Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

úúúúúúúú, hogy nyald ki a seggem -.-

gabber_saviola
találd fel magad létszives 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

valaki, tõmondatokban lefordítan?! :8

szanics
A szállításhoz oda van írva, hogy kevesebb, mint 2 nap, mert 3 millió Roma-drukker üldözi végig az úton... 😄DDDDD

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

gabber_saviola
Calcio: Tifoso vende Chivu su e-bay
"Vendo al miglior offerente Cristian Chivu! Proprio lui, il difensore della Roma innamorato dei soldi".
Questa la curiosa ed ironica iniziativa di qualche tifoso giallorosso che, stanco del tira e molla del giocatore, ha "messo in vendita" il giocatore on line sul sito di e-bay. Uno scherzo ben riuscito, considenrando che l’asta è già arrivata a quota 10 milioni di euro e l’annuncio ha ricevuto 60 offerte, seguendo alla lettera l’annuncio con cui Chivu è stato messo all’asta: "Se saprete fare un’offerta significativa - si legge nel commento dell’asta - vedrete che vi seguirà ovunque, finchè qualcun altro non offrirà di più. Sfidate Real, Barcellona e Inter! Divertitevi a offrire 5 milioni e vedere che lui si è già accordato con qualcun altro".

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
még palermós szájtokon is kirakták a hírt 😄d

szanics
Chivu az EBay-en! 😄DDDDDD

Zsolti9014
köszönöm

Hajrá Magyarország!

gercse
hát ennyiért így hirtelen ezt találtam

Zsolti9014
még mindig kiráz a hideg 😄DD
nagyon jó érzés.
Amúgy a 11-es Ausztrália ellen teljesen jogos volt. Látni lehet hogy amikor Grosso átlépi az auszit, az hátradõl, épp a lábára. Mindegy, ez mindenhol vitatott (ajándék) büntetõként marad meg.

Ja, nem tud vki 4ezer alatt egy olasz mezt, max. 4 ezer + posta. Nem kell hogy eredeti legyen, nem baj ha nem Puma.

Hajrá Magyarország!

LasCar16
😄ASdasdasdasd

😄

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

LasCar16
jah ha megint nem fogják eltólni 😄

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

MnAdI
Köszí szépen!!!

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

9csöves9
szervusz

aug. 26.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

MnAdI
Hí All!
1 olyan kérdésem lenne hogy vkí meg tudná nekem mondaní pontosan mikor indúl a Seria A??
Elõre is Köszönöm!

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

Zsolti9014
addig is járhattunk emelt fõvel, hiszen mi tudtuk hogy õk a legjobbak!! 😄D

GRAZIE RAGAZZI!!!

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
egy éve emelt fõvel járunk az utcákon 😄DDDDDD

9csöves9
ma 1 éves a vb diadal<#bohoc>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

totti10
thx! igy minden világos

hajrá,lilák!

bmffm856
Serie A - elsõosztály, 20 csapat
Serie B - másodosztály, 22 csapat
Serie C-1 - harmadosztály, 2 csoport, 2x18 csapat
Serie C-2 - negyedosztály, 3 csoport, 3x18 csapat
Serie D - ötödosztály, 9 csoport, 9x18 csapat

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

totti10
a gr a gironi
találtam egy linket serie d

hajrá,lilák!

szerintem ezek olyanok, mint magyaroszágon a keleti és a nyugati

itt is gondolom csoportokra le vannak osztva az alsóbb ligák...

Hegeace
gr a group rövidítése lehet, többit passzolom

Heló szia remélem hogy vagy

totti10
de mi ez a c1 a, meg c1 b, d gr a,b,c,d,e,...stb ?

hajrá,lilák!

c - 3.
d - 4.
a minori az meg gondolom az amatõr liga vagy az 5. osztály

totti10
Sziasztok

vki lenne oly kedves és megmondaná h melyik bajnokságok ezek?😄 vagyis hanyad osztály 😄

hajrá,lilák!

Helló! Tudja vki h mikortól és hol lehet majd jegyeket venni az augusztus 22-ei meccsre??
szanics
Állítólag a Barcának elege van a Chivu-hisztibõl és hallva, hogy a Real ráajánlott a 15 millió eurós árra, kiszállt.
Megértem, bár sajnálom. Így valószínûleg az Inter lesz a befutó, hacsak a Real nem adja Cicinhót.

Lombardini
Szerintem ez jónéhány fórumon téma volt ma.

