Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
így van Barzagli sztem ideális lenne, vagy ha visszahívják Costacourtát akkor még õ -.-

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

gabber_saviola
aztán ott van Zaccardo is, nem egyszer játszott már középpen a legdinamikusabban fejlõdõ olasz klubcsapatban 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

eléggé egyértlemû, hogy õ lesz az egyik középsõ védõ

és szvsz megmutathatja, hogy lehet rá késõbbiekben is számítani, akár kezdõként is...

gabber_saviola
Barzaglit a védelem tengelyébe

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ezt akartam mondani én is, inkább a fiatalok, mint kuncsorogni egy olyan embernek aki már lemondta a válogatottságot

Nuno88
Az olasz válogatott szeptember 8-án sorsdöntõ meccset játszik Franciaországgal a San Siróban, ahol nem léphet pályára a sérült Marco Materazzi és Fabio Cannavaro sem. Az Inter védõje a Magyarország elleni barátságos mérkõzésen szenvedett combizom-szakadást, míg a Real Madrid játékosa csütörtökön edzésen sérült meg. Az égetõ védõhiány megoldása Alessandro Nesta lehet, aki mindössze néhány hete döntött válogatott pályafutásának befejezése mellett. Az olasz szövetség vezetõi most azt tervezik, hogy megpróbálkoznak visszacsábítani Nestát. A hírek szerint minden fórumon gyõzködni fogják a tapasztalt hátvédet, hogy legalább a szeptemberi, Franciaország és Izrael elleni Eb-selejtezõkön lépjen pályára.
----------------------
ezzel nem értek egyet, õ hagyta ott a válogatottat a selejtezõk alatt, most meg visszakönyörgik? miért nincsenek fiatalok? :S

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Cucmey
Nyugi. Gondoltam hogy egy két embernek biztos nem fog tetszeni amit írok. Csak õszinte akartam lenni. 😊)

gabber_saviola
Õt nembántod Ákosom 😄Dddddd

báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Cucmey
speciel én magyar brazilon biztos a magyaroknak szurkoltam volna. 😄DDDD

ForzaInter
4 hónap combizom szakadás... ááá nagyon sajnálom😞

Yo, Bitch!

magyar brazilon és is braziloknak drukkoltam lol -.-

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Zsolti9014
Mielõbbi jobbulást Marcónak!
A VB óta (amióta elõször játszott) és az egész elmúlt szezon alapján valahogy szimpatikus lett nekem ez a bolond! (legjobb értelemben) de term. nem a Zidane-affér miatt(bár nem õt tartom 1. számú felelõsnek azért sem)

Hajrá Magyarország!

faxopó magyarok -.-

gercse
furcsa...
én bármilyen sporteseményen ha már csak a hímnuszt meghallom (de lehet ez adja a nagy szurkolni vágyást), már akkor átfut rajtam valami, olykor kicsordul a könnyem, hogy ismét hallhatom, és teljes szívbõl szurkolok...
(lehet túlságosan nacionalista vagyok...)

9csöves9
Materazzinak decemberig annyi

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Cucmey
Most biztos megköveznek egypáran de én képtelen voltam a magyaroknak szurkolni.

Zsolti9014
jaja. ráadásul igen elfogult a milanisták felé. Ambrosini (aki egyébként ugyancsak nem rossz pléja) a ilanban évek óta csak epizodista, az pedig nem igaz, hogy nála jobb formában lévõ, többet játszó focistát nem talált.
persze nem kell mindent az õ nyakába varrni, hiszen ezen a meccsen a védelemben is sok volt a hiba (Canna, Zambrotta-õk klubváltásuk óta nem találják magukat, Oddo sem volt magabiztos.) Középpályán megettük szinte az olaszokat, ez volt a leggyengébb csapatrészük: egyedül Pirlótól láttam elfogadható teljesítményt. A csatárposzton pedig az elején Alex és Toni próbálkoztak, jól mozogtak, de aztán az 1 félidõ második felére eltûntek.
Valamit sürgõsen ki kell találni a franciák elleni derbire!

De ezért most (akármennyire is szurkolok nekik) aggódjon Donadoni, hiszen MI MOST ÉLVEZHETJÜK A MAGYAR VÁLOGATOTT SIKERÉT- ami nem túl gyakori, de annál szebb!

Hajrá Magyarország!

gercse
nem hiszem, bari meccs volt, tétmeccsen ha nyernek a franciák ellen, akkor senki nem emlékszik majd a magyarokra

Kit--Kat
Szvsz Donadoninak megadtuk a kegyelemdöfést.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gercse
szerintem is..., még 1 olyan edzõ, mint Lippi, nincs a Földön...

9csöves9
nem lehet rámondani hogy rossz edzõ mert õ nem edzõ. 0 tapasztalattal leültetni csak azért mert jó játékos volt

Zsolti9014
röm helyett öröm.

