Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
De természetesen AVANTI MILAN. Elõre Olaszország
Yo, Bitch!
#acm
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
FT Torino 0 - 1 AC Milan
FT Fiorentina 1 - 0 Chievo
April 29
FT AS Roma 0 - 0 Lazio
FT Ascoli 2 - 3 Reggina
FT Livorno 1 - 2 Palermo
FT Messina 0 - 0 Atalanta
FT Parma 2 - 1 Cagliari
FT Siena 0 - 2 Sampdoria
FT Udinese 0 - 1 Catania
FT Inter Milan 3 - 1 Empoli
May 2
15:00 Catania ? - ? Ascoli
Avanti Crociati!
De igazából ilyen meccsekre mint a derbi nem lehet tippelni.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Meg tényleg a Berlusconi-kupa.
És mégegyszer köszönet BANOK-nak!
Hajrá Magyarország!
Meg tényleg a Berlusconi-kupa.
És mégegyszer köszönet BANOK-nak!
Hajrá Magyarország!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
FORZA JUVE PER SEMPRE!
Hajrá Magyarország!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Hozzátenném, hogy nem vagyok Inter szurkoló, sõt az olasz fociért se vagyok oda. 😊
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
(mien kultúráltak vagyunk mi itt nahátxD)