Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Zsolti9014
Palladino 😄DD

Hajrá Magyarország!

mintha azt olvastam volna h a fiorentina Rocchi-Bojinov cserét akar? :\

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

9csöves9
Del Piero nem tart igényt a 10-es mezre,oda kell adni valamelyik fiatalnak

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
Vieri hivatalosan is lila lett

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zsolti9014
Ennek elgurult a gyógyszere:

2007-07-20
Mélyütés az olasz focinak: Sócrates szerint évtizedek óta csalják a meccseket
Külföldi labdarúgás
Egyre inkább úgy fest, a világbajnoki cím, Cannavaro aranylabdája és a Milan Bajnokok-Ligája gyõzelme sem képes plasztikázni a mély sebeket, az olasz labdarúgás olyan csorbát szenvedett a tavaly kirobbant bundabotrányban, amit a jelenlegi generáció soha nem bocsát meg.

Bizonyára sokan emlékeznek a brazil futball történetének egyik legkiválóbb csapatkapitányára. A Doktor becenevet viselõ Sócrates intelligens játékával és hatalmas loboncával milliók kedvencévé vált a nyolcvanas években.
A dél-amerikai focista az 1984-85-ös idényben a Fiorentinában profiskodott, ám az akkori tudósítások szerint jócskán az elvárások alatt teljesített. Több mint két évtized után Sócrates végre felfedte, miért nem ment neki a játék a firenzei lilák csapatában.
- Nagy reményekkel vágtam bele az olasz kalandba, ám hamar megfagyott a vérem. Pillanatok alatt rájöttem, mindent az érdekcsoportok, legfõképp a bûnözõ maffia irányított, a mérkõzések jelentõs részét elõre eldöntötték - emlékezett vissza Sócrates, aki a tavaly májusban nyílvánosságra került visszaélések óta nem beszélt titkáról.
- Akkor szakadt el a cérna, amikor egy fontos hazai összecsapás elõtt csapatkapitányunk, Eraldo Pecci az öltözõben kijelentette, döntetlent kell játszanunk. Azt feleltem: "Megõrültél?". Ezután hozzátettem, rám nem számítsanak, nem veszek részt a csalásban. Érdekes, hogy a társaim egyetlen labdát nem passzoltak nekem a meccsen, a végeredmény pedig 0-0 lett - mondta Sócrates, aki szerint az olasz labdarúgásban korábban és ma is a maffia akarata érvényesül, a vezetõk, a focisták és a bírók is egytõl-egyig korruptak.

Valószínû, hogy az egész világ labdarúgása aranytiszta, csak az olasz ilyen csaló népség...
Fáj neki, hogy itt nem tudott érvényesülni.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Off.
A logódról jut eszembe: most néztem egy DVD-t, pár napja vettem a Teccsóban. A címe: Maradona az arany kölyök. Nagyon jó dokumentumfilm, ami Maradona pályafutását dolgozza fel.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
várjunk még a kijelentéssel, bár remélem már nem változtat többet az álláspontján. 😄D de egyetértek veled, úgy nem lenne tiszta. sõt, úgy én kapitányként már nem is hívnám.

Mind a pályán, mind emberileg sokkal többre tartom nála Del Pierot!

Hajrá Magyarország!

hát igen, errõl beszéltünk, hogy õt nem a válogatott meccsek érdeklik hanem az +1hét karácsonyi szünet...

gercse
hát igen,
kiváncsi leszek hogy Del Piero-nak lesz-e helye a csapatban

nono84
Soha nem volt szimpatikus ez a játékos. Vehetne példát másról.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
legalább már nem ködösít,és nem is lett volna tiszta ha a selejtezõket kihagyja az EB-re meg már akar

Zsolti9014
Má' megin':

Totti lemondta a válogatottságot

Totti 58 meccsen szerepelt az azzuriknál

Ma, 13:45, Forrás: SportFórum.hu
, módosítva: Ma, 13:45

Megerõsítést nyert, ami eddig csak pletyka szinten mozgott: Francesco Totti nem játszik többet az olasz válogatottban.