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

5w0rdf15h
😞 oké...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

ForzaInter
nem enesóról jött, de biztos ott is bekopyzta vki😄DDDDDdd

Yo, Bitch!

gabber_saviola
ezért sem szabad, hogy beszabaduljon ide az esgére, a sok enesófórumos ökörség 😞

ForzaInter
ja, kamuu:s vki elindította, elég sok fórumra be lett rakva😞

Yo, Bitch!

gabber_saviola
Levi még az elején elmondom, hogy kam..nem volt még sorsolás

Lombardini
Gyerekek ez a sorsolás kamu. Nézzétek meg hogy egy egyszerü átverés az egész. Elsõ oszlop: Atalantától Livorno-ig, majd pedig a második oszlop Milan-tól az Udineseig ABC sorrendbe vannak rakva a csapatok. Jó kis tréfa akárki is indította el. 😄

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

5w0rdf15h
huhh szicíliai derbi egybõl 😮

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

ForzaInter
Az 1. forduló (2007-08-26)

Atalanta-Milan
Cagliari-Napoli
Catania-Palermo
Empoli-Parma
Fiorentina-Reggina
Genoa-Roma
Inter-Sampdoria
Juventus-Siena
Lazio-Torino
Livorno-Udinese

Yo, Bitch!

gabber_saviola
Serie A dates revealed

The Lega Calcio has released the schedule for Serie A next term – and there’s bad news for Roberto Donadoni and the Azzurri.

The FIGC had originally asked for the campaign to begin on August 19 to help the Italy squad to prepare for the crucial Euro 2008 qualifiers against France on September 8 and Ukraine on September 12.

However, Donadoni and Co’s request fell on deaf ears and it has been decided that the big kick-off will be on August 26 instead.

There will also be no midweek rounds between the end of October and the end of February, as asked for by the Italian Players’ Association.

The Italian Super Cup Final between Scudetto winners Inter and Coppa Italia holders Roma will be played at the Stadio Meazza on August 19.

Serie A kick-off
August 26, 2007

Midweek rounds
September 26, 2007
October 31, 2007
February 27, 2008
March 19, 2008

Breaks
September 9, 2007 - Euro 2008 qualifier
October 14, 2007 - Euro 2008 qualifier
November 18, 2007 - Euro 2008 qualifier
December 30, 2007 - Winter break
January 6, 2008 - Winter break

Season end
May 18, 2008

Kit--Kat
Ezen én is nagyot néztem😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Zsolti9014
😮
Abbiati --> Atletico Madrid

Hajrá Magyarország!

fsgh
Eddigi játékos mozgás az Olasz átigazolási piacon:

Atalanta
IN: Muslimovic (A, Parma), Ahumada (M, River Plate)
OUT: Migliaccio (M, Palermo), Donati (M, Milan), Ventola (A, Torino)

Cagliari
IN: Matri (A, Rimini), Larrivey (A, Huracan), Marruocco (G, Foggia), Shala (M, Foggia)
OUT: Suazo (A, Inter), Pepe (A, Udinese)

Catania
IN: Babù (A, Verona); G Tedesco (M, Reggina), Visone (M, Sambenedettese); Falconieri (A, Brindisi), Gazzola (M, Torres), Del Core (A, Cesena), Anastasi (M, Cesena), Danucci (M, Cesena), Bizzarri (G, Gimnastic Tarragona), Llama (M, Arsenal Sarandi')
OUT:

Empoli
IN: Abate (M, Modena), Paro (M, Juventus), Volpato (A, Juventus), Giovinco (M, Juventus), Antonini (M, Siena)
OUT: Lucchini (D, Sampdoria), Almiron (M, Juventus)

Fiorentina
IN: Mazuch (D, Brno), Vanden Borre (D, Anderlecht), Balzaretti (D, Juventus), Bojinov (A, Juventus), Hable (M, Hradec), Lupoli (A, Arsenal)
OUT: Toni (A, Bayern Munich)

Genoa
IN: Pegolo (G, Verona), Barasso (G, Taranto), Borriello (A, Milan), Masiello (D, Siena)
OUT: Criscito (D, Juventus)

Inter
IN: Cesar (M, Livorno), Acquafresca (A, Treviso), Suazo (A, Cagliari)
OUT: Gonzalez (M, Palermo), Ribas (A, Livorno)

Juventus
IN: Molinaro (D, Siena), Grygera (D, Ajax), Criscito (D, Genoa), Nocerino (M, Piacenza), Salihamidzic (M, Bayern Munich), Tacchinardi (M, Villarreal); Miccoli (A, Benfica), Iaquinta (A, Udinese), Gastaldello (D, Siena), Almiron (M, Empoli), Tiago (M, Lyon)
OUT: Balzaretti (D, Fiorentina), Kovac (D, Borussia Dortmund), Tudor (d, Hajduk Split); Bojinov (A, Fiorentina)