#7455:
az olasz válogatott legnagyobb problémája jelen pillanatban Donadoni sztem. Nem mondom hogy rossz edzõ lenne, de egyszerûen nem való a válogatotthoz!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
én is kurvára örültem a Magyar gyõzelemnek

ez az Olasz válogatott ha így játszik nem érdemli meg az EB szereplést

Zsolti9014
fú, milyen meccs volt!!!
Végre tiszta szívbõl gratulálhatok a MAGYAR VÁLOGATOTTNAK!

Persze vegyes érzelmek kavarognak bennem:
1. legfontosabb és legerõsebb az RÖM ÉS BÜSZKESÉG!!!
2. egy pici szomorúság olasz szempontból
3. düh, mert Léderer közvetített 😄D
4. hogy fognak ezzel az eredménnyel szivatni a haverok 😄DD

SZÉP VOLT FIÚK! HAJRÁ MAGYAROK!!!

Hajrá Magyarország!

banok
menj ki a meccs elõtt 10 percel a Puskás Stadion-hoz és kezd el árulni. szvsz jól fogsz keresni. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Sharks
Hy Van egy eladó jegyem a ma esti Magyar-Olasz meccsre ha vkit érdekel! E bal szektor 11. sor

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Filkor után újabb Magyart igazoltunk

Aug. 21. 18:46 -Milánó- A 17 éves Nikischer György aki eddig a Vác játékosa volt, mától kezdve az Inter családjához tartozónak mondhatja magát. Fikor Attila után tehát idén egy újabb honfitársunk került az Inter utánpótlás csapatához. Azaz mégsem került, mert a klub egybõl kölcsönadta õt a Pro Sesto korosztályos csapatának. Sok sikert kivánva, ha csak lehet igyekszünk majd rá is odafigyelni a jövõben.

Sok sikert neki! 😊

gabber_saviola
spanomnak van két 10 000-es jegye, 8ért vihetõ darabja. ha valakit érdekel pm-ben keressen.

gabber_saviola

kiváncsi vagyok meddig fogja húzni még az öreg 😄dddd

Zsolti9014
Materazzi 34 éves.
Buon compleano!

VIDEÓ: Matrix és a VB

Hajrá Magyarország!

LasCar16
Massimo jól nyomja mostanság nem véletlenül hívta be Donadoni-.-

#acm

gabber_saviola
Ambrosini ki, Guana be (nem kell mondanom hogy gunana meglepetése volt a tavalyi Palermónak)

Di Natale ki, Miccoli be (ezt sem magyaráznám, hogy miért 😄DDDDD)

Fyrex
számból vetted ki azt a bizonyos a szót -.-'

Avanti Crociati!

9csöves9
6 kp-bõl 5 védekezõ nekem ez nemtetszik

forzajuve5
ennél jobb keretet nem is kívánhattunk volna

LasCar16
<#worship><#worship><#vigyor>

#acm

9csöves9
ROMA - Il commissario tecnico dell'Italia, Roberto Donadoni, ha diramato la lista dei convocati per l'amichevole contro l'Ungheria, in programma a Budapesto il 22 agosto. Questa la lista dei giocatori:

Portieri: Marco Amelia (Livorno), Gianluigi Buffon (Juventus), Gianluca Curci (Roma).

Difensori: Andrea Barzagli (Palermo), Fabio Cannavaro (Real Madrid), Fabio Grosso (Lione), Marco Materazzi (Inter), Massimo Oddo (Milan), Cristian Zaccardo (Palermo), Gianluca Zambrotta (Barcellona).

Centrocampisti: Massimo Ambrosini (Milan), Alberto Aquilani (Roma), Aimo Stefano Diana (Palermo), Gennaro Ivan Gattuso (Milan), Angelo Palombo (Sampdoria), Andrea Pirlo (Milan).

Attaccanti: Alessandro Del Piero (Juventus), Antonio Di Natale (Udinese), Filippo Inzaghi (Milan), Fabio Quagliarella (Udinese), Luca Toni (Bayern Monaco). (Agr)

gabber_saviola
jövõre is nagyon fiatok lesznek még :ASDadaasdas

LasCar16
jáááááj:ASDADDD na majd jövõre velük pótoljuk a visszavonultakat:AS:😄DDDDD

#acm

gabber_saviola
nem minden csapatban lehetnek fiatal tipptopp védõk :ASDsddad

LasCar16
tudom én azt😊

#acm

gabber_saviola
Zaccardo és Barzagli a jövõ

Kit--Kat
Nem tudja valaki, mikor érkeznek kb. a reptérre az olaszok?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Zsolti9014
és neki köszönhetjük, hogy Grosso csapatba került.

Hajrá Magyarország!

Fyrex
😄DDDDDDDDDDddd keményen!

Avanti Crociati!

LasCar16
ja-.- az aki azóta nem volt kezdõ?😄D

#acm

gabber_saviola
az öngólos az jófej, csípem 😄DDDDDD

9csöves9
és az a kettõ is csak egy öngól és egy kamutizi volt

Count Adyn
Amugyis egy csapat aki az egész VB alatt nem kap egy gólt se akcióból az mért ne érdemelné meg?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"