Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Hajrá Milan! 😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gabber_saviola
2-0!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Kaká góóóóóóóóóóóóól 1-0

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
sempre nem, az már foglalt nálam a Palermóval😄DDDDd

De természetesen AVANTI MILAN. Elõre Olaszország

ForzaInter
merda milan😄DDD najó fura ilyenkor szurkolni mert a Milant nem szeretem viszont pár embert csípek. na énis lépek.

Yo, Bitch!

LasCar16
én is megyek...veszem is elõ a Heineken multypakkot a hûtõbõl.. jó meccsnézést..ide is... sempre Milan!

#acm

ForzaInter
😄DD jóva, végigszurkolni😄DD na befejezem inkább nézem énis.

Yo, Bitch!

gabber_saviola
na most gyorsan befejezed amit elkezdtél, mert szeretném végiszurkolni és sörözni a meccset.

ForzaInter
én a MU-t se szeretem Milant se, inkább nem szurkolok senkinek, legalább látok egy jó meccset.

Yo, Bitch!

LasCar16
persze nem örülnék ha nyernétek de nektek szúrkolnék:}

#acm

ForzaInter
persze,persze...

Yo, Bitch!

LasCar16
:> ebben tévedsz olasz foci mindenek felett

#acm

ForzaInter
célozgassál csak...

Yo, Bitch!

gabber_saviola
de nem is vered itt magad, merdáskodás közepette 😊

ForzaInter
énis így vok vele, az összes többinek tudnék szurkolni(még talán a juvénak is, azért nem biztos😄) de a milannak soha, sztem Lascar te is így lennél vele ha az Inter lenne egyedül biztos nem szurkolnál nekünk.

Yo, Bitch!

fsgh
olasz foci ide vagy oda en egy Milannak nem tudok szoritani :l

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
jelenleg az AC Milan képviseli Olaszországot európai kupákban, ezért AVANTI nekik.

ForzaInter
már megint csak én...

Yo, Bitch!

gabber_saviola
ForzaInter látom megint hozod a formád

ForzaInter
merda milan!!!<#hehe><#hehe><#hehe>

Yo, Bitch!

LasCar16
<#banplz>

#acm

ForzaInter
milant nem<#boxer><#boxer>

Yo, Bitch!

LasCar16
úúú aztayóédes-.- mondom hogy te nem szereted az olasz focit-.-<#boxer>

#acm

ForzaInter
remélem kaptok vagy 7-et<#vigyor1>

Yo, Bitch!

LasCar16
életet a topicba FORZA MILAN!!!!!

#acm

merda lucarelli a Fiorentinába? :|

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Fyrex
April 28
FT Torino 0 - 1 AC Milan
FT Fiorentina 1 - 0 Chievo

April 29
FT AS Roma 0 - 0 Lazio
FT Ascoli 2 - 3 Reggina
FT Livorno 1 - 2 Palermo
FT Messina 0 - 0 Atalanta
FT Parma 2 - 1 Cagliari
FT Siena 0 - 2 Sampdoria
FT Udinese 0 - 1 Catania
FT Inter Milan 3 - 1 Empoli

May 2
15:00 Catania ? - ? Ascoli

Avanti Crociati!

Zsolti9014
Ha az egész szezont nézed, akkor talán Roma, ha a pillanatnyi formát akkor talán a Lazio (ha nem számítjuk a Fiorentina elleni meccset).
De igazából ilyen meccsekre mint a derbi nem lehet tippelni.

Hajrá Magyarország!

trogerzsiger
SziasztoK!

kinek van nagyobb esélye az as romanak vagy a lazionak?

Zsolti9014
Ja, és az bánt igazán, hogy mennyire elbántak a csapatunkkal. Vagyis így legalább megtisztultunk, tehát inkább az, hogy mennyire igazságtalan büntetések születtek. Bûnbaknak kiáltották ki a Juvét.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
bocs hogy kétszer ment

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
streamek vannak néha, de nekem általában nem mûködnek megfelelõen (nemtom többieknek hogy van) emellett szöveges közvetítés a hivatalos oldalon, vagy bwinen, és összefoglalók, esetleg cikkek a meccsekrõl, elemzések. tényleg szar így, de az vigasztal, hogy a Juve nagy családjának tagjai vagyunk!
Meg tényleg a Berlusconi-kupa.
És mégegyszer köszönet BANOK-nak!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
streamek vannak néha, de nekem általában nem mûködnek megfelelõen (nemtom többieknek hogy van) emellett szöveges közvetítés a hivatalos oldalon, vagy bwinen, és összefoglalók, esetleg cikkek a meccsekrõl, elemzések. tényleg szar így, de az vigasztal, hogy a Juve nagy családjának tagjai vagyunk!
Meg tényleg a Berlusconi-kupa.
És mégegyszer köszönet BANOK-nak!

Hajrá Magyarország!

banok
jah volt néhány stream. Na meg az Berlusconi-kupa amit adott élõben a Sport TV

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Count Adyn
Hálisten itt van nekünk banok mester aki ellát streamekkel, meg videókkal😊😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gercse
néha lehet streamen is nézni a meccset, bár a minség nem a legjobb, de a lényeg, hogy majd jövõre 😉

ProGabe
amúgy mennyire tudtátok,tudtad,sõt hát ugye még bõven tart a szezon,szal tudod nyomon követni a juve szereplését?gondolom csak összefoglalókat tudsz nézni,vagy tévedek?naon szar lehet,nade majd az új szezonban!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ForzaInter
<#worship><#worship>

Yo, Bitch!

Zsolti9014
Én azt Juve-drukkerként leszögezném, hogy az Inter EZT a bajnoki címet megérdemelten nyerte, ugyanis azokat kell megelõzni, akikkel egy osztályban vannak. Továbbá évek óta erõs a játékoskeretük, csak eddig csapatként nem mûködtek a legjobban. Azért én kapusposztra igazonék valakit, mert Julio Cesar nem a legtutibb pont, Toldo meg lassan visszavonul. Az idei Juve sajnos nem az egész szezonban lett volna versenyképes, csak bizonyos szakaszaiban (az A-ligában). Sajnos volt pár váratlan megingás, döntetlen, esetleg vereség. Persze a tavalyi csapat megint más lett volna, ha nem széled szét, de így legalább többnyire csak az maradt, aki szívét-lelkét odaadná a CSAPATÉRT. Megtisztultunk! De jövõre ott leszünk!

FORZA JUVE PER SEMPRE!

Hajrá Magyarország!

fsgh
majd jövõre kiderül😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

banok
Bennem azért ott lapul a kisördög, hogy mi lett volna ha (tudom nincs a sportban ha... 😊) a Juvét nem küldik le a B-be meg nem megy szét a fél csapat, na meg a Milan nem zuhan meg õsszel. Persze grat. az Internek, hogy így lealázta a mezõnyt de én azért helyén kezelném ezt a bajnoki címet.

Hozzátenném, hogy nem vagyok Inter szurkoló, sõt az olasz fociért se vagyok oda. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Count Adyn
Jah, grat az Internek😊
(mien kultúráltak vagyunk mi itt nahátxD)

Fyrex
gratulálok az Internek, végre egy igazi, megnyert bajnoki cím

Avanti Crociati!

ha nem lett volna Vieira és Ibra akkor lett volna más...

ForzaInter
-

Yo, Bitch!

jbal
neked?

ForzaInter
meg😄

#6679: bajod???

Yo, Bitch!

bmffm856
okés megbeszéltük 😊

OFF off 😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

ForzaInter
hívd aminek akarod😄

Yo, Bitch!

jbal
<#zavart2>