13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#8090 én azóta is folyamatosan :) :D
bár az első szöget a vudubabájába ott állította bele az tuti :D -
#8089 ja azért:P -
#8088 többek közt:d -
#8087 az is :D -
#8086 az nem az volt amikor a hollandok ellen bravúrozott a tizenegyespárbajban?:D -
#8085 de rühelltem akkor istenem:D -
#8084 jaja :D majdnem eb-t nyert az olaszoknak :P csak ugye az a juves gyerek gólt lőtt... :D -
#8083 2000-ben is 3. számúnak indult csak Buffon eltörte a kezét,Peruzzi meg besértődött hogy ő csak a 2. számú
oszt láttuk mit művelt végül:D -
#8082 nagyon sok jó olasz csatár van olyan nevek maradtak ki mint pl: Pazzini,Vieri,Cassano,Inzaghi,Iaquinta és még sorolhatnánk... -
#8081 mert egy évben volt jó 5 meccse?:D -
#8080 lol Toldo?? -
#8079 Inzaghit is sajnálom a jelenlegi formája miatt -
#8078 megvan az olasz keret!
íme:
Az Európa Bajnokságra utazó olasz keret:
Kapusok: Buffon (Juventus), Amelia (Livorno), Toldo (Inter)
Hátvédek: Zambrotta (Barcelona), Oddo (Milan), Grosso (Lyon), Chiellini (Juventus), Materazzi (Inter), Cannavaro (Real Madrid), Barzagli (Palermo), Panucci (Roma)
Középpályások: Gattuso (Milan), Ambrosini (Milan), Pirlo (Milan), Perrota (Roma), De Rossi (Roma), Aquilani (Roma), Camoranesi (Juventus)
Csatárok: Del Piero (Juventus), Toni (Bayern München), Di Natale (Udinese), Quagliarella (Udinese), Borriello (Genoa)
sajnos Gamberini,Zanetti és Cassano se megy... -
#8077 maradék 6 helyel egyetértek. -
#8076 Zanetti idén az a játékos nálunk aki egész évben folyamatosan jó teljesítményt nyújtott. meglehet nézni az olasz sportujságok osztályzatai alapján az egész éves helyezését,nem emlékszem pontosan de biztosan top 5-ben van
nálam a maradék 6 hely:
1 kapus (tökmindegykiaz),Chiellini,Gamberini,Zanetti,Aquilani,Cassano
-
#8075 én nem néztem le. -
#8074 nem nézem le de ti se Ambrosinit ;) -
#8073 Zanetti is volt annyira jó, és semmivel nem roszab játékos mint Ambrosini, nem kell lenézni... -
#8072 Ambrosini remekül játszott az egész szezonban, stabilitás alapján őt tudnám kiemelni a Milanból...
Zanetti sem volt rossz de ne röhögtessetek azért.. -
#8071 Zanettit és Aquilanit meg Gamberinit remélem kiviszi. -
#8070 ez eddig nem rossz, de én Ambrosinit nem biztos hogy betenném már, idén Zanetti jobb formában játszik pl.
tudom, kicsit elfogult vagyok, de egyébként Ambrosinit jó játékosnak is tartom és tisztelem is, de nem hiszem hogy elég jó formában van az EB-hez.
viszont ha tényleg behívja Donadoni, akkor Neki is sok sikert ás játsszon jól. -
#8069 a tuttosport szerint 19 név már tuti az utazókeretben
PORTIERI
Buffon e Amelia
DIFENSORI
Cannavaro, Grosso, Materazzi, Oddo, Panucci, Zambrotta
CENTROCAMPISTI
Ambrosini, Camoranesi, De Rossi, Gattuso, Perrotta, Pirlo
ATTACCANTI
Borriello, Del Piero, Di Natale, Quagliarella, Toni -
#8068 következő fordulóban tuti nem :ddd -
#8067 Akkor remélem minél hamarabb azok lesztek:D -
#8066 Addig adja most a meccseinket amíg nem leszünk matematikailag is bajnokok.
