13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#8530 Mert az olasz topic azt írok ide amit akarok és én nem rád gondoltam (és tényleg nem ) de ha így viselkedsz lehet rád is igaz.
Maradj ott ahol azt olvasodd ami neked tetszik és akkor jó napod lesz.
Mit vártál itt hogy majd dícsérjük a sok retardáltat aki már 2 hónappal eb előtt elkezdték hogy csaló olaszok meg kiszopnak az alibi királyok a foci gyilkosok stb. ???
Én sem járok a Hhlland stb topicba te is maradj a kedvenceid között. -
Nandusz #8529 De most ezt minke ide???
Minek ide az idiótázás?...Vagy a te topikod ez?..Milyen jogon privilegizálsz itt ebben a topikban bármilyen szinten is?
Ez egy szabad fórum, mindenki oda ír ahova és akkor amikor akar. Azt hiszem ez nem lehet vita tárgya.
A kötözködést meg mintha te szítanád a becsmérléseddel nem? És itt nem úgy működik, hogy leidiótázunk valakit, aztán meg olyan mondat mögé bújunk, hogy akinek nem inge...
Szia!
-
#8528 De most ezt minke ide???
Most komolyan mi itt el vagyunk nem kell bejönni osztani senkit, itt mindenki azt mond amit gondol ez az oalsz topic nem a Holland és nem az EB.
Már rég mindenki a következő meccsel foglalkozik erre te be jössz kötözködni.
Még valami: kinek nem inge....
Szia! -
#8527 szégyellem is magam.betyárosan. -
Nandusz #8526 Hozzá teszem, szeretem az olasz focit, csak a hollandoknak jobban szorítok, ennyi. De ez már szörnyű, hogy ennyi elméletet képesek vagytok gyártani annak ellenére, hogy VILÁGOSAN le lett fektetve, hogy nem volt les. Kicsit nektek kéne tükörbe nézni, nem a másikat idiótázni. Jó lenne kicsit észbe kapnod kitekat bácsi végre neked is. -
Nandusz #8525 Amivel aztán le is járatta magát betyárosan. Persze pár gyerek azért jót szórakozott rajta. Én inkább csak sajnálkoztam egyet, mint ahogy itt rajtatok is. Szörnyű ez a faszság, hogy az UEFA minden prominens képviselője elismeri, hogy nem volt les (precízen meg is indokolják, hogy miért), de ti itt csak toljátok a szemellenzős butaságotokat.
-
#8524 melyik volt az? csak mert nem igazán szeretem azt a topikot látogatni. -
#8523 FEL a fejjel! Meglesz a továbbjutás! -
#8522 Ne foglalkozz ilyen idiótákkal...
Az a baj, hogy ide is már betalálnak, nem csak az eb topicba.
Csövesnek volt egy kurva nagy mondata az EB topicban:DDDD -
#8521 igen, és Neked a kapu mellett fekvő olasz játékos aktívnak tűnt? Mert szerintem eléggé harcképtelen volt.
De inkább Neked kellene tovább látni az orrod hegyétől és végigolvasni a hozzászólásomat: nincs miről beszélni, ezt a meccset el kell felejteni, a lesgóllal együtt. -
#8520 biztos magától szaladt ki.., szabályban is másképp van, amúgy Buffon ütötte le -
mate317 #8519 Nem volt les, fogjátok már fel. Ott pihent az olasz a kapu mellett. -
#8518 tömören: igen. -
#8517 még jó hogy megvédik a hülyebírójukat. nyilván nem fogják elismerni a tévedést. ha a holland Kuyt is elismerte hogy les volt nincs miről beszélni, ezt a meccset el kell felejteni, de a hibákat azért ki kell elemezni.
tornatanárom kiváló megjegyzése: Az összes olasz futballista spagettizabáló buzi. - Nem azért, mert ha kell 3 másodperc alatt elbánok vele, de lekötnék neki egy zártkörű beszélgetést Chiellinivel, Materazzival, vagy Gattusóval. -
#8516 rendben, végül is igaz, de tartom véleményem hogy nem a játékosok milyensége határozta meg a látottakat. középpályát én is felforgatnám és valamiért a támadást is. meg toni fejesére nagyon számítanak, de kicsit angol stílus a felfutás és beadás ami nem igen szokott bejönni nekünk -
#8515 nem volt egy stabil a középpálya, de a gólokat a szélső védők miatt kaptuk mert nem jöttek vissza...meghát totál megvoltak zavarodva ez látszott a 2.gól előtti védekezésből is(ebs topikba van kép róla), egymás mellett volt 3olasz védő mígy 2 holland szabadon futkározhatott szélen... -
#8514 szerintem az edzőjé, mert ugye ő találja ki a taktikát...
