13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#8610 jogtalanhoz viszont ajánlott
Azt hiszem ha jól ismernéd Buffont nem írnál ilyeneket.
Én talán nemis emléxem olyan 11-esre amit ő csinált.
Viszont jó sok lófejű szimálásra emléxem
De jó lenne már lezárni -
Nandusz #8609 Jól kezdted kishaver: "szerintem"...csak az a baj, hogy ez számomra nem adekvát vélemény.
Egyébként meg: peace
-
#8608 Nem tudom miért kell itt okoskodni, majd juni 29-én lehet mikor Buffon magasba emeli az EB trófeát! -
#8607 szerintem teljes nyugalomban odébbcsúszhatnál ebből a topikból... -
Nandusz #8606 Nem is tudtam, hogy egy jogos 11-eshez kötelező az esés. -
teljesen igaza van -
#8604 loálos nagyon :Ddddd -
#8603 így van...
érezte ő is, nem biztos, hogy befúják neki a tizenegyest, ezért nem esett el inkább -
#8602 erről van szó
lófejű meg nagyon szeret esnikellni biztos földre rogyott volna ha Buffon hozzáér -
#8601 Adtak már ilyenért 11-est :) Meg ami Toni-val történt a másik oldalon azért is:) -
#8600 ha a volna ott nem volna
Ezt már elmagyaráztam neked, de akkor sem fogtad fel
Ha magadhoz akarsz nyúlni engem speciel nem érdekel.
Csak ne itt tedd......... -
Nandusz #8599 Milyen érdekes, Van Nistelroynak a meg nem adott 11-est jogosnak ítélte volna Puhl. De ezt már korábban én is említettem, amikor vitáztál velem, azt is lehúztad, hogy badarság.
Kérdem, hogy így, hogy Puhl állítja, hogy meg kellett volna adni, így már elhiszed?
Csak azt ne mondd ezek után, hogy Puhl véleményét is szelektíven kezeled, mert magamhoz nyúlok rögvest -
#8598 ű:D:D:D:
ez a csávó csontig nyalta a seggét :D
collina véleményéről nincs nyilatkozat vhol? -
#8597 Egy gól amiről beszél a világ
napkelte-sportplusz -
#8596 De Rossi és Alex, kezdhetne. Meg Cassano is beférne, van benne küzdőszellem, ezt anno a portugál EBn az uccsó meccsen is megmutatta. -
#8595 1 a középpályán 1 a csatársorba 2 a védelembe sztem -
#8594 a gazella szerint 4-5 helyen fog változni a kezdő -
#8593 de itt most nem rólad van szó, hanem általánosságban :)
nah off vége -
#8592 ez de nagy kép:D
a románok helyébe én kezdenék félni:) -
#8591 akkor miért veszed magadra?szarj le engem és kész -
#8590 Az első holland gólról..
szépen látszik, hogy a két olasz védő a lövés előtt egyszerre lép ki,
hogy Nistelroyt lesre állítsák, és egyből emelik is a kezüket
több kameraállásból -
Nandusz #8589 Ahha...és te értesz hozzá? Nézd én 26 éve követem nyomon a labdarúgást sztem elég alaposan, mivel szeretem (82-es vb óta), mégsem állítom, hogy értek hozzá. Egyáltalán ki merne ilyet állítani magáról a jelenlévők közül? -
#8588 Hát én Fiorentina drukker voltam:DDd
Remélem Barzagli és Panucci nem kezd majd...
Elöl viszont megnéznék egy Alex-Quaglia kettőst -
#8587 ez mekkora :DDD -
#8586 szerintem még nem hirdetett Donadoni.
Az egyébként más kérdés, hogy valaki miatt elkezd az ember szurkolni egy csapatnak, de az lenne a természetes, hogy ezek után kicsit jobban körbeszimatolja az egész csapatot, nem csak egy sztárt... -
#8585 Eb: Ribéry és Toni balhéja az öltözőben - videó
A Bayern München öltözőjében már a foci Eb kezdete előtt megkezdődött a zrikálás. A franciák sztárja, Franck Ribéry és az olaszok klasszisa, Luca Toni nem tudott lakatot tenni a szájára és felpiszkálták egymást az egyik edzés után.