Lazio
IN: Kolarov (D, Ofk Belgrade); Foggia (M, Reggina), Quadri (M, Spezia), Correa (M, Lucchese); Del Nero (M, Brescia)
OUT: Peruzzi (G, retired)

Livorno
IN: Mazzoni (G, Lecco); Loviso (M, Sambenedettese), E Filippini (M, Bologna), Ribas (A, Inter)
OUT: Cesar (M, Inter), Kuffour (D, Roma), Fiore (M, Valencia), Pfertzel (D, Bochum)

Milan
IN: Abbiati (G, Torino); Donati (M, Atalanta), Sammarco (M, Chievo), Antonini (M, Siena)
OUT: Costacurta (D, retired), Abate (M, Empoli), Borriello (A, Genoa), Donati (M, Celtic), Abbiati (G, Atletico Madrid)

Napoli
IN: Lacrimini (D, Frosinone); Giglio (A, Gallipoli)
OUT:

Palermo
IN: Migliaccio (M, Atalanta), Ujkani (G, Anderlecht), Munari (Verona)
OUT: Corini (M, Torino), Parravicini (M, Parma), Caracciolo (A, Sampdoria)

Parma
IN: Falcone (D, Sampdoria), M Rossi (D, Modena); Savi (M, Monza), Parravicini (M, Palermo)
OUT: Grella (M, Torino), Muslimovic (A, Udinese), G. Rossi (A, Man Utd)

Reggina
IN: Pablo Alvarez (D, Nacional Montevideo), Miguel Garcia (D, Sporting Lisbon); Joelson (A, Albinoleffe)
OUT: G Tedesco (M, Catania), Foggia (M, Lazio)

Roma
IN: Alvarez (M, Messina), Brighi (M, Chievo), Pit (M, Bellinzona), Juan (D, Bayer Leverkusen), Kuffour (D, Livorno)
OUT: Wilhelmsson (M, Nantes); Tavano (A, Valencia)

Sampdoria
IN: Lucchini (D, Empoli), Bellucci (A, Bologna), Caracciolo (A, Palermo)
OUT: Falcone (D, Parma), Quagliarella (A, Udinese)

Siena
IN: Eleftheropoulos (G, Ascoli), Jarolim (M, Slavia Praga)
OUT: Molinaro (D, Juventus), Gastaldello (D, Juventus), Antonini (M, Empoli), Masiello (D, Genoa)

Torino
IN: Malonga (A, Monaco), Corini (M, Palermo), Grella (M, Parma), Ventola (A, Atalanta), Bjelanovic (A, Ascoli), P Zanetti (M, Ascoli)
OUT:Gallo (M, Novara), Bovo (D, Palermo), Abbiati (G, Milan)

Udinese
IN: Handanovic (G, Rimini), Micolucci (D, Bari), Inler (M, Zurigo), Floro Flores (A, Arezzo), Candreva (M, Ternana), Pepe (A, Cagliari), Quagliarella (A, Sampdoria)
OUT:Muntari (M, Portsmouth), Iaquinta (A, Juventus)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Fogadási botrány az olaszoknál
Külföldi labdarúgás

Négy olasz futballista ellen kezdtek nyomozást Olaszországban, miután bebizonyosodott, hogy saját mérkõzseikre fogadtak. A négyek között van David Di Michele, a Palermo olasz válogatott támadója is. Forrás: Mobilpress

A Palermo labdarúgócsapatának olasz válogatott támadójáról bebizonyosodott, hogy saját meccseire fogadott, ami sérti a nemzetközi és az európai szövetség, valamint az Olasz Olimpiai Bizottság (FIGC) versenyszabályzatát is. Di Michele mellett az atalantai Thomas Manfredini, a vicenzai Massimo Margiotta, valamint a mantovai Vincenzo Sommeze keveredett még bele a botrányba.

A FIGC egyébként 15 labdarúgó ellen kezdett vizsgálatot, de a legtöbben tisztázták magukat, köztük a világbajnok Vincenzo Iaquinta és a milanos Marek Jankulovski. A renitensek három hónaptól három évig terjedõ eltiltásra számíthatnak.

Forrás: Mobilpress

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

én is erre a listára gondoltam...

és most nemtom mirõl beszélsz örülnék, ha kifejtenéd

szanics
én erre a listára gondoltam, tabella-ügyben magam is tudom a - Neked nem túl kedves - választ ;-)

én ezt vizsgálat nélkül is megmondom, én nem is kell érte milliókat fizetni 😛

szanics
Rossz az, aki rosszra gondol. Majd a vizsgálat kideríti, hogy megérdemelten vagytok-e listavezetõk 😄

😄DDd