Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
azért be ne nedvesedjetek DP-tõl 😄DDDDddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zsolti9014
ez tényleg nagyon jó példa, kiváló játékos, kicsi korom óta a kedvencem. (a végén azért Kuttor is odabasz)

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Szép volt fiúk, szép volt!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
<#eljen>

egyébként a tegnapi meccsel feljött az 5.helyre a válogatottsági listán,és Õ az egyetlen támadó közülük

126 Paolo Maldini Milan
112 Dino Zoff Napoli 19, Juve 93
106 Fabio Cannavaro* Parma 61, Inter 19, Juventus 20, Real Madrid
94 Giacinto Facchetti Inter
81 Alessandro Del Piero* Juventus

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Kit--Kat
Ez egy nagyon jó példa erre, a közönség megzabálja szószerint😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

jóis, szvsz a legjobb olasz pléya

9csöves9
kicsit tényleg önzõ volt Alex,az elsõ cselek mindig bejöttek de mindig akart mégegyet.betudható annak hogy bizonyítani akar hiszen nincsen idén annyira szem elött

de az érezhetõ volt minden egyes mozdulatánál,hogy a közönség imádja

Kit--Kat
Ott a helye... Amúgy az a jó benne, hogy nem 1 vitatható személyiség, mindenhol elfogadják és elismerik, ellentétben pl. Tottival.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gabber_saviola
jaja szép volt a Skót mez nagyon

mikor bejött DP elég sokan tapsoltak

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Lombardini
Nem volt meggyõzõ. Remek labdákat tudott volna adni, ha nem bonyolódik bele a cseleibe. Egy kicsit most önzõ volt.

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

james69holden
tetszik ez a skót mez is <#eljen>

Delpi amúgy hogy játszott? látta v.ki a meccset?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

9csöves9

9csöves9
jó volt a csapat,teljesen megérdemelt gyõzelem volt,nekem Gattuso teljesítménye tetszett a legjobban

Di Natale mit keres a válogatottban? ha csak a gyorsaságát nézték akkor betehetnek nyugodtan a helyére egy gepárdot is

Lombardini
Nos a várva várt gyõzelem megvan. Szép volt, piszok sok helyzet maradt ki megint, de kit izgat amikor 2:0-ra gyõzni tudtunk. Az Ukránok is nyertek így nem léptünk elõre semmit sem, de még messze a vége, az a lényeg, hogy ne tudjanak elhúzni a többiek és akkor baj nem lehet.

FORZA ITALIA

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

james69holden
2-0 maradt a vége

gabber_saviola
egész vb-n kutyának sem kellett ez az Oddosrác, mostmeg ahogy lelépett a kisebbik Romai klubtól máris kezdõ....vicc

gabber_saviola
2-0 TONI

james69holden
félidõ:

ITA - SCO 1-0

Luca Toni Góóóóóóóól! 😊

és igaza is lenne ha elmenne...

Kit--Kat
Mi van Foggiaval?

gabber_saviola
ha Toni nem lép le nyáron, akkor Pazzini fix, hogy nem fog maradni Firenzében, mert ez a meccsenkénti 10 perc játéklehetõség vicces egy kicsit

gabber_saviola
nem kéne azt a játékost erõltetni a válogatottban

banok
bazz. ahhoz képest, hogy a fél világon élõben adták a meccset szinte alig van róla leírás. vagy csak én vagyok a lámi. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

james69holden
de sztem még annyian sem voltak

9csöves9
60 ezer nézõt engedtek be biztonsági okokból

banok
telt ház volt a meccsen? (nem néztem.)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

persze, de jobban fejlõdne ha a saját csapatában is többet játszana...

9csöves9
zseniális, 2008-as Eb-re lehet is már vinni

-.-

totti10
ezaz😊
szaros angolok
FORZA ITALY!

hajrá,lilák!

Pazzini mesterhármas 😊

3-3

ForzaInter
Azis jó, Rocchi jó formában van.

Yo, Bitch!

9csöves9
én is olyat olvastam eddig,de Donadoni komálja Rocchit szerintem kezdõ lesz

9csöves9

ForzaInter
Én ugy halottam hogy gila és toni fog kezdeni.

Yo, Bitch!

9csöves9
Rocchi kezdeni fog szerintem

hókulláré
remélem jáccik Rocchi meg Mauri 😉

zöld erdőben jártam minnesotát láttam ki fognak kapni szabad-e draftolni :}

9csöves9
vezetnek a fiatalok,Pazzini<#eljen>

9csöves9

gabber_saviola
ha játszik Barzagli akkor az már jó csapat 😊

bmffm856
örömmel látom, hogy Pasqual megmaradt a válogatottban. 😊
FORZA MANUEL! 😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Zsolti9014
Szerintem jó lenne: Buffon- Oddo, Barzagli, Materazzi, Zambrotta- De Rossi, Gattuso, Pirlo, Camoranesi - Toni, Del Piero

vagy 4-3-3: Buffon- Oddo, Barzagli, Materazzi, Zambrotta - De Rossi, Pirlo, Gattuso - Gilardino, Toni, Del Piero

Hajrá Magyarország!

Kit--Kat
Boldog Születsénapot Alessandronak!!!!!!

Kit--Kat
Volt valaha a Serie B-bõl válogatott?😊
Talán amikor a Milan volt B-ben?!

gabber_saviola
Italia: 25 i convocati per la Scozia
Sono venticinque i giocatori convocati dal ct, Roberto Donadoni, per la gara di qualificazione ad Euro 2008 che l’Italia disputerà contro la Scozia mercoledì 28 marzo allo stadio "San Nicola" di Bari (ore 20.50).
Ecco la lista completa:

PORTIERI: Buffon (Juventus), Amelia (Livorno), Abbiati (Torino);

DIFENSORI: Tonetto (Roma), Oddo (Milan), Zambrotta (Barcellona), Barzagli (Palermo), Materazzi (Inter), Cannavaro (Real Madrid), Bonera (Milan), Pasqual (Fiorentina);

CENTROCAMPISTI: Mauri (Lazio), Ambrosini (Milan), De Rossi (Roma), Gattuso (Milan), Pirlo (Milan), Semioli (Chievo Verona), Perrotta (Roma), Camoranesi (Juventus);

ATTACCANTI: Quagliarella (Sampdoria), Rocchi (Lazio), Toni (Fiorentina), Gilardino (Milan), Del Piero (Juventus), Di Natale (Udinese).
(A)

Pheaper
hjaa

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

gabber_saviola
:ASDsdassad
Forza Italia

báttyó02
😄DDD
am ahogy te is mondanád: ott volt a szmájli 😊
viszlát😛

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
nem fikázik, és hírtelen eszébe jut, hogy mi árán nyitották ki neki a Franciás topikot 😄DDDDd