Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
és szvsz megmutathatja, hogy lehet rá késõbbiekben is számítani, akár kezdõként is...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
----------------------
ezzel nem értek egyet, õ hagyta ott a válogatottat a selejtezõk alatt, most meg visszakönyörgik? miért nincsenek fiatalok? :S
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
A VB óta (amióta elõször játszott) és az egész elmúlt szezon alapján valahogy szimpatikus lett nekem ez a bolond! (legjobb értelemben) de term. nem a Zidane-affér miatt(bár nem õt tartom 1. számú felelõsnek azért sem)
Hajrá Magyarország!
én bármilyen sporteseményen ha már csak a hímnuszt meghallom (de lehet ez adja a nagy szurkolni vágyást), már akkor átfut rajtam valami, olykor kicsordul a könnyem, hogy ismét hallhatom, és teljes szívbõl szurkolok...
(lehet túlságosan nacionalista vagyok...)
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
persze nem kell mindent az õ nyakába varrni, hiszen ezen a meccsen a védelemben is sok volt a hiba (Canna, Zambrotta-õk klubváltásuk óta nem találják magukat, Oddo sem volt magabiztos.) Középpályán megettük szinte az olaszokat, ez volt a leggyengébb csapatrészük: egyedül Pirlótól láttam elfogadható teljesítményt. A csatárposzton pedig az elején Alex és Toni próbálkoztak, jól mozogtak, de aztán az 1 félidõ második felére eltûntek.
Valamit sürgõsen ki kell találni a franciák elleni derbire!
De ezért most (akármennyire is szurkolok nekik) aggódjon Donadoni, hiszen MI MOST ÉLVEZHETJÜK A MAGYAR VÁLOGATOTT SIKERÉT- ami nem túl gyakori, de annál szebb!
Hajrá Magyarország!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
#7455:
az olasz válogatott legnagyobb problémája jelen pillanatban Donadoni sztem. Nem mondom hogy rossz edzõ lenne, de egyszerûen nem való a válogatotthoz!
Hajrá Magyarország!
ez az Olasz válogatott ha így játszik nem érdemli meg az EB szereplést
Végre tiszta szívbõl gratulálhatok a MAGYAR VÁLOGATOTTNAK!
Persze vegyes érzelmek kavarognak bennem:
1. legfontosabb és legerõsebb az RÖM ÉS BÜSZKESÉG!!!
2. egy pici szomorúság olasz szempontból
3. düh, mert Léderer közvetített 😄D
4. hogy fognak ezzel az eredménnyel szivatni a haverok 😄DD
SZÉP VOLT FIÚK! HAJRÁ MAGYAROK!!!
Hajrá Magyarország!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Aug. 21. 18:46 -Milánó- A 17 éves Nikischer György aki eddig a Vác játékosa volt, mától kezdve az Inter családjához tartozónak mondhatja magát. Fikor Attila után tehát idén egy újabb honfitársunk került az Inter utánpótlás csapatához. Azaz mégsem került, mert a klub egybõl kölcsönadta õt a Pro Sesto korosztályos csapatának. Sok sikert kivánva, ha csak lehet igyekszünk majd rá is odafigyelni a jövõben.
Sok sikert neki! 😊
kiváncsi vagyok meddig fogja húzni még az öreg 😄dddd
Hajrá Magyarország!
Di Natale ki, Miccoli be (ezt sem magyaráznám, hogy miért 😄DDDDD)
Portieri: Marco Amelia (Livorno), Gianluigi Buffon (Juventus), Gianluca Curci (Roma).
Difensori: Andrea Barzagli (Palermo), Fabio Cannavaro (Real Madrid), Fabio Grosso (Lione), Marco Materazzi (Inter), Massimo Oddo (Milan), Cristian Zaccardo (Palermo), Gianluca Zambrotta (Barcellona).
Centrocampisti: Massimo Ambrosini (Milan), Alberto Aquilani (Roma), Aimo Stefano Diana (Palermo), Gennaro Ivan Gattuso (Milan), Angelo Palombo (Sampdoria), Andrea Pirlo (Milan).
Attaccanti: Alessandro Del Piero (Juventus), Antonio Di Natale (Udinese), Filippo Inzaghi (Milan), Fabio Quagliarella (Udinese), Luca Toni (Bayern Monaco). (Agr)
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"