Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
:ASDasdasdasdasdasd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
én is most megint megnéztem vagy 10x <#vigyor3>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
😄Ddddddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
Flóri: "...õõõõéém egyszerûen nehéz szavakat találni..." 😄

bmffm856
bazzeg ebbe még most is beleremegtem...<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

bmffm856
én benne vagyok ha jövõre mi nyerünk felõlem utána jöhettek...
...ha legyûrtök minket <#vigyor1><#vigyor1>

ForzaInter
hú de haladtok az évekkel a kövi év bajnoka pedig,Campione d'Italia 2007/2008:INTER

Yo, Bitch!

gabber_saviola
Campioni d'Italia 2008/2009: USC di Palermo <#vigyor1>

bmffm856

bmffm856
lelkiekben készülj fel 😄DDDDDDDD

Lombardini
Jó de megvan valahol Youtubén is csak én sehol nem találom. Mindegy azért kösz.

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

atw.hu-n regelj egy ftp-t és csá 😄

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Lombardini
Adnék de nem tudok....😞

9csöves9
nekem megvan az utolsó 5 perc ha adsz valami linket ahova feltölthetem akkor feltöltöm

113 mega

Lombardini
Kérnék egy kis segítséget. Valaki be tudná linkelni Grosso gólját németek ellen a VB elõdöntõbõl ? De a magyar kommentáros érdekelne, amelyikben Hajdu B. üvölt. 😊 Elõre is köszi! 😉

5w0rdf15h
khm asszem nagyon elírtad 😄 Palermo-t akartál odaírni én tudom 😉

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

9csöves9
mi van a tyúkokkal?

9csöves9
bebaszna 😄

töröltetném a topikot azonnal<#gonosz1>

ForzaInter
hátha nem adjátok el Toni-t és jól fogtok erõsíteni, akár azis megtröténhet hogy tik lesztek a bajnokok.

Yo, Bitch!

bmffm856
aztán meg majd az lesz kiírva hogy Campioni d'Italia 2007/2008: ACF Fiorentina <#vigyor1>

ForzaInter
😄D

Yo, Bitch!

9csöves9
kiírhatod, 1 évig kibírom<#bohoc>

gabber_saviola
megdumáltuk 😛

Imi: ok minden ki lesz írva

Count Adyn
Jah írjuk ki😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

fsgh
hát minket Intereseket biztos nem sértesz meg vele😛

amúgy majd az olasz kupát nyerõ csapatot is kiírhatod majd ha már kiírod a bl-t és a bajnokot..

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ForzaInter
nem, besértõdtem😄DDddd

Yo, Bitch!

<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

Lombardini
Jajj már öcsém. Nem láttad ott a smiley-t a mondat után? Vicc volt. Nehogy magadra vedd már.<#wink>

Count Adyn
Bizony, aza menõs😄😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ForzaInter
jó ötlet sztem mehet.

Yo, Bitch!

gabber_saviola
méd báj Miket? 😄ddddddddddd

Count Adyn
Nekemis pont olyanom van^^

gabber_saviola
valakinek lenne kifogása az ellen, hogy a banner alá beraknám, hogy SerieA bajnok az Inter és AC Milan BL döntõt játszik?

gabber_saviola
3 csillagos még, az a trendi

ForzaInter
4 csillagos?? nekem 3 csillagos van még, rossz bele gondolni hogy eladtuk Pirlot annak idején....

Yo, Bitch!

gabber_saviola
értem, köfi a választ ForzaInter 😊

nekem is van egy Pirlos válogatott mezem, mert szimpi a srác és Õ lenne az egyik olyan focista, akit pár éven belûl szeretnék Palermo mezben látni, de tudom ennek kevés az esélye...de kedvenc halam a reményhal 😄dddddddd

ForzaInter
Mivel kapcsolatnban? most akkor mindjár jön aza szöveg hogy nem is vagy Inter drukker meg hasonló... azér mert van egy olasz válogatott mezem nem jelenti azt hogy nagy Totti fan vok. Csak az Internek drukkolok, nem érdekel mások véleménye...témát le is zárhatjuk.

Yo, Bitch!

Lombardini
Hát engem spec elbizonytalanítottál. <#crazya>

ForzaInter
nem vok Totti fan van egy olasz válogatott mezem Totti felirattal, és haverok neveztek el Tottinak:SS amugy nem vok nagy fanja, rám ragasztották ezt a nevet, pedig nem naon szeretem mindenki egybõl azt hiszi hogy Roma drukker vok😞 bár aki ismer tudja hogy nem, ennyi.

Yo, Bitch!

Zsolti9014
az biztos. elviselhetetlen, pfuj! 😄DD

Hajrá Magyarország!

9csöves9
nah még két szezon benne van. egy szezon a liláknál egy szezon a farkasoknál azok eddig kimaradtak a szórásból. aztán ha marad még energiája akkor a Napoli,Torino,Genoa hármasból válogathat<#bohoc>

Kit--Kat
Remélem a rendes VB keret jön.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Count Adyn
Azt számolgattam hány góllal "jobb" a milan az internél, de rájötem hogy hülyeség az egész😄

a football k**rvája , másnéven Christian Vieri sok hiresztelés alapján a jövöjét az undorito liláknál szándékozik eltölteni. - hisz kevés csapata volt neki élete során XD XD XD - 15

5w0rdf15h
jah imádjuk <#gonosz1>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Visszavágó lesz Milánóban ??? habár sok értleme nincs

idén voltam az Inter-Milan rangadón , nagyon faxa volt , hatalmas élmény maga a San Siro is . Mindkét öltözöt bejárva hiszitek vagy nem a Miláné százszor jobb . AZ interesben sima fapad van és a bejárati ajto fölöt egy plasma TV , mig a Milanoséban kb. 20-30 Börülés milanos huzattal és mindegyik fölött LCD TV és középen egy nagy asztal egy oriási milan cimerrel . A WC-k fejletlenek mindkét öltözöben 😊😊😊 , a zuhanyzokra mindenki azt hiszi mien faxa de NONO ! Csak egy hosszu fa rácsokkal - arra állnak rá... A pályát meccs elött 6 oriási ventillátor szellöztette. Remélem azért ujdonságokat is takart ez a beszámolo vkiknek. Az öszi szezonban is ott leszek vmelyik meccsen ! FORZA MILAN

Count Adyn
Szóval akkor Róma-Inter 6-2 -> MU-Róma 7-1 -> Milán-MU 3-0
najó belezavarodtam a konklúziómba...

a románoknak szolni kéne h nem hokimeccs eredmény a menõ a fociba :|

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

gabber_saviola
Jol tuom, hogy Totti fan is vagy, ugye?