gatta és pirlo inkább védekező jellegű, bár vannak jó megmozdulásaik de mégsem sűrűn jutnak előre általános esetben. első irányító szinte nem is volt.
szal szerintem sok játékossal nem azt csináltatták amit legjobban tud, és amiben leg tapasztaltabb. erre is fognám én az összeszokatlanság látszatát. -
#8513 én félre teszem, de egyedül Pirlo nyujtott elfogadható teljesítményt, De Rossi és Aqualani többet tudna nyujtani... -
#8512 kinek a hibája ha egy játékos nem azt csinálja amit kell?:D -
#8511 rendben de ilyenkor félre kell tenni ezt, mert mindannyian az olasz EB csapatért szurkolunk, és nagyon rossz látni hogy rá szeretnének kenni mindent egy klubbra, ami az én kedvenc csapatom. szóval nem azt kéne nézni, hogy ki honnan jut hanem hogy ki mit csinál. szerintem pirlo teljesen jó volt, gattuso nem hozta a maximumot az tény és ambrosini sem volt túl jó az tény. de csapat ként vesztettek mind a 11 en. Pénteken el fog dőlni minden, ha románokat legyőzzük akkor a franciák ellen is jönni fog az eredmény amivel továbbjutunk. -
#8510 Mert aki Internek drukkol, az nem szereti a Milanosokat. :D -
#8509 ok hogy Inter drukker vagy de nem értem miért szapulja mindenki a Milan középpályát? Pirlo, Gatta a legjobb középpályások, az megint más hogy nem azt csinálták amit kellett volna csinálni, de ez nem a játékosok hibája.
Ambrosini sem rossz játékos de ő sem való a kezdőbe az biztos. -
#8508 Hát nem tudom, nem néztem sok Palermo meccset.
Egyébként tényleg kellenek a nagy lövők, tegnap alig volt próbálkozás, Del Piero volt aktív csak, szinte,
De Rossi, Qugliarella, Del Piero, egy jó Pirlo, nem lenne gond románok ellen átlövésekből, egy kettő beakadna, és kész.
Donadoninak kell kicsit gondolkodni. -
#8507 minden ezen múlik nagyjából. most még a saját kezünkben van a sorsunk... -
#8506 Kiváncsi vagyok felülemelkedik-e a gőgjén Donadoni. -
#8505 románok ellen mindenképp be kell hozni az összes nagy lövőt,Qugliarella is ilyen -
#8504 Barzával szerintem az a gond, hogy már nálunk is erőn felűl teljesített. -
#8503 A hollandok elleni katasztrofális vereséget követően jó néhány játékosnak a sajtó elé kellett állnia magyarázkodni, de amíg többségük csak az ilyenkor szokásos közhelyeket ismételgette, Andrea Pirlo kifejezte elégedetlenségét Donadoni döntései miatt. Csatlakozunk hozzá mi is.
Az olasz keretből Zambrotta, Grosso, Buffon, Toni és Del Piero is sajnálatát fejezte ki az elrontott mérkőzés miatt, de valamennyien hangsúlyozták, hogy a hibákért csapatként vállalják a felelősséget, és megpróbálják azokat helyrehozni a következő két meccsen. Nem volt ennyire nyugodt azonban Pirlo, aki érdekes módon, milanos csapattársával, Ambrosinivel szemben, szívesebben látná a kezdőben a római De Rossit.
„Ha De Rossi játszik, sokkal jobban tudtam volna segíteni az előrejátékot, de hát huszonhárman vagyunk a keretben, és a kapitány hozza meg a döntéseket." - mondta érezhető kritikai éllel a középpályás, majd így folytatta: „Úgy vélem a második félidőre feljavult a játékunk Grosso behozatalával, és Zambrotta másik oldalra vezénylésével, mert így veszélyesebbek lettek a széleink, de lehet, hogy ezt a lépést már korábban meg kellett volna húzni."
Tény, ami tény, érthetetlen Donadoni ragaszkodása a bajnokságban idén igencsak leszerepelt Milan középpályás-sorához. Pirlo kihagyása a válogatottból ugyan elképzelhetelen még a szezon során mutatott gyenge formája ellenére is, de Gattuso és Ambrosini szerepeltetése, különösen utóbbié, már koránt sem számít megkérdőjelezhetetlennek. Az olasz szaksajtót egyenesen sokkolta De Rossi mellőzése, de sokak szerint a másik két fővárosinak, Aquilaninak és Perrottának is helye lenne a kezdőben.
