13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • 9csöves9
    dettó,a két legjobb idényt záró olasz középső védők voltak szerintem
  • Christiansen
    ajaj..de csereként tuti játszania kell, fellendíti a csapatot akármikor áll be
  • 5c0rp330n
    oké, látom az ész érvek már itt is elfogytak, mint Nandusz esetében. mi jön most? fenyegetés aztán elküldés ebben a sorrendben, mert mást gondolok, mint ti és felháborodok egy felháborítóan jogtalan ban-on?
  • bmffm856
    mi kell még ahhoz hogy Ambro leüljön a kispadra? sok gyenge teljesítmény közül az övé volt a leggyengébb szerintem. keretbe sem értem hogy került be...
  • bmffm856
    nincs kibanolva ezt az előbb egy nekem címzett "költői" privátüzenettel jelezte...
  • Count Adyn
    az újregek azért mennek:) aztán csodálkoznak:)
  • gabber_saviola
    fejezd már be a hisztit légyszives.
  • bmffm856
    továbbra is megjátszanám a Gamberini-Chiellini belsővédő párost... sem Barzagli sem Mátrix nem győzött meg kimondottan. annyit amennyit ők összehoztak az első meccsen annyit a fiatalok is tudnak, sőt szerintem többet is. mindketten egész évben csúcsformában játszottak (Gamberiniben legalábbis biztos vagyok), ellentétben a másik kettővel...
    Panucci szerintem a tartalékember kéne hogy legyen.
  • 9csöves9
    az a legviccesebb,hogy úgy néz ki Ambro marad bent és Gattuso marad ki
  • szucsy89
    ja sztem is Zambrotta megy jobb oldalra...Ambro helyett meg sztem jön De Rossi...de ezt majd Donadoni eldönti, de már így jobban hangzik mint a holland meccs kezdője....
  • 5c0rp330n
    azért megy egy ember egy topicba, AMIÉRT AKAR. nem sértett SEMMILYEN általános szabályt. innentől kezdve lehet ignorálni, lehet cáfolni amit mond, vitatkozni. de kibannolni azért, mert NEKTEK nem tetszik, nem megoldás, ilyet nem lehet csinálni.
  • Christiansen
    na igen..szegényt nemtom miért erőltetik, egy Maldini ottvolt a topon ennyi idősen is..

Remélem Perrotta,Cassano nem veszik el majd Quaglia elől a lehetőséget,
    beáll majd Alex helyett és annyi a románoknak
  • CaveBoy
    Nem beszélve arról, hogy breki33 által belinkelt phul nyilatkozatra reagált nandusz. Azon belül is a nistelroy büntető kérdésére.
    Végül is akkor breki szította a problémát, mert minek linkelt.
  • Count Adyn
    Nemtudom, Panucci sztem arra jó kb hogy 80. percbe becseréljék és fejel egy gólt:D
  • ForzaInter
    Panucci pf, nagyon jó...
  • 9csöves9
    igen Zambrotta lesz a jobbon

az a kettős meg valószínűleg nem marad,Panucci be megy középre és vagy Barzagli vagy Chiellini lesz a párja
  • 9csöves9
    :DD
  • Christiansen
    Basszus hagyjátok már ez abba, azt látom hogy csomó új üzenet, bejövök
    és csak hiszti meg rinya, még utólag is!

