Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
megint egy unalmas, deffenzív itáliai focit láthatott a világ 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Nuno88
kemény

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

ForzaInter
mennyi Inter fan

Yo, Bitch!

5w0rdf15h
loál
FT AS Roma <6 - 2> Inter Milan
1' <1 - 0> F. Totti
6' <2 - 0> D.D. Rossi
16' ❤️ - 0> S. Perrotta
20' ❤️ - 1> H. Crespo
31' <4 - 1> A.F.A. Mancini
54' <5 - 1> C. Panucci
56' <5 - 2> H. Crespo
90' <6 - 2> C. Panucci

NC 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

james69holden
COPPA ITALIA

AS ROMA–INTERNAZIONALE 6-2

omg <#wow2>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

fsgh
😄DDDDdd hát remélem is mert 3-1 az kevés...még rugjunk 3at😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
ez a coppa Italia döntõ már látom vmi vizilabda meccs lesz 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zsolti9014
ez igaz, ha majd pontos dátum és idõpont lesz meg jegyár, akkor elkezdek gyûjteni és szervezni. 😄DD

Hajrá Magyarország!

bmffm856
sok idõ van még addig le lehet szervezni az utat 😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Zsolti9014
ezzel egyetértek, úgy több esély is lenne a következõ pályázatokon, meg elindulna vmi ebben az országban

De jó lenne kimenni a meccsre, csak Ózdról nem egyszerû.

Hajrá Magyarország!

bmffm856
csak remélni tudom hogy nem a barbiházba rakják ki...
Puskásban lenne vajon? ölég rozoga már sajna... (az EB-re félretett 100 milliárdot így hogy nem kaptuk meg is el lehetne költeni arra amire ha megkapjuk költik...)

ForzaInter
jó neked már😊

Yo, Bitch!

bmffm856
ott a helyem 😊

Nuno88
de király 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
ezzel viszont egyetértek. csak azt mondtam, hogy sokat szenvedett és megérdemelte a gólt

Hajrá Magyarország!

ForzaInter
ezabaj...

Yo, Bitch!

Lazioba szerettem annyi

már csak a pénzért jáccik

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

most szedtem le én is az összefoglalót, nagyon nagy gólt lõtt 😮OO

<#eljen>

Zsolti9014
igen. tudod milyen sz@r egy hosszabb sérülés??? õt meg azért soha nem kerülték ezek.

Hajrá Magyarország!

szenvedett?????

te viccelsz?
ez a lusta pénzhajhász **** ?

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Zsolti9014
Sztem meg is érdemelte. Sokat szenvedett szegény, pedig mekkora játékos.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
ennél szebb visszatérése nem is lehetett volna

bigfoot
Vieri mekkora gól rúgott már😄

gabber_saviola
még a Palermós idõkbõl:

http://www.sendspace.com/file/zwk7lw

5w0rdf15h
Luka-nak ejtik

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

AlieN911
Halihó! Lenne egy kérdésem! Luca Toni nevét hogy mondják magyarul? LUKA v. LUCSA Toni ? Elég hülye kérdés, de ez van<#falbav><#nyes><#nyes>

Honda - The Power of Dreams

Zsolti9014
igen, de nem engem kell meggyõzni😄 vagyis senkit, aki a fejébe vette az olaszutálatot az úgyis kitalál valamit, mi meg tudjuk, mi az igazság!!!

Hajrá Magyarország!

LasCar16
jövõre meg már itt az EB.. nem hagynak minket unatkozni😊))))

#acm

gabber_saviola
Azért annak ellenére hogy bitang nagy Palermo-drukker vagyok 😄Ddddddddddd

de azért láthattjuk meccsek óta is, hogy a Manchester sem tartozik az antifoci-t "csinálo" csapatokhoz...

bmffm856
Chelsea - Liverpool 1-0
Liverpool - Chelsea 1-0

Manchester - Milan 3-2
Milan - Manchester 3-0

ennyit a védekezõ antifociról 😄

Zsolti9014
Azért annak ellenére hogy Juve-drukker vagyok, örülök hogy egy olasz csapat jutott a döntõbe és nagyon fogok szorítani a Milannak hogy megnyerjék.
És sok oszt.társam mondja hogy az olasz foci ilyen-olyan sz@r, meg nem is tudnak focizni, meg sunyik, stb. Hát megpróbálok velük nem foglalkozni, de nehéz.Meg hogy milyen védekezõ antifoci?
A VB-n második legtöbb lõtt gól, a Milan meg egy "támadó" angol csapatot vert 3-0-ra, nem 1-0-ra, 3-ra!!!

AVANTI ITALIA!!!
SEMPRE JUVE!!!
FORZA AZZURRI!!!

Hajrá Magyarország!

ForzaInter
😄D jól játszot az biztos.

Yo, Bitch!

Count Adyn
Bizony Gattuso nagyon pörgött, hogy éltették már mikor ronaldócskát a földbedöngölte😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
a legjobb az egészben hogy Gattuso csúcsformában van és Nesta is ismét kezd úgy játszani ahogyan régen

nagyon kellenek majd az eb selejtezõkre

gabber_saviola
hibátlanul ^^

9csöves9
teljesen egyetértek<#bohoc>

egyébként gratulálok a Milannak,tökéletesen játszottak tegnap

ForzaInter
asszem eza legtöbb de nem biztos😊

Yo, Bitch!

bmffm856
amúgy tegnap összeszámoltam az olasz nemzetközi sikereket mind klub mind válogatott szinten, és nem igazán értem mire verik a mellüket kedves angol barátaink...

4 világbajnoki cím (1934, 1938, 1982, 2006)
1 európabajnoki cím (1968)
10 BL gyõzelem (Milan 6, Inter 2, Juve 2)
10 UEFA-kupa gyõzelem (Juventus 3, Inter 3, Parma 2, Roma 1, Napoli 1)
7 KEK gyõzelem (Milan 2, Fiorentina 1, Juventus 1, Sampdoria 1, Parma 1, Lazio 1)

ez 32 trófeát jelent. nem hinném -bár nem számoltam utána-, hogy ezzel bárki versenyezhetne...

Nuno88
hát ha május 23-án is így örülnek majd az olaszok akkor 1 éven belül világbajnok Olaszország és BL gyõztes egy Olasz csapat... kell ennél jobb? 😊

gabber_saviola

gabber_saviola
kintvoltak az Angolok a VB-n? <#wow1><#vigyor1>

Nuno88
<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

bmffm856
azért nem lenne gyenge. a lesajnált calcio egy év alatt összehozna egy VB címet és egy BL serleget, míg az agyonistenített világlegjobbja angolfoci egy nagy darab nullát, mert hogy ha a Milan megnyeri a BLt senki nem fog arra emlékezni, hogy 3 angol volt az elõdöntõben az tuti. mintahogy arra sem, hogy Anglia hol végzett a VB-n. kint voltak egyáltalán? <#vigyor1>

gabber_saviola
😄DDDdddddd

Lombardini
Ezt én is remélem. Meg kell mutatni az angoloknak, hogy azért nem úgy van ám az! 😄

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

Count Adyn
Hihi, Fergusson azt mondta az angol bajnokság a legerõsebb, az angol bajnokot mégis jól elpáholta az olasz harmadik <#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Cucmey
Remélem most már olasz csapat nyeri a BL-t. <#worship>

Nuno88
köszi azoknak akik szorítanak a Milannak annak ellenére h nem a szivük csapata!!!

FORZA MILAN!!!