A hátvédsor összeállítása szintén nem volt a legszerencsésebb, Materazzi és Barzagli között nyomokban sem lehetett felfedezni az összhangot. Az interes fenegyereknek különösen a lassúsága volt bántó, míg az olasz bajnokságban a 11. helyen végző, és 57 bekapott gólt (figyelem, az Empoli 52-vel esett ki!) összeszorgoskodó Palermo védelmének vezérétől azért talán lehetne jobbat találni. Mondjuk a kispadon. Chiellini vagy akár Gamberini...
Tegyük hozzá, ami tegnap elromolhatott, az el is romlott. A selejtezők vége felé, és a legutóbbi barátságos mérkőzéseken is remekül működő Camoranesi-Toni-Di Natale támadótrió ugyanis szintén teljes csődöt mondott a hollandok ellen. Del Piero és Cassano csereként beállva is sokkal többet mutatott, mint az említett hármas, és van egy olyan érzésünk, hogy több lehetőséget is kapnak a továbbiakban. Mondjuk, muszáj lesz. Ilyen rossz kezdés után csak a győzelem elfogadható a románok ellen, ahhoz pedig támadni kell. -
#8502 Chiellinit mindenképp ki kéne próbálni a védelemben, Barzagli meg leküzdhetné a lámpalázát, vagy nem tudom mi volt vele...Mátrix mindenképp felejtős...
Del Pierot meg be kell rakni kezdőbe, mivel ő nagyon akar, jobban mint a többiek(sztem)
és legfőképp De Rossi kell a középpályára...ő nagyon hiányzott.
Kvájárella (nem nézek most utána hogy írják:D) is kaphatna sztem lehetőséget, ha nagyon nem menne a játék elől -
#8501 Mit vártál, a dél koreai meccs után is lapítottak meg kussoltak, ez nem számít már. -
Csesza #8500 pfff :S -
Nandusz #8499 100%-ig szabályos volt Van Nistelroy gólja !!!! (Hivatalos álláspont) -
#8498 Én Tonit is jegelném egy kicsit, nagyon nagy helyzete volt ma és egy ilyet egy ilyen kiélezett helyzetben bekell vágni.
Bajnokságban ő ilyet becsukott szemmel is belőne, már a 2006os VB-n sem hozta azt a formát amit a bajnokságban, leszámítva az ukrán meccset.
Az a baj, hogy a fasz Donadoni nem hozott alternatívát aki Tonit helyettesíthetné az ilyen előre tolt csatáros játékban.
És a fasz Donadoni tudi nem fog annyira belenyúlni a csapatba amennyire kéne és szeretnénk... Nagyon kiváncsi vagyok a jövőheti kezdőre, félek, hogy a kedvenckéi maradnak a kezdőben.
-
#8497 szerintem úgy most kapásból el is kéne felejteni ezt a 4-3-3-t.szélsőjáték így csak akkor van ha a hátvédek is felmennek,ottmarad két szar formában lévő lassú/sérült/összeszokatlan/akármilyen védő
viszont biztos vagyok benne,hogy megtartja a 4-3-3-t Alexet kibassza bal szélre és ha nem megy neki ott a játék (amit már láthattunk korábban mivel ő csatár),akkor majd jön hogy a Donadoni hogymegmondtabaszki -
#8496 jó a logod :D -
#8495 remélem igazad lesz Gábor... az ilyen dolgok meg szokták dobni egy csapat teljesítményét, de ehhez kell az is hogy Donadoni megfelelő felállásban küldje fel a srácokat a pályára.
legyen már péntek, ez így nagyon szar... románokat megvernénk kicsit megnyugodnék... -
#8494 mondjuk Donadoni hibája is hogy olyan játéksot kezdet aki nem 100 %-os, de gondolom Matrix is ugy volt vele hogy mindenképp játszani akar, mindenesetre sztemha koözépályát jól megszervezi Donadoni akkor nem lett volna nagy gond, ettől a MIlan középályától többet nem nagyon lehetett várni... csatársorba mindenképp kell Del Piero és Cassano, kp-re De Rossi,Aqualani kettős, alig próbálkoztak átlövésekkkel kp-k, két rómái pedig ebben kurva jó, és nem mellesleg sokkal jobb formában vannak. -
#8493 jó hát ő egész évben nem sok mindent csinált :D -
#8492 konkrétan egyik gólban sem volt benne,de nehogy már Di Natalenak kelljen középhátvédet játszani.egész meccsen köze nem volt a holland támadókhoz Barzaglival együtt méterekről figyelték mindig.nem tudok futni,sérült vagyok akkor a 15.percben kiszólok,hogy csere lesz -
#8491 ami kimaradt:
uccsó csoprtmeccsen Améliát a kezdőbe :D