Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
FT AS Roma <6 - 2>6 - 2> Inter Milan
1' <1 - 0>1 - 0> F. Totti
6' <2 - 0>2 - 0> D.D. Rossi
16' ❤️ - 0>3 - 0> S. Perrotta
20' ❤️ - 1>3 - 1> H. Crespo
31' <4 - 1>4 - 1> A.F.A. Mancini
54' <5 - 1>5 - 1> C. Panucci
56' <5 - 2>5 - 2> H. Crespo
90' <6 - 2>6 - 2> C. Panucci
NC 😄
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
AS ROMA–INTERNAZIONALE 6-2
omg <#wow2>#wow2>
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hajrá Magyarország!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
De jó lenne kimenni a meccsre, csak Ózdról nem egyszerû.
Hajrá Magyarország!
Puskásban lenne vajon? ölég rozoga már sajna... (az EB-re félretett 100 milliárdot így hogy nem kaptuk meg is el lehetne költeni arra amire ha megkapjuk költik...)
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Hajrá Magyarország!
már csak a pénzért jáccik
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
<#eljen>#eljen>
Hajrá Magyarország!
te viccelsz?
ez a lusta pénzhajhász **** ?
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Honda - The Power of Dreams
Hajrá Magyarország!
Liverpool - Chelsea 1-0
Manchester - Milan 3-2
Milan - Manchester 3-0
ennyit a védekezõ antifociról 😄
És sok oszt.társam mondja hogy az olasz foci ilyen-olyan sz@r, meg nem is tudnak focizni, meg sunyik, stb. Hát megpróbálok velük nem foglalkozni, de nehéz.Meg hogy milyen védekezõ antifoci?
A VB-n második legtöbb lõtt gól, a Milan meg egy "támadó" angol csapatot vert 3-0-ra, nem 1-0-ra, 3-ra!!!
AVANTI ITALIA!!!
SEMPRE JUVE!!!
FORZA AZZURRI!!!
Hajrá Magyarország!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
nagyon kellenek majd az eb selejtezõkre
egyébként gratulálok a Milannak,tökéletesen játszottak tegnap
4 világbajnoki cím (1934, 1938, 1982, 2006)
1 európabajnoki cím (1968)
10 BL gyõzelem (Milan 6, Inter 2, Juve 2)
10 UEFA-kupa gyõzelem (Juventus 3, Inter 3, Parma 2, Roma 1, Napoli 1)
7 KEK gyõzelem (Milan 2, Fiorentina 1, Juventus 1, Sampdoria 1, Parma 1, Lazio 1)
ez 32 trófeát jelent. nem hinném -bár nem számoltam utána-, hogy ezzel bárki versenyezhetne...

FORZA INTER! FORZA ITALIA!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"