13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • Count Adyn
    Tényleg, mivan vele?:O Lemaradtam:O
  • limperatore
    :D

most hogy nincs gabber milyen jó a hangulat a fórumon :D
  • Zsolti9014
    bazz, áh, ez lezsibbasztott. :D
  • LasCar16
    ha.ha.ha-.-
  • ForzaInter
    :DDDDDDddd
    nem sokan jutnának át (élve)
  • Csesza
    :DDDDDDDDDdddddddddddddddddddddddddddd
  • Count Adyn
    Megnéznék egy Materazzi-Chiellini középső védőpárt, az valami igazi vágóhíd volna:DDDD
  • limperatore
    kapuba én is beférnék ;p
  • Zsolti9014
    egy pontjával vitatkoznék: Chiellini a bal szélen is klasszis.

Azért kapuba Gigi is beférne, meg Frey, de a két veterán valóban zseniális volt.
  • limperatore
    pedig a világ kupát megnyerték =D
  • limperatore
    :D:D:D:D
  • ForzaInter
    de sok Milanos van:DDDDDd
  • limperatore
    de ha 11-est kell rúgni akkor cserepadról bepattan :D
  • 9csöves9
    Ibrahimovic a cserepadon, Del Piero a kezdőben

Az olasz bajnokság az olaszoké: hét hazai játékos került a kezdőbe. Beválogattunk még két románt és két argentint, Ibrahimovic azonban csak a cserepadot koptatja. A focitipp álomcsapata a 2007/08-as idényre.

Marco Ballotta (Lazio, 44) és Alberto Fontana (Palermo, 41)
    Frey? Doni? Cesar? Buffon? Isten őrizz. A kapunkat az első félidőben Marco Ballotta, a másodikban Alberto Fontana védi. A gyors reagálású palermói portás bravúrok sorozatát mutatta be hétről-hétre, Ballotta pedig 44 évesen is egy Serie A-klub elsőszámú kapusa, és ez nem az olasz bajnokságot, hanem őt minősíti - csillagos ötösre.

Javier Zanetti (Internazionale, 33)
    Ő az Internazionale Paolo Maldinije. A Roma ellen az utolsó percben egyenlített Milánóban, enélkül az Inter akár ki is pukkadhatott volna. Nálunk is Zanetti a csapatkapitány.

Alessandro Gamberini (Fiorentina, 26)
    A firenzei védelemben Újfalusi és Dainelli olykor hajmeresztő dolgokat produkált. De ha ők már elhasaltak, a felnyírt hajú Gamberini akkor is biztosan áll a lábán. Az is mellette szól, hogy egy évet játszott a Hellas Veronában.

Giorgio Chiellini (Juventus, 23)
    Egy darabig balbekk volt - felfutásai láttán egyszerre sírtunk és nevettünk, a labda pedig dadogott. Ranieri a védelem centrumába helyezte, és ez nagy ötlet volt tőle. Az új Materazzi, horgas orral, húsklopfolóval.

Christian Chivu (Internazionale, 27)
    Szép csendben az Inter egyik legjobb játékosa lett az idei szezonra. Jól bírja Mancini rögtönzéseit: akárhová teszi őt a milánói mágus, mindig jó helyen van. Idén játszott belső védőt és védekező középpályást is - mi balhátvédként számítunk rá.

Mauro Camoranesi (Juventus, 31)
    Nini, még egy exveronai. De nem a nosztalgia miatt szavazunk Mauro Germanra, hanem azért, mert a Juvének idén két arca volt: egy Camoranesivel, és egy Camoranesi nélkül. Utóbbira rá sem lehetett nézni, olyan csúf volt.

Esteban Cambiasso (Internazionale, 27)
    Egy időben Mancinit hívták Mister X-nek, de ma már Cambiasso a Tuti X: az Inter háromszor kapott ki idén, ebből kétszer azért, mert Cambiasso nem volt a pályán. Hat gólt is szerzett a szezonban, ő a liga egyik legsokoldalúbb játékosa.