-
#8065 bánhatja is a Sport tv hogy a ti meccseteket adta:) -
#8064 FT AS Roma 4 - 1 Torino
FT Fiorentina 2 - 2 Sampdoria
FT Genoa 0 - 1 Empoli
FT Inter Milan 2 - 1 Cagliari
FT Juventus 5 - 2 Lazio
FT Livorno 1 - 4 AC Milan
FT Napoli 0 - 0 Siena
FT Palermo 0 - 0 Atalanta
FT Reggina 2 - 1 Parma
FT Udinese 2 - 1 Catania
Jó kis forduló volt:) -
#8063 10db sárga:D 7Torinoi és 3Interes -
#8062 +9 sárga ha jól számoltam:D -
#8061 Azt tudnám kinek szurkoljak :DDD -
#8060 kérlekszépen azon a meccsen tiszta és szép játék lesz.:) -
#8059 elszakadt a cérna? :dd
és még inter meccs nem is volt :D -
#8058 ebből 4 egy meccsen...az szép:D -
#8057 47 sárga nem 46 -
#8056 11 piros lap volt eddig ebben a fordulóban:O -
#8055 46 sárgalap 11 piros lap és 6 tizenegyes 9 mérkőzés alatt:DD
Palermo-Rinaudo
Lazio-Dabo,Zauri
Napoli-Gargano
Parma-Falcone,Mariga,Gasbarroni
Udinese-Zapotocny
Cagliari-Fini, Pisano
Genoa-De Rosa
érdekes forduló:DD -
#8054 Giacinto Facchetti után 40 évvel végre ismét az arra legméltóbb ember (értsd: Fabio Cannavaro) veheti át a Henri Delaunay Trófeát.
Úgy legyen! -
#8053 http://forzaitalia.blog.hu/
"Ezen a blogon a közelgő labdarúgó Európa Bajnokság apropóján szeretnénk egy csokorba fogni az olasz foci és kultúra szerelmeseit. Ha egyetértesz azzal, hogy hajzselé, hajpánt és csuklószorító nélkül focipályára lépni a lelki szegénység bizonyítványa, ha szentül hiszed, hogy a catenaccio az Úr tizenegyedik parancsolata, ha a totó-manipulációt Európa legszebb népszokásai között tartod számon, ha összeszorított ujjbegyek nélkül te sem tudsz értelmesen beszélni, ha álmaid nőjének a tekintete olyan, mint Lollobrigidáé, az alakja, mint Sophia Lorené, a hangja pedig mint a Fülöp Lacié, vagy ha egyszerűen csak élsz-halsz az olasz válogatottért, az olasz fociért, az olasz művészetért, az olasz konyháért vagy az olasz nőkért/férfiakért, mostantól nincs más dolgod, mint a Forza Italia!-blogot olvasni, egyetértően bólogatni, dícsérőleg hozzászólni, az EB ideje alatt követni a mérsékelten elfogulatlan online-közvetítéseket és 2008. június 29-én velünk együtt meggyönyörödni, amint Giacinto Facchetti után 40 évvel végre ismét az arra legméltóbb ember (értsd: Fabio Cannavaro) veheti át a Henri Delaunay Trófeát.
Forza Italia!"
"ha álmaid nőjének a tekintete olyan, mint Lollobrigidáé, az alakja, mint Sophia Lorené, a hangja pedig mint a Fülöp Lacié" -
#8052 Donadoni kapitány számít az Eb-n Del Pieróra
Tavaly szeptember után kaphat újra meghívást a squadra azzurába a Juventus remek formában teljesítő karmestere.
Az Il Giornale című olasz napilap úgy tudja, Roberto Donadoni szövetségi kapitány a szombat esti Juventus–Milan (3–2) bajnoki mérkőzés után felhívta a találkozó első gólját szerző Alessandro Del Pierót, hogy közölje vele: számít szolgálataira az Európa-bajnokságon.
A szakvezető 2007 szeptembere óta nem szerepeltette a nemzeti együttesben a torinói támadót, a sajtó azonban mindvégig határozottan kiállt a 33 éves labdarúgó mellett, aki ráadásul ebben a bajnoki idényben ismét régi önmagát idézően futballozik és 14 találatával a második a Juventus házi góllövőlistáján.
Donadoni állítólag meg is indokolta Del Pierónak az eddigi mellőzést, mondván, nem akarta a barátságos mérkőzéseken tesztelni, hiszen tisztában van a képességeivel, és pontosan tudja, miként illeszthető a csapat játékrendszerébe.
by NSO -
#8051 engem lehet érdekelne egy
milyen áron adod ill. milyen méretben vannak?