, hogy miután elutaztak Barcelonába, s meggyõzték a brazil zsenit, hogy Dél-Olaszországban folytassa pályafutását, besétálnak egy fogadóirodába, s felteszik az említett kétmillió eurót arra, hogy Ronaldinho a Napoliba igazol. Jelenleg a bukmékerek 67-szeres pénzt fizetnének, amennyiben - a nem túl valószerû - klubcserére sor kerülne, így a szurkolók 134 millió eurót nyernének, s ez pont megegyezik Ronaldinho kivásárlási árával. Az egyetlen kérdés csak, hogy mivel lehetne meggyõzni a brazil csatárt, hogy otthagyja a Barcelonát egy másodosztályú olasz gárdáért. A Napoli szurkolói úgy gondolják, hogy a csapat múltja, illetve az, hogy Diego Maradona is a klub játékosa volt elég érv lehet Ronaldinho számára.

ForzaInter
KIrály!!! De sajnos sztem nem lesz tartós állapot.

Yo, Bitch!