Daniele De Rossi (AS Roma, 24)
    "Nem ártana neki egy chip-csere" - mondta róla Marcello Lippi, miután a 2006-os vébén kiállították az USA ellen. A chip-csere még mindig várat magára, de a motor jól zakatol, a kormány pedig hajtűkanyarokban is megbízhatóan működik.

Adrian Mutu (Fiorentina, 29)
    Nini, még egy exveronai; nini, még egy román. A Fiorentina nélküle csak egy szürke középcsapat lenne, hiába a Ponte Vecchio és Prandelli színes mellényei. Másodhegedűsként nem ment neki sehol (Chelsea, Juventus), Mutu egy igazi szólista. Jövőre a bajnokok közt muzsikálhat.

Antonio Di Natale (Udinese, 30)
    Miccoli, Di Michele, Rosina - az olasz foci hemzseg a mokány bajkeverőktől. Közülük is a legjobb az udinei Di Natale. Prímán cselez, prímán passzol, prímán lő - és prímán választja ki, mikor melyikre van szükség. Alapember.

Alessandro Del Piero (Juventus, 33)
    Tudják, mi a közös Del Pieróban és Halász Juditban? Mindketten vihették az olimpiai lángot. Van még kérdés? Ugye, hogy nincs. Del Piero az Del Piero - egy fogalom.

Akikért fáj a szívünk
    Lorenzo De Silvestri (Lazio, 19) ősszel robbantott, tavasszal eltűnt - talán megviselte a jóbarát, Gabriele Sandri halála. A jövő nagy reménysége lehet Fabiano Santacroce (Napoli, 21), a déliek kőkemény bekkje. Kevésbé feltűnően reklamálta végig a meccseket, mint Mexes, de annál hatékonyabban rombolt Juan (Roma, 29), itt a helye a legjobbak közt.

A Sampdoria két futballistája, Christian Maggio (26) és Angelo Palombo (26) is nagyot alkotott, jutalmuk az UEFA-kupás hely és a cserepad a focitipp csapatában. Nem jutott hely a kezdőben Marek Hamsíknak (Napoli, 20) és David Pizarrónak sem (AS Roma, 28) - vérzik a szívünk a szlovák mitugrászért és a csendes chileiért. Mohamed Sissokónak (Juventus, 23) egy fél szezon elég volt ahhoz, hogy a legjobbak közé verekedje magát, tényleg ő lehet az új Vieira.

Marco Borriello (Genoa, 25) 19 gólt rúgott, de tavasszal eltűnt. Antonio Cassano (Sampdoria, 25) életre keltette a Sampdoriát, de egy chip-csere neki sem ártana. David Trezeguet (Juventus, 30) ontja a gólokat, igaz, mást nem csinál. Sergio Floccari (Atalanta, 26) hasznos csapattag, viszonylag kevés, de annál látványosabb góllal. Zlatan Ibrahimovic (Inter, 24) csereként állt be a Parma ellen, majd két góllal eldöntötte a bajnokságot. Mi is csereként számítanánk rá. Meglepetésemberünk Sebastian Giovinco (Empoli, 21), az "apró termetű játékmester" prototípusa.

http://focitipp.hu
  • 9csöves9
    jah beszéltük pár napja a Juve topikban:)

mindenesetre kurva nagy ász a gyerek,szerintem most ezen a tornán és az olimpián oda fog baszni nemzetközi szinten is
  • miki36
    nem egészen:D google:P
    és még hasonlít is rá:)

• LasCar16
    fú bazmeg:D
  • 9csöves9
    milántopik?:D
  • LasCar16
    Galliani azt mondta, h nincs semmifele targyalas gilardinorol a fiorentinaval. a jatekos jovojet illetoen pedig meg korai barmit is mondani. ez abban mas a korabbiakhoz kepest, h eddig minden alkalommal az volt a valasz, h bizunk benne es nem megy sehova.