Az AS Roma játékosa, Francesco Totti hivatalosan is bejelentette, hogy többet nem lép pályára az olasz válogatottban. A támadó 58 mérkõzésen szerepelt a nemzeti együttesben, ezeken kilenc gólt szerzett.

Totti egyébként a tavalyi világbajnokság óta nem szerepelt a válogatottban

Hajrá Magyarország!

bmffm856
40 fokban sokszor azt sem tudom hol vagyok. elviselhetetlen ez a hõség... 😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gabber_saviola
nagyon határozott vagy mostanában 😛
tegnap kommentszerkesztés ezerrel ma meg komment visszavonás :ASdadadsd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
elvitte a... cica 😊

gabber_saviola
Peti, hol a kommented ? 😄DDDDDDD

gabber_saviola
lila lesz Vieri szerintem
pontozásban..............nagyon ott vagy..... :ASDadasdaadasd

Szegény Vieri már nagyon gyenge játékos. Ahoz képest hogy régen milyen volt...

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

9csöves9
na akkor nem hazudtolja meg magát,idén is több vasat tart a tûzben. csak nehogy megint 2 helyre írjon alá

gabber_saviola
Vieri még közel sem biztos, hogy lilában folytatja, mivel tegnap 23:39-kor sportigazgatónk Rino Foschi beszélt Cristian Vierivel, aki megjegyezte, hogy Stefano Colantuonót szeretné követni Palermóba. <#vigyor1>

jó olvastad :XD

gabber_saviola
köfi minden Olaszfannak

bmffm856
jaja boldog születésnapot!

Count Adyn
Amugy boldog szülinapot gabber^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

bmffm856
minek írjak kettõt, ha egybe is belefér? 😊

bmffm856
remélem csak a tegnapi sörök miatt olvastam úgy ahogy 😄

gabber_saviola
enesón is ennyit szerkezgeted a kommmentjeidet? 😄D

gabber_saviola
nagyon rá vagy te Peti izgulva Barzaglira, ideje lenne kicsapni rá 😄DDDDDDD

bmffm856
Egy Bojinov (+ pénz) = Barzagli biznisz lóg a levegõben... <#vigyor1>
annál is inkább mert Ujfalusit eladjuk valószínûleg mert nem akar szerzõdést hosszabbítani, jövõre meg ingyér mehetne...

bmffm856
Bojinov jelenleg a Fiorentinával edz, de eladási listán van. 12 millát kérnek érte Della Valléék ha jól tudom...

gabber_saviola
Zamparini ráficcen lazán 😊

9csöves9
mi lesz így Bojinovval?

bmffm856
sose lehet tudni <#vigyor1>
ja és Bobo mellett leigazoltuk Semiolit is. ma vagy holnap lesznek hivatalosak az igazolások. <#vigyor3><#taps>

gabber_saviola
érzem , hogy maradandót fog alkotni 😄DDD

9csöves9
azaz<#bohoc>

1 évre írt alá szóval még a Romának is lesz esélye jövõre😄

Fio? 😄

9csöves9
nah Bobonak csak meglesz az összes nagyobb olasz klub 😄

ForzaInter
2 napja még 19-evolt.

Yo, Bitch!

fsgh
más forumról:

"Ufficsále: A Serie A és B sorsolása július 31.-én lesz!"

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
micsoda kedves kis montázs 😄DDDDDDddd

+1

egy paraszttal kevesebb... nagyon megutáltam miután Pandevet megütötte vagy micsinált vele meccsen

gabber_saviola
gratulálok neki <#vigyor1>

Fyrex
hivatalos egyébként

tuttomercato-n kintvan

Avanti Crociati!

ForzaInter
:SSSSs odavaló

Yo, Bitch!

9csöves9
legalább a livornoiak nem haragszanak rá,mert szovjetekhez ment 😄

én se láttam még hivatalosan egyébként

gabber_saviola
Enyókám, hivatalos a transzfer ?

pfff Lucarelli megy Ukrajnába... 😄😄

huuu de utálom odavaló remélem majd elkapják mikor sefteli át a cigit Ukrajnábol Moldáviába :SS

gabber_saviola
tudom szeretnéd, de sajnálom nemgyerebe :ASdsdadsadasdas