A szócsata a stadionban folytatódott, ahol természetesen a labda segítségével próbálták eldönteni, hogy ki a technikásabb játékos. Az est fénypontja, amikor a két játékos az óriási stadion utolsó sorából lövi a kapura a labdát. Nézd meg, milyen eredménnyel!
http://www.pepsifoci.hu/node/9963 -
#8584 nem, de ha nem ért hozzá faszságot ne mondjon inkább kussoljon. erről van szó
-
#8583 Én pl. Batistuta miatt drukkoltam az argentin válogatottnak..
Románok elleni kezdőről nincs valami hír? -
#8582 nem erről beszélek, de mondjuk a kezdő 11-gyel legyen már tisztában...
De mondom, saját vélemény, és az EB topikban felőlem nyomathatja mindenki a "Hajrá Narancsok", meg "C. Ronaldo az Isten" és a többi dumát
Mindenki másképp gondolkodik, ez van -
Nandusz #8581 Ezen logika mentén végig menve joggal merülhet fel bennem a kérdés: csak olyan írjon focival foglalkozó topikokba, aki keni-vágja az összes játékos klubtagságát, súlyát, magasságát, szokásait, mikor fingik, mikor szexel, kivel szexel.
Na hagggyjuk mááá... -
#8580 A divatdrukkereknek szerintem nem nagyon forr a vérük...
Aki mindig a jól játszó, meg éppen szimpatikus csapatnak szurkol, az a szememben nem ér sokat...(aki meg egy ember miatt szurkol egy csapatnak...na arról nem is mondok semmit)
Lemerném fogadni, hogy sokan azt sem tudják, ki melyik klubban játszik a "csapatából", még a nevüket sem...
Nálam ez nem menne, én az olaszokért szurkolok 94 óta kb. bár akkor még csak 6 éves voltam, nem kötött le annyira mint kb. 10 éve (4 év kellett, hogy megjöjjön az eszem:D)
Azóta figyelem azt is, hogyan jutnak ki a világeseményekre, és követem az eseményeket
Mindenki másképp gondolkodik, tudom, én így. -
Nandusz #8579 De miért baj az?...Sztem tök normális és elfogadható, hogy egy ilyen világesemény kapcsán többeknek felforr a vérük és írnak az épp aktuális topikba.
-
#8578 Akinek ilyen komplexusa van, az meg is érdemli (én nem félek az internettől...másképp nincs értelme)
Másik meg az, hogy csövesnél 5000x balfaszabb emberek járkálnak oda...
egyébként meg a legtöbben itt "ismerjük" egymást, értjük, hogy mit, hogyan ért, mit miért ír stb.
De nem kell félni, (szerintem) nem írkálunk többet oda(én tuti nem),
és meg kell hagyni, ilyenkor tényleg megnő a divatdrukkerek száma, ami szerintem szomorú -
Nandusz #8577 Jahh..elég szomorú...hisz volt ott egy csaj is, aki amikor kioktattam csövest, akkor kapva kapott az alkalmon, hogy kifejtse felháborodását az olyan hsz-ek miatt, amit a kb. ilyen stílusú egyének kreálnak:
"Te figyejjjéé máá....minek irogatsz ide heeee?...én máre ide írok 1000 éve vágod?...nehogymáá ide írogass heee.."
Na kb. a stílus ez. Ezen valóban lehet röhögni. Csak a baj az, hogy van egy pár nő is, aki szívesen hozzászólna, mert szereti a focit, de az ilyen szerencsétlenek miatt lehet nem mer, mert fél hogy a "nagy tudásukkal" leszólják őket.
-
#8576 Mi ezen tudunk nevetni, ez van... -
Nandusz #8575 Nézem, nézem én is, hátha én is röhögök ezen, de azt leszámítva, hogy ez egy sablonos, szellemességét tekintve igen szegényes, sztereotip megjegyzés, különösebb tartalmat nem látok benne.
De nekem a 7 is páros....röhögjünk rajta. -
#8574 jáá ezt pont olvastam nso, de valahogy nekem is értelmetlennek tűnt, hálistennek nem vagyok vele akkor egyedül. -
#8573 kész, vége! rambo betöltött és hozni fogja az eredményeket :)))
-
#8572 Buffon nagyon kemény azon a térdelős képen :D echte olyan mint Gollam. a drááágaszááág... :D -
#8571 Először azt akartam írni én is, hogy dolgozik rajta hehhe:DDDDDDDDDD