az uefa meghivta moszkvaba a bl-dontore, de nemet mondott, mert mar most nagyon dolgoznak a kovetkezo idenyen. erre egybol megkerdeztek, h esetleg barcelonaban lesz-e? a valasz: barmi lehetoseges, a dontot az egesz vilagon kozvetitik.

bronzetti viszont allitolag ma barcelonaban van es targyal dinho batyjaval meg a klubbal. az ajanlat 25-30 mln (zambrottaval egyutt).

a tobbi igazolast illetoen egy het alatt le akarjuk rendezni a dolgokat: rino utan maldini is alair meg egy evre, a csataroknal drogba es borriello van kepben, mig lesz egy talalka a cagliari eloljarojaval is canini ugyeben.
  • 9csöves9
    te rajzoltad?:DD
  • miki36
    megvan az új 10-es:)
  • 9csöves9
    lehet már most vinni kellett volna az EB-re:)

http://uk.youtube.com/watch?v=9Ce4G3lQVZ8
  • Zsolti9014
  • Csesza
    maradt is a 2 gólos győzelem

de a pályaválasztó az Elefántcsontpart volt
  • Csesza
    Youth Festival Toulon

Olaszország - Elefántcsontpart

75'

2-0

Giovinco 2x
  • 9csöves9
    ha csak Donadonin múlna 23 Ambrosinit vitt volna ki...
  • LasCar16
    Ambrosini tuti kezdő lesz:P
  • miki36
    ugyanez, bár kiváncsi leszek hogy fog játszani Gattuso...
    igaz némi elfogultság is van bennem, de Di Natale lenne nálam kezdő, nem Cassano, mert van egy magas, jól fejelő befejező csatár és Alex, melléjük kell egy kurvagyors alacsony:)
  • Zsolti9014
    ez jó lenne.

De Sanctisnak is örülök, nagyon jó képességű kapus, de #8139-igaz.

Abbiati sem lenne rossz. de jó ez fő hogy Gigivel ne legyen semmi.
  • 9csöves9
    az én kezdőm így nézne ki:

Buffon-Grosso,Cannavaro,Chiellini,Zambrotta-De Rossi,Pirlo,Camoranesi-Del Piero,Cassano,Toni

Camo és Zambrotta ellentétes oldalon kell hogy legyen,gyakorlatilag csak ők ketten igazi szélsők
  • 9csöves9
    ennyi,minden évben van egy ilyen játékos a Serie A-ban aki megszórja magát
  • miki36
    De Sanctis aljas módon itt hagyta az Udinesét, kivásárolta magát a szerződéséből és lelépett a pénzért Sevillába padozni...
    Toldónak kéne ott lenie
  • limperatore
    nincs olyan hogy legjobb kapus ^^ egyszinten vannak kb, bár mondjuk toldo már nem játszik annyit szóval :\

de j. cesar is van olyan jó kapus mint akárki
  • ForzaInter
    Boriello az a tipikus egyszezonosjátékos... nulla nemzetkjözi rutin, remélem én is hogy ő marad ki, de mér nem Toldo megy:s bár én emlékszek olyanra vb után hogy azt nyiltakozta hogy cserekapus nem akar lenni... de akkor is ő a legjobb kapus Buffon után.
  • bmffm856
    szerintem Montolivo marad. :)
    valaki a csatárok közül nem megy szerintem
  • 9csöves9
    remélem is

szerintem Montolivo lesz az
  • miki36
    bár nincs sok esély rá, de remélem Borriello lesz az:)
  • 9csöves9
    jah a polyén meg az,hogy cask 23 fő utazhat szóval 1 ember kihullik május 28-ig :o
  • 9csöves9
    Pipponak kb 6 jó meccse volt idén,de én is inkább őt vittem volna mint az egyszezonosdoppingos Boriellot

#8130: na ezt énse értem,hogy mérjobb De Sanctis 3.nak

biztos jobb a managere
  • 9csöves9
    tuti

én egy olyat nyomatnék hogy Alex-Cassano és elöttük Toni,de biztos nem ez lesz