13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#8130 Toldone hova tűnt?:\
:D -
#8129 van egy olyan érzésem, hogy ebből 4-3-3 lesz -
#8128 Jó döntés, Alex és Cassano is:) Én még Pippot is vittem volna. -
#8127 na itt a hivatalos
Portieri (3): Buffon, Amelia, De Sanctis.
Difensori (8): Panucci, Cannavaro, Materazzi, Zambrotta, Barzagli, Chiellini, Grosso.
Centrocampisti (9): Camoranesi, Pirlo, Gattuso, Ambrosini, De Rossi, Perrotta, Aquilani, Montolivo.
Attaccanti (6): Toni, Di Natale, Quagliarella, Del Piero, Borriello, Cassano. -
#8126 Gratulálok az Internek a bajnoki címhez!
FORZA JUVE!!!! -
#8125 Erre nem fogadnék a helyedben -
#8124 vhogy több mint nektek ;) -
#8123 Hát elég kevés rá az esély mostanában:) -
#8122 majd a 200 éves klub jubileumnál :P -
#8121 1x az is bekövetkezik :P -
Csesza #8120 bl-be még nem, bek-be igen, amikor megnyertük 2x -
#8119 Volt egyáltalán valaha az Inter BL döntőben? Komolyan kérdezem! -
#8118 na jó jövőre csak BL-t nyerünk na:P -
#8117 ja mer lesz egy komolyabb Milan:P -
#8116 A gólkirály pedig Del Piero!
Ennyi, jövőre már komoly bajnokság lesz. -
#8115 elfelejtettem ideírni hogy 16. bajnoki cím :) -
#8114 jóvan ki nem szarja le:D -
#8113 FT AC Milan 4 - 1 Udinese
FT Atalanta 2 - 0 Genoa
FT Cagliari 2 - 2 Reggina
FT Catania 1 - 1 AS Roma
FT Empoli 2 - 1 Livorno
FT Lazio 2 - 1 Napoli
FT Parma 0 - 2 Inter Milan BAJNOK
FT Siena 2 - 2 Palermo
FT Torino 0 - 1 Fiorentina -
#8112 :DDDDDDDD -
#8111 OLASZORSZÁG LEGJOBB CSAPATA ZSINORBAN HARMADSZORRA: FC INTERNAZIONALE
-
#8110 ja, és Ramazottit az EB-re! :D -
#8109 köszönöm azért ezt is.
ha esetleg valaki megtalálja a meccset, esetleg torrentoldalon, vagy bárhol ahonnan lehet tölteni, szóljon! :) -
#8108 nem találok most,az ismertebbek közül az egyik oldalon Ramazotti mesternégyes!!:D Maradona tiziből a másik oldalon Fisichella akire emlékszem
Spalletti nagyon kemény volt a mezőnyben úgy világított a feje mintha bányászsisak lett volna rajta -
#8107 lol :D -
#8106 gólszerzők? :)
sajnos nincs rai unóm. -
Csesza #8105 6-6 :) -
#8104 11-est kaptak Maradonáék és a majdnem teltházas Olimpicoban zúgott a "Diego-Diego"
ha Nápolyban lenne a meccs nem lepődnék meg de Rómában :o -
#8103 nézzétek most a rai unot,elég érdekes meccs megy rajta:D
Eros Ramazotti már mesterhármasnál jár,Peruzzi mezőnyben,Totti edző stb:)
LE FORMAZIONI IN CAMPO
Per la Nazionale Italiana Cantanti
DANIELE DE ROSSI in porta, MOGOL capitano, PAOLO BELLI, PAOLO MENEGUZZI, GIANNI MORANDI, GENNARO GATTUSO, PHILIPPE MEXES, ENRICO RUGGERI, RAOUL BOVA, LUCA BARBAROSSA, GIGI D’ALESSIO, BIAGIO ANTONACCI, CLAUDIO BAGLIONI, DIEGO ARMANDO MARADONA, EROS RAMAZZOTTI.
A disposizione: FRANCESCO RAPETTI, MARCO MASINI, ANGELO PERUZZI, PAOLO VALLESI, FINLEY, SIMONE PERROTTA, RICCARDO FOGLI, NICCOLO’ FABI, FEDERICO ZAMPAGLIONE. Allenatore SANDRO GIACOBBE
Per Unica
MARCO MATERAZZI in porta, MARCO CARTA, ENRICO FABRIS, LUCIANO SPALLETTI, PIERLUIGI COLLINA, SEBASTIANO SOMMA, BRUNO CONTI capitano , GIANCARLO FISICHELLA, CLAUDIO AMENDOLA, ZICO, PERUZZI.
A disposizione: GIGI BUFFON, TOMMASO ROCCHI, GIANFRANCO ZOLA, JULIO CESAR, ANDREA DOVIZIOSO, MAX GAZZE’, MANFRED MOELGG, CESARE CREMONINI, FABRIZIO MORO.
Allenatore FRANCESCO TOTTI -
#8102 idén a bajnoki címek úgy látszik az utolsó fordulókra maradnak:D -
#8101 Húúú mi lesz itt az utolsó fordulóban!
Parma-Inter
Catania-Roma
Bajnoki cím vs. Kiesés -
#8100 Del Piero -
#8099 ne érts félre, ne csak az első mondatomat olvasd, írtam én sok szépet is Ambrosiniről.
és bevallom, nem néztem túl sok Milan-meccset, amikor néztem, akkor nem nyújtott kiemelkedőt, de az is tény, hogy vezéregyéniség, hatalmas akarással, és ha kell felszántja a pályát.
és még valami: ez a keret úgy tudom még nem hivatalos, csak a Corriere közölte, állítólag titkos forrásból származó információk és ez lesz a végleges is. -
#8098 -
#8097 gondolom azóta se látta senki -
#8096 asszem azóta volt a Rai-n valami showban,énekelt:D -
#8095 azzal mást kellett volna... :P -
#8094 Biron morénót is -
#8093 az mekkora volt :D :D Gaucci egy maffiózó de a tökei a helyükön voltak az tuti... nem sokan rúgták volna ki :D
mellesleg azután a VB után Koreát 20 évre el kellett volna tiltani a futballeseményektől... -
#8092 De aztán nyert egy VB-t az olaszoknak kárpótlásként:D -
#8091 egyébként pont a döntő elött írt alá,van egy olyan érzésem,hogy a döntő után nem biztos hogy Itáliába jött volna.Ándzsungvánt is kibaszták a Perugiától 2002-ben:D