Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg aztán 54-ben Magyarország nyert volna.
arról nem is beszélve hogy a franciák 11-es góllal vezettek a mostani döntõben.
egyébként meg teljesen mindegy, hiszen a világbajnok: Olaszország.<#vigyor3>#vigyor3>
Hajrá Magyarország!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Ha nem, ma Sport1 és Sport2 is ismétli.
Arra a kérdésre hogy megérdemelték-e a VB-címet mindenki igennel felelt, Zombori pedig: NEM, merthogy a franciák vesztették el, nem az olaszok nyerték meg. Hát menjen a ......!! Amúgy szimpatikus ember, jó játékos volt, de ilyet mondani...
Viszont azt amit Hegyi Iván mondott nem értettem. Azt mondta hogy abszolute vagy azt hogy abszolutnem??
Hajrá Magyarország!
Tardelli lehülyézte a francia kapitányt
Külföldi labdarúgás
Az olasz szakember egy korábbi Domenech-nyilatkozatra reagált. Tardelli szerint a francia labdarúgó-válogatott kapitánya idióta és lúzer.
Marco Tardelli nem késlekedett visszavágni Raymond Domenech nyilatkozataira. A francia labdarúgó-válogatott kapitánya korábban kijelentette, hogy a 2000-es sydney-i olimpiai játékok kvalifikációjában az olasz válogatott lefizette a bírót, ennek köszönhette továbbjutását. Az olasz utánpótlás-válogatottat ebben az idõben irányító Tardelli nemes egyszerûséggel lehülyézte Domenechet, aki szerinte nem elõször beszél ekkora marhaságot.
- Domenech egy idióta, egy igazi vesztes - kezdte reakcióját Tardelli. - Sokszor mondott már ekkora hülyeségeket a múltban is. Mindig is igyekezett provokálni az ellenfelet, többször próbálkozott már ilyesmivel.
Hajrá Magyarország!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
mer hogy a merda benne van de a BL-induló Lazio nincs
nem teccik 😄
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
úgylátszik gyorsan felejtenek,a szeptemberi válogatott meccsen má Materazziznak 😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
jah, illet volna szólni neki h nem arra támadnak
amúgy tanítani való ^^
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
az már az Õ baja 😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
amúgy én abban is benne vagyok hogy idén nem nyer a Juve scudettot, jó lesz a kupa + egy 3. hely, de akkor viszont se az inter se a milan ne legyen az elsõ kettõben 😊