Grosso lesz akkor baloldalt, és Zambrotta a jobbon?
    Matrix-Barzagli kettős sajna ottmarad így is középen..vagy nemtom lehet félreértem
  • Count Adyn
    Csak azt nem értem miért fáj mindenkinek hogy egy topikba másképp gondolkodnak mint a másikban, és mindenáron meg akarják őket tériteni. Itt az SG n a másoknak szurkolók topikjába max gratulálni megy az ember, nem vitatkozni, tessék megszokni az újaknak is...
  • 5c0rp330n
    közöm a wow-hoz? a botrány pedig nem az eb topicban történt, hanem itt. szóval teljességgel nonszensz az, amit beszélsz.
  • ForzaInter
    jól van, most már tényleg be lehet fejezni az offot, olasz foci legyen téma.
  • bmffm856
    miután folyamatosan felhozta, csodálod hogy reagáltunk rá? senki nem foglalkozott volna vele ha ő nem lovagol rajta...
  • bmffm856
    le lehetne szállni rólunk... ott az EB topik. a legújabb WOWos kalandjaitok kitárgyalása után akár folytathatnátok ott is. a színvonal nektek való
  • 5c0rp330n
    ahhoz képest, hogy mennyire túltette magát mindenki rajta, azért beírták vagy 10-en, hogy mennyire nincs igaza és mennyire lesgól volt és mennyire nem értenek hozzá az UEFA szakértők, ők viszont igen. saját magatoknak azért ne mondj már ellen légyszíves, amikor ha 2 oldalt lapoz bárki láthatja az ellenkezőjét annak, amit állítasz..
  • Count Adyn
    második sorért lehet mész utánna:D
  • Rita79
    Örülök, hogy mások is így látják ezt a helyzetet, nem csak én.
    Ez tényleg botrányos!
  • 5c0rp330n
    ezt természetesen azokra értettem, akikről beszéltem a hozzászólásomban, nem általánosan mindenkire..
  • 9csöves9
    az ide irogatók nagy része már másnapra túltette magát azon a gólon,tökmindegy mi volt nem azon ment el a meccs ezt mindenki elismerte aki ennek a csapatnak szurkol.de jöjjön csak ide minden jólmegmondó ember oszt majd kemény lesz vala.
  • szucsy89
    mind3 cserével egyet értek
  • szucsy89
    "elvakult seggfej olasz drukkerek"

nah...
  • LasCar16
    azt nem fogta fel, hogy a lesgólon már mindenki túltette magát és a következő meccsre koncentrál, nem kell ide most a felesleges egészséges vita sem, de látom te sem értetted meg ...
  • 5c0rp330n
    gyerekek, ez botrány, ami itt volt. olvasom, hogy bannolva lett Nandusz, olvasok vissza és keresem azt a "jó b*zi qrv@ annyát minden olasz-drukkernek" hozzászólást, ami miatt érdemelhetett volna ilyet, de nem látok. ész érveket írt, amiket az elvakult seggfej olasz drukkerek azzal honoráltak, hogy szépen elküldték a halálba és bannal fenyegették. hivatalos forrásokat linkelt be, ahol elismerte az UEFA összes szakértője a "lesgól"-otokat és egyből jöttek az összeesküvés-elméletek, ti biztosan sokkal jobban tudjátok a szabályokat, mint a hivatalos szakértők, akik egész életükben ezzel foglalkoztak. ész érvek híján jöttek az elterelések, anyázások, és fenyegetések. ilyen a jó vitapartner: értelmes választ nem tud adni, inkább elküld, ahova tud. szánalmasak vagytok, csak tudjatok róla. ez szégyen, ez jellemzi ennek az egész "közösségnek" a színvonalát, ami itt van, ilyen nem történhet meg egy normális helyen. és az is botrány, hogy még mindig nem vonták vissza a bant. egyszerűen botrány.
  • gercse
    Remélem hogy nem, és akkor könnyen leveri majd őket az azzuri :)
  • Csacsi
    Szerinted a többi csapat nem edz?
  • Rita79
  • grizzly21
    :DDDDDD
  • grizzly21
    vita nelkul mondom: nem is art edzeni az olaszoknak:)
  • gercse
    az nem biztos hogy jó, tudja Gamberini hibáit Mutu is, mondjuk oda-vissza ismerhetik egymás hülyeségeit
    Lényeg, hogy összeszokott csapatként kéne viselkedni
  • gabber_saviola

• 9csöves9
    jah,Gamberini meg ismeri is